Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csá skacok!!Most ott akadtam el, ahol az a k..nagy sokszemû moslékszörny tobzódik!!Olvastam az angol nyelvû végigjátszást,de nem tudok mellette lemenni!!Hogy a p..be kell?Mit kell csinálni??
fery02
hopp, továbjutottam, ne válaszoljatok 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Nos, megint itt vagyok 😛 Téli pálya, barlangszerûség, börtön, társunkat kell kiszabadítani, felveszünk egy bronz kulcsot, nem jó a zárba, meg a többi ajtóba se. Mit kellene csinálni? 😄

fery02
KÖszi

_Atti_
ha mindenhonnanömlik a gáz akkor menj vissza a zmötyis részre(asszem ennek a résznek a legeleje)..ott az egyik ajtó be van szorulva..ha nyitni próbálod szikrázik..guess what..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

fery02
Na, ott vagyok, hogy le merészkedtem a lift aknába vagy mibe. Lent talizok a szörnyikével, akit kedves módon szerintem ki akarunk nyírni. Szóval egy nagy terembe van, a terem pár pontján van összesen 4 gáz nyitó/záró kar. az egyiket kézzel is tudom tekergetni, a másik 3-at egy villáskulccsal. Megvan a villáskulcs, el is tekertem mindet, ömlik a gáz mindenhonnan. Innen hova tovább? 😄

Ya!Én is ott hesszeltem egy darabig bae..... A pisztolyt én simán felvettem,nem tudom ott mi a gázod!!
Szeva.Ennyi volt az egész?Bassza meg itt rohadtam már egy hete!Kösz szépen.De ez a marha emberem nem veszi fel a forgótáras pisztolyt.Nem tudod miért?Csá
Ya! Igazad volt!Tovább mentem! Köszi szépen!
A teherautóról szét kell lõni a barikádos kocsin a cuccot!!!!Aztán tovább és FIGHT!!
fery02
_Atti_: megmentetted a játékot az uninstalltól. 😄 Köszi a segítséget!

_Atti_
valszeg azért nem tudsz leszállni mert még nem kell..azon a részen tulvagy amikor elbarikádozzák az utat és azt kell megszüntetni azzal hogy berobbantod? (kocsiról asszem)

Amikor sikerül kiszállni akkor irány a haldobozoló aztán ott lesz tommygun..(meg sok kellemetlenség is)

Ez a játék végig egy szopás, fõleg ha kifog az ember egy két bugot is 😄 de este kell játszani fejhallgatóval és akkor bõven megéri a kinokat😊

_Atti_
valszeg azért nem tudsz leszállni mert még nem kell..azon a részen tulvagy amikor elbarikádozzák az utat és azt kell megszüntetni azzal hogy berobbantod? (kocsiról asszem)

Amikor sikerül kiszállni akkor irány a haldobozoló aztán ott lesz tommygun..(meg sok kellemetlenség is)

Ez a játék végig egy szopás, fõleg ha kifog az ember egy két bugot is 😄 de este kell játszani fejhallgatóval és akkor bõven megéri a kinokat😊

_Atti_
amikor leáll a lift kigyullad a vésznyitó gomb..na azt nyomjad mint süket a csengõt, aztán dobozokról mássz ki a kinyilt ajtón..eléggé sietni kell..morfiummal csinján mert itt elég valószinû az öngyilkosság. (nemcsoda😄 )

Aki elakadt annak itt a végigjátszás:link

Hy!Segíthetnél,mert vagyunk itt páran akik elakadgatunk itt-ott!Írj ha tudsz segíteni!Köszi!
Csá!Mindenképp írok ha sikerál!De te is írj ha úgy alakul,hogy tovább tudsz menni!Egy arc pár nappal ezelõtt írt,hogy továbbment,de azóta nem jelentkezett.Na mindegy,addig próba!Csumi!!
fery02
Na jó, ez a játlk egy rakás szar. Kurvára feldühített. Grafika is szar, mesterséges intelligenciáról ne is beszéljek. Valaki segítsen: #1534

Ja ha továbbjutnál írd már meg hogy csináltad,én most egy darabig nem akarom idegelni magam vele,inkább megyek egyet Lara Croft-al bár jelenleg abban is megakadtam!!!😊
Rf adam!Az utolsó üzenetemet neked akartam írni,elnéztem!Eszerint te is ott killódsz ahol én!Már az agyamra megy ez a teherautós jelenet!
Hát srácok lehet,hogy én vagyok a balf.,de elõször is:az emberem nem hajlandó leszállni a kocsiról,másodszor kevés a skuló,meg lehet hogy az élet is!Ha valaki vágja mi itt a pontos teendõ írjon lécccci!!Elõre is kössszz!!
Amúgy most vagyok a teherautós résznél,és nem akar leszállni a tag a platóról!!Miért!?
Hy!Köszi,már túl vagyok.Mutogattam a képet de nem gugoltam oda mellé az volt a baj!De köszi a segítséget!!
Szevasz,amint látom továbbjutottál azon a részen ahol a teherautóból kell lõni az ellenséget.Áruld el hogy csináltad!Nekem nem jön össze!Van valami trükkje?Ráadásul az emberem nem akar kiugrani a teherautóból.Elõre is kösz.
fery02
Na, oké tovább jutottam, most menekülök még mindíg az izé 😄 elõl, csak mostmár egy liftben vagyok. Megy a lift fel, majd ezt is megtámadja kívülrõl, a kép elkezd ordináré módon remegni, azt se tom, hol vagyok, majd elsötétül a kép, és meghaltam. Mi ez a szarság?

fery02
Ja 😄

_Atti_
már jó ideje végigjátszottam

fery02
Köszi, a visszareteszelést még nem próbáltam, sérülésem nem volt. Te voltál annál a résznél, vagy csak tippet adtál?

