Call of Cthulhu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek szerint megint elakadtál valahol? Hjaj ecsém, menj azt inkább carbonozz, az úgyis neked való.
itt mind egy nagy barom foleg a buzikam a randal te fogpiszkafeju, hulye vagy, minjo anyad
MSI P31 Neo | Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz BOX 775 3MB dual | GAINWARD 9559 ATI HD4850 512MB | SAMSUNG 500GB SATA2 16MB | KINGSTON DDR2 2x 2GB 800MHz | SAMSUNG 22¨ LCD 2243NW | Razer Diamondback
MSI P31 Neo | Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz BOX 775 3MB dual | GAINWARD 9559 ATI HD4850 512MB | SAMSUNG 500GB SATA2 16MB | KINGSTON DDR2 2x 2GB 800MHz | SAMSUNG 22¨ LCD 2243NW | Razer Diamondback
Bár lehet, hogy az XBOX vagy a TV miatt volt angyon sötét. Hiába vettem fel a fényerõt.
Remélem azért a kis cel800,gf3-as kis gépemen elfut majd😊
Viszonylag tetszik a játék, mivel ezt az Innsmouth-os történetet nem igen olvastam (ha egyáltalán könyvbõl lett írva), de nagyon jól el van találva. A hullaház az elején húzós, szinte láttam amint közel érek a letakart tetemhez és az felkel😊
És az emberek Innsmouthban, nagyon durván néznek ki😊😊
(Kis kedvencünktõl megint kaptam üzit;D )
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Amúgy szerintem rohadt sötét a játékban az elsõ pálya, alig leeht megtalálni a lejáratot, meg az ajtót a pincében.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
A csajt is megmentettem, meg a tengerészgyalogosok közül is annyit h. elég legyen.
Az utolsó fejezet elejéhez érve hiányzik 1%, de az elõzõben megcsináltam mindent.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Csak kipróbáltam, az igazi játszást késõbbre hagyom, de valószínû észrevettem volna hogy hogyan kell menteni...
Qwerty4
Qwerty4
Az utolsó fejezetnél tartok Private Detective fokozaton, és a fejezet elején 87%-os teljesítményt ír a statisztikáknál. Végigjátszásban néztem, és ott úgy volt írva h. itt 88%-nak kellene lenni ahhoz h. a végén 100%-om legyen.
Az utolsó elõtti fejezet utolsó mentésénél (Hidden Shelf) 84%-om volt, és a végigjátszásban is csak ennyi szerepel, szal elvileg vmit ezután szúrhattam el, de nem jövök rá h. mit.
Van vkinek ötlete? Esetleg ha van vki aki 100%-ra tudta teljesíteni, elmondhatná h. mit csinált a Devil's Reef nevû szigeten az utolsó mentés utáni részben, mert nálam 1% vhogy hiányzik, bármit is csinálok.
Egyébként mi a legújabb patch hozzá? Csak mert az alap verzióval játszom ha minden igaz...
A játék hivatalos oldala: http://www.sherlockholmes-thegame.com/
(az sg-s topik pedig ITT található)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Várom a folytatást!!!!!Csao
üsd meg a kongot energiával ugy hogy belesüketülj, aztán irány a medence..itt átváltozol mélységivé egy idõre és felugorhatsz ilyen állapotba a szobrokhoz amik hátán át kell csapkodni a kapcsolókat..ha mind megvan(többször kell majd változni valszeg) akkor utána már sejteni fogod a köv lépést..