Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedig nem nehéz a játék...annyira 😛P
csak az elején nagyon idegesitö =/
meg van néhány logikai feladat ami nem a legkönnyebb 😊

de amugy nagyon jo akcio-kaland
nem csak agyatlan hent 😄D

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Qwerty4
ha túl jutottam volna a 16%-on akkor szívesen küldenék<#nevetes1>

Qwerty4

spidey
UP

spidey
Ja, ha lehet, [email protected] írjatok. Thx.

spidey
Most fejezném be a játékot, de elszállt a Windows-sal a mentés. Nincs valakinek elrakva a spájzban egy 50% körüli save? Nagyon megköszönném. 60-70-80% körül is megteszi, ha nincs jobb.

Jó kis játék ez, ha meg lesz a magyarítás végigviszem mégegyszer. Aki nem próbálta még ki, az iparkodjon, mert egy nagyon jó játékról marad le !

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

_Atti_
ja tényleg az 1n az két gyé egy en😛

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

grebber
Egyen? Már eleget ettem volt finom bejgli meg minden 😄

Elvileg csinálják hozzá remélem hamarosan elkészül!

Next PC upgrade: 2022

_Atti_
és dolgozik valaki egyen?

grebber
Magyarítását nagyon várom már azt végre elkezdhetem!

Next PC upgrade: 2022

Heló mindenki!!Szóval van végigjátszás,de csak angol nyelvû!!Be van linkelve ide a játék fórumjába valahol,csak visszább kell menni a hozzászólásokban!!Talán még meg van!KERESSÉTEK!!!
Hy!Az a lényeg,hogy rohadt gyors legyél,és mindíg a fal mellett futva menyj az ideális íven!!Más trükk itt nincs!Próbálkozz!!
Nnnna!!!Hy!Az a lényeg,hogy lent van egy gong!Le kell menni,és az energia puskával amilyen közelrõl csak tudsz,full energiával bele kell lõni a gongba!!Ekkor jól elszédülsz és egybõl futás föl vissza a szörnyhöz!!(amúgy Õ Hydra!) Szóval mész föl és lehet hogy jönnek veled szembe békák!Azokat kinyírod,és most jön a lényeg!!!!!Beállsz középre hydrával szemben,és ekkor belebújsz autómatikusan egy béka bõrébe!!(persze k...gyors légy!) Ha sikerült bebújnod a bõrébe,fordulj meg mert mögötted van négy szobor,de magasan ezért kell ez a trükk!Ha felugrottál,a szobor mögötti kart kell leütnöd!Ezt kell 4szer megcsinálnod,hogy sikerüljön az akció!!!DURVA NEM?!?! Sok sikert!!
Szaiasztok
Elakadtam ott ahol a nagy viziszörny be van zárva egy üvegajtó mögé és van elötte egy ilyen lyuk a földön ahol megy a viz be a burájába.mit kell itt csinálni?(valahol a végén van,már megöltem a villámstukkerral a szeles szörnyet a szakadék felett,közvetlenül utána jövö rész).
A szörnyel szemben lévõ szobor hátulján bekapcsoltam a kapcssolót és elkezdett folyni a víz.Tovább nem tudom.Segítsetek légyszíves.
Köszi

Mikita
sziasztok a játék legvégén járok amikor a barlang kezd beomlani és nem tudom merre kell kijutni , lenne e
gy járható út de mire odaérek mindig meghalok kérlek segítsetek

JackDaniels
Sehogy.

\"Never say never!\" W Churchill

Willenbrock
Úristen!! Még mindíg nem tudom hogy lehet ebben a játékban futni

Na szóval ez: http://db.gamefaqs.com/console/xbox/file/call_of_cthulu_dcote.txt

PSN ID: Lord_Mortanius

Call of Cthulhu Dark Corners of the Earth

Ehhez nem tud vki végigjátszást??
Köszi, jó lenne
Willenbrock
Valaki árulja már el hogy kell futni mert így nem leszek elég gyors.

