Szereted a Sulit?

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ígyvan... csak a közösségért jó, plusz mint a tanárok is elmondják télen jómeleg van xD és valahol elkell ütni a eggelt plusdlelõtöttt (nemminthamáshol nemtudnám<#gonosz3>)
A suli szar...Egyedül talán a közösség jó, már ahol...
Kezdjük ott hogy ki szeret korán felkelni? Aztán ki szeret órára beülni? Szét unom a fejemet a sok hülyeségtõl. Pl. bioszon a mittomén milyen tibeti xy állatkának hány foga van elõl, hátul, oldalt meg másik oldalt, ja és hogyan szaporodnak és hányféle retket esznek meg. Kit érdekel, és mire használjuk mi ezt az életben? Semmire...Magoljuk be a leírt oldalakat, doga aztán mindenki elfelejti. Ezért hülyeség megtanítani, mert úgyse jegyezzük meg, mivel semmire sem kell használni az életben. A tanulnivalók nagy része olyan hogy soha többé nem kell használnunk, és elfelejtjük. Sok értelmét látom...
Csak a magolás és kész! Egy átlag gyerek akinek le kell ülnie megtanulni a dolgokat, és mondjuk nehezen is megy neki, az ezt nem bírja...(én se)Ezt a magolást elfelejthetnék mert úgy is elfelejtjük amit bemagoltunk! ...
chhaya
engem érdekelni szokott, amit magyaráz a tanár. viszont a sok hülyeséget megtanulni és vizsgázni.. azt már nem értékelem annyira. 😊 meg persze haverok is ott vannak egy rakáson.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

a mi osztályunk is naon szétesõs... 😞 (11.-be mek) Á, most nézem, hogy 2005-ben írtad xD lol...
89
nem vágom...haverokkal bármikor találkozhatsz...nemcsak suliban

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

chhaya
nem. nem tanulni szeretek. 😄

én tavaly voltam így. újközösség stb. még most sem ismerek senkit... csak a nevüket tudom.

highlander15
Én most megyek középsuliba,és igen várom,de el leszek kapva rendesen,mert már nyárra is kaptam kötelezõt,kettõt is:-):-(

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Magnumrolcsi
mint a bûn

én is szeretem.
nálunk is megvannak a csoportok...4 db is.

ffxi
stréber -.-

Fákjúal!

chhaya
én is szeretem. hiányzik már. minden nyár végén ezvan, nagyon mehetnékem van. 😊

hen-tes
szeretem

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

na tudtam hogy az én hozzászólásaim után nem sokat fognak írni =)

nekem csak volt és õt is imádták!

Én a helyi gimnáziumba járok és végzõs vagyok. Nagyon furcsa osztályom van... Már 9. évfolyam elsõ hónapjában kialakult 3 csoport, és ezek azóta ki nem állják egymást. Akkora ellentétek vannak köztünk... és totál közömbösséget mutatnak egymás iránt, senkit nem érdekel hogy mi van a másikkal... nekem van 3 jó barátom, meg vagy 5 haverom az osztályban, aztán le se szarom a többieket olyan szinten unszimpatikusak. A tanárokról nem is beszélve, viszont van 1-2 rendes köztük. Õket is meg leeht érteni. Édesanyám is tanár, de õt imádja az osztálya... szóval vannak kivételek

War. War never changes.

Osztály fele gyík! :-(

A sok szar közé bemenni... Tanárok is nagy köcsögök.... Jó hogy ezen a héten suliba se mentem 😄DD

Utálom! <#mf3>

Gabesz amd64
Mit nem tudsz?jah hogy nem is jársz suliba?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Johnyy
én nem tudom mien az ... 😊

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Szintén<#nyes>

Gabesz amd64
Utálom

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Skiper
azaz!

gyuri http://gyur6.uw.hu

CLINT EASTWOOD9
Adsz egy kis pénzt az orvosnak és kiisír!
Vagy legyél jóba vele!

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

khamwass
Geciek!!!!! Elcsúszott waze

,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"

khamwass
_______
I
I
I______
......I
......I
______I

,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"

[HUN]PAStheLoD
én így harmadikra kezdtem méginkább megkedvelni a közösséget , és mégjobban utálni a rendszert .. a szart amit tanítani próbálnak , a mentalitást , a haszontalanságot , a céltalanságot .. és a logikátlanságot ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

nemcsakfeel
lol. volt regebben egy ilyen topik, de kitiltottak.
ujsagban is volt a forumrol screenshot...

*hihi ** *

Alien
<#idiota>

Punkerwork
lol

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

cso valaki nem tud szerezni orvosi igazolast?

Saint of Underworld N/Me

CSOCSO
sulit szeretni😊 en a gimit imadtam. .oke.. tanulni nem jo dolog.. de az emberek akik ott voltak es azokkal amit muveltunk minden nap.. pff.. uber volt!!! soot mar altalanosban olyanokat muveltunk hogy elmeselni se tudom..eszmeletlen kiraly volt!!! az altalanos volt az amit szinte visszasirtam! most meg a gimi... es az altalanos😊 szal a tanulason kivul szamomra 10 pont volt az egesz...
nemcsakfeel
te is vietnámban voltál ?<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

amúgy nem olyan rossz, csak a kis köcsög tanárt raknák vagonba és vinnék "táborozni", meg pár köcsög gyereket. ennyi.
a többi jóak. ja meg több csaj is kéne évfolyamra. ennyi.

nem kell felgyújtani!

