BigBrother, ValóVilág, A Farm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
De en mit nem rohogtem az elobb mikor Pongo beszolt Iti nek hogy ha estleg elromlik az ajto aszt majd potolhatja 😊)))))))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://www.amazinggifts.ca/borda/showthread.php?s=b873b69ce52e1cde87afaa846c2e587c&threadid=142
Andi zuhanyzik
http://www.amazinggifts.ca/borda/showthread.php?s=b873b69ce52e1cde87afaa846c2e587c&threadid=139

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Reality showwwwwwwwwwwwwww😊
Érdekes lesz megfigyelni mennyi idõ mulva rugnak ki, ha a nézõk minnél nagyobb megbotránkoztatására hajtok rá 😄D
Mellesleg tök jó szociológiai szakdolgozat téma! 😊
az azonban szerintem nem igaz, hogy a tv2 lehúzhatná a redõnyt, népszerû filmeket fognak játszani, azzal még felhozhatja magát. meg eza stílusváltás is sikeres lesz, mert ami legelõször volt az maga volt a megtestesült szar. a következõ stílus kb mint a fagyott húgy azokkal a kék ambientekkel meg szürke opacitykkel, ez a mostani meg..háát 10es skálán 3as.
az rtl meg volt olyan hülye, hogy felvette ezt a németo-ban kb 2 éve lejárt csíkozós honlapszerû, leginkább flash animra emlékeztetõ gagyirexet, ami szvsz egy szinten van amostani tv2ssel,pedig szerintem a régi rtl dizájn jó volt. csak a logót cserélhetnék má ki végre.
no mind1. a két csatorna párharca úgysem a designon múlik, nem is tudom miért írtam be ezt ide.

azé nézem, mert maga az ötlet (bb) érdekel.nem a pucér csajok meg a pasasok akik erre maszturbálnak a wc,ben miközben 600 ezren nézik, hanem a pszichós oldala. tegnap éjjel volt pölö egy fogadás az idióta popeye (kopasz) meg a nagydarab között és már is kialakult egy konfliktus, amit érdekes volt nézni.
perse megvan az az oldala is, hogy õk ott benn nem mások,mint fehéregerek a laborban.
de ezen felül engem speciel érdekelni fog, hogy mondjuk 3 hét múlva, vagy 3 hónap múlva mi lesz. szvsz sokkal "durvább" lett volna, ha nem hetente esik ki egy ember, hanem végig megmarad mind a 12 és a végén derül csak ki,hogy ki a gyõztes! asszem lenne izgulás belõle bõven. és sokkal,de sokkal több stressz helyzet lenne.

dddstudio.tk
Ha igy megy tovább viszlát hagyományok !!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
SZÉP VOLT VIVENDI! SZÉP VOLT TV2 AZ ÚJ GAGYI ARCULATOTOKKAL!
/közülletek ki tudna kakkantani úgy, hogy közben tudja, hogy millio szempár figyeli a vöröslõ fejét? 😊)/