Willenbrock
Kösz.Akkor biztos csak gyorsabbnak kell lennem.Jut eszembe:Futni hogy kell,mert arról semmi noncs a "kézikönyvben"

A játékhoz keresek full elírást. Tud valaki segíteni?

wedge31
Pedig semmi más okosság nincs abban a részben,futsz reteszelsz aztán megint és megint ennyi.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Willenbrock
Valaki nem tud segíteni?Ott akadtam el hogy a hotelból nem sikerül kimenekülni mert mire eltolom a szekrényt agyonvágnak-hiába van retesz és hiába sietek.

Willenbrock
Hotelbe'nem haladok.Észrevettem hogy tolható a szekrény a másik szobába',de mire eltolom kapok rendesen a fejemre.Soha nincs idõ befejezni.Pedig gondolom arra kell menekülni nichtwar?Az ablak meg mégsem jó megoldás.

szeva!kéne 1 kis segitség,elakadtam ott a végén megszereztem a zõld gyémántot (kalapácsal és vésõvel ) innen hova kell mennem???????? elõre is kõszi.
Willenbrock
Most a Gilman Hotelben vagyok és nem igazán tudom merre kéne menekülni a fishmanek elõl.Próbáltam az ablakon kiugrani,a falon valahogy lemászni a cselekvés gomb segítségével is,de arra mindíg maghalok.Pedig az ablak nyílik.Egyszer a folyosóra is kimenekültem,megpróbálva bejutni egy másik szobába,de ameddig eljutottam ott zárva voltak az ajtók.Közben mindíg megcsapkodnak-lehet futni is valahogy?

_Atti_
gondolom a driver frissitése megfordult a fejedben ha mégse itt az idõ,
próbálkozhatsz esetleg valamilyen kompatibilitás módba inditani(jo nem sok köze de nekem már volt hogy javitott hibát)

Sztem vagy a te verziód a rossz,v a kártyád gyenge.Nekem ugyanilyen problem az enter the matrix-ban volt(nem volt feje 1,2 embernek,csak lebegõ szeme)egy kártya biztos orvosolja a problemet,nekem GeForce 7600 GT-vel nincs gond😊 XD

Willenbrock
Nálam grafikai gond is van-bár nem túl komoly.Az alakok feje helyén ha beszélnek csak a szemgolyóik látszanak.Ez programhiba vagy valamit állítani kéne a kártyán?
És futni hogy lehet?

Hy!Na,már a Marsh Refinery-ben vok.Bejutottam a gyárba,most a generátor szobába kellene bejutnom,de nemtom,hogy.Az ajtón nemtok bejutni,a ,,vaskosár''meg nem indul el.A lények újratermelõdnek.PLS HELP!!!

Willenbrock
Kösz a segítséget!Egyébként az italos lefizetés megfordult a fejemben,de én marha a portásnak akartam adni!Az meg nem fogadott el ilyesmit.

na,továbbjutottam.Most a börtönös résznél akadtam el.De úgy,h már 2.szor vok ugyanott.Annyit tudtam csinálni,h a döglött patkányt odaadtam a véres fickónak,aki megölte magát.Meg rájöttem,h az emeleten a csap csövénél lehet tekerni.De semmi több.A széfhez még hozzá se nyúl,én meg végképp nemtok semmit se csinálni.pls help!

Qwerty4
egy kicsit elõbb vok mint te<#smile>
találsz 2 ajtót, mindegyiknek van egy retesze legfelül, azzal zárod az ajtót majd használat gombbal az ágynál elalszol(elsõ szobában)
azután jön a haddel-hadd a 3. rész, ott kell tolni a szekrényt és még egy szekrényt, de engem állandóan megölnek az õrültek<#ijedt><#falbav>

Qwerty4

Hy!ott akadtam el,h felmentem a hotel felsõ szintjére(sztem),és bejön a kisfilm,h nemtom biztosra,de olyan,mintha egy bárdot a hasamba vágtt volna,utána meg elmegy a szobából.Itt mit kell csinálni?van egy eltolható szekrény,csak nem tolódik el,sztem azért,mert azt mondja,h késõ van,és nem zavarja az embereket.Mit csináljak???

