2892
BigBrother, ValóVilág, A Farm
-
#1369 hm?:D ezen mit kene latni? :D -
Most akkor hogyisvanez??? -
#1367 ortt -
#1366 másrészt én eddig se nagyon néztem tévét
de mindig be van kapcsolva mellettem
-
#1365 hát ezzel nem sokat segítettél
azért abba belenéztem volna mit csinálnak bent a vipek
szerintem a sebeők nagyon jó volt a múltkor
de nem jött le a video
-
#1364 hány helyen lehet p*nákat nézni a TV-n?
Rengeteg helyen.
Inkább agyalna azon a tisztelt 2 TV társaság, hogy normális filmeket vetítsenek, mondjuk már vagy 3* vetítették Mo-on a Swájcinéger filmet is, amit hétvégén vatíttek asszem a TV2-őn...
Mondjuk nálam elérték (és nagyon sok emberkével akivel beszéltem) hogy NEM nézik a fenti két csatornát, mert ha utálják a BB-t és VV-t kénytelenek a Till Attila, és amásik hóbortos embert nézni minimum a reklámok alatt is. Már hánynom kell, amikor a csapból a kis buzi TillaTilla folyik... -
#1363 nemrég valamelyik újságban leírták, hogy a BB nézettebb volt, talán pont a sex miatt.
Hát a kedves RTLklub elkövette a nagy hibát ue. csinálja ő is.
Tegnap belenéztem, hát undorító emberkék kerültek be... -
#1362 nekem nem jönnek be a BB kamerák
csak bufferingel, bufferingel, azt semmi
-
#1361 Komlyan akkorát csalódtam az RTL stábban, hogy na!
Eddig DIREKT azért nem néztem a BB-t mert nem voltam kiváncsi az IQ fighter balfaszokra meg a megrendezett dugásokra...
A VV legalább színvonalasabb volt mind IQ mind szórakozás szinten.
Erre mit művel ez a faszkalap RTL? Berak X lepukkant modellt, hogy azok majd csinálják a reality sex show-t a magasröptü pofázásaik közepette.
Szánalmas... -
#1360 Itt elég szemfülesek a fiukák:
http://borda.ca -
#1359 szerintem is -
#1357 sziszi nagyon joooooo -
#1356 Honnan lehet "nem hivtalos" valóvilág képeket szerezni, esetleg olyan oldal ahol folyamatosan frissítik a cuccokat? -
#1355 nálam van 10000 ingyen kép
http://frankie98.supergamez.hu
jobbnál jobb nők, és full ingyen.
Az RTLklub és TV2 elérte nálam, ami a Fidesz 4 évig nem tudott: sokat nézem a MTV1-et, meg a Tékában a filmeket...
hajrá, így tovább.... -
#1354 elmegy az anyjába a köcsög axelero..még furcsálom hogy létezik a cég...és még jobb hogy axelerom van:) -
#1353 Béka egyre szimpíbb -
#1346 http://www.amnezia.hu/sexbrother/
ezt láttátok már?? -
#1341 nem kűlső....
szutyok nagyon paraszt styl-jával nálam nulla.. amugy kűlső??én a képről és a videorol Békát is szutyoknak itéltem meg mégis viszont most ugy gondolom hogy egész jo fej lehet..igaz vannak idegesítő arckifejezései..de talán jo fej... -
dashed_ #1340 ilyem = ilyen -
dashed_ #1339 hogy lehet egy ilyem beka embert beszavazni?????
Ehhh nevetseges ez az egesz.. -
#1338 Nos en szerintem a TV2 elashatja magat jo melyre a fold ala! Ekkora baromsagot mint a VIP nem lehetett volna nagyobb! Jezus Isten mekkorat fognak bukni ezzel!
-
dashed_ #1337 ha meg a kulsobol itelsz... -
dashed_ #1336 mer ne???? ez a "csaj" legalabb egyeniseg nem ugy mint a muanyag atlag emberek... -
#1335 fujj hánynom kell ettől a szutyoktol..olyan paraszt a csaj hogy jujj!!! ahogy beszél, artikulál mint egy igazi köcsög...és még ratyi a nőőő...pfff...mégha férfiakat szeretne az sem változtatna a dolgon..nem a leszbiséggel van a bajom hanem magával a lánnyal..gusztustalan.. -
#1334 PFF NA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE -
#1333 Nem, ezt arra mondtam, hogy lám ennek a tyutyinak az ismerőse is SG-zik :D -
#1332 Az összes be nem futott modell ide jelentkezett mondhatni... -
#1331 Ezt a valóvilág2-öt is úgy eltudták kúrni.........
Nincs benne semmi egyéniség mint pl. a Majka,Oki, Györgyi.
Hogy utáltuk öket is,de még vissza fogjuk öket sírni.... -
#1330 csak öreg egy kicsit, meg elb*szott a feje... -
#1329 Ezt hogy a faszba csálta az RTL, hogy ilyen fos brigádot válogatott be....
Egy normális/érdekes egyéniség nincs köztük.
Fosazegész! Énmeg jelentkeztem. Bazmeg de hülye voltam. -
#1328 sztem is -
#1326 Na gec most jusson be a Dóra!!!Milyen képek vannak róla...nem rossz csaj:)))Akit érdekel milyen a csaj chekollhatja itt! Nekem nagyon bejön:) -
#1324 Én is utálom amugy eröltetett meg minden de egy rokonom lesz benne és kifejtettem! Te is toboroznál ha valami ismerösöd családtagod lenne benne attol függetlenül hogy szereted-e vagy sem!
Amugy meg pont szarok a véleményedre akit érdekel nézi akit meg nem az nem. -
#1323 Hát öcsém, nem szorult sok ész a koponyádba! Ha végigolvasod a topikot, láthatod, itt a legtöbben hánynak a reality show-któl, mindamellett nézik is, DE SENKI NEM SZAVAZ!!!! Mert nincs értelme, úgyis az van amit az RTL vagy a TV2 akar! Ergo a toborzódumád nincs túl jó helyen itt..... -
#1322 naná! Mindkét műsor forgatókönyve megvan már, ez tuti! -
greco #1321 Én már csak azért sem szavazok mert tuti,hogy bunda az egész.Szerintem az RTL-nek már rég megvan a 12 játékos. -
#1320 Ismered a tyutyit? -
#1319 nem 240+áfa de nem kérem ezt senkitöl, aki akar az ugy is szavaz! -
#1318 kicsi a világ :) -
#1317 Most komolyan! Szerinted a supergamezesek hülyék, hogy 240HUF+fával támogassák az RTL-t? ;-))))