2691
  • 1488
    ahaaaaa...! rajta leszek, köszi
  • barej90
    Kicsit előre mozdulsz és mikor odakap, hátralépsz! mert ha ott maradsz akkor nemfogja abbahagyni (bocs ezt mondhattam volna). És mikor visszahúzódik gyorsan megnyomod a gombot!
  • 1488
    mármint a támadást
  • 1488
    próbáltam hogy megvárom amíg abbahagyja, de nem hagyta
  • 1488
    háát nem sikerül. addig eljutottam hogy elbújok, nm talál a szörny, lemegyek, és eljutok a vat control panelig, de nem tudom megnyomni a gombot. a lény közben támad persze.
  • 1488
    megpróbálom, thx, majd írok
  • barej90
    Elösszőr is, amikor felébredsz indulj el jobbra. Majd találsz ládákat, azok mögé bújj el, és amikor azt mondja, hogy mehetsz, akkor menj! Mostmár nem fog elédállni. Mikor elérkezel a vezérlőpultig indulj kicsit előrre és várd meg amíg abbahggya a támadást, aztán gyorsan fuss a vezérlőhöz, és nyomd meg a gombot. Ekkor lefolyik a szörnyike a lefolyón :)Majd menj tovább! (Ez egy idegesítő rész)
  • Atisz #1844
    Az elég kemény rész
    Csak annyit tudok tanácsolni hogy fuss, ugrálj és ne állj meg...ha valaha játszottál multiban fps-ben ctf-et (capture the flag), akkor tudod miről beszélek
    Ott lenn meg kell nyomni a gombot, amitől rövid időre bekómál a lény. Próbáld elkerülni a támadását az elején egy hirtelen előremozdulással.
  • 1488
    és most én akadtam el ott tartok hogy a Marsh Refinery-ben van az a nagy zöld szörnyizé... és azt kéne kinyírni vagy eltüntetni vagy ilyesmi. namost arra rájöttem (a végigjátszásból) hogy ki kell cserélni a biztosítékot, és azt is tudom hogy vami irodában van, és csak sejtem hogy az iroda valahol lent lehet, a lefelé vezető lépcső alja felé. de ha ott megpróbálok lemenni a szörny elémvág és nyír.
  • 1488
    azzal nem sikerült, de próbáltam driverfrissítést és összejött :) hardstyler! igen, a félig leszakadt lépcsőre kell ugrani, nem nehéz az, próbálkozz (nem hittem volna hogy valamikor én fogok segíteni vkinek a játékkal kapcsolatban )
  • hardstyler
    Szevasztok Elakadtam annál a résznél mikor az égő bankban kell szaladgálni.Átjutottam a gerendákon arra a részre mikor egy félig leszakadt lépcsőre kéne ugorni.Én akárhogy csinálom nem sikeröl, vagy más a megoldás? Elég sötét nekem a kép, lehet ezért bénázok.
  • barej90
    hát nekem is volt már ilyen problémám. Én betöltöttem az elöző mentésem és utánna már jó volt. Próbáld meg!
  • 1488
    kénytelen vagyok megszegni az ígéretem csak nem úgy ahogy előzőleg. most video problémám van. ott tartok hogy elmenekültem a csürhe elől, találkoztam Mackey-vel vagy kivel, leugrottam az ablakból, kezdődött az új "chapter" és a börtön közelében vagyok. azonan nem látok semmit. mindössze egyszer sárgásszürke, másszor szürke képernyőm van, és néha villan egyet-egyet. a directx-em a legújabb (9.0c). driverfrissítés kellene?
  • 1488
    köszi, sikerült, és a végigjátszást is megtaláltam (thx barej90), a jövőben kevesebbet kérdezek
  • rf adam
    Én úgy emléxem,hogy a magasság szerint!Tehát a legfölsővel kell kezdeni!!De próbálgasd,és ha tévedtem bocsi!
  • barej90
    Az biztos, hogy a középsővel kell kezdeni, aztán asszem a jobboldali, majd baloldali. Majd a templom végében a jobboldalon lesz egy csapóajtó, amin lekell mászni. És az angol végigjátszás pedig a köv. helyen található: http://faqs.ign.com/articles/665/665079p1.html
  • 1488
    hogy érted hogy "a felsővel"? ami tengerszinthez viszonyítva a legmagasabban van, vagy a legnagyobb, vagy hogyan? próbálkozom, hátha sikerül, köszi
  • rf adam
    Pedig van!!Csak már nem emléxem hol!!(angol nyelvű of course....pff) Na szóval a templomban a harangokat nem mind1 milyen sorrendben húzod meg!!Asszem a felsővel kell kezdeni aztán lefelé!Ha nem akkor fordítva!!Így fog kinyílni a pince lejárat!!Amúgy én már régen végigjátszottam,de a kedvencem lett,úgyhogy érdemes küzdeni vele!!!
