Back To The Future Trilogy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BONO
Sztem van abban valami amit IStexI írt itt >>> #419! de érdekelne az a videó (és ha megnéztem meg probálok leesni a WC deszkáról ugy, hogy beverjem a fejemet remélem megáld az ikhlet és jönni fog a fluxuskonveznzátoros ábra)!!!<#wink>

B0B0
Elmeséljem, hogy hogy bizonyították be, hogy a jövõbeutazás valóság, csak nincs hozzá technikai háttér? Talán még videót is tudok mutatni

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Erre már aztán igazán nem lehet mit mondani:

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Ha már ennyire jól nyomod a 4 dimenziót akkor esetleg ezt megindokol6nád... Én írtam 1 elég hosszú hozzászólást a nézetemmel kapcsolatban szal várom a magyarázó ábrát:)

Késõbb visszamegy OK... és közben mi van? He? Montam, hogy a nem tucc 4 dimnezióban gondolkodni és a többi szöveget lehet hanyagolni mert itt mi csak beszélgetünk a filmrõl...

Bandew
És persze ilyen értelemben, tényleg kihagynám azokat az éveket hisz nem tok visszamenni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Amúgy szvsz csaj a jövõbe lehet utazni és a múltba nem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Te jó ég! Ennyire nem tudsz 4. dimenzióba gondolkodni? Elmegy a jövõbe, de ez nem jelenti azt, hogy 85 után nem létezik, hisz késõbb visszamegy és éli tovább életét. Ha kell megpróbálom illusztrációval elmagyázni.

A múltban elvileg nem lenne kizárva... Igen ez amire én is céloztem a fim "szabályait" figyelembe véve!

edios
A jövõbeutazás fizikailag nincs kizárva! Az viszont, hogy a jövõben találkozzunk a saját énünkkel hülyeség mivel az a jövõnk, h megérkezünk a jövõbe, útközben nem válunk ketté az idõutazástól<#idiota>..

A múltban elvileg nem lenne kizárva, h találkozzunk önmagunkkal,de fizikailag lehetetlenség a már megtörtént dolgokat meg nem történtté tenni -> szóval mégiscsak ki van zárva!

Ellenben a filmekben bármi lehet, mint ahogy ebben is,és ez ráadásul jó film is szóval minden rendben! Ha találkozni akartok magatokkal nézzetek tükörbe<#vigyor3>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Ezt a lásd be hogy nincs igazad szöveget szvsz mellékelni kéne 1 scifivel kacsolatba... Ok én is írtam, de azt csak viccnek szántam! Most per pillanat nemtok feldobni 1 ábrát de majd idõvel megpróbálok ész érveket felsorakoztatni! Ez elég jó témának bizonyul:) Szal ha lehet ne egymást próbáljuk gyõzködni (az idõgép sem létezik szal a nyilvánvalót nem kell bizonyítani mint ahogy mást sem 1 scifivel kapcsolatban) hanem csak beszélgessünk...

B0B0
Akkor a jövõbe sem utazhatna. Ez a hülye idõzsarus elmélet ott hibázik *rva nagyot, hogy ha valaki elmegy a múltba, akkor a büdös rohadt életbe nem tud hazamenni mert az õ otthona a jövõben van már, és oda meg nem lehet menni. Lásd be, hogy nincs igazad, azonkívül ha ez lenne a helyes elmélet, akkor nyilván nem igazak azok a mérések sem amik igazolták, a jövõbe utazás elméletét ugyebár

Hogyne találkoz6na! De csak a múltba! A jövõbe nem!

A jövõbe nem lát6ja saját magát mert aki ott lehetne az õ maga! De blõle csak 1 van a jövõbe!

B0B0
ÁÁÁÁÁ! Nem érted!!!! A családja szempontjából el sem tûnik értsd már meg!!!! Mindössze 3 héttel él többet mint egyébként!!!

A te teóriád szerint nem is találkozhatna senki a másik énjével!

Figyu:
Elmegy 2015-be. Ott látja saját magát, mert miután látja magát, visszamegy 1985-be és minden megy tovább a normális kerékvágásba.

