239
www.soldat.prv.pl
-
#239 Már egy éve nem irt senki ideje feléleszteni ennek a klassz játékak a forumát! -
regisztrálvavan #238 én mivel nem találtam egy normális mmo-t igy tolom a soldattal...anno sokat játszottam vele de ujra szar vagyok
-
#237 nagymamám gépén fentvan, de ott csak offline tolom, mivel nincs net :D -
#236 Most unalmamban, és a sok ping miatt nézelődtem a neten.És ezt a 7 éves fórumot és őskori leleteit találtam.Játszik még valaki vele?Én most töltöm... -
#235 free game is meg nemis ugyanis free csak anyiban küköbözik hogy jet flame szinét nemtudod megváltoztatni és nem tud a karakter emoticonocat csinálni és itt egy oldal ahonan mindent letőlthetsz ami soldat: www.soldat.pl -
Major Szabolcs #234 vagy free game?? -
Major Szabolcs #233 fizetni kell???? -
Major Szabolcs #232 hali le szeretném tölteni a soldatot egyszár már megvolt de mindig bejött valami regisztrálni kell vagy mi??ha valaki tud segicccsen lécccci nagyon kéne:Dköszi... -
#231 www.soldat.pl itt többtucat linket találsz :) -
#230 oké,köcce! pl-ul?:P -
#229 szerintem telepísd újra mert nem töltöt le minden mappát vagy valami ilyenel nem találkoztam még (ajánlom máshonnan tölsd le) -
#228 Sziasztok! remélem,még valaki olvassa ezt a fórumot!:)
Van 1 gondom a Soldattal!
Amikor feltelepítem,elindítom(eddig minden simán megy)
amikor indul a játék akkor valami baj van a grafikával(pl a vegyvermenüben a fegyverek csak félig láccanak,vagy amikor a csávó fogja a stukit ott nincs semmi...:S)
Szal valaki nemtudna segíteni hogy miért van ez? És hogyan oldhatnám meg?? PLZ!!!! -
#227 tölsd le az All seying eye-t egy serverkereső prgi amiel sok-sok szervert megtalálsz amit a Soldat serverkeresője nem itt letőltheted -
fradis #226 hát gyerekek én nagyons zeretem de legtöbször csak BOT ellen tudok ha valakinek van kedve irjon 2v2 vagy 3v3 a kedvencem -
#225 Mapmaker-t hol találom? -
lazadio #224 Hali! Feltettem a Soldat 1.31. -et, de akárhány szerverre mentem, nem lehetett lőni a mesterlövész puskával. Mindegyiken ki lehetett kapcsolva, vagy mi? -
donoki #223 hát elég tunkolósnak néz ki :D
napi max félórát jáccok ezzel -
donoki #222 hali
kiszeretném próbálni -
Dannyael #221 Jaja. De ha élő embereket akarsz látni, inkább: www.soldat.hu -
#220 Tolja még ezt valaki? -
Dannyael #219 Mindenesetre ez arra volt jó, hogy +4üzi a nevem mellett :)
-
Dannyael #218 Csak kár, hogy egy ideje senki sem látogatta a Soldat fórumot... :) -
Dannyael #217 Um... Ti realistic-ba nyomjátok, vagy nem? Azzé van egy kis különbség... -
Dannyael #216 Hi! Asszem ebbe én is beszállnék. -
#212 Hahooo!! Deesno, Ron Ragm, soldatoztok meg? ;) -
#211 Hazzátok meg testvéreim, mostanában olyan balfaszok rohangálnak a szervereken, hogy dögunalom a játék. Alakítsunk magyar klánt, oszt zúzzunk ;))
-
#210 hi! ÷¤ -
#209 hi all :ÐÐ -
#208 Ide leirtad Disno? Hova? -
#207 Hi All! ;Ð -
#206 Hi Norbesz! :-D -
#205 Hi all! :DD -
#204 ahogy mondod :-D -
#201 bump...valszeg csak 7végén tudok jáccani. de ha nem akkor írock -
#198 Linket valaki please !?! -
#197 juteszembe..ha nem szállt volna el a gép:(
szal sorry:(
a soldatot is újra kell szednem:) -
#196 bocs de nekem nem kell az hogy 3 sor után kikkelnek mer nem voltam hajlandó várni 10! másodpercet
egyébként a trefort megy csak be kell "jelentkezni" az oldalon
ja és találtam egy jó kis staffot a sorcidnak:) -
#195 Hát remélem, mert elég gázos így. A shotgunt erősíthetnék, mert az egyik leggenygébb fegyver a desert mellett. -
#194 a serverek felet mar elarasztottak a cheaterek. van aki granatot okad magabol, van aki golyot szor, de ugy, mint 20 minigun, csak olyan eroset, mint a barett. van aki 'following mode'-ba rakja a tobbieket, aztan kacsaloveszetet rendez. mas meg ctfben beallitja a botokat, hogy a sajat csapattarsaikat irtsak (mar ha benn van a friendly fire) stb stb... ez van. majd irnak ide is punkbustert :)) -
#193 Bazzeg már itt is vannak cheaterek :( Játszom egyszerveren, és egyszercsak lebombázza egy noname faszi az egész pályát, mintha szőnyegbombázás lenne. Többiek is mondtak, hogy köcsög cheater, tehat gondolom nem valami "powerup" ez. :)