2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
-
#921 840-ben lett bemutatva :) -
#920 Szex, kapcsolatok, megoldandó élethelyzetek...
-
#919 Kedves reality-show nézők. Van egy tuti oldal, ahol eddig be nem mutatott képek, képsorok láthatók :
-
#918 És egy kérdés...jól láttam, hogy az új FHM-ben a BB-s csajszik vannak? -
#917 Mi az, hogy 2 spéci csatorna csak a V-Net előfizetők számára?Mégis, hogy képzelik ezt, főleg azok után ahogy ezt az egész netes közvetítést elbaszták már az első másodpercektől kezdve!!!! -
Zozo76 #914 Birtam ITI-t ahogy a bringat tekerte, kozbe az agyon fekudt... Sajat bevallasa szerint a bringat kimelte. :)
-
#912 Hát amit tegnap mondott a titokszobában, h. ő ikább BB oldalán van, utálja az egész csapatot ez számomra nem volt túl szimpi. -
Ramza #910 Hát a bordán mindig belebotlok, pedig nem azért megyek oda :)
-
Lantee #909 Tegnap nagyon komoly volt!!! Évike ül a szobabringán, tekeri, mint nagyanyám a húsdarálót, és közben nyomja a blázt ezerrel! Az igazi sportember!! :))
HAJRÁ ÁGI, HAJRÁ VALÓ VILÁG!!! :)) -
#906 remélem őt szavazzák ki... -
#905 Ez a Zsanett elég undorító emberke, most nézegetem a BBránert...(het 1x mondjuk...)...de ez 1 rossz vicc... -
#904 Persze, persze, nem kellenek a kifogások:) -
#903 Perverz elmebetegek. -
#902 Ismerős??????
Munkatársak bázze! Azok baszogatnak folyton.... -
#901 mitmondjak eredeti otlet... #857 -
Rive #900 "Valóságshow állatokkal a Filmmúzeumon
Házi kedvencek életét bemutató valóságshow-t tervez a Filmmúzeum tévécsatorna. A beszavazó show keretében kiválasztott kisállatok mindennapjait bemutató sorozat várhatóan októberben indul. Az állatműsor október elsején debütál majd, amelyben a tv2 és az RTL Klub produkcióinak dramaturgiáját utánozva, egy házba bezárt "közösség" életét követhetik nyomon a tévénézők. A Filmmúzeum szerkesztősége egy nagy lakást, egy speciális terráriumot épített fából szobákkal, ajtókkal, ablakokkal. A Kreativ Online című internetes kiadvány értesülése szerint szeptember utolsó hetében költöznek majd be az állatok, lesz tengerimalac, aranyhörcsög, törpenyúl és még
sok-sok más kisállat. Az első hét a ValóVilághoz hasonlóan beszavazó show-val telik majd, ezt követően pedig a korareggeli és a későesti órákban
egyórás élő adást láthatnak a Filmmúzeum képernyőjén, de napközben több alkalommal is közvetítetnek kisebb történeteket a terrárium életéből. A házikó egyik fala egy 25x30 centiméteres tévéképernyő lesz, amelyen a csatorna archívumában lévő, elsősorban állatokkal kapcsolatos filmeket vetítenek majd. A filmek között szerepelnek régi amatőr felvételek, vagy például egy 1964-ben rögzített állatkerti séta is. A nézők sok esetben nem tudhatják majd, hogy a terrárium optikáján keresztül, vagy hagyományos módon látják a filmeket, a különbséget legfeljebb a képernyőn átsuhanó nyúl jelzi majd. A csatorna nézői élő adásban szavazhatnak az állatokra, és értékes nyereményekhez juthatnak a műsor végén. A "lakók" csak az adás ideje alatt lesznek a házban, egyébként saját ketreceikben várakoznak az újabb szereplésre."
(origo) -
#899 Van néhány primitív magyar ismerősöd és ők kértek meg?
:) -
#898 Nem tudjátok, valóvilág cumókat honnan szedhetek le????
Volt ott már pucérkodás???? -
#897 En nem tudom ti nektek miert nem megy. Nekem peldaul gond lekul elfut kb 15 percet es asztan megy egy 10 masodperces buffering oszt megy megint rendesen.
nekem isdn van vaz
-
#894 Sg letörölte sok szenny szart fent hagynak de ezt letörölték..köszönd meg nekik! -
#893 elvileg fent van az sg ftp jén..legalábbis én feltettem oda -
#891 nem hanem azt nem vágom hogy miről beszél.. milyen stream? milyen letiltás? -
#890 nemérted az anyanyelved? :DDD -
#889 MIVAN????????????? -
#886 Pongó az Isten -
#883 szóval ágika kiütné Pongo-t? :-) -
#882 kabbe:)))))))))) -
Lantee #881 Még mindig Ágika a BEST!!! -
#880 egyszoval a rokonod :D -
#879 PONGÓ EGY BOLOND BAROM BOHÓC FOGYATÉKOS SEGG!!!! -
itt van a valóvilág vagy a BB -
#876 A Farm egy beteg altatószappanopera. Snassz átlagonalauliemberekkeltele. Íme a szereplők: -
#875 az egy barom, aki EBBE belekeveri a politikát...
ez a mai magyar értékítélet... aki ennek a nézésére vágyig, csak sajnálni tudom...
33 évesen azt mondom, aki erre húzkodja a kárót, SOHA nem lesz NORMÁLIS kapcsolata...
TÉVES az a világnézet, amit a mocsok média RÁTOK (nem rám) akar kényszeríteni...
gondolkozzatok..
ha van mongyuk feleségetek (vagy barátnő) szívesen néznétek-e, ha mondjuk 3 hónapig bármikor megvan az esélye, hogy valaki megkuffantja... Ha megvan az esélye, akkor gondolkodj el rajta, hogy ki a barátod (barátnőd)
és hogy erre az emberre vágysz-e hogy neked szüljön (csináljon) gyereket.... -
#874 ki ez a latin csaj itt a valovolágban aki a lambadára denszel!!4árghh megkattantam !! nem csinált vki véletlenűl trance számot ebből a lambadából?:)))))))))))))))))
tök király zene lennne!!! -
#872 Qrva féltékenyek 1másra, ez a helyzet!!! -
#871 Én asztat szeretném, ha a végére 3 pina maradna, mongyuk 1 hónapig, akkor nézném én is... :-) -
#869 Én megmondom:
REISZ...
-
#868 ha megb*ssza, legalább lesz valami látványos..
érdekes lesz, ha "Pongó & The Cat" cimen futó MOVIE clippek terjdnek a Neten.
Az alcím: magyar volt? rendőr dugja a macskát...
Rendező: Kovi...
:-()))))) -
#867 Pongónak biztos elvonási tünetei vannak -
#866 überfasza übermagyarok, übercigány überpicsák, übermacskával, hajrá!!!