239
www.soldat.prv.pl
-
#192 Na akkor most hol van a chat? -
#191 akarom mondani ha te a treforton maracc akkor csetelni nem tudunk :-( -
#190 hozzá lehet szokni... noflá,nikkflád,kepsszlok oszt yol van
egyébként is trefortra jelöltem volna ki a csetszobát ha menne az a szar... -
#189 byebye :-( -
#188 sztem meg ne... eccerűen nem kell sokat shiftelni azt yol van -
#187 h átigen :-DDD -
#186 Meg németül is katona. :) -
#185 Na srácok mindjárt készen lesz a matekom, és akkor jövök én is. -
#184 hát bazmeg deesno ez az enerla úgy szar ahogy van... bármit csinálsz már nyomják a kicket vagy a kickbant... részemről megtalálhattok az irc.trefort.neten az #rpgmaker szobában... -
#183 Bye all ismét egy hétig, de a suliból és talán a koleszból biztosan fogok fórumozni, de Soldatozni csak hétvégén fogok megint. -
#182 ... -
#181 Oreg en bementem erre az ipre de berakott valami ctf palyara, amin te nem voltal de volt vagy 4 bot meg en :/ ize.. benyomtad, hogy register server az optionsbe? mert a multkor disznoeknal is ez volt, hogy ha beirtam server ipnek es bejoinoltam akkor berakott valami tok mas helyre, es csak ugy ment, hogy kikerestem a server listbol az ipt es ugy mentem be. -
#180 itt vagyok de nem tok felmenni chatre mer' xar a masinam -
#179 sztem a supergamez chetjén gyülekezzünk a soldat szobában. A reklámok alatt van a fórum, chat hírek... és abból a chatra ha valaki nem tudná :) -
#178 itt az ip-ém, erre gyertek maj: 62.201.65.152 -
#177 leszek szerver, de úgy látom, senki sincs: ( -
#176 lesz gamez? -
#175 Na? Mehet a menet? 3 ora mult, es mar jo lenne kezdeni -
#174 Ok-s.Thx! -
#173 nem árt -
#172 Skacok, ha neten akarom nyomatni patcheljem is? -
#171 A servert ki csinalja? -
#170 Ja, az nem rossz, mongyuk 4-4 ellen, majd valahogy elosszuk a csapatokat, és persze ugy hogy az osszes CTF palyan vegig megyunk. -
#169 sztem legyen kepcsűr egymás ellen:) -
#168 Sajnos én nem tudok menni 3-kor, de talán késöbb igen. -
#167 Előző üzi az Válasz 'Ron Ragm' üzenetére (#142) -
#166 Már nem küldöm el, mert ideges lettem rá és letöröltem
Kicsit ideges lettem magamra... -
#165 3-tól akkor Soldat-ozunk? Mongyuk én csak 16:15-ig tudok jáccani, mert utána Megy a vonatom. Akkor Tím Deszmetccs,Deszmetccs, Vagy Kepcsűr dö Fleg lesz? -
#164 bazz egy hülye bot kibannolt erre. ":DDDDDDDD" hogy capslockoljak ki úgyhogy sztem menjünk máshová:) -
#163 Disno itt vagyol? -
#162 szal 3-omra megpróbálok jönni én is, és akkor csinálok szervert, de hol beszéljük meg? nem mindenki ismeri ahol szoktunk -
#160 Erre van a map editor :-D
Sztem IRCen kéne Soldat roomot csínni :-D -
#159 Vááááááááááá, ez király game!:)))))))))) -
#158 Patch is kell? -
#157 Nah letöltöm én is, kipróbálom milyen. -
#156 bazz, de f*sz vagyok, nem töltötte be a nicket :) -
#155 heh? már 3-om? nemá, sztem ezt én kezdtem, bár lehet, hogy előbb más is kezdte, de azt nem láttam... -
#154 nincs legjobb fegyver. Tapasztald ki hogy a Te stílusodhoz melyik fegyver passzol. Nekem a Shotgun, és a két puska (6,8) jött be -
#153 Melyik a legjobb fegyver? Én általában a Steyr-rel szoktam menni, de az nem valami erős, inkább csak pontos. Az AK meg az ellentéte pont. -
#152 Egy dolog hiányzik belőle, hogy kevés az "épület". Tök jó lenne ha lenne több bunker, meg mindem más móka. :)