ááááááááááá!!! ez az ! EZ AZ! Ez volt az ami én is észrevettem és amire nem emlékeztem akárhányszor újranéztema 2 elejét!

Bocsi de nincs igazatok! Nem számít semmit, hogy rendbehozza a jövõjét aztán visszatér!! Milyen jövõjét?? Nincs is jövõje mert õ magam sem létezik benne hiszen elmegy!

Figy! 1985ben ugrik 1et 2015be... Na most ha elmegy 1985bõl akkor nincs ott egészen addig amíg meg nem érkezik 2015be. Emiatt nincs is élete! Kivel él közben Jennifer, ki csinál neki gyeret:) ha nincs ott Marty? Senki. 1xerûen eltûnik! Jennifer lehet hozzámegy griffhez! Itt persze 1000 dolgot lehetne felsorolni, de a lényeg, hogy marty nem létezik 1985 és 2015 között! Emiatt jogos az idõzsaru koncepciója miszerint nincs kialakulva a jövõ ezért oda nem lehet utazni.

Monyuk a doki még viszonylag ok ebben a témában hiszen nem ismeri senki, nincs családja, csak martyval tartja a kapcûsolatot tehát nem "tûnik" fel senkinek, hogy eltûnt:) kivéve martynak de õ meg tud az egészrõl tehát ez nem borítja fel a tér idõ kontinumot... De ha marty eltûnik akkor az már több ember jövõjére is ki6!!! Amikor a doki elmegy 2015be az elsõ rész végén az még tejjesen rendben van hiszen marty ott marad és folytatja az életeét aminek az erdeményét a doki látja is a jövõbe ezért is jön vissza , hogy a problémákat megoldják! De amikor a Marty is vele megy sõt most jut eszembe, hogy jennifer is:) akkor nekik nem folytatódik az eletük 2015ig mert 1 pillnat alatt ott teremnek! Tehát csak 1 van belõlük (mindenkibõl doki, marty, jennifer)...

Azonnal fogjál hozzá!!! A lapot majd megcsinálom neked:)))))

B0B0
1961-ben született

McGrady
LOL!!
az szép

szegény Fox...most hány éves is?

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Szerintem jobb, hogy nem lett 4. rész, mert valami szart akartak csinálni, hogy a Doki mozdonya csillagnak ütközik meg egyéb hülyeségek, így amikor Zemeckis, Llody és Fox meglátta a forgatókönyvet, rögtön elõ is vette az öngyújtót.

Amúgy jól tudod. Fox parkinson kóros. A Doc Hollywood forgatásán jelentkeztek elõször a jelei (1991). Bár az utsó film amiben szerepelt az a Támad a Mars, mostanában az a hír tejreng, hogy játszani fog valami sorozatban.

McGrady
jah tök kira :))
mért is nem lett négy? megbetegedett Michael J. Fox nem?

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Így van! A 3. rész vége az, hogy megy tovább az élete, annyi változással, hogy a családja egy kicsit kikupálódott

Bandew
De utána visszamegy 85-be és ugyanúgy folytatódik az élete, hisz nem marad örökre a jövõben, de tök mindegy, mert úgyis megváltozik az egész.

jax
Van egy kis gixer a második részben.

Ugye az elején Doki visszajött 2015-bõl, és mondta Martynak, hogy menjen vissza vele a jövõbe. Nos Doki amikor egyedül járt 2015-ben , akkor láthatta Martyt öregen, hiszen Marty éli a saját kis életét 1985-tõl 2015-ig. Viszont amikor Marty megy 2015-be, akkor nyilvánvalóan nem láthatja saját magát öregen, mert Marty "eltünt" '85-ben és csak 2015-ben bukkant elõ újra!

Remélem érthetõ volt. Ti mit gondoltok errõl?

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

B0B0
Távlati terveim közt szerepel a régi szinkron 5.1-esítse és felfûzése DVD-re. De ez még a jövõ zenéje. Most valami honlapot próbálok összedobni

B0B0
Kinder tojás?? :DDDD

mikszer
Biff új hangja :) Boros Zoltán, ha jól tudom. Kicsit furcsa volt ilyen "kemény" szerepben hallani, már megszoktam a Kinder tojás reklámjaiban... :) Nem passzol a karakteréhez...

