2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
-
#1274 ugye?:) -
#1273 Jó kis nőci, és vagány is, ez nekem is tetszik. -
#1272 nemtom de PEPE rulezz!!!! -
#1271 áhh kész..teljesen megőrűltem ettől a nőtől és nagyon rásegített az a motor:)) nincs is szebb mint egy ilyen lány a lábai között 130 pacival:)))))))))) -
#1270 Pepe nem a Györgyi huga?:))) -
#1269 Wehh:) csöpke jo nő de ez a PEPE remélem leveri:)) -
#1268 SZISZI RULEZ REMÉLEM Ő MEGY BE:))) -
#1267 nah VV2...
van simán 4-5-6 csaj akik királyul néz ki... de van ugyan ennyi nagyon szar (pl: kismocsok és vica..)fiuk között is vannak tirpákok.. (pl elvis (de van a másik pirszinges is az pl egész jofej lehet)stb... -
#1265 #1254
Megmondtam ... -
#1264 Szerintem Levi jó fej emberke lehet. a másik 2 egyértelműen buzi , mocskos, discos, gyuros, buffalos geci, de Levinek volt vmi karaktere. kar hogy nem o kerult be:( -
budasp #1263 No igen! Az ilyen típusú emberek számítanak "menő"-nek manapság. Ha valakiben van némi intelligencia, jó neveltetésű, nem öntelt és még viselkedni is tud, jellemtelennek minősítik... :( -
Lantee #1262 Hehh! Tegnap elvetemült ábrázattal gubbasztottam a TV előtt, és mivel más nem volt, igy néztem a "Röhögünk Brother"-t. (sokat mondjuk nem röhögtem)
Reklám alatt átkapcsoltam az RTL-re, és ott meg épp a VV2 beszavazója ment! ANYÁM!! Ezt a 3 milliomoscsemete, kigyúrt szépfiú, buzit!! Nah...he ez a Való Világ, akkor én a tényleg a MÁTRIX-ban akarok maradni! :))) -
#1261 ...
lehetne benne gyilkosság is
-
#1260 mit ahogy az életünk bizonyára másról szól...
-
#1257 rtlklub vs tv2 topic is van... az vv2 topic volt eredetileg... keress rá arra -
[Walaki]D`Lair #1256 Hát a fasz kivan néha a moderátorokkal.....Nyitok egy fórumot, ami a RTL Klub vs. TV2 -ről szól, erre bezárják ls ideirányítanak....
EZ A VALÓ KUTYAFASZ ÉS A BIG BROTHER TOPIC!!!!! -
#1254 Jönnek majd a jó (nagy qurva) nők, jó (nagy buzi) pasik és minden szép lesz ... A "rötlökláb" még egyszer nem engedheti meg, hogy nála ne qurjanak a hivatalos szereplők, mert lám a BB-ben IQÉvit megnyomták egy párszor.
Ez a show a szexről fog szólni ... -
#1253 innen senki nemkerűlt be?:( -
Cat #1252 [origo] Már december 31-én megismerkedhetnek a nézok azokkal, akik közül kerülnek ki a második ValóVilág show szereploi, január 4-én pedig négyen beköltöznek a villába. A szereploválogatás már lezárult, a musorkészítok körülbelül 6000 jelölt közül válogattak.
-
#1251 Pedig a tévéből ma este is a falóvilág ömlött! -
#1250 írt ...
(qurva idegen billenyűzet) -
#1249 Hát ennyire gyorsan lecsengett ... Elmúlt a karácsony és senki sem ört azóta a topicba ...
Fő, hogy a "Rötlökláb" és a "tévékettő" jól megszedték magukat ..., az sms-ezőkön! -
#1248 Helyes...
Maradj is szépen csöndben ezen a szép napon! -
#1247 Inkább erre nem mondok semmit GYÖKÉRKÉM......
:)))
Ja mág csak annyi ne magfadból idulj ki nekem nem a TVére szokott fel állni de azért okádd le a monitorodat.... -
#1246 Még így is jpbb, hogy Szabi nyert...
De a BB-ben csalás volt. -
#1245 Ja,értem...csak a végét... :D -
#1244 Miért van ellentmondás?
Nem azt mondtam hogy végig néztem, csak a végét, amúgy mert épp ez volt a lényeg.
:-) -
#1243 ...műsoraikra...bocs. -
#1242 "Átlagműsor átlagembereknek.
Nekik való átlagkurvák és átlagköcsögök." #1222
...
"Amúgy meg a BB-t néztem, mert kíváncsi voltam a végére." #1233
Ez nekem tűnik csak ellentmondásnak? :)
Amúgy bárki bármit mond,valamilyen szinten megérintették a 2 csatornán lévő valóságshow-k.Vagy pozitív vagy negatív érzést váltott ki belőlük,de beszéltek róla akarva-akaratlan.És ez volt a lényeg a vezetőségnek,hogy az emberek valamilyen módon reagáljanak a műsorikra.És hiába sokunknak nem tetszik,de bejöttek a számításaik.Erre az egyik legjobb példa maga a topic... :D
Úgyhogy nem kell azt szégyellni,ha valaki "ríelitisó"-t néz a tv-ben,még ha csak 5 percig is. :D -
#1241 90 % -
#1240 Má' megijedtem ..
:-) -
#1239 Lefogadom, hogy előre tudta az rtl és a tv2 is azt, hogy ki lesz a nyertes. Nem véletlenül válogatták ki játékosokat és szerveztek meg mindent előre, így gyakorlatilag levezették a műsort a tervek szerint, állversenyhelyzetet teremtve. -
#1238 azé' -
#1237 Jaja valami ilyesfélét mondhattak:) -
#1236 nem is ítélek
lemaradt a smiley
:-))) -
#1235 Nem mondtam, hogy igaz apuka, csak annyit, h. Stohl András is mondta, többet nem tettem hozzá, nem fűztem hozzá véleményt csak tettem egy kijelentést.
Nem kéne elsőre ítélni... -
#1234 az egész BB szavazási, stb menete "központilag" korlátozott, van egy licenc amit megvettek 3 adássorozatra, ettől eltérni nem szabad. (én meg hiába nem néztem, a netcsapból is ez folyik, de legalább a nevekhez nem tudok képeket csatolni...)
ja igen... kérnék mindenkit, hogy a pejoratív jelzők terén valamilyen öncenzúrát tessék bevezetni jó? lécci... -
#1233 Amúgy meg a BB-t néztem, mert kíváncsi voltam a végére.
Egész a végéig nyomták a dumát, hogy alig van különbség stb.
Aztán a végén kinyílt az olló, és hirtelen 10 perc alatt hatalmas különbség lett.
Igen bunda szaga volt, az volt az érzésem (és nem csak nekem) hogy szándékosan nem hozták nyilvánosságra az eredményt, az SMS-ezés érdekében.
Ennél ocsmányabb dolgot még csak elképzelni sem tudok, mint ha egy TV ezt csinálná...
Amúgy meg nem baj, a MT1 egyre jobb filmeket vetít, meg a TK-ba is gyakrabban járok.
Ennyi.
-
#1232 És ha a TV mondja, akkor elhiszitek?
jajjj.... -
#1231 Pontosan!
Az RTL igazgatótanácsa összeült, és aszonta:
"Ez a gyökér Majka, úgyis nagyobb sztár lesz mint SZabi vagy OKi, hát minek nyerjen?"