2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
-
corleone #437 Jól eltalálta a TV2. Ez kell a jónépnek. A műsor ninden nézettségi rekordot meg fog dönteni. Néha én is belenézek, de engem más témák jobban érdekelnek.
Ja: szerintetek van-e beépített ember, s ha igen, akkor ki? -
#436 Olvass egy kicsit vissza, megérted miért...
Nevetséges, amit művelnek... -
#435 hehhe...vmi csaj jol bazzmegolt az 5ora koruli adasba:D -
#434 Egy intelligens hozzászólás férfi szemszögből:) -
#433 ADSL-el meg a főoldal sem jön be.
Továbbra is a véleményem:
Tetovált dagadt és köcsög hülye picsák, akikhez találtak olyan hülyéket, akik képesek velük egy fedél alatt élni.
Ennyi
tömören, szépen, magyarul... -
#432 bigbraner.lofasz.hu
Ennyi
4 napja egy nagy p*na az oldal -
#431 Bazzeg, nem bírják a hormonjai.HOgy rohadjon meg.Mer az biztos úgy van, hogy már 4 nap után nem bírják a hormonjai-pláne nő létére.Mekkora egy megrendezett nagy SHIT műsor!!! -
#429 igy má vágon:) -
#427 banános óvszeres attack ???????? -
#426 a 3 as és a 4 es videon nincs hang ugye? vagy csak nálam? a msik hogy most az egyesen sincs hang és a kettesen..azaz van de full mást lehet hallani szal őket nem és azt is rohadt halkan -
#424 most komolyan megvolt a szex? szvsz már fent lenne az oldalon -
#423 És az a szörnyű, hogy mindezt a 4. napon!!!! -
#422 A baratja helyeben le se kopnem. -
#420 Onkent kilep miutan vegigmentek rajta a ferfiresztvevok. -
#419 mert te nem szoktad nezni a szomszedekat? :D -
#417 csakhogy a kis zsanettka, tegnap olyanokat mondott, hogy nem akarja megalázni a barátját, de a hormonjai már nem bírják. 3 hónapig úgysem fogja kibírni :DD -
#416 Megmosta a hátát:) -
#414 Fürdeti:))))))Inkább kukkolja:) -
#413 Na erre kiváncsi lennék.Esetleg van valami konkrét forrás amit meg tudsz nevezni? -
#412 Én erről lemaradtam! Az utolsó, amit láttam, hogy a Zsuzsi fürdeti a Popeyt. :D -
#411 Foleg anyuka reszerol... -
#410 Mit tudtok erről, igaz?
A kapcsolódó IRC csatornán terjed a hír, hogy ma éjjel megtört a jég és megvolt az első szex. Sajnos a stream továbbra is gyengélkedik, így néha mi is csak külső forrásokra tudunk hagyatkozni, de ha hihetünk az információknak, akkor Zsanett és Szabi(?) ma éjjel végképp egymásra talált.
-
#409 Mentsd le! -
#408 Asszongya: lemezre menti??? Ezt most mé? -
#407 http://www.amazinggifts.ca/borda/attachment.php?s=232959d1f09052feefefe9b51bdc6581&postid=1064
Ezt próbáld ki!!! -
#406 Nekem nem akar menni az a kurva oldal megint....
Még egyszer nem ment... -
#405 Nekem is van kamerám, de az magamra irányítva. Hátha valaki kiváncsi, ahogy a Bigbránerre masztizok...
(de durva lenne mi??? Valóságsóban azt látod, hogy az egyik szereplő egy valóságsóra veri.....KEMÉNY) -
#404 Es aktfotzast akar utana. Brr... Van olyan, hogy perverz magazin? :DDD Oda meg beferne. :DDD -
#402 az "egyes", nem eggyest:)) -
#401 Most nézzétek az eggyest kamerát ha hányni akartok, Évi fémeztelenül tesped, hasa, minta söröshordó.Renáto meg valamivel kitömte a gatyját, imitálva ezzel mintha neki 50 centis bránere lenne.Hohoho milyen vitzes fijú eza Renátó hohoho -
#400 Az 1-es kamerán van, de ott az a gáz, hogy a hang másik helységből jön mint a kép.Persze ez nem mindíg van így, de most igen. -
#399 Nektek sincs hang???? -
#398 Azt nézem én is:)De nem hiszem el hogy ennek az Évinek nincs önkritikája:))..Miért kell erőltetni ezt a mesztelenkedést, meg táncolgatást, azért ahoz nincs meg a teste! -
bambaboy #397 kemény dolgok mennek 1-esen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Délután 1 óra és vetkőznek:) Fűrészelnek, olajoznak... -
#396 Én amatőr balbráner....
Az alábbi szóösszetételek valamelyikét kéretik behelyettesíteni a megfelelő helyre:
Rátapintott ill. Beletrafált.
Kösz. -
#395 Beletapintott a drága cikkíró! És jó a stílusa is!!!! -
dashed_ #394 van benne valami.. -
#393 http://index.hu/kultur/media/bigbro02/ -
#392 De bazzeg ezek a sztrippelős/borotválós jenetek azért hagynak maguk után némi kérdőjelet.
4 nap után már egy fiu elött burotválják a puncijukat????? NE MÁ!!! 2 nap után az a hülye kurva sztriptízt rendez???? Mondjuk lehet, hogy ez a hivatása, ám legyen....
De azért az a borotva igencsak erős.... -
dashed_ #391 ...