1135
border=0>

Vissza a jövőbe
  • BONO
    Szuper ötletett eszeltél ki én most csak találomra tippelek 2-öt személyisit meg a a trillógia 3. részében!Nem?
  • B0B0
    Hat. Na asszem fel is teszem az első kérdést:
    Hány személyt játszik el Michael J. Fox a 3 rész során összesen? (Figyelem! Nem jelent plusz személyt a múltbéli vagy jövőbéli én!!!)

Válaszként csak számot kérek! Nem akarom, hogy az egyik ember válasza befolyásolja a másikat! Helyes válasz érkezése esetén megmondom a személyeket.
  • sz4bolcs
    a fenét.. hétvégén is jövök.
  • sz4bolcs
    jövök naponta kivéve hétvégét
  • B0B0
    Gyűlünk :) Ez már 5 :))
  • Encore
    Én is be szoktam nézni naponta 1x-2x
  • B0B0
    Ez már 3 :))
  • Quantumleap
    Én minden nap benézek ide.
  • B0B0
    Na! Remek ötletem támadt! Játszunk Vissza a jövőbe játékot! Minden héten feltennék egy találós kérdést a filmmel kapcsolatban. A lehető leggyorsabban kellene rá nyilván válaszolni. Pontokat is lehetne osztani ami függ a gyorsaságtól (ez persze azt jelenti, hogy minnél többször kellenne látogatni a topicot) és a válasz korrektségétől. A kérdések minden alkalommal a filmhez kapcsolódnának. Az első 4 kérdés itt van már a fejemben, csak meg szeretném tudni, jelenleg mennyien látogatjuk aktívan a topicot és így van-e értelme elindítani.

Kettőt tudok :)
    B0B0
    BONO
  • BONO
    Emlékeztek tavaly ilyenkor adták a trillógiát az RTL-n nem is mentem party-zni emiatt szilveszterkor de voltam elő szilveszteri bulin meg utó szilveszterin is helyette!:D De ez mekkora köcsögség volt már a Klub-tól, hogy az év utolsó napjára tették a trilogy-t! Felháborító!!!
  • BONO
    Én benne volnék! De csapódjanak még mellénk valakik!
  • B0B0
    Meg kéne tudni, hogy érdemes lenne-e szervezni ide egy utazást. Ha sokan összegyűlnénk, lehet, hogy emberi áron megúsznánk :)

• B0B0
    Megmondtam fiam: ha valamit nagyon akarsz, bármit elérhetsz a világon:

• BONO
    Uhhh ezt én is elfelejtettem majdnem! Boldog.Új.Évet.Kivánok minden kedves BTTF rajongónak és nem rajongónak is egyaránt!
  • B0B0
    BUÉK!
    Már csak 9 év és megnézhetjük a 2015-ös Hill Valley-t :DDDD
  • BONO
    Huhh hanyatlik a fórum népszerűsége dobjunk fel gyorsan vmi népszerű témát a filmel kapcsolatosan!
  • RaZoK
    jól :))
  • BONO
    joh oké majd meglátom mi lesz belőlle... most inditom!
  • B0B0
    Odaírtam. Bttf Outtakes
  • BONO
    RaZoK, hogy álsz a bannerral mert ezt már kezdem unni?!
  • BONO
    Ez mi akkar lenni 24.8 mega mi ez???
  • B0B0
    No végül csak felraktam:

BTTF-Outtakes
  • B0B0
    Hát igen. Az angolban a chicken a "kevés vagy" kijelentés. Nyilván azért lett "nyuszi vagy", mert a nyolcvanas évek Magyarországában túl lazán hangzott volna a "lószar vagy" kijelentés ami a mai filmszinkronokban már általános, sőt ez a lágyabbik fajta
  • mikszer
    :) jó a banner. nem erőltettétek túl... :)
  • Carlos
    McFly!!!!! Chicken?!?!?!?
    Amúgy a felirat is megér egy misét...
    Mivel kivülröl tudom a régi szonkronos szöveget, ezért nem is rakok feliratot a film alá, csak nézem angolul.
  • jax
    Viszzakanyarodva a filmre.
    Észrevettétek, hogy a -Mi van McFly nyuszi vagy? című fogalomba a nyuszi angolul chicken, magyarul ugye nyuszi, a feliratba meg majrés.
  • Carlos
    De legalább bentvan!
  • B0B0
    Kész csoda, hogy végre berakták
  • BONO
    Volna még egy kérdésem ha van berakva a topicba banner akkor a másodlagos cím opcíót nem lehet használni ugyértem nem lehet akkor ilyet berakni?
  • BONO
    Nah van bannerünk igaz a felírat minősége írtó szar de egyenlőre megteszi egyébként várunk a banneredre RaZoK de azért ne kapkod öszze!
  • RaZoK
    oké :)
    már hozzá látok :)
  • B0B0
    Semmi baj. Februártól biztos lesz! Majd te megcsinálod én meg felrakom okés?
  • RaZoK
    nyugizzá nem akarok keverni, de így a büdös életbe nem lessz banneretek !
  • B0B0
    ??
  • BONO
    Ezzel mit akartál mondani remélem nem arra amire én gondolok?
  • B0B0
    Egy pillanat! És Bonó??? :)
  • B0B0
    Határozottan jobb az előzőnél, mert benne van a De Lorean! :)))
  • B0B0
    Na álljon meg a menet! Ez a topic filmes topic! Nagyon jó lenne, ha az is maradna! A házigazdaságot már megbeszéltük! Nézz vissza egy picikét! Örülök, ha minnél többen írnak ide, de ne kavarj!
  • BONO
    De ez egy Filmes topic már, hogy lehetne átvinni oda???
  • RaZoK
    ott alapból kapsz moderátori jogot a topikodhoz ! :)