2691
  • gyuri1989
    nincs hozá végig játszás?
  • 1488
    eeember én ilyen bonyolult skinváltoztatót még nem láttam...
    xpize-t tudom ajánlani, nekem bejött
    mert megérdemlem
    és gratula a végigvitelhez
  • DarkSector
    Végigvittem!!!!!!!!!
    Végigvittem!!!!!!!!!
    Végigvittem!!!!!!!!!
    Végigvittem!!!!!!!!!
    Végigvittem!!!!!!!!!
  • DarkSector
    Semmi baj én is telepítettem a Win EE-t....
    Kössz...

Állati durva...
  • 1488
    az már nagyon a vége :)) felmész a szörnnyel szemben lévő szoborhoz, mögé állsz és meghúzod a kart az alján. utána lemész a gonghoz, eléállsz, és belenyomsz egy fullos töltetet abból az elektronfegyverből. tehát pirosan világítson a nyolcas a fegyver oldalán, akkorát küldj bele. most csengeni fog a füled, ekkor rohanj fel, állj be a szörny előtti kis medencébe. most iránythatsz egy szörnyet, ezzel ugorj fel a maradék négy szobor egyikéhez, állj mögé és attackold (bal egérgomb) ezzel meghúzza a kart az alján. ha megvan mind a 4 szobor, a szörny a buborékában vízben fog ülni, ekkor a medencébe lőj bele az elektronfegyverrel és megrázza az áram. :)

sry nem voltam gépközelben az utóbbi két napban
  • DarkSector
    Valahogy egy nagy szentélybe kerültem,vagy mi csak nem tudom a búrába engedni kétoldalról a vizet...
    Csak középről sikerült...
  • DarkSector
    Jah talán ahol felvettem a Blue Plant-ot amit megetettem az egyik szörnnyel, nem?
    Talán most!
    Köszönöm
  • Seth
    marhára nem emlékszem már rá, rég játszottam, de úgy rémlik ott,ahol ilyen zöldövezet van. Vmi virágot vagy gombát vagy nemistom mit fel kellett venni ott korábban
  • DarkSector
    Köszönöm....
    Még esetleg annyit ha tudnál segíteni, hogy kb hol van ez a tengericsillagkupac?
    Mert mindent körbenéztem és nincs meg:
    A celláknál, a laborban, a késsel leszúrt varázslónál.....ahol a szobrok vannak és ki lehet látni a vizbe...
    Még keresgélek hátha meglesz amíg írsz...
  • persil
    Áh végre, sikerült (már délután is, csak most kerültem fórum közelbe xD)
    Kösz a gyors választ, és a segítséget.
  • Seth
    menj ahhoz a vizes járathoz,ahol egy halom tengericsillag miatt nem tudsz továbbjutni. Töltsd fel fegyvert aztán lőj bele a vízbe
  • DarkSector
    Megvan az a fura Electromos fegyver.. Most mit tegyek?
  • FR33ZE
    ok thx a helpet

de megin elakadtam
    most egy ilyen raktarban vok es lementem a lepcson ott egy ajto amin nem lehet bemenni meg ott egy eltort cso amibol árad a gáz vagy viz nem tom
    mi ott kene atjutni de nem tok mer mindig meghalok:S
  • DarkSector
    Lefröccsintettem egy vegyszerrel vagy mivel cellák felső szintjén egy csápos növényt, ami után már mindent körbenéztem, de semmi változást nem láttam...
  • DarkSector
    Ha mondjuk 6291 a kód, akkor belépsz a széffeltörés pozicióba és a D (vagyis a jobbra oldalazást) gombot nyomod addig, míg a fenti kis háromszög alá a 6-os szám kerüljön (Tehát a 6-os számig kell tekerni és nem 6-kattanásig....).
    Ezután az A gombbal már az ellentétes irányba a 2-es számig (Tehát a 2-es szám legyen legfellül...) és így tovább...
  • persil
    Sziasztok!
    Nekem is a húsboltban levő széffal van bajom.(az első széf)
    Nem, nem vagyok hülye, kiderítettem a naplóból, hogy mi a kód, szóval nem kell megmondani.
    Viszont akármerre tekerem azt a nyavaját, hogy a rossebb enné meg, nem nyílik. Próbáltban az összes létező irányba(nem vicc), próbáltam úgy, hogy valami gombot nyomok a számok közt, próbáltam, hogy a számok közt kilépek a "közelrőlbuherálomaszéfnyitóberendezéstmód"-ból próbáltam, hogy sokat várok a számok közt, de semmi, az Istennek sem nyílik -.-"

(tudom, hogy jobbra kéne kezdeni, ott volt a naplóban, de már balra is próbáltam elkeseredésemben xD )
    Ha valakinek van ötlete segítsen legyenszíves.
  • DarkSector
    S alakban menj át mikor elkezdenek lőni a haverjaid, és keress kis lyukakat kétoldalt, amiken átbujkálhatsz... először jobbra, majd ballra tudsz az épületbe jutni...
  • FR33ZE
    meginn elakadtam:S

menekultunk Briannal es elkaptak vmi orvos ott baszott vmit meg magyarazott egy foszer

lenyeg az hogy most egy gépágyuval nezek szembe oda kene bejutni de mindig szetlo:S
  • DarkSector
    Jah vágom már....
    Asszem egy rozzant kapunak az alsó része mintha ki lehetne törni...
    Megnézem...
  • 1488
    hűha... most így hirtelen én se. járd körbe az egész terepet, egy ilyen falba vájt beugróban van a kijárat, nem a zárt ajtónál, a kijárat nyitva van. nézz körbe. valahol sszem van egy ilyen mini barlang is ahol ha leguggolsz be tudsz menni és annak a közelében lehet a kijárat. igen.
  • DarkSector
    Megvan!!!!!!!!!

