2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
-
#1230 Tenném hozzá,hogy én hülyeségeket nem csinálok,hogy szavazok de természetesen nekem is volt kedvencem mint mindenkinek:) Bár tényleg nevetséges aki most a Szabit sztárnak tartja. Én minden nap hazajövök, heti feladatot csinálok(Boltba megyek, kutyát sétáltatok ,esetleg tanulok) és még se vagyok sztár. Pedig ők is csak egy házban voltak és semmi több. Ja de! Őket veszi a kamera:)))) De tény,hogy a műsor maga jó pofa volt és hamár mindeképp meg kellett valakinek nyerni sztem Majka vagy Oki.Csak mert az ő poénjaikon röhögött az ember ált. és ők csinálták a műsort. De ilyen a "való világ":)))A pénzért és a népszerűségért akármit megtesz a média:)Mert ugye most,hogy nem a favorit nyert MINDENKI ERRŐL BESZÉL:) Ergo nagyobb a népszerűség és a VV2-t is többen fogják nézni:) -
#1229 JAJA! Ez kajra bunda:))) Frankón akit megkérdeztek mindenki Okinak szurkolt meg Majkának:) Az egy dolog,hogy Szabolcsot tippelik nyertesnek ha egyszer mindenki a másik kettőnek szurkol. Hát egyértelmű ,hogy arra szavazok akinek szurkolok nem?:))) Meg 700e szavat?:DDD LÓFÜTYIT:)))) Annyit Majka tudott volna csak összeszedni...bár kötve hiszem,hogy ennyien szavaznak:)))Vagy is... hát ki tudja... Egy biztos!Szabolcs aki a MAJKA ÉS AZ OKI táborából élt nem nyerhetett azok ellen akikből élt. BUNDA:))))))) -
#1228 Stohl Bandi is elmondta párszor a végén. -
#1227 'es' helyett 'hogy' -
#1226 Amugy nemtom, de egyik eccakai musorba Nocika azt rofogte, a bizonyos botrany cikkre, es mindent megtarthat a jatekos:] -
#1225 valóságshowba ... -
#1224 Ez tökéletesen ígyvan. Az az egészben a legelszomorítóbb, hogy ilyen IQ-val, ami a nulla alatt van , dugással valaki nyerni tud ... Az, hogy a csajban volt egy fajta cigány beütés, kövér volt, mint disznó az a "sulineteseket" nem érdekli. Bár a két másik sem volt jobb ... Mint mondtam korábban, tök mindegy ki nyer. A tv2 és az RtlKlub 4 hónapon keresztül 0 pénzt fordított a műsorkészítésre és sok ember meg "besmsezett" (micsoda szó), telefonált és onnan is bejött néhányezer szavazat, bár szerintem közel sem ennyi. Ha tényleg több millka szavazat jött, akkor most tele a kassza, ha nem akkor kifizetik Stohl "BUCI-BUZI" 3milka/hónapját és "Nóci-Kóci" 300 ezer/adását és jó lesz nekik, ezekről persze kévés jön elő (bár öröm, hogy nem kell egy ideig Stohl ordibálását hallgatni, ha véletlenül átkapcsol az ember 8 után a RTLKLUBRA; tegnap olyan volt néha, mint a Palik régen a F1 közvetítések alatt; azért és akkor is ordított, ha nem történt semmi, ha csak elment a kép) ... A TV2-őn, egy benfentes szerint, már 1 hónappal ezelőtt le volt vajazva, hogy "malacka" nyer ... Hiába, a dugást meg kell fizetni. A következő valóságshowban - mindkét csatorna - többségben csak "qurva" és buzi hajlamú egyedek fognak bekerülni, mert ebben és ha ezt nézik a dugásban van a nézettség ... -
#1223 Átlagon aluli kurva Évike megélt abból, hogy a 3. napon kefélt egyet a kamerák előtt, és a sok Sulinetes meg nem adott rá azóta szavazatot.
Hogy szegény IQ-ja csak a macskasimogatásból, és a gyakori káromkodásból áll, kit érdekel...
hánynom kell... -
#1222 Átlagműsor átlagembereknek.
Nekik való átlagkurvák és átlagköcsögök.
Akik egy kicsit is értelmesek voltak, régen kiestek mindegyikből.
Hánynom kel, hogy ilyen műsorokkal etetik az emebereket, és közben meg halálra megszedik magukat a tv-k a sok-sok sms-el.
Mindenki tudta, hogy NEM kapják örökbe sem a házat, sem a kocsit, a pénzt meg el kell tapsolni, csak a nézők nem.
Az alsó cikket sehol sem reklámozták...
úgy kell a sok hülyének, aki sms-ezett! -
#1221 Ha a tréqrva megnyerhette a BB-t akkor én már ezen sem lepődöm meg.. -
#1219 Így van, másoknak is ez a véleményük. -
#1218 Tényleg nem akarok kötekedni, meg veszekedni, de Oki 2 évesen otthagyta a lányát és 14 évig SZART A FEJÉRE, majd most kezdett vele foglalkozni, amikor bement a villába.
