2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
  • JHetfield
    Ja meg az ontel fasz mosolyaval szabolcs se:]
  • JHetfield
    Nem kene...:] barki mas csak o ne:]
  • Gladiator
    Grat Évikének.
  • a.carkey
    Holnap meg Csu Csami Csá nyer?
  • JHetfield
    Piff... Evi nyert...:]
  • TheZsenyka
    Leukémiás volt, régóta haldoklott. Ha jól emléxem 16 éves volt a lány.
  • [HUN]PAStheLoD
    Hy!
    Ti biztos tudjátok! Ezért kérdem hogy halt meg Oki lánya???
  • Dzsini
    Kérem, kapcsojja ki...
    (minek nézed ha utálod? de komolyan... ott az OFF gomb és nincs min idegeskedni :o) )
  • I.C.ram
    Még a reklámban is hazudnak! Azt mondják, hogy az első valóság show fináléja, amikor a sorrend így volt: Bár, A Farm, BigBrother és legutoljára az a szar ValóVilág. Köcsög Rtl klub utálom az egész bagázst.
  • JHetfield
    Uj bankszamlara:D
  • I.C.ram
    De szerintem ellenőrzik, hogy mire költötted.
  • [Walaki]D`Lair
    én nyitnék egyet máshol és szépen átutalgatnám a zsét :DDDDD
  • I.C.ram
    Gondolom nyitnak egy bankszámlát, amit folyamatosan ellenőriznek.
  • Blasta
    Ők mennek helyetted vásárolni....
    "-Nesze új videókamera
    -De.....de nekem már van egy....
    -És?
    -Hát minek?
    -Hogy foggyon a lé, azé! És most nyomás vissza a ketrecedbe!
    -Igenis...."
  • Pheel
    Arra azért kíváncsi lennék, hogy hogyan ellenőrzik, hogy eltapsolják-e a lóvét egy év alatt...
  • I.C.ram
    Ja most olvastam, hogy a játékosok tudták. :( Hát akkor meg jó nagy faszok szvsz.
  • Blasta
    Mér lennének perek?
    Azért mert nem olvassák fel neked a TV-ben este 8-kor a játékosok szerződését?????
  • I.C.ram
    Ez a kapitalizmus. Nem mintha a kommunizmus jobb lenne, de ez már undorító.
  • I.C.ram
    Lefogadom, hogy az Audi is egy széthajtott teszt-autó.
  • I.C.ram
    Ezt a köcsög átverést... Tudtam hogy az RTL-klub a világ legnagyobb spúr adója, de hogy ennyire... Basszák meg! Ebből remélem perek lesznek.
  • Coine, The A&O
    komolyság.
  • Blasta
    Szegény Oki!
    Én marhára sajnálom!
    De az is lehet, hogy a felhajtás miatt az RTL klub intéze el a kislányt!

(összeesküvés elmélet rulez)
  • Frank99
    hát ezeknél vannak SOKKAL jobb nők is, akiknek a fotói ebben az újságban megjelentek.
    Hát Zsanett meg Andi nagy p*jára nem sokan kiváncsiak.
    Csak a sulinetesek...
    :-)
  • RelakS
    BB
  • Coine, The A&O
    Melyik a népszerűbb műsor ? A BB vagy a VV ?
  • Blasta
    Nincs meg valakinek a VV lányok Penthouse fotói????
  • Frank99
    Mindenkinek le kell feküdni a Nyugatról áradó szennynek?
    Nem muszáj a médiában dolgozni, lehet nem hiéna módjára mondjuk pl. könyvelni...
    Hogy ő ezt választotta, majd sirva fakadok...
  • Frank99
    Vagy nem...
  • Frank99
    Mint mondtam, az ÁTLAG-nak tetszik

