BigBrother, ValóVilág, A Farm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melik vot ez a tajparaszt?
Ilyet szól a picsa: "Odapermetezünk azzal a lófasszal..."

HAjánlom megnézésre a vivendi bix grafikonját😊a 100Mbites vonal 93%ba levan terhelve...😄DDD
Goodwill
nézd a private gold-ot...garantált a hatás

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Mike
ha már itt tartunk, nem tudtok vmi ilyesmit, de tv mûsorét? azt inkább nézném

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
most az egyik picsa pofázik, eh,
nem fogom ezt nézni
semmi érdekes

Mike
247kb/s

Mike
na meglestem
most zabálnak
nálam úgy jön mint egy film
amúgy meg nem érdekel

Röhögnék, ha hírtelen elkezdene tekerni a stream 😊 Milyen bukta lenne... Szerintem amúgy késleltetéssel megy, nehogy bukta legyen ha valami malõr történik...

Olyan primitvek vagytok... azon élvezkedtek hogy emberekt lestek meg, amint be vannak zárva egy lakásba és egymásra vannak utalva? Szánalmasak vagytok... Na, megyek, mert most már nem akadozik annyira a http://213.163.15.121/bbstream1... 😊

Lementettem pár percnyi videót, de sajnos az asf headerjében lévõ tag átirányítja a lejátszót a netre, így a player nem a lementett videót játsza le, hanem egybõl a élõben húzza a netrõl.

Üdv.: Thas
CSOCSO
???? nemtom mit akarsz..majd talán a többiek..amugy most nem sok mindenrõl maradsz le állandoan csak zenálnek már full unalmas számomra is..mindjárt elmegyek pikminezni😊
Nincs valakinek egy jó ASF editorja? Sajnos a VirtualDub már nem támogatja a formátumot, a régebbi meg nem ismeri fel az adás kódolását 😞

Üdv.: Thas
CSOCSO
http://213.163.15.121/bbstream2 ez nektek is zúg??????
CSOCSO
mondok én vmit..szvsz ez nem full live.. kb 1-2-3 perc különbség lehet mert van hogy beakad a kép és a hangom 10 mp re és ugyan onnan folytatodik. ..mg néha halál gyönyörû kriástály tisztán jön a kép..most meg tiszta pixeles szinte homályos...
CSOCSO
ez a hülye nagyobb darabb picsa full ratyi😊 felvett vmi átlátszó selyemlepelt..ugrál a zenére a melle majd lesuakad..+tanga..nah mindegy..
CSOCSO
http://213.163.15.121/bbstream1

pl ez full müxik és ülnek vhol.piros szönyeg..bulizgatnak...a hülye gitáros gitárzoik meg stb...
CSOCSO
hehe most meg buliznak..nemtom kinél akadozik most nálam folyékony..mintha tv-t néznék😊
Blasta
Pillanat, máris készitem....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Fosásra izgulsz?

MuERTe
A wc-cam-nak nem tudja valaki a linkjét? 😄DD
Ams
url?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

[18th RCT]zabur
Azért kérdem, mert akkor egy BIX-es hálóról lementeném 1-5-10 MB-os file-okba és onnan lehetne tölteni le...
csak mplayer-el nem lehet menteni. vagy igen? 😊
Mike
suxx
nézze a sok barátokközt rajongó

Blasta
Ja, én is igy vagyok vele. Majd lesz egy frankó oldal, ahol a lényeget le lehet szedni...(baszás/szopás/öltözés/zuhany/szarás)
A többi baromságra meg szarok.

Hangianix
Engem nem erdekel a dolog. A 18+-os jeleneteket meg majd megnezem egy erre szakosodott oldalon 😄DD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Blasta
De nekem nem jön össze. AKkor nálam lesz a gond!

Lazarus
mindenki onnan nézi 😞
Blasta
Adjatok egy címet please, ahol látnia kamerákat, please!!!
www.bigbrother.vnet.hu nem müxik eléggé!

[18th RCT]zabur
Hogyan lehet a video stream-et avi-ba menteni?
Manoi
khmmm... Küvet=Füvet 😊)

A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

Manoi
Szövõdik az elsõ románc!
Fürdés után a kertben , fürdõköppenyben, Küvetnyírnak! 😊)
Mintha Kovi mestert látnám munka közben

A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

Manoi
100 mb/sec alatt egész jól futosgál, csak néha ledob! 😞(

ubi
vnet is egy rakás szar!!!!!!!!!
Kíváncsi vagyok milyen TV lesz a helyén...

A TV2 végleg elásta magát.

Sehogy, egy kalap szar az egész...

Lazarus
amúgy nektek hogy a manóba tölti be? Nekem nem megy egy tapottat sem
Lazarus
kés azér csak van a háznál
Érdekelne, hogy ha nem lehetnek "fegyvereik", akkor hogyan vágják le a csirkét???

ipszilon
hu! nem tudok írni, szal: "egész nap fetrengenek" ;
"sztároknak képezik ki ôket"

Manoi
Ez mondjuk tényleg gáz volt!

ipszilon
én végignéztem a francia Big brothert, aminek más a neve, de lényegébe ugyanarra jön ki. nagyon szar volt! jó, ahhoz képest végig néztem, de a csak azért, hogy legyen mit kritizálni:-) egész fetrengenek, és untakoznak, és primtívebbénl primítivebb emberek mondják a nagy világmegvùaltó dumáikat!
amúgy, az egyetlen "kukkoló", amit szeretek, az egy "zene akadémia", ahová 16 fiatal bemegy és sztároknak képezik ki ôkta, minden nap tán´c, ének, zene, tesi, angol óra. és hetente egyszer 3 órás elvileg élô mûsor, és persze napont a háromnegyed órás össszefoglaló. most szombaton kezdôdött a második szezon, már alig vártam. remélem otthon is lesz hamarosan ilyen!

Manoi
😊)
Jók a webkamerák, csak kár hogy egy kicsit akad!
nomeg a 3. nem müxik!

Dynamic
bazz, az egyik csaj átöltözött és úgy vették, hogy beállt elé a másik csaj.Hát ez így egy rakás kaki.
Rögzített kamerák nincsenek?
Én csak kékeslila hátteret látok!

:-(((

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Lazarus
Na megvan, mostmár csak az összes link index.htmlre vezet
Lazarus
És te ezt mégis honnan látod? 😞
CSOCSO
hheeehh.. nemtom mé nem müxik hogy rohadjanak meg..ez az egész esküszöm nagy buli..én még csak nem is a pénzért csinálnám az is jo ha utolsó elöttinek ejtenek ki..csak a buli kedvéért😊 ha ott lennék már spanolnék mindenkivel😊