Qwerty4
a közelben(egy sikátorban) van egy részeg csávó, azzal kell beszélgetned, ad egy klucsot ha adsz neki egy üveg rumot, majd irány egy poszteres ajtó a rendõr mellett valahol,a hotelben még nem kell csinálj semmit

Qwerty4

Willenbrock
Szóval elakadtam.Ma kb. 2 óra hosszat pöcsöltem a játékkal és semmire nem jutottam vele.Nagyon bosszantó ezért kérek segítséget.A szállóban semmi elõrejutási lehetõséget nem látok,a buzi botos rendõr miatt nem szabad az út,az összes többi ajtó zárva,kulcs csak a szállóban amihez nincs út.Sem újabb csapóajtó,se létrák,se mozdítható bútorok.Semmi.Mindenkit kérek segítsen.

Willenbrock
Kérnék egy kis segítséget!

Willenbrock
Másnál is elõfordul hogy a figurák feje helyén csak a szemgolyók lebegnek?Ez programhiba vagy a videókártya baja?Az pedig Radeon R9250

Willenbrock
Ott tartok hogy bementem a rendõr után,lementem a boltból a csapóajtón a pincébe,felvettem az elsõ pisztolyrakaszt majd visszamentem a fõtérre.És most sehol semmi jelét nem látom mit kéne csinálni.Valami haversrác-tán egy másik nyomozó sokat dumált,de hiába én csak németül értek-úgy is nehezen.Mr.Gilman a szállodás továbbra sem ad kulcsot sehová,a hotelban még mindíg minden zárva.Mit kéne most csinálnom?

Qwerty4
Fel is instaláltam újra, indulhat az igazi játék!!!<#smile>

Qwerty4

Sziasztok
Elakadtam a börtönös résznél.A börtön környékén kinyírtam az õröket.A börtönben a két szélsõ cellát sikerült kinyitni de a két középsõt nem.A 2. cellában van egy arc aki mindig elküld amikor ki akarom nyitni a cellát.A 3. vellában egy bolond van és azt sem tudom kinyitni.Más hol olvasstam , hogy elvileg a börtön ablakból kell megszóllítani a bolondot és ha kidugja a kezét akkor el kell kapni de nekem nem dugja ki a kezét csak ordibál.Az emeleten van egy fürdõszoba amiben van két csõ és a csöveken van 1-1 kar amit el lehet fordrdítani amit nem tudom , hogy mire jók.
Továbbá van egy széf is börtönben amnit még nem tudok kinyitni.Voltam a csatornában is és kijutottam a garázsba de a kocsival sem tudok mit kezdeni.
Segítsetek
Köszi
Nem emlékszem pontosan,de vagy a legfelsõvel kell kezdeni és lefelé,vagy fordítva!!Próbázd!
Ahogy bemész a raktárba,a baloldali pult mögött van a földön egy csapóajtó!Ott kell lemenni!Persze elõtte gyorsan kell szétnézni,mert kirak a zsaru!De az ajtót is tudod torlaszolni szekrénnyel!!
hi megint én arra rá jöttem

most egy olyan gondom van hogy be futok egy templomba ami elött le lövik a nõt ésott mentek felmászok a létrán és ott a harangokkal mit kell csinálni? milyen sorrendbe huzzam meg?
elöre is thx
hi all

tudna segiteni valaki a széf kodjában a boltban?
elöre is kösz.
Csõtök!Hogy lehet elindítani a játékot?Nekem orosz telepítõje és autorunja van,és felteszem a játékot,elindítanám a crackelt exét,és bejön 2 videó,és kilép.Ha nem crackelem,akkor cd-key-t kér.Segítsetek!!!!

Willenbrock
A rendõr mögött be kell lopakodni talán?Egyí kis ideig így bejutottam de aztán észrevett és megint kirakott.

Willenbrock
Üdv!Lenne két kérdésem.
Miért van hogy az emberek feje idõnként(gyakran)eltûnik és csak a szemük lebeg a torzójuk felett?(a kártyám pedig Radeon R9250-es,a proci is 2,66-os)
Most még a Gilman Hotelban vagyok és nem tom mit is kéne tennem.A Hotelen kívül minden zárva-az angol interjúkat nem értem-a rohadt portás nem ad kulcsot,pedig látom hogy ott lóg,de nem lehet bemenni érte.A buzi rendõrök meg nem engednek be sehová.Pedig van egy kulcsom is.