Soldat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Marcus
...
curse
Oreg en bementem erre az ipre de berakott valami ctf palyara, amin te nem voltal de volt vagy 4 bot meg en :/ ize.. benyomtad, hogy register server az optionsbe? mert a multkor disznoeknal is ez volt, hogy ha beirtam server ipnek es bejoinoltam akkor berakott valami tok mas helyre, es csak ugy ment, hogy kikerestem a server listbol az ipt es ugy mentem be.

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

curse
itt vagyok de nem tok felmenni chatre mer' xar a masinam

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

Lord Marcus
sztem a supergamez chetjén gyülekezzünk a soldat szobában. A reklámok alatt van a fórum, chat hírek... és abból a chatra ha valaki nem tudná 😊
Lord Marcus
itt az ip-ém, erre gyertek maj: 62.201.65.152
Lord Marcus
leszek szerver, de úgy látom, senki sincs: (
Lord Marcus
lesz gamez?
Pascalesp
Na? Mehet a menet? 3 ora mult, es mar jo lenne kezdeni
Gery1980
Ok-s.Thx!

Ron Ragm
nem árt

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Gery1980
Skacok, ha neten akarom nyomatni patcheljem is?

Pascalesp
A servert ki csinalja?
Pascalesp
Ja, az nem rossz, mongyuk 4-4 ellen, majd valahogy elosszuk a csapatokat, és persze ugy hogy az osszes CTF palyan vegig megyunk.
Ron Ragm
sztem legyen kepcsûr egymás ellen😊

I.C.ram
Sajnos én nem tudok menni 3-kor, de talán késöbb igen.
Pascalesp
Elõzõ üzi az Válasz 'Ron Ragm' üzenetére (#142)
Pascalesp
Már nem küldöm el, mert ideges lettem rá és letöröltem
Kicsit ideges lettem magamra...
Pascalesp
3-tól akkor Soldat-ozunk? Mongyuk én csak 16:15-ig tudok jáccani, mert utána Megy a vonatom. Akkor Tím Deszmetccs,Deszmetccs, Vagy Kepcsûr dö Fleg lesz?
Ron Ragm
bazz egy hülye bot kibannolt erre. "😄DDDDDDD" hogy capslockoljak ki úgyhogy sztem menjünk máshová😊

Norbesz
Disno itt vagyol?
Lord Marcus
szal 3-omra megpróbálok jönni én is, és akkor csinálok szervert, de hol beszéljük meg? nem mindenki ismeri ahol szoktunk
Disno
Erre van a map editor :-D
Sztem IRCen kéne Soldat roomot csínni :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Gery1980
Vááááááááááá, ez király game!😊)))))))))

Gery1980
Patch is kell?

Gery1980
Nah letöltöm én is, kipróbálom milyen.

Lord Marcus
bazz, de f*sz vagyok, nem töltötte be a nicket 😊
Lord Marcus
heh? már 3-om? nemá, sztem ezt én kezdtem, bár lehet, hogy elõbb más is kezdte, de azt nem láttam...
Ron Ragm
nincs legjobb fegyver. Tapasztald ki hogy a Te stílusodhoz melyik fegyver passzol. Nekem a Shotgun, és a két puska (6,8) jött be

I.C.ram
Melyik a legjobb fegyver? Én általában a Steyr-rel szoktam menni, de az nem valami erõs, inkább csak pontos. Az AK meg az ellentéte pont.
I.C.ram
Egy dolog hiányzik belõle, hogy kevés az "épület". Tök jó lenne ha lenne több bunker, meg mindem más móka. 😊
I.C.ram
Kegyetlen jó játék ez!!!!! Ma, mivel unatkoztam, rászántam magam, hogy leszedem. Háát kellemesen csalódtam azt kell, hogy mondjam 😊) Kegyetlen jó a hangulata, meg a fegyverek, meg minde. Szóval én is jövök!! 😊
Disno
hányan is vagyunk? Pascale, Curse, Ron, Norbesz - SG forum Enerla csatirol? Dennis, Rob, Roope, Marc, Én? 9? wow :-D Team deszmeccs :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
okk :-D

Lord Marcus
lol, annyira el lesz trjedve, hogy earthquakeben is lészen 😊
Lord Marcus
heh, holnap 3-omra gamelünk egyet? bár nem garantálom, hogy én is leszek 😊 de ha leszek, szivesen csínok szervert
Norbesz
aha jovan 😄
Disno
ja, az peccs.
lejjebb van rakás link, azok egyikérõl lehet tölteni a fullt

Norbesz
Disno: Leirnád legyél sziges melyik az a fájl a soldat oldalon amit le kell tölteni? A downloadban a legfelsõ az peccs nem?
Disno
Kéne már tudni servert csinálni és akkor Pasc,Curse,Ron,Én lehet CTF-et nyomni botok ellen :-D

Ron Ragm
nem érkezett meg, brr zzz error küld még1X

Disno
aah

Pascalesp
Lefagytam, és reseteltem, aztán már nem léptem vissza
Disno
hova tûntél game közben?

Disno
nem a grafikán van a lényeg hanem a feelingen :-D

Pascalesp
Bazzeg, van ahol már jó, és van, ahol még mindig átesik. A Mailt amit küldtem azt ugye még nem törölted? Légyszi csináld meg nekem, hogy jó legyen!
Ron Ragm
akkor áruld már el, mert érdekel mit mnem szabad csinálnom😊

Pascalesp
Ron, Tekintsd a Mailt tárgytalannak, rájöttem, mi a problema
valaki tudna esetleg egy screenshotot beszúrni a j
átékból, hogy tudjam mirõl maradok le?
help valaki! nem jön be az oldal (www.soldat.prv.pl) . tölt egy ideig majd THE PAGE CANNOT BE DISPLAYED! másnak megy? help please!
Pascalesp
A mapot elküldtem.