_Atti_
minden ajtót reteszelj be magad mögött,
a másik hogy nincs e sérülve lábad? ha igen próbáld lõni magad kis fájdalomcsillapitóval..

fery02
Közben nekem is akadt egy kis problematika: 52%-nál vagyok, felmegyek egy lépcsõn, van elõttem egy vas ajtó, bereteszelve. Kireteszelem, és amint, hogy kinyitom az ajtót, valami förtelmes hang megszólal mögülem, elõreszaladok a folyosón, közbe jön mögöttem valami genny ár, vagy mi, és mindíg utolér, és kinyír. Pedig nem sok volna hátra a folyosó végén, az elágazásig. Szóval mit kell csinálni ennél a résznél?

fery02
és a széfet azután lehet használni, miután a dilis rab cellájában felvetted a már nem tom mit😄, a széfben lesz egy tárgy, és az kell majd az autóhozt, hogy beinduljon

Ja és a csatornában majd találsz döglött patkányokat egyet vegyél fel,és mutasd meg az utolsó cellában a dilis rabnak!Ja mégvalami a cellákkal szembeni szobában a szekrény mögött van egy széf!!!
Szeva,mutasd meg neki a nálad lévõ fényképet és kijön!Az elsõ cellában pedig hajolj le a könyvért az is kell! a rabot akit kiszabadítottál vidd el a garázsba az autóhoz õ indítja el!
Hát akkor próba tovább,bár már kezdem únni hogy nem boldogulok!!Mindenesetre köszönöm a segítséget,és ha megtudsz valamit kökd már föl légyszi!Kösz!
Elvileg valami cucc kell a sittrõl. Habár ezen túlnem probálkoztam.

Légyszi segítsetek!!Én már végképp nem találok kiutat a sittes pályáról!A teherautót a garázsban nem tudom beindítani,a fószar a kóterból nem akar kijönni!!Mit kell csinálni!?HELP HELP!!
Ya!És köszi szépen!
Aha!Hát erre én is gondoltam!Merre kell menni??
az azért van mert arra nem lehet menni. másik irányban van a tovább jutás

Helllo mindenki!!Segítsetek!!A sittes pályán,amikor az utca végén áll a tag azzal a fertelem fegyverével,azt hogy kell kicsinálni mert állandóan lelõ az arc!!Help!
Ok kösz megpróbálom!
_Atti_
ez nem az a rész amikor a barikádot kell eltávolítanod? mert akkor van ott pár hordó asszem(az autó orra fele)..de ha ez már az ahol végképp megálltok a haldobozolónál akkor elõttem lévõt kövesd..

REXCraft
nem könnyü az ott..nekem az életem fogyot el..amugy szállj ki és löjj le mindenkit aki jön 😊
majd el kell menned jobbra(onnantol nézve ahonnan kiszálltál a kocsibol)
és ott mnkit lepuffantani 😊

Sziasztok,amikor a teherautó platóján menekülök és elérünk odáig hogy megáll az autó mit kell csinálni?Elfogy a lõszerem annyian jönnek.Elõre is kösz.
Bassza meg a reload!!!!!Látod ezt hozza ki ez a játék az emberbõl,még az alapokat is elfelejti.Kösz szépen.Megyek vele tovább!
_Atti_
az attól függ miért játszanád..ha egy jót akarsz lövöldözni ennél jobb helyekre is nyulhatsz 😊 de ha a tartalmáért akkor megéri végigjátszani..hát sajnos nagyon bugos maradt a játék, ehet ilyennel állsz szemben...amugy r gomb az ujratöltés asszem nem automata ha arra vársz, neked kell megnyomni

Jé hát nem elakadtam megint.A teharautó hátuljába vagyok,lõném ezeket a trógerokat de a fegyvereim nincsenek megtöltve.Nemtudom megtölteni õket.Mit csináljak?Elkõre is kösz! Vagy csettintsem le a picsába ezt a játékot a géprõl?Az idegeim elég gyengék hozzá!
Húú na végre megvan!!Nem kell válasz köszi!
Sziasztok.Kezd elfogyni a türelmem a játékhoz.Elsõ kérdésem az lenne hogy,hogyan kell a garázsba bejuttatni a rabot,mert mikor kinyitom az ajtót nem jön oda,ha viszont én megyek hozzá becsukódik az ajtó.A második kérdésem hogy felvettem a börtönbe a puskát de mégsincs nálam akkor most mi van?Elõre is köszönöm!
Ok köszönöm!!!!megpróbálok😄