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

Ki mondta hogy eredetiben van meg?:P Tényleg tök jól összelehet hasonlítani a régi és az új szinkront... és hát a régi köröket ver rá az újra, de ha egyszer lesz házimozim még az is jól jöhet majd :D
B0B0
Rettentõ gyönge hamisítvány! Hiányzik a bátyád haja:

B0B0
Nézze meg a jogsimat Doki! 1987-ben jár le! Nézze meg a születésem idõpontját. He, még meg se születtem!

B0B0
Tegnapi mérleg: 26 hozzászólás! Nem rossz :)

B0B0
A topicnyitó - aki ugyebár Xboxman - már "nem létezik". 2002 óta nem volt jelen az SG-n, írtam nemi privit. Biztos egy másik nicsket használ. Nem kell p feltétlenül hozzá

500 per topic. Hát az nem semmi.... Ennyi kell, hogy lecseréje valaki a házigazdát? És az eredeti? A topic nyitó?

Hoppá! Nem rossz felvetés!

10es skálán 9es észrevétel:))))

B0B0
És ha már -nál tartunk:

amikor Doki visszamegy 1885-be, akkor ugye a DeLorean a levgõben van. Tehát amikor megérkezik 1885-be, a cucc kb. 4-5 métert zuhan. Vagy a kaszni volt nagyon fasza, vagy a Doki lett nagyon fasza kovács :))))

B0B0
Ugan nem idõgép a kép szerintem nagyon tuti:

B0B0
Ezeket biztos ismeritek de azért belinkelem, hátha:

Ez
meg ez
no meg ez

B0B0
Olyan DVD nincs! Csak olyan amin az a ratyi új szinkron van

Ilyenkor jön jól ha olyan dvd-n van meg amin az 5.1-es gagyi és a régi szinkron is rajta van persze az eredeti melett :D Mondjuk annyira nem gáz sztem az új szinkron, habár a régit nem lehet überelni :)
B0B0
Stimmel!

BONO
Én szerintem IStexI azt az 500 bejegyzést erre a topicra vonatkozott tehát ebben a topicban kell elérni az 500 hozzászolást nem pedig annak a személynek kell öszesen a fórumon teljesíteni ezt a bejegyzést de ha forditva értelmeztem akkor javitsatok ki!!!

BONO
Sztem is legyen B0B0 a házigazda de akkor várunk februárig ami engem kurvára nem izgat én házigazda nélkül is megvoltam ezidáig és ha ugy adodik életem végéig meg is leszek!!!<#wink>

McGrady
izé te vagy a végzetem
(najó nem :D)

Kuss!-magyarázta.

McGrady
lol
te vagy a négyzetem :D

Kuss!-magyarázta.

B0B0
McGrady! A négyzet nekem hergelt.... :DD

McGrady
tejet kérek csokisat (Y) :DD

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Értsétek meg, nekem nincs gyors netem. Csak személyesen tudom odaadni

McGrady
jaja énse mondtam komolyan
nah on

Kuss!-magyarázta.

Na de télleg ne offoljunk inkább beszéljünk a film megosztásáról!:)))) Bobo télleg feldob6nád valahova. Már vagy fél éve láttam utoljára elõttem meg huuuu nem is tudom talán 3 éve? Szal hiányom van...

Na ne offoljuk szét a topicot! Én asszem 2 éve reggelhettem... szvsz megvan az 500 hozzászólásom is, ha már a feltételeknél tartun, de nem akarok házigazda lenni inkább csak aktív résztvevõ:) Felõlem bárki lehet itt a góré! Javaslom, hogy Bobo vagy Bono legyen.. faszér ilyen egyforma a nevetek:) Inkább Bobo mert õ tángálja a topicot leginkább pontosabban õ viseli leginkább szívén a topic sorsát, talán így helyesebb a megfogalmazás!

McGrady
nekem 3000-4000 valamennyi hsz-em van és augusztusba voltam 1 éves szülinapos :))
szal ide jöhetne :DDDDD

Kuss!-magyarázta.