2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
  • Frank99
    Pongó Magyarország titkos fegyvere???
    Király magyar, aki még normálisan beszélni sem tud...
    aki tegnap este percekig ecseteli, hogy milyen hegyen körme van a macskának?
    Elmebaj show, elmebeteg emberekkel, ja, és műsorvezetőkkel..
    lacika műsorvezetőnek ez egy jó felfutás lehet, de lehánynivaló....
  • Efreet
    webkamera címet mediaplayerbe kell bedobni...
  • Factor_007
    Bazz nekem mindig hibát jelez az explorer!!!
    miér????
    Idegesítő
  • Gery1980
    Farm az nagyon gyenge szerintem.
  • Vialis
    A FArmot nem nézi senki?????
    A Valóvilágos emberkék, eddig mindent odavernek!!!! Iszonyatosan jófejek! Leslie meg hát... Leslie. :o)
  • Gery1980
    Ez nagyon durva:))))
  • CSOCSO
    ez a nagyállat beszarás:)))))))))))))
  • Alien!
    Ja-ja...Ha az egyik csatorna embere összetöri magát kocsival(Stohl),akkor a másikon is majmolják(Pálfy)...:) Egyébként az egész egy full népbutítás...Valamelyik újságban írták,hogy volt egy közvéleménykutatás,hogy ki a 3 legnagyobb üzletember Mo-n, 1. Demján,2. Palotás,3. Erős Antónia......nevetséges.....
  • Efreet
    működik a nagyallat-on a webkamera...
    http://www.enternet.hu/nagyallat.asx
  • Ams
    örülj h. van mit nézni!
  • Gery1980
    Má miért lenne faszság?A csatornák versenygenek egymással, lépést kell tartani.Ha valamelyik csinál egy új projectet arra a másiknak reagálnia kell(tudod, mint a Blöffbe:"az akciót mindíg reakció követi...")Szabadon választhatsz mit nézel, senki nem kötelez, az meg mit zavar téged, hogy a másik csatornán épp mi megy párhuzamban?
  • Blasta
    Elég lett volna egy is. NEKED! Meg nekem!
    De annak a csatornának nem elég, aki NEM csinált valóságshowt....
  • Lteebee
    Nem
  • Laalee
    olyat te szoktal
  • greco
    A legnagyobb faszság,hogy egyszerre 3 valóságshowt
    is indítottak.Elég lett volna egy is mint annak idején a Bár.Azt sem tudom melyiket nézzem.Inkább nem nézem egyiket sem.
  • WiLDoR_work
    ezt az állatságot meg ki találta ki?!?!?!?! :DDDD

atyám, milyen pihent emberek vannak ezen a világon! :DDDD
  • WiLDoR_work
    1. Szerintem a csajának (vagy a volt csajának) a levelét, amit kabalaként vitt magával. Bár lehet, hogy tévedek. Amúgy úgy nézem, a srácon komoly nőhiány tűnetei jelentkeznek. Zsaint is milyen élvezettel masszírozta az éjszakai műsorban, meg az is fura, hogy egyre többször emlegeti a nőjét és hasonlítgatja össze Zsanival...mind1, elég furcsa...

2. ezt nemtom'. de biztos megtudjuk. bírnm, ha őket zárnák ki a 7végén emiatt :) HEHE :)
  • WiLDoR_work
    jah, fingja sincs róla a csajnak, hogy mit is jelenet MAGYARnak lenni. összefoglalom 1 szóval: semmit.

totál gázos a csaj, bár nekem már az első perctől unszimpi volt. a feje meg olyan rannda smink nélkül, hogy legszivesebben lehánynám. a csajomnak 1000x szebb arca van (még felkelés után is). no comment.
  • Lteebee
    Óvatosan!

Ne kavard itt a szart!
  • Laalee
    pannon radio beépitett ugynoke :D
  • gumininja
    Na megnéztem a mai tévés adagot is felvételről. Volt valami káposzta vagy ilyesmi, benne egy kukaccal, amit észrevett évi és tara(asszem tara volt ott mellette). Erre odamegy andi is, ragyogó, sugárzó arccal megállapitja, hogy ez egy MAGYAR kukac, egy valódi MAGYAR kukac. Komolyan mondom ennyire fanatikus magyar még maga Kossuth vagy Petőfi apánk sem volt. Lehet csak az én hülyeségem, de rángógörcsöt kapok mostmár ettől a tulzott magyarság feelingtől nála...
  • Coine
    :DD
  • Efreet
    a Nagy Állat
    kis és plüssállat reality show
  • CSOCSO
    ehh én eddig nem vettem észre:)))))))))
  • CSOCSO
    ????????????????????PONGÓNAK MIÓTA HIÁNYZIK A MUTATÓ ÚJJA????????????????????????
  • CSOCSO
    ehh angi terpeszt ez a macska meg tök ari:)))))))
  • CSOCSO
    meg ennek az ausztrál picsának
  • CSOCSO
    nem rossz néha meg zsaninak is jo néha amikor pucsít
  • TheZsenyka
    Ezt az Angélát (Brother) meg lehetne dugni... csinos kis segge van...
  • Lantee
    Na...kezdek kiábrándulni Ágikából! :(
    Reggel belemosolyog a kamerába, és büszkén mondja --> "Puszilom a páromat, mert ma vagyunk két hónaposak!" . . . Na bazz! Mi ez itt? Óvoda?
    Este meg Oki egy szál faszban játszotta a Jetit! Kééész!!! :D
  • Gery1980
    De ha box van akkor automatice repül aki verekszik:)
  • TheZsenyka
    Iti majdnem megbaszta a Pongót... Király...
  • dashed_
    pongo be van kattanva..
  • Gery1980
    Azon én is röhögtem:)Meg amikor elaludt a titokszobába, na az nagyon kész volt:)
  • Lazarus
    :D
  • CSOCSO
    nekem az tetszett mikor a bálint ül a diliszobában és mondja a BB nek hogy ha vannak szekréány nagyságú emberek akkor legyenek éjszaka készenlétben ha jönni kell:))))
  • Lantee
    Mindig az ÁGINAK lesz igaza!!! :D
  • Lantee
    Úgyis az Áginak van igaza! :)))
  • gumininja
    De azt valaki találta az uccán és ugy hozta be nekik, már betegen.. Lehet ennek picivel több a tulélési esélye, de majd meglátjuk. A lényeg, hogy ne mászkáljon iti ágya és széke körül, mert csunya véget érhet ;]
  • zaki
    pongó az isten, bálint a csicskása