2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
  • Aspyrin
    Annak idején a BAR-ba is bekerült egy macsek, bár csak 2 napot élt asszem szegény... Reméljük itt jobban vigyáznak rá :-)
  • Gery1980
    Viszont az ausztrál ribanc kezd már az agyamra menni, remélem nemsokára repül a kis majomfejű.
  • Gery1980
    Teljesen bolond a manusz:)De nekem bejön, kell ilyen is.
  • CSOCSO
    de ez a cica jo dolog:) gondolom iylet sem cisnált megy egyik ország sem:))))
  • CSOCSO
    nah tessék erről beszéltem pongó fogyatékos!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Gery1980
    valosagshow.hu
  • CSOCSO
    :))))))))))))))))))))))))))))
  • CSOCSO
    heheheh
  • CSOCSO
    jo a kis ágika, mi?:)
  • Laalee
  • Lantee
    Szombat esti "kiruccanásom" eredményeként az irodában sikerült felébrednem vasárnap reggel, és első teendőm volt megnézni a valóvilág internetes oldalát! Iszonyatosan jó sebességgel néztem Ágika kora reggeli olvasgatását a kanapénál, majd az ébredést követő elemcserét. Kétségtelen, hogy ezentúl - persze csak az Ágika miatt - szivesebben fogom nézni az RTL-t, mint a BigVakert! :))

Kellene egy igazán jó csaj a TV2-be is...de igy... vlee
  • Blasta
    Miközben a vízalatti kamera dokumentálja az egész nemi ön-aktust :-))))))))))
  • TheZsenyka
    "Mostmár csak arra volnék kiváncsi, hogy mit takar Popeye barátunk olvasatában a -sunyi szex- kifejezés, ami a nagy beköltözés showműsora alatt hangzott el a szájából."

Őrületesen vad recskázás a medence pezsgő vizének fedezékében... :)
  • Zozo76
    Evi egy nagy kurva, nem banja csak valaki kurogassa mindig... :)
  • Spenser
    Hát én jobban öröltemm volna ha Zsannetka megy mert szerintem tök buta az a csajjjj !!!
    Judit az biztos hogy az elején elég sík volt de a végére már szimpi lett KÁR ÉRTEEEEEEEEEEEEEEE:((((((((((((((((((((((((((
  • Ramore
    Jaja, bunda!
  • gumininja
    Juditnak télleg mennie kellett a tv2 felfogásának megfelelően, mert vetközni nem vetkőzik, az első heti nagy vitázó és többiek számára ellenszenves magatartása elmult, váltott és igy már nem érdekes ;] Zsanett viszont vetkőzik, még ha nem is annyira mint "gőzmozdony" évi, és ő nem adta be a derekát, bármikor kirobbanhat egy kis vita a többi lány és közte. Azért az is furcsa, hogy egy darab számadatot sem közöltek az ujtévékettőnél, csak a %okat.. Na mindegy, ha bunda, ugyis kiderül, ez Magyarország, itt még a halott emberek is pletykálnak, ehehe ;]
  • TheZsenyka
    Csak nem gondoltátok, hogy a nézők tetszőlegesen kiszavazhatják a játékosokat? Ehhehehhee... Folyamatosan értékelik hogy kit érdemes bent tartani. Ez "showbussiness" emberek.
  • Pharaoh
    Vagy ha nem várnak még két percet. De ez csak akkor lenne igaz, ha nem bundáznak.
    TV2
  • Rozsomák
    ha várnak vagy két percet zsanett megy
  • Pharaoh
    Ekkora bundát! Egész idő alatt nem változott annyit az eredmén, mint az utolsó 2 percben.
    A Tv2 úgy manipulálja ezt az egészet, hogy nagyobb legyen a nézetség. A nézetség meg a szex-től lesz nagy és Zsanettből kinéznek egy kis szexet.
  • Marki
    Hál'Istennek! Zsani túl dögös, hogy kitegyék!
  • [HUN]kwega
    Jutkát tették ki a nézők (51%-49%).
  • Marki
    Oki rulez
  • Rozsomák
    na kiváncsi vagyok hogy ki távozik először.
  • Ramore
    Összegzés: Azok az emberek, akik képesek jelentkezni és beköltözni egy ilyen házba azok mind bolondok, betegek, lúzerek. Szereplési vágyuk hatalmas, és a betegségükkel együtt is van esélyük arra, hohy híresek legyenek. Én szánalmasnak találom őket, jó nézni, hogy mire képesek az emberek az álmaikért.
  • Laalee
    nehogyazthidd... :D
  • Jabba
    Ja
  • CSOCSO
    andi full fogyatékos ahogy pongó is szvsz full összeillenének
  • gumininja
    Hát, ha Stohl csak ugy hirtelen orrbavágja az adás közepén hogy csendben legyen végre, lehet senki sem kapta volna fel a fejét az országban, hogy "jajmár, hát szabad ilyet??!!" ;]]
  • Goodwill
    az szerintem fogyatékos, de komolyan
  • CSOCSO
    hja és a VV ház sokkal szebben van összerakva
  • CSOCSO
    hehe ugye? kész voltam a palitol, meg amit ott lerendezett fujj
  • Rozsomák
    A BB-ben szeintem Andi egy kicsit defektes az a csaj teljesen készen van tiszta bolond nem csodálom hogy még nem volt pasija.
  • petee
    Bocs hogy igy be ugatok, de ezt már nem bírtam ki: Ez a pedró cigány laci gyerek úgy be volt baszva, hogy azt hittem hogy stohl lerúgja a fejét!! Beszarás milyen tanyasi csávó!
  • 2XP
    Hát nem sok újdonság volt a valóvilágos beköltözésnél.
  • Efreet
    én is, megvannak itthon vinyón mind. meg a nextgeneration is, ami kb 2 órán át létezett.
  • Lazarus
    Én még emléxem a lemingjeidre :)
  • Gery1980
    Elkezdte cumizni, mert Popey be volt tintázva mint a gép.De feleszmélt a kómából és elhajtotta a dagadt ribancot:)
  • Lteebee
    Komoly!