BigBrother, ValóVilág, A Farm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki vazeg... ne mondd hogy neked szimpatikus volt ez a troger maffiozo. meg sztem örülnél egy ilyen nönek mint katka..
zaki
baaaazmeg ilyen nincs... hogy a faszba kerülhetett vissza ez a katka? olyan átlagos, mint egy vasúti fütty... semmi extra nincs benne. remélem legközelebb a nagypicsájú és szájú szilvi takarodik ki. csóró indián meg most szív...

Francba.

Segal vesztett

PAYNE
Segal egy pöcs!
Katka meg folyton sír faxa de nem igazán szoktam nézni!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

A béna katka nyert....
Mondjuk leszarom mert nem nézem, de akkoris...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

zaki
azért mert segal király cávó, Katka meg egy unalmas csaj, ennyi :)

Bucser
Istenem, hogy mennyire pszichozis megy meg agymosás ezekkel a kisfilmekkel..... a Segal be van állítva mint király csávó aki jófej a Katka meg egy unalmas csaj aki csak sírni tud meg hüppögni.... Beszarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez egy agymosás

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Jézusom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez röhejes!!!!!!!!!!!!!!!!!

Istenem olyan erõltetett minden.... Ez a Lilu meg mit keres a TV-ben? rosszabb mint a Görög Zita a megsztárból:(((
Meg ezt a györgyit (fogatlan vén satrafa) minek kell erõltetni???? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

BADE
Anettról lerí,hogy buta szõke!
Pl.Megkérdezi,hogy kell felvenni a telefont:) -Erre már felvette.
Az ilyen nem hülye?:)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Bucser
Remélem nem erre a tarbunkóra lesz kíváncsi mindenki!!!!!!

PLackó
JA SZERINTEM IS

Segal.

PLackó
Ma lessz a párbaj,szerintetek ki fog nyerni

Davidus
má dugtak

V9ykn8_TZL0

zaki
lol, ilyen nickket és logót

MaSzKa
Mikor dugnak má???

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Voltan
Méghogy Segal nem paraszt? Hát ez jó! Hahahahaha!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Szerintem harmadik részbe mindenki egytõl egyig paraszt. Tegnapelõtti adást még megnéztem amikor a dagadt kurva kifakadt aztán megesküdtem, hogy én erre többet rá nem nézek.
Szóval ezek tipikus szépfiúk széplányok 0 aggyal. Csak akkor azt nem tudom miért nem állnak neki kefélni keresztül kasul, akkor legalább lenne benne valami érdekes is. De ez a hatodosztályú szappanopera és társai....

Stól Buci
up

Breki33
Hátha a nyafi lopófira gondolsz õtis kiszórnám
Breki33
Ja énis láttam de nem hittem el

ezek után nem merek odamenni egy nõhöz hátha szilvi jön ki belõle P
Sephi
En lattam kepet a Szilvirol hogy nezet ki most masfel eve es hat nem csodalom mert hidd el tok jol nezett ki es mivel Frenky-vel egyutt eltek ezert az szerintem fel se fogta hogy mennyire dagadt lett ez a no. Persze a pofaja eleg eros nekije. Bar szerintem mar erolteni. Elkezd kiabalni aztan meg nekial sirni paaah.

Te a Segal nem is akkora parazst ha belegondolsz. Okoskodo o es mindehez hozza tud szolni es meg van rola gyozodve hogy neki mindig igaza van. Vannak ilyen emberek.

De a Indian az mar tulzas vazeg. Azt elvbol le kene loni mert mar ugyis szaporodott.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Ugye milyen meglepõ?
Vajon ennek mekkora a matematikai esélye?
3 játékon keresztül, 3*30 jelentkezõbõl PONT így jön ki a nézõk szavazatai alapján a létszám.

NAPERSZE. :-DDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Breki33
mint a Segal

deez a Szilvi is hogy tetszhet vkinek
Sephi
Ez az Indian mekkora paraszt bazz...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Breki33
sztem Lilu-t
úgyis néz ki P
mikike
"Én már rúgtam szájba nõt, érted" - Indián

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

PResident Evil
mondták hogy nincs idõ... :)

Tikal
de mit is mondott, mert pontosan nem figyeltem, csak utána esett le hogy baki :) de arra emlékszem lilu olyan fejet vágot:

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zaki
ez a nézõk arata szerint lett így

zaki
mi volt benne? :) sajnos nem láttam

Dynamic
Látom ebben a szériában is egész "véletlenül" pont 1:1 a férfiak és a nõk aránya.Mint mindig...
BADE
Láttam eléggé égõ volt!:)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

PLackó
Láttátok tegnap???Akkorát bakiztak LILUék élõ adásban!!!
Még vette õket a kamera és akkor szólt még be a rendezõ neki.
:))))))))))))))

Tikal
seagal meg mekkora geci volt a kiscsávonak akkor csikot vágot a nullásgéppel a hajába hogy az majdnem elájult mikor meglátta :)))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
hát ez musor nagyon jooo :))

ma néztem a harmadik adást, de komolyan mindegyiken nagyon jot szorakoztam :))
nagyon lol volt pl ahogy ma a szoke szilvi kiborult, juj de féltékeny a másik kis szokére.... lolol
pandora meg egy akkor kigyo hogy õ mászhatott a tiltott gyumolcsok fáján és beszélte rá évát.... :))

Breki33
de csakha.........
Breki33
sztem Lilu roszabb
úgyismondhatnám undorítóbb

ésha õ az alap Nóci naon jó volt.
PREMIERE1
Nem mintha Tarnóczky érdekelne.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"

PREMIERE1
Lilu nem érdekel. Meg különben is: tök mindegy, hogy a Nóra vagy Lilu vezeti.

PREMIERE1
Tarnóczky Anitáról. :)

Korábban próbáltam megnézni pár olyan TV2 szintû - "Máté Kriszta öl a szemével és nem érdekli, hogy mennyire unalmas" - mûsorát, de 5 perc után hagytam a fenébe. Borzasztó volt. Mintha a Fókuszt vagy a Frei féle szutykot nézné az ember.

Breki33
Buszt teszteltek P

Most kirõl beszélsz Liluról vagy róla? P
PREMIERE1
Nem is tudtam, hogy BKV ellenõr volt!

Ez a szigeten készült, nem?

Amúgy nála unalmasabb és butább nõ kevés van a tévénél! (Max. a Csonka Bandi

petee
mostohaapja! télleg... elfelejtettem ezt a szót:P

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

PResident Evil
lol Élõ mûsor powa :D

Breki33
mondom Tornóczky anitának a mostohaapja !!!!!!!!!
petee
ja, jól beszélsz. de ha nevelt lánya, akkor ö a nevelõapja, nemdebár?:)
vagy rosszul tudom a családfát?:P

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Breki33
grrrrrrrrrrrrrr

ilyen hülyeséget !!!!!!!
Medgyessy Péter nevelt lánya, Tornóczky Anita aki ugyan szintén nem a szivem csücske denyálaslilunál ezerszerjobbcsajjjjjjjjj