*hihi ** *

The Garrett
lawl 😄 pff nemlehet törölni? 😊 kezdek elpirulni

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

nemcsakfeel
diszkó patkányokkal voltam így..

*hihi ** *

PResident Evil
😄DD

littleNorbi
Utálom, gyulladna fel !!!

SLICK
nem szeretem

CLINT EASTWOOD9
utálom a sulit õ is utál engem

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

utalom a sulit de spanok miatt elviselheto ,amugy mocskosul kocsog es szemet tanaraim vannak 😊

Scholes18
Én is utálom a sulit.
Szerintem mondjuk nem kell valakinek full 5ösnek lennie ,hogy pl legyen egy sikeres válalkozása.

Glory Glory Man United!!

DJ Skyline
nem szeretem...mindíg örülök amikor eljön a péntek délután két óra...suli vége,hétvége indul...aztán vasárnap este jön a gondolat,hogy suli már megint...bemenni a sok szar közé...osztályom nem áll másból csak szardarabkákból!😄D van 1-2 jó haver,de a többiek...áhh...harmadikos vagyok és agyilag még ott tart az osztályom fele hogy vizes papírral dobálózunk az órán,meg köpõcsövezünk...meg nincs osztályközösség...1 éve vagyok ebben az osztályban és amikor osztályt váltottam akkor alig volt 5 ember a 25-bõl aki oda jött hozzám megkérdezni hogy honnan,miért jöttem...jó persze azt mondják az új diáknak is kell kezdeményezni a dumálást,de ha odamentem szevasz milyenek a "tanárok?...jók"...osztály?...hát...jó..."oké jót beszélgettünk...és leseszarják egymást itt az emberek...osztály fele köszön egymásnak és ennyi...kis csoprtok,volt tanárom szavaival élve "makroközösségek" vannak az osztályban...szörnyû...és ilyen helyre kell bemenni minden nap...tanulás nálam meg annyi kb,hogy megírom az írásbelit ami olyan,aztán berakom a táskát...szóbelit soha nem tanulok,csak átolvasom 1x!😄DD ebben az évben sokat mondok ha 2 órát tanultam itthon...szal röviden és tömören...NEM SZERETM AZ ISKOLÁT...<#schmoll2>

nem

CSOCSO
a jobol is megart a sok...
hiaba dejo ha csak egy irodaban kel ulnod es potyognod... 1 ev utan a farkad kilesz mar csak az iroda szotol is
hen-tes
itt nem a tanulás a lényeg, hanem a suli 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
"aki nem szeret sulibajarni az munkaba jarni is utalni fog"
ez hülyeség, ha sikerül megfelelõ munkát találni, akkor élvezni fogja
ha pedig nem, azt az is utálná aki szeretett suliba járni

CSOCSO
szerintem:
aki nem szeret sulibajarni az munkaba jarni is utalni fog.. kiveve ha valami olyan munkat talal hol modellcsajokat kell kenegetni😊))))

az hogy tanulni felesleges az igazi baromsag...

pl szerintem nagyon is cool dolog hogy egyes helyzetekben helyt tud allni az ember...
akar baratok, akar csajok, akar szulok elott...

es jobban is lehet olyanokkal baratkozni , hulyulni akik azert tudnak egy ket dolgot a biologiarol, fizikarol stb.. persze nem arrol beszelek hogy jokat lehet hulyulni azokkal akk egesz napa konyvet irjak.. egyszeruen csak szerintem jo dolog az inteligencia....szal sulit lehet nem szeretni de azert valamicsket kell tanulni
Kit--Kat
már csak 7 hónap, kb 15 nap és itt a nyáriszünet yeeeahhh!!!
már csak 39nap és itt van karácsony yeahhh!!!!
már csak 44nap és itt van szilveszter yeahh!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Calver
szvsz 2-3 feleslegesen elbaszott óra az életedbõl minden nap, soha nem vállalnék ilyen életstílust... igaz hogy én már ott tartok h tanulás max a vécén ülve megy, de ez részletkérdés, így se sikerült még semmiböl egyik kedves tanáromnak se meghuznia. és sulik... általánost nem különösebben szerettem közösség miatt, ha vki ismeri szegedet tudja mi az a Ságvári, nos én ebben szenvedtem, alaphelyzet: sok kis csicska, apuci kiskölykei akik mind1ike egy önjelölt isten, 1-2 kivétel talán akadt, de egy gyönyörû pszichológia eset volt az a falka, megszokták elnyomodt helyzetüket és nem birták ha vki más meg nem fogadta el (mondhatjuk úgy is h lázadt) - na ez voltam én, aki a kötözködésekre megfelelö mennyiségü agresszióval válaszolt. egy idö után rájöttek hogy ez nem egészséges, aztán úgy-ahogy elvoltam, vmint közben osztályt is váltottam ami külsõsökbõl állt, itt már normálisabb emberek voltak. perpill középsuliban szenvedek, na itt mindjárt jobb az élet. több a hozzám hasonló egyén kedves osztályomban, a kis csicskák még mindig megvannak csak eröviszonyok ismeretében kénytelenek visszafogni magukat. és a suli utálata... hát, jól kell csinálni. a mi technikánk: suliból ki, kocsmába be, üveg sör rendel. mindjárt nem telik olyan szarul az ember napja, felemelõ érzés ilyenkor rágondolni az órák utána jó kis hideg sörre... <#finom>

szóltam, Calver

"The trees move. Do you not see it?"

hen-tes
suli szar, szünet haverok nõk jóak

Oldal 1 / 4Következő →