  • 1488
    nem találtam végigjátszást
  • 1488
    hihi tök jó így visszaolvasva az egész téma arról szól hogy "itt elakadtam-ott elakadtam pls help me" lehet nehéz picit keresek vmi végigjátszást (gondolom csak angol van de egynek elmegy az is) és csak akkor kérdezek ha végképp nem jutok tovább, gondolom kicsit sokat bénázok
  • 1488
    bejutottam a templomba (miután rebecca-t lelőtték). arra rájöttem hogy lehet húzogatni a harangokat ami tök klassz de nem tom mire jó meg hogy amerre kéne menni (valami pince izéség) fedele görgőkön mozog de nem hajlandó arrébb menni. arra gondoltam hogy le kéne valahogy dönteni azt a keresztre feszített csákót persze lehet rosszul gondolom
  • 1488
    yeah thx, mostmár csak arra kell rájönnöm melyik a vizes cső. meglesz iszonyat jó ez a játék, a halott kislány tényleg nagyon jó benne... ahogy dudorászik a csatornában
  • Atisz #1829
    Ki kell öblíteni vízzel, aztán leengedni és utána belemászni...
  • 1488
    yeah, gyorsan továbbjutottam és láttam a dudorászó kislányt is és eljutottam odáig, hogy egy tartálynál vagyok, ami tele van zöld nyálkával, és vezet bele két cső. na a nyálkát kiengedtem belőle, de amikor bele akarnék menni azt mondja hogy "It's coated in slime... I'm not touching it." És nem megy bele tény hogy van még az alján egy kis nyálka de nem tom hogy az az akadály-e és hogy hogyan szedjem ki (ha az az).
  • 1488
    hehe, hát igen. most megint elakadtam, de csak a saját bénaságomból... meg mert olyan homályos a kép ott vagyok hogy felébredek az innsmouth-i hotelben és ugye jönnek hogy megölnek, és zárogatni kéne az ajtókat meg eltologatni a szekrényeket és nehéz mert alig látok az előbb az ablak előtti szekrény eltolásánál haltam meg, gondolom ha az ablakon kiugrottam oda már nem követnek... legalábbis remélem
  • Atisz #1826
    Az a baj hogy én azt előre sejtettem (ergó fel voltam rá készülve), nem is akrtam benézni. De ugyebár be kellett mert máshogy nem lehet továbbjutni...
  • 1488
    juj... oda még nem értem el, az viszont kis híján szívbajt hozott amikor bementem a csávó házába (bahívott a lánya, ő rajzolgat én meg szaglászok) és fent az emeleten amikor félrehúztam az ajtón a kukkolót és bevillant a szörny... aztán hallom ahogy széttépi a kislányt... hát kemény volt
  • Atisz #1824
    Jaja, amikor a halott kislány dudolgat a csatornában...
  • 1488
    igen, így értettem faszányos, akkor menni fog este szoktam játszani vele mert ilyenkor jó parás ilyenkor rendesen meg tudok ijedni,játékélmény nagyon ott van
  • barej90
    Nem hatot kell forgatni, hanem a hatos SZÁMRA kell forgatni!! azt már ugyan elfelejtettem, hogy melyik irányba de az a lényeg hogy mindig váltakozó irányba forgasd: egyszer jobbra egyszer balra... És ha jobbra kezted és nem sikreült akkor kezd el balra...
  • 1488
    az első széfnél vagyok, a kódot ugyan eddig nem tudtam, de megnéztem lejjebb a spoilerben. a forgatáshoz kis segítség kell: ugye az óramutató járásával megegyező irányba kezdem. aztán visszafelé? tehát egyszer oda, egyszer vissza? azaz ha a kód 645, akkor hatot forgatok clockwise, 4et counter-clockwise, majd 5öt clockwise? Jól megmondtam, remélem érthető
  • Atisz #1820
    Gratula. Én a hajón álltam le...amikor menekülni kell. Egyszerűen nem tudom hova kéne futni. Vmikor majd ránézek.
  • barej90
    bocs, h nem írtam, de nem voltam net közelben, de nyugodtan kérdezz csak:)
  • 1488
    sirály, megtaláltam és egy csomót haladtam majd ha megint elakadok írok még
  • 1488
    ugyanabban a szobában? thx, remélem menni fog
  • Atisz #1816
    Torlaszold el, szedd össze a bizonyítékokat, atán keress a padlón egy lejáratot. Ott kell távozni mielőtt megcsíp a bumburják...
  • 1488
  • 1488
    hát ez nem jött össze. ha nem torlaszolom el az ajtót, rögtön jön a rendőr és elkap.
  • 1488
    nem még nem jöttem rá sajnos arra gondoltam hogy rusholok: elbújok a legközelebbi rejtekhelyen a bolt mellett, megvárom amíg visszafordulva elmegy mellettem a rendőr, akkor berusholok, (ajtót nem torlaszolom el) fogom a cuccot, ki, és újra elbújok. onnan nem nehéz. persze ha van jobb megoldás írd, csak próbálkozom
  • barej90
    Keress a falon vagy egy fehér csillagot vagy vm fehér festékkel felfestett jelet! De asszem majd csak miután odaadtad neki a rumot utána tudsz menteni. Amúgy tod, hogy kell kijönni abból a boltból hogy ne kapjon el a tag?