Te akkor nem vagy az átlag, és ennek örülök...
  • GregSB
    Én sem nézem konstans, amikor indult néhány napig néztem, meg néha szoktam a kiszavazást. De nem hiszem, hogy az Évi akkora nagy változáson ment át ez alatt a 3 hónap alatt, hogy jobb legyen mint az elején..
  • CSOCSO
    bb ratyi már mióta.. talán ii kiszavazása óta...
    amugy eddig alegszebb kiszavazás az a pongójé voplt:) az valami gyönyörű volt..tök király zenei aláfestéssel nyomták közben hátulról éjjen pongó!!:))) fuu a k9önnyem majdnem kicsordult a többinél meg alig van zene az is halk..stb.. pongó kivonulása gyönyörű volt:)))
  • ipszilon
    én is fiatal vagyok, és a barátaim is, akik úgy szintén nem csípik Evit. ezért nem értem, hogy hogy lehet Evi a legnépszerûbb??
  • ipszilon
    egyébként az egyik női lapban (ami szerintem az egyetlen olvasható magazin otthon) olvastam egy interjút amit a Tillával készítettek. és kiderült, hogy egy értelmes ember, idézem:
    " Már a mûsor első hetében olyan ismert lettem az utcán, a nyilvánosság előtt, amit meg sem közelít az a hét év, amit ugyancsak a televíziózással töltöttem el, értékes, színvonalas mûsorok készítésével."
    bravo, Magyarország!!
    és még hozzátette: "A BB-nek sok egyéb más ok miatt azért is örülök, mert a tv2-n most készítünk kulturális mûsort, a Propagandát. A BB-ben megszerzett ismertségem remélhetően a kulturális programokhoz is több nézőt vonz."
  • ipszilon
    én nem szoktam nézni a BB-t, mivel külfőldön élek, és csak egy pár részt láttam belőle otthon, de ez az Evi ez borzasztó!!!!!
    de miért van ez így??? ez a négy bentmaradt közül a legértelmesebb a Popey, és mindenki ezt mondja a környezetemben, akkor miért pont az Evi vezet???
  • Frank99
    Me' a magyar fiatalok többségének ez kell.
    Nézd meg, hogy a kis buzi Tilla körül kik ugrálnak.
    Mondjuk azért elbeszélgetnék a kedves mamával és papával is, hogy ők min nőttek fel?
  • GregSB
    Komolyan mondom szégyen. El lehet menni a BB honlapjára és meg lehet nézni a népszerűségi indexet. Évi toronymagasan vezet :(
  • ipszilon
    ne álmodozz!!:-)
  • ipszilon
    nekem csak egy kérdésem lenne: miért nem Popey a legnépszerûbb??? miért ez a mocskos k.. Evikét szeretik a legtöbben?? miért nem érdekli a magyaokat egy értelmes ember, aki nem csinál nagy zûrt maga körül, mint pl. Popey( jó, az egy dolog, hogy diszlexiás, d emint tudjuk az egy betegség).
  • Frank99
    Hát gyerekek, szégyen lenne.
    Itt Keszthelyen, a Bartha bárban dolgozott nemrég.
    Amikor bekerült, leszedték a képét a bár tablójáról.
    Ha valaki járt erre, akkor tudja, hogy nem a 14 évesek szórakozóhelyéről beszélek.
    Ez kell a mai magyar kultúrának, ennek a demokráciának. ÉLJEN , ÉLJEN!

Az iskolában meg a 17 évesek a lekvárt g-vel írják (komoly, tegnap láttam dolgozatban, egy osztályban 3 ember is így írta), mert életükben talán egy könyvet sem olvastak el.
    De ezer Ft-okat el SMS-eznek a szülő által fizetett mobilról.
  • Laalee
    Fél órára felfüggesztette a az RTL KLub és a TV2 mûsorát az Országos Rádió és Televízió Testület. A büntetést a Való Világ és a Big Brother címû mûsorokban bemutatott, nem elfogadható szexuális jelenetek miatt szabták ki. A határozat szerint a képernyõket vagy szerdán, vagy csütörtökön kell elsötétíteni. A Népszabadság érdeklõdésére mindkét csatornánál közölték, hogy szerdán reggel bíróságtól fogják kérni az ORTT határozat felfüggesztését, majd megsemmisítését. Döntésérõl az ORTT közleményt ad ki.