2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
  • Blasta
    Ezzel a könyves-kocsmás példával nem értek egyet...
    Ez hülyeség. Ez is csak igény kérdése. Ha a buta magyar inkább megy kocsmázni egy jó könyv helyett, akkor az már rég gáz...

Azt tudom, hogy nem csak a zene jelenti a kultúrát, de igencsak súlyozott a hatása. Ráadásul az átlegember a filmeken kivül max a zenével találkozik mint kultúra...
  • Gery1980
    Egyrészt nem csak a zene világa jelenti a kultúrát.Másrészt mikor foglalkozzanak az emberek kultúrával ha annyi a napi szintű problémájuk.Hiszen a kultúra nem más mint kikapcsolódás, de a megélhetési gondok mellett az emberek nagy többsége nem erre a formájára vágyik a szórakozásnak.A kocsma sokkal egyszerűbb megoldás mint elolvasni egy könyvet.Sajnos ez a mai helyzet.A dolog megváltozhatna, de ehez egy általános jólétnövekedés az előfeltétel.
  • Efreet
    hol van egy akár 100ezer fős minta a 10milliótól? 1%... de ha 10% lenne az se mérvadó, vagy elegendő bármilyen szintű általánosításhoz. - illetve dehogynem elegendő, csak azok az általánosítások annyit érnek.
  • Blasta
    De a müvészi vagy kulturális IGÉNY az nem a nemzeti öntudatból vagy a politikai helyzettől függ....
  • Blasta
    Nézd, én benne voltam a magyar zenei életben, és olyan szintü "élményeim" vannak, hogy ihajj....

Jelenlegi helyzet a régihez képest még rosszabb: csak annyit mondok, hogy 2 együttesnek van állandó vidéki meghívása mostanában.
    -Romantic
    -Mc Haver& Tekknö

no comment. az ország kulturális szinten a béka segge alatt van...
  • Gery1980
    Tényleg ne általánosíts.Ez a gáz ezzel az országgal, hogy állandóan csak saját magunkat becsméreljük, hogy a magyarok így meg úgy, meg de szar helyzetben vagyunk, bezzeg a nyugat....Kicsi az emberek nemzeti öntudata és ebből fakadóan oriási az elégedetlenség.
  • Efreet
    Blasta azért nem kellene ilyen mértékben általánosítani. nagyon kicsi a mintavételi lehetőség.
  • Gery1980
    Egyetértek a leírtakkal.
  • Blasta
    Ebben sajnos igazad van...
    AZ egész magyar kultúra azért van ilyen leginkább egy kalap szarhoz hasonlítható stádiumban, mert a magyar nép egész egyszerüen primitív....
  • TheZsenyka
    Big Brother helyett Big Bother
  • Lteebee
    Naggyon komoly!

Nem tudom, hogy jön ide a hazaárulózás, meg a KISZ.

Még mielőtt zsidóbarátozás és liberálbolsizás lenne a dologból, javaslom, olvasd el a fórum moderálási alapelveit.
  • gumininja
    Na te sem voltál kolis még eddig, az már tuti, eheh ;]
  • Ramore
    Bizony király poén volt!
  • CSOCSO
    nm az hogy a jányokat basztassák:9 meg a feeling mikor ott vagy 3 -4 hülye fiuval és majd meg pukadtok a röhögéstől..látom neked nem sok ilyen okosságod volt eddig:)
  • Totya000
    ennyire humoros lenne az, hogy bezernak egy csirket egy szobaba?
  • CSOCSO
    hhjaaa:)))))))))9 az volt az?:9 nemtudtam mit csináltak csak azt láttam hogy ajtot bezárják és sikitoznak a röhögéstől:9 hehh lol
  • Amse
    Szerintem kurva nagy szaja van:)
  • CSOCSO
    most lestem a valóvilág nak a válogatását hát az a rádios csajszi eszméletlenűl tetszik!!!!!!!!!!!!!olyan kis édis mosolygós ez az aki szép és okos!! nemsok mászkál itt:((((((((
  • mateos
    Kedves Lteebee! Nagyon örülök, hogy próbáltál hozzászólni a témához! El tudom képzelni, hogy mennyit gondolkozhattál, mire összeállít Neked ez a mondat. Ha elfogadsz egy tanácsot akkor megkeresed magadban a gerendát mielőtt még teljesen elöntene a KISZ szelleme!
  • Garfield
    De még mindig fílingesebb, mint a másik két show.
  • CSOCSO
    hja vágom az meg akart lenni csak becsúszott az y
  • CSOCSO
    -- jobb:) az megy ugy ---
    az úgy megy hogyan kerűlt oda?:)) néha furcsa dolgokat irogatok:)))))))))))))
  • CSOCSO
    ennél már csak cheapboy a jobb:) az megy ugy hadar bazzeg hogy egy arab-nak gyors lenne
  • CSOCSO
    nemtom nem volt erőm mégegyszer meglesni cigáynozott vmit hogy aki akar az legyen cigány, kínai mehg néger ettől nem lesz kevesebb vagy mittomén tanuljon meg csámcsogás nélkűl notdownkor osan beszélni
  • Ramore
    viasat 3
  • Ramore
    Ez a Farm egy előre felvett altatónak való szappanopera! Keveset adnak le belőle, vicc a napi 20 perc. Miksa antipatikus, csakúgy, mint az egész bagázs.
  • Taranov
    A Farm, melyik adón szokott menni?
  • Taranov
    lol. Mit mondott a pongo a volt miniszterelnökre? Mert hallopttam a híradóban, hogy valamit mondott ra
  • CSOCSO
    EZ A PONGÓ TANULJON MEG BESZÉLNI MERT MINDENT ÉRTEK AMIT MONDANAK A TÖBBIEK DE AMIKOR PONGÓ ELKEZD BESZÉLNI A DOWNKÓROS STYL-JÉVEL AZ A HALÁL!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lteebee
    Nem vagyok benne biztos.
    Ez a Mateos gyerek külföldről osztja az észt ilyen keményen?
  • MuERTe
    Fogalmam sincs. Rakd föl az Ace mega codecpack-ot.
  • Mike
    milyen codec kell a hanghoz? ugyanis nincs hangja
    kép van. szájról meg nemtok olvasni
  • MuERTe
    Tudtommal bugyit árul, nem hazát :)))
  • Hangianix
    De igazsagos. :DDD
  • Lteebee
    Kemény
  • Ramore
    :) :) :)
  • Efreet
    azzal ugye mindenki tisztában van, hogy az általános eszmecserében tilos politizálni? ha bármi véleményetek van a dologról, azt át lehet vinni a polityikába, de innen törölni fogom szó nélkül.
  • MuERTe
    pongi politizál
  • dashed_
    HyperSnapel tudsz kepet lopni barmilyen ablakbol. pl winmplayer9 bol is.. letoltes.com -on fent van
  • Frank99
    mé mit mondott?
    Talán ő izélgette Orbánt?

Akkó' kedvelem Pongót!!!