2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
-
#1188 Ja meg az ontel fasz mosolyaval szabolcs se:] -
#1187 Nem kene...:] barki mas csak o ne:] -
#1186 Grat Évikének. -
#1185 Holnap meg Csu Csami Csá nyer? -
#1183 Piff... Evi nyert...:] -
TheZsenyka #1182 Leukémiás volt, régóta haldoklott. Ha jól emléxem 16 éves volt a lány. -
#1181 Hy!
Ti biztos tudjátok! Ezért kérdem hogy halt meg Oki lánya??? -
#1180 Kérem, kapcsojja ki...
(minek nézed ha utálod? de komolyan... ott az OFF gomb és nincs min idegeskedni :o) ) -
#1179 Még a reklámban is hazudnak! Azt mondják, hogy az első valóság show fináléja, amikor a sorrend így volt: Bár, A Farm, BigBrother és legutoljára az a szar ValóVilág. Köcsög Rtl klub utálom az egész bagázst. -
#1178 Uj bankszamlara:D -
#1176 De szerintem ellenőrzik, hogy mire költötted. -
[Walaki]D`Lair #1174 én nyitnék egyet máshol és szépen átutalgatnám a zsét :DDDDD -
#1173 Gondolom nyitnak egy bankszámlát, amit folyamatosan ellenőriznek. -
#1172 Ők mennek helyetted vásárolni....
"-Nesze új videókamera
-De.....de nekem már van egy....
-És?
-Hát minek?
-Hogy foggyon a lé, azé! És most nyomás vissza a ketrecedbe!
-Igenis...." -
#1171 Arra azért kíváncsi lennék, hogy hogyan ellenőrzik, hogy eltapsolják-e a lóvét egy év alatt... -
#1170 Ja most olvastam, hogy a játékosok tudták. :( Hát akkor meg jó nagy faszok szvsz. -
#1169 Mér lennének perek?
Azért mert nem olvassák fel neked a TV-ben este 8-kor a játékosok szerződését????? -
#1168 Ez a kapitalizmus. Nem mintha a kommunizmus jobb lenne, de ez már undorító. -
#1167 Lefogadom, hogy az Audi is egy széthajtott teszt-autó. -
#1166 Ezt a köcsög átverést... Tudtam hogy az RTL-klub a világ legnagyobb spúr adója, de hogy ennyire... Basszák meg! Ebből remélem perek lesznek. -
#1165 komolyság. -
#1162 Szegény Oki!
Én marhára sajnálom!
De az is lehet, hogy a felhajtás miatt az RTL klub intéze el a kislányt!
(összeesküvés elmélet rulez) -
#1161 hát ezeknél vannak SOKKAL jobb nők is, akiknek a fotói ebben az újságban megjelentek.
Hát Zsanett meg Andi nagy p*jára nem sokan kiváncsiak.
Csak a sulinetesek...
:-) -
#1159 BB -
#1157 Melyik a népszerűbb műsor ? A BB vagy a VV ? -
#1156 Nincs meg valakinek a VV lányok Penthouse fotói???? -
#1155 Mindenkinek le kell feküdni a Nyugatról áradó szennynek?
Nem muszáj a médiában dolgozni, lehet nem hiéna módjára mondjuk pl. könyvelni...
Hogy ő ezt választotta, majd sirva fakadok... -
#1154 Vagy nem... -
#1153 Mint mondtam, az ÁTLAG-nak tetszik
Te akkor nem vagy az átlag, és ennek örülök... -
#1152 Én sem nézem konstans, amikor indult néhány napig néztem, meg néha szoktam a kiszavazást. De nem hiszem, hogy az Évi akkora nagy változáson ment át ez alatt a 3 hónap alatt, hogy jobb legyen mint az elején.. -
#1151 bb ratyi már mióta.. talán ii kiszavazása óta...
amugy eddig alegszebb kiszavazás az a pongójé voplt:) az valami gyönyörű volt..tök király zenei aláfestéssel nyomták közben hátulról éjjen pongó!!:))) fuu a k9önnyem majdnem kicsordult a többinél meg alig van zene az is halk..stb.. pongó kivonulása gyönyörű volt:))) -
#1150 én is fiatal vagyok, és a barátaim is, akik úgy szintén nem csípik Evit. ezért nem értem, hogy hogy lehet Evi a legnépszerûbb?? -
#1149 egyébként az egyik női lapban (ami szerintem az egyetlen olvasható magazin otthon) olvastam egy interjút amit a Tillával készítettek. és kiderült, hogy egy értelmes ember, idézem:
" Már a mûsor első hetében olyan ismert lettem az utcán, a nyilvánosság előtt, amit meg sem közelít az a hét év, amit ugyancsak a televíziózással töltöttem el, értékes, színvonalas mûsorok készítésével."
bravo, Magyarország!!
és még hozzátette: "A BB-nek sok egyéb más ok miatt azért is örülök, mert a tv2-n most készítünk kulturális mûsort, a Propagandát. A BB-ben megszerzett ismertségem remélhetően a kulturális programokhoz is több nézőt vonz." -
#1148 én nem szoktam nézni a BB-t, mivel külfőldön élek, és csak egy pár részt láttam belőle otthon, de ez az Evi ez borzasztó!!!!!
de miért van ez így??? ez a négy bentmaradt közül a legértelmesebb a Popey, és mindenki ezt mondja a környezetemben, akkor miért pont az Evi vezet??? -
#1147 Me' a magyar fiatalok többségének ez kell.
Nézd meg, hogy a kis buzi Tilla körül kik ugrálnak.
Mondjuk azért elbeszélgetnék a kedves mamával és papával is, hogy ők min nőttek fel? -
#1146 Komolyan mondom szégyen. El lehet menni a BB honlapjára és meg lehet nézni a népszerűségi indexet. Évi toronymagasan vezet :( -
#1145 ne álmodozz!!:-) -
#1144 nekem csak egy kérdésem lenne: miért nem Popey a legnépszerûbb??? miért ez a mocskos k.. Evikét szeretik a legtöbben?? miért nem érdekli a magyaokat egy értelmes ember, aki nem csinál nagy zûrt maga körül, mint pl. Popey( jó, az egy dolog, hogy diszlexiás, d emint tudjuk az egy betegség).
-
#1143 Hát gyerekek, szégyen lenne.
Itt Keszthelyen, a Bartha bárban dolgozott nemrég.
Amikor bekerült, leszedték a képét a bár tablójáról.
Ha valaki járt erre, akkor tudja, hogy nem a 14 évesek szórakozóhelyéről beszélek.
Ez kell a mai magyar kultúrának, ennek a demokráciának. ÉLJEN , ÉLJEN!
Az iskolában meg a 17 évesek a lekvárt g-vel írják (komoly, tegnap láttam dolgozatban, egy osztályban 3 ember is így írta), mert életükben talán egy könyvet sem olvastak el.
De ezer Ft-okat el SMS-eznek a szülő által fizetett mobilról.
-
#1142 Fél órára felfüggesztette a az RTL KLub és a TV2 mûsorát az Országos Rádió és Televízió Testület. A büntetést a Való Világ és a Big Brother címû mûsorokban bemutatott, nem elfogadható szexuális jelenetek miatt szabták ki. A határozat szerint a képernyõket vagy szerdán, vagy csütörtökön kell elsötétíteni. A Népszabadság érdeklõdésére mindkét csatornánál közölték, hogy szerdán reggel bíróságtól fogják kérni az ORTT határozat felfüggesztését, majd megsemmisítését. Döntésérõl az ORTT közleményt ad ki.