BigBrother, ValóVilág, A Farm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na megnéztem a mai tévés adagot is felvételrõl. Volt valami káposzta vagy ilyesmi, benne egy kukaccal, amit észrevett évi és tara(asszem tara volt ott mellette). Erre odamegy andi is, ragyogó, sugárzó arccal megállapitja, hogy ez egy MAGYAR kukac, egy valódi MAGYAR kukac. Komolyan mondom ennyire fanatikus magyar még maga Kossuth vagy Petõfi apánk sem volt. Lehet csak az én hülyeségem, de rángógörcsöt kapok mostmár ettõl a tulzott magyarság feelingtõl nála...
a Nagy Állat
kis és plüssállat reality show
kis és plüssállat reality show
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Ezt az Angélát (Brother) meg lehetne dugni... csinos kis segge van...
Na...kezdek kiábrándulni Ágikából! 😞
Reggel belemosolyog a kamerába, és büszkén mondja --> "Puszilom a páromat, mert ma vagyunk két hónaposak!" . . . Na bazz! Mi ez itt? Óvoda?
Este meg Oki egy szál faszban játszotta a Jetit! Kééész!!! 😄
Reggel belemosolyog a kamerába, és büszkén mondja --> "Puszilom a páromat, mert ma vagyunk két hónaposak!" . . . Na bazz! Mi ez itt? Óvoda?
Este meg Oki egy szál faszban játszotta a Jetit! Kééész!!! 😄
Iti majdnem megbaszta a Pongót... Király...
pongo be van kattanva..

nekem az tetszett mikor a bálint ül a diliszobában és mondja a BB nek hogy ha vannak szekréány nagyságú emberek akkor legyenek éjszaka készenlétben ha jönni kell😊)))
Mindig az ÁGINAK lesz igaza!!! 😄
Úgyis az Áginak van igaza! 😊))
De azt valaki találta az uccán és ugy hozta be nekik, már betegen.. Lehet ennek picivel több a tulélési esélye, de majd meglátjuk. A lényeg, hogy ne mászkáljon iti ágya és széke körül, mert csunya véget érhet ;]
Annak idején a BAR-ba is bekerült egy macsek, bár csak 2 napot élt asszem szegény... Reméljük itt jobban vigyáznak rá :-)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Szombat esti "kiruccanásom" eredményeként az irodában sikerült felébrednem vasárnap reggel, és elsõ teendõm volt megnézni a valóvilág internetes oldalát! Iszonyatosan jó sebességgel néztem Ágika kora reggeli olvasgatását a kanapénál, majd az ébredést követõ elemcserét. Kétségtelen, hogy ezentúl - persze csak az Ágika miatt - szivesebben fogom nézni az RTL-t, mint a BigVakert! 😊)
Kellene egy igazán jó csaj a TV2-be is...de igy... vlee
Kellene egy igazán jó csaj a TV2-be is...de igy... vlee
Miközben a vízalatti kamera dokumentálja az egész nemi ön-aktust :-))))))))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Mostmár csak arra volnék kiváncsi, hogy mit takar Popeye barátunk olvasatában a -sunyi szex- kifejezés, ami a nagy beköltözés showmûsora alatt hangzott el a szájából."
Õrületesen vad recskázás a medence pezsgõ vizének fedezékében... 😊
Õrületesen vad recskázás a medence pezsgõ vizének fedezékében... 😊
Evi egy nagy kurva, nem banja csak valaki kurogassa mindig... 😊
Hát én jobban öröltemm volna ha Zsannetka megy mert szerintem tök buta az a csajjjj !!!
Judit az biztos hogy az elején elég sík volt de a végére már szimpi lett KÁR ÉRTEEEEEEEEEEEEEEE😞(((((((((((((((((((((((((
Judit az biztos hogy az elején elég sík volt de a végére már szimpi lett KÁR ÉRTEEEEEEEEEEEEEEE😞(((((((((((((((((((((((((
Juditnak télleg mennie kellett a tv2 felfogásának megfelelõen, mert vetközni nem vetkõzik, az elsõ heti nagy vitázó és többiek számára ellenszenves magatartása elmult, váltott és igy már nem érdekes ;] Zsanett viszont vetkõzik, még ha nem is annyira mint "gõzmozdony" évi, és õ nem adta be a derekát, bármikor kirobbanhat egy kis vita a többi lány és közte. Azért az is furcsa, hogy egy darab számadatot sem közöltek az ujtévékettõnél, csak a %okat.. Na mindegy, ha bunda, ugyis kiderül, ez Magyarország, itt még a halott emberek is pletykálnak, ehehe ;]
Csak nem gondoltátok, hogy a nézõk tetszõlegesen kiszavazhatják a játékosokat? Ehhehehhee... Folyamatosan értékelik hogy kit érdemes bent tartani. Ez "showbussiness" emberek.
Ekkora bundát! Egész idõ alatt nem változott annyit az eredmén, mint az utolsó 2 percben.
A Tv2 úgy manipulálja ezt az egészet, hogy nagyobb legyen a nézetség. A nézetség meg a szex-tõl lesz nagy és Zsanettbõl kinéznek egy kis szexet.

A Tv2 úgy manipulálja ezt az egészet, hogy nagyobb legyen a nézetség. A nézetség meg a szex-tõl lesz nagy és Zsanettbõl kinéznek egy kis szexet.

Jutkát tették ki a nézõk (51%-49%).
Összegzés: Azok az emberek, akik képesek jelentkezni és beköltözni egy ilyen házba azok mind bolondok, betegek, lúzerek. Szereplési vágyuk hatalmas, és a betegségükkel együtt is van esélyük arra, hohy híresek legyenek. Én szánalmasnak találom õket, jó nézni, hogy mire képesek az emberek az álmaikért.

TV2