BigBrother, ValóVilág, A Farm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JHetfield

Nagy Testver (800k)
ezt toltse le mindenki
http://www.mellesleg.hu/dl.php?ser=4895&id=90816
kotelezo!!!

mateos
és van aki interneten egész nap ezt nézi ?
szerintem biztos van 😊
mateos
pontosan
ipszilon
arról nem beszélve, hogy ez nem is a valóság!!! mindenki megjátsza magát, mert tudja, hogy ott van a kamera

mateos
te úr isten !! titeket ez érdekel ? ilyen nyugat szarok hogy a francba kötnek le titeket ? 😊
mi a fasznak kell realiti sót nézni , amig saját magad is abban élsz csak nem látod magad a tévében.
ipszilon
ahhoz képest elég sokan nézik, én úgy veszem észre, és ezzel van tele a sajtó... a kritika is reklám...

ipszilon
szerinted a kamlerák mögött nincsenek pszichológusok?

JHetfield
7ora ... na mar mindenki rakattant a bigbranner?

OliApa
Hááát, a baromság végén lesz egy közvéleménykutatás, hogy hol, hányan, milyen iskolai végzettséggel rendelkezõk nézték. Kíváncsi leszek az eredményre. . .
Bruce Lee
nekem ment most bõ 20 percet folyamatosan, kep is hang is ok, de tenyleg a belso szoba hangjat nyomatjak. 😊
most mar hang sincs.
nocomment
Én most is 1-est nézem, de nem értem miért a másik szoba hangját nyomják...

most nekem is jon mar az 1gyes csak sokaig kell probalkozni..
Bruce Lee
Én ma huzamosabb ideig teljesen folyamatosan néztem az 1-es kamerát, akadozás, hiba nélkül. 😊
hm . nekem eggyik se megy😞((
Bruce Lee
http://bigbrother.hq.hu

szerverek listája
nocomment
ja! Renato hátán tenyészik a gomba?!! Mi lesz ha mindenki elkapja...

nocomment
Még csak a 4. napon vagyunk, és máris tiszta hülyeségeket beszélnek...
Mindannyian Prof.Dr.Veér András paciensei lesznek(Országos Pszichiátriai Intézet)

Pharaoh
Nekem most az oldal sem jön be, pedig már kezdett jobb lenni erre most megint semmi.

de ez ami most van ugye tudod hogy nem az igazi BB site????? ma este vagy holnap reggel indul be..
persze nem akarom vedeni oket mert katasztrofa amit csinalnak..
Blasta
:-))))))
Hát akkor menné be azt verjed széjjel az arcukat ecsém.......

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Nekem nincs semmi a video ablakban....
codec hiba???

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

thx majd kibrobalom
lck
PLZ!
RAKJATOK FEL KÉPEKET ÉS FILMEKET. (Modemmel a kamerák meg sem nyikkannak.) THX
CSOCSO
xbb-t lesem az elsõ kamerára simán rányomtam.. (win xp) akkor az ie multimedia okossága megnyilik itt bal oldalt..azt kinagyitom értelmes méretre..aztán fogtam és nyomtam azhem a 4 es kamerára egy jobb klikk megnyit uj ablak..erre elöjött a winmediaplayer..és abban ment a másik..és ennyi..és aminek örülök hogy simán dutott..nah jobbéccakár
hogy nezel egyszerre 2 kamerat?
CSOCSO
csak ugy megjegyzem hogy most lesek egyszerre két kamerát..igaz hogy a 4 esen nincs hang de az 1 esen van és mind a két video tosztán folyik...
CSOCSO
nyah most lesem a bigrother.hu rol. 20 perce simán jön akadás mentesen az adás..nem olyan kristály tiszta mint amikor legelöször néztem de még így se néztem videot sose netrõl..szal szép... nah mindegy.. kár hogy ezt most találták ki és nem nyár elején..nah mindegy..szvsz tök cool dolog kukkolni öket...
CSOCSO
ez az esti live nézés is hatalmas faszség..bazzeg mutattak belõle vagy 5 percet... mivan ezekkel?????
Frank99
ez akkor is égés...
az bizony.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Pharaoh
Hogy lehet egyszerre több kamerát is nézni?

