2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
  • GregSB
    Lol
  • Ramore
    És te erre büszke vagy? Hölgyeim és Uraim, Frank99 az ország survivor-ja.
  • Ramore
    Jó fej volt a tegnap esti betelefonáló, aki kérdezte Tillát, hogy mikor taliznak újra az Angyalban. Ő meg adta az ártatlan naívot, és kérdezte, hogy mi az az Angyal.
  • Frank99
    Nem voltál katona kispofám..
    Baján a Petőfi laktanyában egész télen kopasz korunkban nekünk jutott a kazán vége, lsd. a hideg víz...
    és semmi bajunk nem volt.
    Ez volt 1987-88-ban...

:-)
  • dashed_
    http://bb.szuper.info/
  • Spheriot
    Big farmok világa
  • Blasta
    www.borda.ca
  • Bradley
    Én szeretném, ha már vége lenne mind a kettőnek...
  • TheZsenyka
    És a kényszeresem vihogó Till Attila lesz a műsorvezető továbbra is... csípázom a búráját, minden tetszik amit dumál, csak ne lenne az a kényszeredett röhögése néhány silány poén után... ehh
  • TheZsenyka
    Összevonja Valóságshow-it a TV2 és az RTL klub, hamarosan jelentkezik az új műsor, melynek még nem sikerült megeggyezni a címében:

1., Big Brother Világa
    2., Big Világ
    3., Való Brother
    4., Big Való Világ
    5., Borther Világ
    6., Világ Brother
  • mateos
    ez a véleményem a valóságsókrór :

They re all donkey fart
  • Lantee
    Egyik reggel pont hallgattam a kocsiban a Boomerángot, amiben azt nyilatkozta a Zsani barátja, hogy (idézem):

- Megvettem az FHM-et, megnéztem a képeket, és azt mondtam magamban -"Nem is tudtam, hogy ilyen jó nőm van!"

Na ennyit a fényképekről! :)
  • Gery1980
    Az FHM-ben közölt képek igencsak elnyerték a tetszésemet, szép fotók készültek a csajszikról, igényesek és tényleg nagyon megcsinálták őket.Egyedül az a cigány Évike képe ami még így is botrányos, hiába rajta semmilyen smink, fénybeállítás, utómunkálat nem segít, egyszerűen annyira csúnya...
  • Ramore
    Sváby unokája Zsanika! Ugyan az a beszédtechnika! Együtt tanultak magyarul és mégis mindketten "sztárok" lettek.
  • Gery1980
    Azért én nem vagyok elájulva tőle.Bár ha bent lennék, biztos máshogy látnám a dolgot:)
  • Gery1980
    Egy igazi tapló biztonsági ember, akinek kicsit jobban megszaladt külhonban, de ettől még ugyanakkora paraszt:)
  • Gery1980
    De aztán az is lehet, hogy senki nem kap semmit.Mikor már csak 2-en maradnak, egyszerűen rájukgyújtják a pecót:)
  • Gery1980
    Simán átkúrta a szarral teli zacseszt a falon:)
  • Zozo76
    En nem lattam, tenyleg egy zacsko szart dobot at a fal felett??? He?
  • Lteebee
    Többszázmilliós ktgvet.-nél baromira számít az a 15 milla.
  • Gery1980
    Szerintem az tisztán azé aki megnyeri.Abból nem vonnak le semmit.
  • CSOCSO
    éás abbol a 15 vagy hány milliobol menyit kapnak meg?:))))))))) mennyit nyel be az állam vagy maga a műsor?
  • Gery1980
    Ja, csak az a gáz, hogy mindenhova pucsol a parasztja, úgyhogy egy ideig nem nagyon kerül még, a kiszavazás közelébe, hacsak nem követ el néhány elmés dolgot még:)
  • szurmakotium
    jaja, nagyon primőr a dude :)

szerintem ha jelölnék ITI-t a bentlakók maguk között a közönség a következő héten "kivágná mint a szart" :D
  • Blasta
    De birtam, amikor felolvasták a lehetséges büntetéseket:
    "Nincs melegvíz 2 hétig"
    Évi: Na EZT nem!!!!
    "Csak alapfogyasztás van, rendeléseteket nem fogadjuk el"
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    "60e Ft-ot levonunk"
    Évi: Akkor már inkább az első.....

A hülyéje...
  • Ramore
    Iti haza!
  • Gery1980
    De azért elég tahó húzás volt tőle, hogy bevállalta ezt a "szart a palánkon" akciót.Lehet, hogy ő most ezt oriási poénnak fgja fel, de azért 2 hét melegvíz nélkül húzós lesz:)
  • Coine
    ez óriási :DDDDDDDdddddd
  • szurmakotium
    Ha jól láttam a BB preview-t akkor ITI már
    bárkinek beszólhatja a következőt:
    "Vigyázz magadra, mert átb@szlak mint a szart a palánkon !"

Grin báze :)

• CSOCSO
    tuttii....
  • Gery1980
    :))))))))Szerintem az a tag rajtamaradt valami extraerős halucinogén cuccon, és azóta valami álomvilágba tengődik:)
  • CSOCSO
    igazad van.. ha Pongó lett volna a fűrer akkor minden katona balett cuccban ment volna harcolni.hogy nézna az má ki?
    :))))))))))
  • Gery1980
    Azért ne hasonlítsuk össze a Fürert Pongóval:)
  • CSOCSO
    semmi gáz azzal a csávóval.Elég elmebeteg...
    Hja Hitler is milyen jófej srác volt, halál vicces pofa, nem?
    ehh nah mindegy...:))))))))))))))
  • Gery1980
    Miért, semmi gáz azzal a csávóval.Elég elmebeteg, de legalább szórakoztató:)
  • CSOCSO
    pongó ne nyerjen semmit..
  • Gery1980
    Akár az is lehet.Bár azért vannak itt még érintetlen virágszálak is, mint pl. Szabika, Popey, akik még egyetlen szavazatot sem kaptak...Egyébbként én Pongót csípem, és ammedig ő bent van, garanált, hogy történik valami vicces.Eddig az ő faszságain röhögtem a legnagyobbakat.Akit viszont ki nem állhatok az az imént említett roma Évi, meg az iszonyatosan tahó, dagadt biztonságiőr Iti.Ja meg az ausztrál kenguru.Ez a három faszkalap akár egyszerre is távozhatna:)
  • Gery1980
    Már megint megúszta a Zsani:))Kiváncsi vagyok meddig húzza még bent, de ha ez így megy tovább, a végén még ő nyeri meg az egészet:)Azt meg aztán tényleg nem bánom, hogy Tara hazahúzott a pujájához.Elég volt már az ármánykodásból.Legközelebb mehetne mondjuk a dagadt cigánykurva:)
  • CSOCSO
    nah most megprobáltak valami jo kis érzelgős számot aláfesteni itt a bucsuzáskor..hát szvsz az rtl klubb sokkal jobb kis klippeket csinálnak:)
  • CSOCSO
    ehhh