239
www.soldat.prv.pl
-
#151 Kegyetlen jó játék ez!!!!! Ma, mivel unatkoztam, rászántam magam, hogy leszedem. Háát kellemesen csalódtam azt kell, hogy mondjam :)) Kegyetlen jó a hangulata, meg a fegyverek, meg minde. Szóval én is jövök!! :) -
#150 hányan is vagyunk? Pascale, Curse, Ron, Norbesz - SG forum Enerla csatirol? Dennis, Rob, Roope, Marc, Én? 9? wow :-D Team deszmeccs :-D -
#149 okk :-D -
#148 lol, annyira el lesz trjedve, hogy earthquakeben is lészen :) -
#147 heh, holnap 3-omra gamelünk egyet? bár nem garantálom, hogy én is leszek :) de ha leszek, szivesen csínok szervert -
#146 aha jovan :D -
#145 ja, az peccs.
lejjebb van rakás link, azok egyikéről lehet tölteni a fullt -
#144 Disno: Leirnád legyél sziges melyik az a fájl a soldat oldalon amit le kell tölteni? A downloadban a legfelső az peccs nem? -
#143 Kéne már tudni servert csinálni és akkor Pasc,Curse,Ron,Én lehet CTF-et nyomni botok ellen :-D -
#142 nem érkezett meg, brr zzz error küld még1X -
#139 aah -
#138 Lefagytam, és reseteltem, aztán már nem léptem vissza -
#137 hova tűntél game közben? -
#136 nem a grafikán van a lényeg hanem a feelingen :-D -
#135 Bazzeg, van ahol már jó, és van, ahol még mindig átesik. A Mailt amit küldtem azt ugye még nem törölted? Légyszi csináld meg nekem, hogy jó legyen! -
#134 akkor áruld már el, mert érdekel mit mnem szabad csinálnom:) -
#133 Ron, Tekintsd a Mailt tárgytalannak, rájöttem, mi a problema -
Cobra11 #132 valaki tudna esetleg egy screenshotot beszúrni a j
átékból, hogy tudjam miről maradok le? -
Cobra11 #131 help valaki! nem jön be az oldal (www.soldat.prv.pl) . tölt egy ideig majd THE PAGE CANNOT BE DISPLAYED! másnak megy? help please! -
#130 A mapot elküldtem. -
#129 küldd el a mapot az e-mailemre, majd megnézem -
#128 passz, nálam mindig minden ok -
#127 Segitsen valaki!!! -
#126 Hallo valaki! Van egy nagy problemam, hogy csinaltam egy mapot, viszont amikor elinditom a palyat, akkor a botok is es en is ecceruen atzuhanunk a polygonokon. MIt kell csinalni, hogy meg lehessen allni a polygonokon? PLZ segitsen valaki!!! -
#125 a botok -
#124 csináltam egy mapot, waypointok is vannek benne, igaz nem nagyon használják;) -
#123 nAH MEGYEK SZUNNYADNI. Jóccakát mindenkinek
[u_u] zzzZZZ -
#122 botokat állítsd stupidra :-D -
#121 gyakorolj :-D -
#120 Nem rossz kis Game ez a Soldat, bar meg eleg lama vayok benne :-() -
#119 ott vannak a mirror server listák is. gyere csetre! -
#118 Szeva Pasc jösz .r.s.? -
#117 Honnan szedjem le? a Mine page-t megneztem, de ott csak a patcheet talaltam -
#116 töltsd leee :-D
gyere fel csetre! -
#115 Mien game ez a Soldat? Azon kivul hogy valami lovoldozos? -
#114 Visszatértem :-D De csetelek mostan rég nem látott haverokkal szal majd holnap/ma később -
#113 irc.akos.hu port:7777 #enerla :-D -
#112 hehh, rohadékok nem engedik a külföldi proxyt... :-( -
#111 trefort? -
#110 ok akkor nyomás :-D vmi IRC re kéne felmenni :-D