na emmi vot???? sry
holnap este vagy holnap utan reggel {tvben azondta a faszi} hogy jon az igazi BB site es nem lesznek streem gondok sem.. kivancsi leszek
holnap este vagy holnap utan reggel {tvben azondta a faszi} hogy jon az igazi BB site es nem lesznek streem gondok sem.. kivancsi valeszek
holnap este vagy holnap utan reggel {tvben azondta a faszi} hogy jon az igazi BB site es nem lesznek streem gondok sem.. kivancsi leszek
Sephi
Mondjuk ott egyet ertek veled hogy a stie szar de nekem akkor is teccik a show😊

Jah meg meg valami!
NAGY DURANAS emberek!!!!
Aszitetek az RTL KLUB ezt turni fogja? Hat persze hogy indul a valos vilag! Kicsit copy vazz! gondoltam hogy ahogy egyik csinal valamit azonnal a masik is fog csinalni valamit ennek ellenebe! Nag szivatas ez a dolog higyetek el nekem.

En nezem baszus cegbol a bb livot es nekem remekul fut nem tudom nektek miert nem megy, en ma mit tudtam lerohogni az nem nem igaz!
Az a baj hogy a tv2 nem mutatja a jo jeleneteket!Olyanok voltak hogy az nem igaz!Es ma este semmit sem mutatak beloluk1 tok suxxxxxxxx

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Frank99
Akkó bazzeg NE csinálják!

Nekünk csinálják, bazzeg!
Kíváncsi voltam, mint aktív netezõ, hogy mi a pálya! EZ!
Egy fos. lehet 2 hét múlva jó lesz.. persze
de addigra elmúlik a varázs, amit a TV2-õn nagycsöcsû hülye k*va kis mûsorvezetõ beharangozott...
gyere, gyere, gyere közelebb, ááááá...

hánynom kell...

Frank99
ja, mire vége lesz, majd megmagyarázzák.
vagy mi megunjuk...
amúgy meg ki a szart érdekel, hogy melyik tetovált majom vagy hülye kis volr picér picsa nyeri a 15 millát?
Holnap olcsóbb lesz a kenyér? Vagy a telefonálás?
Többet viszek haza?
Felmentenek Szegeden?
:-)
ugyan....
Lenne a sajtónak és a médiának fontodabb dolga is asszem...

Ams
sztem a viv.-nek van elég "ereje" hogy mindenki tudja nézni, csak a tv2-nek nincs rá pénze

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

CSOCSO
hjaj haggyjuk má a számokat azok napi adatok nem az hogy egyszerre... szerointetek melyik a nagyobb szám a napi vagy az egy csúcs??? of korsz hogy a napi... szal inkább azt mondja a sajtó
zaki
mind1 csak kitalálnak valamit...

Frank99
most olvasom, valami 48000 ember kiakasztotta a szervert, holmi light verzio fut..
Öcsém, az elõzõnél több százezren nézték.
Ha nem tudjuk bekapni a sajtot, hiába nyitjuk nagyra a csõrünket, kedves Nagybratyi STÁB!!!
Ez egy egy NAGYKAKI, valami
BIGSHIT!!!

Frank99
ugye.
ADSL-nél nem jön be a videó
MIVEL nézzem itthon bazzeg, bérelt vonallal???

Elbaszott szerkesztés, nagy szájú pénzeszsákok színvonaltalan, fos produkciója!

Lehet köcsögölni nyugodtan!

zaki
24 percet nem tudtam normálisan megnézni, nemhogy 24 órát

zaki
méghogy napi 24 órán keresztül lehet követni a Big Brothert...

zaki
jól el van baszva ez a netes Big Brother

Frank99
hülye picsák, meg kis buzik, akik ráérnek 3 hónapig baszni a nénikéjüket valahol,
estleg távol a családjuktól, a gyereküktõl.
A weboldalról meg annyit, hogy ennyire színvonaltalan, és lassú oldalt már réregn láttam.
Megmutatta a Vivendi hogy mit tud.
Nem mintha a Fatávot szeretném, de ekkora malõrt..
Nem kellene körül nézni egy kicsit, hogy úgy sacc/kábé hányan nézték máshol a szervert az elõzõ NagyBátyó showknál?
LÁMÁK...
legalább 100 szoros szélesség kellene, hogy az ÁTLAG magyar (ls. modem max ISDN) nézhetné.

LÁMÁK!!!

zaki
tele van a faszom

nalam egy oraja ez meg ment => mms://213.163.15.121/XBBStream2
de most semmi 😞