A felhajtásról már nem is beszélve...persze szomorú mindaz ami történt. -
#1217 HI
Én OKInak szúrkóltam de ő ki esett:(
Aztán mondom inkább SZABI mint Majka mert Majka NAGYON Arc lett a kis pöcs!!!
Olyan öröm volt nézni mikor Szabi nyert Majkánaka az arcát :) az a csalodottság hát az GYÖNYÖRŰ volt :))) -
#1216 Aha most halt meg a alanya es erosen szart ra. EROSEN! Nekem ha meghalna a lanyom nem maradne tovabb orszag szeme elott hogy sajnalatbol nyerjem meg a jatekot. Es mondjuk erosen pucerkodo tipus es meg gusztustalan is.
Majka meg jofej volt de egy kicsit tul temperamentumos. Asztazert birtam ahogy veszekedik:)
Szabi sztm a legnormalisabb volt meg a Nori!
Es nem ertem miert kell mast leanyazni... -
dashed_ #1215 ehhhh.. asszem kicsit felhuztam magam.. megyek nyomok egy szunyat...... -
dashed_ #1214 oki bazzeg. szegeny.. most halt meg a lanya.. + legalabb o jo celra is forditotta volna a penzt.... de nem... nekunk szabolcs kell a nyalsa szepfiu... Grat mindenkinek aki ra szavazott.. -
dashed_ #1213 boccs de ez kicsit idegesit.. egy eggyeniseg nelkuli ,szepfiu ,baszott kurva megnyeri hattttttt bazzeg...
-
dashed_ #1212 anyad... -
dashed_ #1211 szabolcs nyert????? Azta kurva.... Ki az az allat aki ra szavazott???? Eltorom az osszesnek a kezet a ku..a iste.it... Haaaaaaat bazmeg ilyet... szegyen. -
Kulinpapa #1210 Szabi egy sunyi brokifej. -
#1209 Szabolcs egy fasz! -
#1207 És vajon mi a jobb nekünk?
Z kategóriás Dudikopf sorozatok, vagy reality show? -
#1206 FASZSÁG!!!!!!!!!!!!!!
BUNDA 1000%!!!!!
NEHOGYMÁ A SZABI A SZIMPI!!! UGYAMMÁ!!!! TUDOD KI VESZI BE! -
#1205 Most a két csatorna kénytelen lesz pénzt áldozni a műsorkészítésre ...
Ismét jönnek a Chuck Norris és Michael Dudikoff filmek. Ahhhhh... Leadják majd Dolf Lundgreen "OSCAR DÍJAS SZÍNÉSZ"-től a Csendes Pusztítót és Dudikoff féle Élő Pajzsot. Micsoda "szép" idők jönnek majd ránk!
...
:)
Majka gondolta, hogy megnyeri és pofira esett - nem mintha bármelyik érdekelt volna, tök mindegy ki nyeri meg, az RTL KLUB + Szabó Stein és csapata - vagy ki éppen a góré - nyert ezzel az egésszel ... -
#1204 A Bár volt az összes közül a legnézhetőbb, ott kevesebb volt a bunda ...
:)
A SURVIVOR (1 rész ment a via sat 3 csatornán)talán a legigazságosabb RS az összes közül ... -
#1203 SZABOLCS NYERT! MEKKORA NAGY "MÁGUS" EZ AZ RTL KLUB ... -
#1202 BUNDA!!!!!!!!! erz gagyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! egy ilyen segg nyerje a VV-t?:)))))))LOL... gagyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -
#1201 Szabolcs=FEREG:] -
#1200 levert minden valosag showt... ezt a kamut:] -
#1199 Ez persze nem igaz, de nem semmi, hogy Szabolcs ... -
#1198 Na pont a legnagyobb fereg nyert... szornyu... -
#1197 HeHE! -
#1196 Csá Csumi Csá nyert ... -
#1195 MUHAHAHAHA a hülye... MAJKA fog nyerni... elszólta magát az idijóta segg: Ugye nem gondoltad hogy magasan fogod vezetni a mezőnyt.. vagy valami hasonlót mondott majkának:)) -
#1194 szerintem megérdemelte..ő volt a legcsóribb.. a legszebb kivonulása akokr is Pongónak volt.. az nagyon szívszorító volt..és jo hangosan nyomták a zenét.. nem ugy mint a többieknél..szinte már megrendezett szagú volt:) -
#1193 Talán többször lett le ci......va, mint amit a sg kibír? -
#1192 És vele együtt 2 épít hozzászólasom is hüpp-hüpp :D -
#1191 "Kérünk mindenkit, hogy új téma nyitása előtt a fórumkeresőben ellenőrizze létezik-e hasonló című téma, mert a duplikált témákat a moderátorok törölni fogják."
:o) -
#1190 Hmm mintha egy topic torlodott volna...:] -
#1189 Hogy nyerhetett ez a qrva??