Sikerült megmérgeznem a vödör kajával, meg egy különleges növénnyel az egyik cellában a csápos szörnyet....
    Felszedtem a kalapácsot, de még nem tudom, hogy hol használjam...
  • DarkSector
    Jah meg most lopakodni kell, csak nem tudom, hogy hová kell menni, vagy mi az első feladat, mert eddig csak egy zárt ajtóig jutottam, ahová gondolom kulcs kell...
    Ha átnézek az ajtón lévő lyukon, akkor egy mentési pontot látok a falon...
    Kicsit tovább meg egy nagy barlangba jutok, ahol nem tudom, hogy merre...
  • ricsa008
    mikor lesz magymár lassan 2 hónapja azmondták hogy 3-4 hét
  • 1488
    nincs mit x)
  • DarkSector
    Kösz..megnézem..
  • 1488
    nah igen. mikor sikerült lemenni a csatornába, és átjutottál a másik cellába, ne gyere ki rögtön a csatornából, várd meg amíg bejön az őr és leüti a szörnyet, aztán kijöhetsz. utána kimész cellából és lopakodni kéne, egy beugróban van a kijárat.
  • 1488
    akkor a nehezén már túlvagy :) innen már nem lesznek túl bonyolult részek, legfeljebb egy-kettő...
  • DarkSector
    Igen!!!
  • 1488
    a nagy szörnyet (Dagon) már kinyírtad?
  • DarkSector
    Most egy cellába zártak, mikor át kell menni a másik cellához, akkor csak egy oszlophoz kötözött szörnyhöz jutok, ahová bejönnek az őrök és megölnek...
  • DarkSector
    Köszönöm...
  • 1488
    igen. ez nehéz. namost, az ágyúval a partra kéne lőni, ott van három pap akik csinálják a hullámokat, talán szabad szemmel is láthatod néha a fénygömbjeiket. namost, úgy kell, hogy amikor elmúlt a hullám, odarohansz az ágyúhoz, és CÉLZOL. (nekem jobb egérgomb.) ekkor az ágyú rázoomol a partra, így már tisztábban láthatod a papokat. a célzással próbálkozz, van ahol kicsit fölé kell lőni, ha messzebb van, mert nem egyenesen megy a golyó. ha pedig jön a hullám, rohanj vissza és kapaszkodj meg a korlátban (azt gondolom tudod hol van, de ha nem, elmondom: pontosan a kis lépcső mellett, ami egy méterrel kb alacsonyít a fedélzeten. amellett.)
  • DarkSector
    Megvan, csak most odairányítanak a hajó elejébe a löveghez és nem tudom, hogy mit kéne lőni az ágyúval, mert mindig jön egy nagy hullám ami eltaszít, és amúgysem lehet sokat látni, úgyhogy eléggé bosszantó ez a rész...
  • DarkSector
    Igen ez lessz az...
  • 1488
    javítok, a kőtábla előtt nem a book of dagon-t kell használni, hanem a tekercset, ami a széfben volt, de úgy látom ezt már megtetted, akkor irány a kék varázslattal blokkolt ajtó, a csapóajtónál :)
  • 1488
    asszem tudom... fel kell menni a második emeletre, és abban a szobában, ahol kitörted az üveget és találkoztál ramona-val, van egy kőtábla. vagy a másikban? mindegy, valamelyikben van egy kőtábla. eléállsz, és használod a book of dagon-t, ekkor megtanulsz vmi varázslatot. (remélem a naplót az első szobában már felvetted) utána visszamész oda ahol feljöttél a második emeletre, a csapóajtóhoz, és ha jól tudom ott bal kéz felé van egy ajtó, amin ha bemész egy másik nagy ajtó előtt találod magad, ami "blocked by some mystical force" eléállsz és megnyomod az action gombot, ekkor ha jól tudom elmormol vmi varázsigét, az ajtó kinyílik, és ott lesz mögötte ha minden igaz mickey zárkájának a kulcsa :) próbáld ki, ha nem megy megerőltetem a memóriám meg tüzetesebben megnézem a végigjátszást, de sztem menni fog :)
  • DarkSector
    Cső..
    Még mindig szenvedek, mert kinyitottam a széfet lent, ahol találtam egy könyvet, egy pisztolyt és egy tekercset, amit a titkos szobában felolvastam az kötábla előtt....
    Szerintem a pisztoly Macky fegyvere lehet, de semmilyen kulcs nincsen nálam, hogy kiengedjem a cellából..
    Már mindenhol próbálkoztam, de nem tudok rájönni...
  • 1488
    abszolút nincs mit x))
  • DarkSector
    Köszönöm!!!!
  • 1488
    a következő kérdésedre a válasz pedig:
    miután lementél a lépcsőn, mentesz, és bemész az ajtón. ugye ott van pár ilyen pap aki küldi rád a fénygolyóit. namost, ha leguggolsz az egyik törött oszlop mögé, (asszem van egy) nem fognak eltalálni. felállsz, lősz, felállsz, lősz, ennyi. ez volt a könnyebb része. ezután az ajtót úgy kell kinyitni (a szobrok mögött) hogy meg kell nyomni a szobrok hátán a gombokat, a következő sorrendben:
    Dagon, Hydra, Dagon, Cthulhu, Dagon, Cthulhu.