2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
-
#968 Lol -
#967 És te erre büszke vagy? Hölgyeim és Uraim, Frank99 az ország survivor-ja. -
#966 Jó fej volt a tegnap esti betelefonáló, aki kérdezte Tillát, hogy mikor taliznak újra az Angyalban. Ő meg adta az ártatlan naívot, és kérdezte, hogy mi az az Angyal. -
#965 Nem voltál katona kispofám..
Baján a Petőfi laktanyában egész télen kopasz korunkban nekünk jutott a kazán vége, lsd. a hideg víz...
és semmi bajunk nem volt.
Ez volt 1987-88-ban...
:-) -
dashed_ #964 http://bb.szuper.info/ -
Spheriot #963 Big farmok világa -
#962 www.borda.ca -
#960 Én szeretném, ha már vége lenne mind a kettőnek... -
TheZsenyka #959 És a kényszeresem vihogó Till Attila lesz a műsorvezető továbbra is... csípázom a búráját, minden tetszik amit dumál, csak ne lenne az a kényszeredett röhögése néhány silány poén után... ehh -
TheZsenyka #958 Összevonja Valóságshow-it a TV2 és az RTL klub, hamarosan jelentkezik az új műsor, melynek még nem sikerült megeggyezni a címében:
1., Big Brother Világa
2., Big Világ
3., Való Brother
4., Big Való Világ
5., Borther Világ
6., Világ Brother -
#957 ez a véleményem a valóságsókrór :
They re all donkey fart -
Lantee #956 Egyik reggel pont hallgattam a kocsiban a Boomerángot, amiben azt nyilatkozta a Zsani barátja, hogy (idézem):
- Megvettem az FHM-et, megnéztem a képeket, és azt mondtam magamban -"Nem is tudtam, hogy ilyen jó nőm van!"
Na ennyit a fényképekről! :) -
#955 Az FHM-ben közölt képek igencsak elnyerték a tetszésemet, szép fotók készültek a csajszikról, igényesek és tényleg nagyon megcsinálták őket.Egyedül az a cigány Évike képe ami még így is botrányos, hiába rajta semmilyen smink, fénybeállítás, utómunkálat nem segít, egyszerűen annyira csúnya... -
#954 Sváby unokája Zsanika! Ugyan az a beszédtechnika! Együtt tanultak magyarul és mégis mindketten "sztárok" lettek. -
#953 Azért én nem vagyok elájulva tőle.Bár ha bent lennék, biztos máshogy látnám a dolgot:) -
#951 Egy igazi tapló biztonsági ember, akinek kicsit jobban megszaladt külhonban, de ettől még ugyanakkora paraszt:) -
#949 De aztán az is lehet, hogy senki nem kap semmit.Mikor már csak 2-en maradnak, egyszerűen rájukgyújtják a pecót:) -
#948 Simán átkúrta a szarral teli zacseszt a falon:) -
Zozo76 #947 En nem lattam, tenyleg egy zacsko szart dobot at a fal felett??? He? -
#946 Többszázmilliós ktgvet.-nél baromira számít az a 15 milla. -
#945 Szerintem az tisztán azé aki megnyeri.Abból nem vonnak le semmit. -
#944 éás abbol a 15 vagy hány milliobol menyit kapnak meg?:))))))))) mennyit nyel be az állam vagy maga a műsor? -
#943 Ja, csak az a gáz, hogy mindenhova pucsol a parasztja, úgyhogy egy ideig nem nagyon kerül még, a kiszavazás közelébe, hacsak nem követ el néhány elmés dolgot még:) -
#942 jaja, nagyon primőr a dude :)
szerintem ha jelölnék ITI-t a bentlakók maguk között a közönség a következő héten "kivágná mint a szart" :D
-
#941 De birtam, amikor felolvasták a lehetséges büntetéseket:
"Nincs melegvíz 2 hétig"
Évi: Na EZT nem!!!!
"Csak alapfogyasztás van, rendeléseteket nem fogadjuk el"
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
"60e Ft-ot levonunk"
Évi: Akkor már inkább az első.....
A hülyéje... -
#940 Iti haza! -
#939 De azért elég tahó húzás volt tőle, hogy bevállalta ezt a "szart a palánkon" akciót.Lehet, hogy ő most ezt oriási poénnak fgja fel, de azért 2 hét melegvíz nélkül húzós lesz:) -
#938 ez óriási :DDDDDDDdddddd -
#937 Ha jól láttam a BB preview-t akkor ITI már
bárkinek beszólhatja a következőt:
"Vigyázz magadra, mert átb@szlak mint a szart a palánkon !"
Grin báze :)
-
#935 tuttii.... -
#934 :))))))))Szerintem az a tag rajtamaradt valami extraerős halucinogén cuccon, és azóta valami álomvilágba tengődik:) -
#933 igazad van.. ha Pongó lett volna a fűrer akkor minden katona balett cuccban ment volna harcolni.hogy nézna az má ki?
:)))))))))) -
#932 Azért ne hasonlítsuk össze a Fürert Pongóval:) -
#931 semmi gáz azzal a csávóval.Elég elmebeteg...
Hja Hitler is milyen jófej srác volt, halál vicces pofa, nem?
ehh nah mindegy...:)))))))))))))) -
#930 Miért, semmi gáz azzal a csávóval.Elég elmebeteg, de legalább szórakoztató:) -
#929 pongó ne nyerjen semmit.. -
#928 Akár az is lehet.Bár azért vannak itt még érintetlen virágszálak is, mint pl. Szabika, Popey, akik még egyetlen szavazatot sem kaptak...Egyébbként én Pongót csípem, és ammedig ő bent van, garanált, hogy történik valami vicces.Eddig az ő faszságain röhögtem a legnagyobbakat.Akit viszont ki nem állhatok az az imént említett roma Évi, meg az iszonyatosan tahó, dagadt biztonságiőr Iti.Ja meg az ausztrál kenguru.Ez a három faszkalap akár egyszerre is távozhatna:) -
#926 Már megint megúszta a Zsani:))Kiváncsi vagyok meddig húzza még bent, de ha ez így megy tovább, a végén még ő nyeri meg az egészet:)Azt meg aztán tényleg nem bánom, hogy Tara hazahúzott a pujájához.Elég volt már az ármánykodásból.Legközelebb mehetne mondjuk a dagadt cigánykurva:) -
#924 nah most megprobáltak valami jo kis érzelgős számot aláfesteni itt a bucsuzáskor..hát szvsz az rtl klubb sokkal jobb kis klippeket csinálnak:) -
#923 ehhh