2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
  • Blasta
    Évi cica megint alkotott! Lecumizta a részegen alvó Popey-t! De a srác nem hagyta végig csinyálnia.....
  • Lteebee
    Ja én csináltam.
    Fönt van valszeg valahol.
  • Efreet
    ez kétségtelen... én 1 előző logora emlékszem (suicidal volt rajta fehérzajon...?)
  • Lteebee
    Jaja.
    De nickből ez volt az eredeti.
    A képből meg asszem a harmadik.
  • Efreet
    pedig anno volt másik is... illetve van, csak nem használod :)
  • Lteebee
    Nekem elég egy nick.
    Beteg dolognak tartom cserélgetni.
    Különben is tökre tetszik a képem is, meg a nickem is.
  • Efreet
    rém ciki... ideje lenne a másik nicked használni újra...
  • Lteebee
    Annyira szégyellem magam, hogy kétszer annyi hozzászólásom van, mint némelyeknek...
  • Hangianix
    :DDD
  • Totya000
    drakulalok
  • Totya000
    igy megy ez a kvízprofesszorok es fitneszguruk orszagaban.
  • Lazarus
    http://www.tar.hu/lacuss/epilalas2.asf
    :)
  • Frank99
    Teljesen igazad van
    Az az ország, ahol kiskirály lett Lagzi Lajcsi, ott a BigBráner show is nagy siker
    :-(
  • Lteebee
    Kiváncsi leszek a délutánosokra.
  • Blasta
    Ha nem bánjátok én csendben visszavonulok...
    Nem szeretnék erről többet vitázni, hisz a véleményemet ismeritek, meggyőzni meg úgysem fogtok...
  • Efreet
    "Más országokban sem bonyolultabbak az átlagemberek, csak valami alap müvelődés igényük van" - nincs. csak azt te nem látod, mert azt nem mutatja a mindenki által kedvelt és tisztelt média. beszélgess el pár külföldi néppel neten, mindenhol (most mondjuk az EU-t véve 'mindenhol'-nak) nagyjából ugyanez a helyzet. persze, difi van, de nemsok...
  • ipszilon
    nyugaton is ua. a helyzet, hiába nyugatiak úgyanúgy mûveletlenek, sőt még jobban mint mi!
  • Blasta
    De ez 22-es csapdája. A magyar média azt bassza a magyar ember elé, amit az egyszerüsége ohajt. Az egszerü magyar meg azt kivánja töménytelen mennyiségben, amit nap mint nap lát, hall a médiában.
    Ennyi. Más országokban sem bonyolultabbak az átlagemberek, csak valami alap müvelődés igényük van. AMi itthon nem valami általános....
  • Lteebee
    Éppen ahhoz kell az iskolázottság, hogy ne legyen jó az embernek az, amit (az általad kultúrának nevezett) magyar média odabasz elé.
  • Lteebee
    Gondolod, hogy más országokban az iskolázatlan idénymunkás bonyolultabb?
  • Blasta
    És attól legyek boldog???? Nem a nyugati kultúrával van a gond, hanem a hazaival!!!!

A Tv és a Rádió pedig a kultúra legelterjedtebb formája. A legnagyob brétegnek szól, és a legtöbben ezeket a médiákat figyelik, hallgatják, nézik.
    Igy ezekből lehet a legjobban lemérni az átlagember kultúr szokásait....
    Szerintem...
  • Lteebee
    A TV vagy a rádió nem kultúrmisszió, hanem profitorientált média.

Nyugaton pedig igenis vannak ismert magyar bandák, előadók, akiket jegyeznek és akik ismertek.
  • Blasta
    Ez nem bunkóság, max elkeseredettség. Sorry. Én így látom.
  • Lteebee
    Ilyet nem mondhatsz.
    A magyar népnek van a világon a legnagyobb hajlandósága a gondolkodásra. Ezzel tudunk előbbre jutni.

Primitív helyett iskolázatlant mondhatsz, de arról nem a nép tehet.

Bunkóság ilyet mondani.
  • Blasta
    Én nem is nézek tv-T...
  • Blasta
    Jaaa, azé csinyász mást is mi????
    Na azé....

Mellesleg BB nem nézésével nem vesztessz semmit...
    De gondolom ezzel tisztában vagy
  • Efreet
    nem érdekel :) van jobb dolgom is (nem, nem a ti moderálgatásotok... ;) )
  • Blasta
    :-DDDDD
    Szegény Efreet. Miről maradsz le....
  • Efreet
    én nem láttam belőle még semennyit... a topicot figyelem, hogy ne legyen anyázás...
  • Efreet
    amíg politikán innen vagyunk... és nem fajul anyázás-személyeskedésbe...
  • Efreet
    és csak a tv meg a rádió jelenti a zenei kultúrát? nemcsak a pop meg trendkultúráról van szó... (kezdünk keményen eltávolodni a BB-től)
  • Blasta
    AMúgy, sorry az offért. Ha gondoljátok abbahagyom, de ez a téma nem kicsit bassza az agyam....
    Efreet, szólj, ha ne folytassam....
  • Blasta
    Ellenben a net-es parasztkodás nemcsak Mo.-ra igaz....:-))))
  • Efreet
    hagyni kell időt, és szépen helyreállítja magát a világ... panaszkodni lehet rajta, de attól nem változik meg. tartani kell a példamutatást, és lassan de biztosan megváltozik a dolog.
  • Blasta
    Nem 100 ember foglalkozik a magyar zenei élet alakulásával, hanem max a tizede. Azokból meg elég sokkal találkoztam.

Másrészt meg nem kell 100e emberrel találkoznom, hogy megálapítsam: a magyar zenei kultúra stagnál. Elég csak bekapcsolni a rádiót vagy a TV-t....
  • Efreet
    726: annyi volt a lényeg benne, hogy te, mint zenei körökben mozgó se nagyon találkozhattál 100ezernél több emberrel, ami mintavételnek elég karcsú...
  • Blasta
    És ez válasz is egyben a magyar kultúrális életszínvonal folyamatos csökkenésére. Addig amig az olyan müvészeti ágazatok (bocs, de zenében vagyok otthon) amik itthon még bőven a deep-underground müfajba sorolandók, addig azok "nyugaton" már rég a popélet elemei...

Ha a magyarnak mulatós-pop kell, akkor azt kap. És ezzel csak szép magyar paraszti mivoltunkat erősitjük, nemcsak a saját, hanem a világ szemében is....
  • Gery1980
    Az a szörnyű, hogy manapság a bunkóság, a másokon való átgázolás, egymás semmibevétele nem ritka dolog, mondhatnám már már trend.Mert milyen kultúrális közeg az ahol egy telefonon keresztül való "kurvaanyázás" oriási poén.És ezen emberek testesítik meg a felnövekvő generációt, úgyhogy mindez csak valaminek az előszele, és a helyzet egyre csak romlik.
  • Blasta
    A kultúra magábafoglalja a szórakozást is.
  • Blasta
    Ezt most nem vágom. Az elejét.