2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
-
dashed_ #677 hozzateszem nem csipen pongot... de azert 8 altalanosa megvan. persze nem biztos mert ugye rendor volt -
dashed_ #676 "amit mondott teljesen felháboritott " mit mondott??? -
#675 ja és tom hogy moderálni fognak...de nem érdekel...ezt le akartam irni -
#674 ja és szerintem még a 8 at se végezte el. -
#673 Pongo egy fasz !! egy nyomorult hazaáruló...amit mondott teljesen felháboritott !! ennek nincs esze ? csak igy kibeszél ilyen hülyeségeket a nagyvilágba...szerintem fel sem fogta mit mondott...nyomorult kis féreg...kibaszottul feldühitett...remélem széjjel qrják majd azt kibaszott fejét a nyomorultnak.Vén fasz !
:) bocs de ezt le akartam irni...1ébként Utálom a BB-t... na csáo -
#672 3Ds Angéla Rox -
#671 Jó lenne ha Renátó ráhajtana Angélára is, azt megnézném :) -
#670 Iti mér van úgy letörve???? -
#668 megvan valakinek a BB-s videó?? mert eljutathatná nekem valahogy...mert az FTp ről törölték. előre is köszi. -
#667 -
TheZsenyka #666 Angélát már megtolhatná valaki... nagyon szimpi... meg tök jó hangja is van... királyság... -
#664 kislány:) -
#663 Ezek csak távoli rokonok lehetnek. A felső papájának a volt osztályfőnökének a keresztlányának a volt szobatársa egyszer jobbkezet adott az alsó kislány mostohafiának nagyijának a házmesterének. -
#659 Pongo Rulez! -
#658 nah fent van SG FPT JÉN A VIDEO A SEXRŐL!!!!
uploadban BigBro.... lessétek remélem nem tölrik le -
DEx- #657 jaja énis énis!!! -
#656 Megvan vkinek az Orsós Viktoros rész, letőlthető állapotban? szeretném megnézni -
#655 lool -
Lantee #654 Hehe! Láttam tegnap a FARM-ot!!! Benne volt az a kis köcsög, aki szarás közben olvasta az újságot, aztán kitörölte vele a seggét!!! :))))))
NAggggyon komolyan nyomják!! :)) -
#652 Ez a Pongó egyre szinpatikusabb! -
#651 Kössz Netto ! :) -
#650 mekkora kurvák vannak itt bazzeg...
már a másik csajszi is kuratná magát.. ő pl a popeyel..és mit ondol a barátja ötthon róla? meg azoknak a haverjai stb... TÉNYLEG:))) melyik volt az akinek pösze barátja volt és azt mondta hogy sajnálom ő már az enyém?:) -
#649 nekem nem vágott van feltegyem vhova? sg ftp?::) -
Inquisitor #648 Gondolom azt a 2 vágott jelenetet ami már fél napja kint van a BB oldalán. :) -
#647 nah kiváncsi vagyok mit adnak le a szexből..szvsz 22:50 kor adják le -
#646 V.ki nem tud 1 ftp-t ahonnan le lehet szedni az avikat me tiszta ideg vagyok - elszállt az egész cuccos ......... -
#645 http://index.hu/politika/belfold/orban0909/ -
#643 kiba... jó :DDDDDd -
dashed_ #642 nalam bejon az oldal -
#636 Mért nem megy A BB.POISON OLDAL? -
dashed_ #635
-
#634 http://www.freeweb.hu/fergonya/bigvaker.jpg
igy kell megadnod -
bambaboy #626 bb.psion.hu nem megy?
-
#625 Lidöl Sziszta. -
#624 Trueman-show. -
#623 Nade az a nyuszis mamusz volt a legdurvább.... -
BOOT #622 OFF.
Uff.Mi az a 15?A 32 az oké.
Nade még 15?Max PII266.
Ugyanis már csak az lessz.
Jenő így is vadul testing.
Az APEH rendelte?Höhö.Akkor most haragudni fognak?
ON
-
#621 mindenki arghhhh én is arghh szunyogok is argghh reggel kelés arghhh nem bírom aludni arghh megcsípték a talpamat arghh faszom az egészbe arghh -
Nav #619 Testvir ne vigyél bazz az apeh rendelte meg 32+15.
Nebasszakivelem!
na:)De telleg.Abbol is kell majd de holnap telcsizek +beszeljük. -
TheZsenyka #618 NAV:
olyan sok? Vazzz.. jobb ha reggel viszek egy csomót a kiskerbe... arghhh... ez rablás... a samsung mocsik is jók ám...
Dikk
Nem láttam közvetlen spriccet, de szép lovaglás volt...