1135
-
#613 Szuper ötletett eszeltél ki én most csak találomra tippelek 2-öt személyisit meg a a trillógia 3. részében!Nem? -
#612 Hat. Na asszem fel is teszem az első kérdést:
Hány személyt játszik el Michael J. Fox a 3 rész során összesen? (Figyelem! Nem jelent plusz személyt a múltbéli vagy jövőbéli én!!!)
Válaszként csak számot kérek! Nem akarom, hogy az egyik ember válasza befolyásolja a másikat! Helyes válasz érkezése esetén megmondom a személyeket. -
#611 a fenét.. hétvégén is jövök. -
#610 jövök naponta kivéve hétvégét -
#609 Gyűlünk :) Ez már 5 :)) -
#608 Én is be szoktam nézni naponta 1x-2x -
#607 Ez már 3 :)) -
Quantumleap #606 Én minden nap benézek ide. -
#605 Na! Remek ötletem támadt! Játszunk Vissza a jövőbe játékot! Minden héten feltennék egy találós kérdést a filmmel kapcsolatban. A lehető leggyorsabban kellene rá nyilván válaszolni. Pontokat is lehetne osztani ami függ a gyorsaságtól (ez persze azt jelenti, hogy minnél többször kellenne látogatni a topicot) és a válasz korrektségétől. A kérdések minden alkalommal a filmhez kapcsolódnának. Az első 4 kérdés itt van már a fejemben, csak meg szeretném tudni, jelenleg mennyien látogatjuk aktívan a topicot és így van-e értelme elindítani.
Kettőt tudok :)
B0B0
BONO -
#604 Emlékeztek tavaly ilyenkor adták a trillógiát az RTL-n nem is mentem party-zni emiatt szilveszterkor de voltam elő szilveszteri bulin meg utó szilveszterin is helyette!:D De ez mekkora köcsögség volt már a Klub-tól, hogy az év utolsó napjára tették a trilogy-t! Felháborító!!! -
#603 Én benne volnék! De csapódjanak még mellénk valakik! -
#602 Meg kéne tudni, hogy érdemes lenne-e szervezni ide egy utazást. Ha sokan összegyűlnénk, lehet, hogy emberi áron megúsznánk :)
-
#601 Megmondtam fiam: ha valamit nagyon akarsz, bármit elérhetsz a világon:
-
#600 Uhhh ezt én is elfelejtettem majdnem! Boldog.Új.Évet.Kivánok minden kedves BTTF rajongónak és nem rajongónak is egyaránt!
-
#599 BUÉK!
Már csak 9 év és megnézhetjük a 2015-ös Hill Valley-t :DDDD -
#598 Huhh hanyatlik a fórum népszerűsége dobjunk fel gyorsan vmi népszerű témát a filmel kapcsolatosan! -
#597 jól :)) -
#596 joh oké majd meglátom mi lesz belőlle... most inditom! -
#595 Odaírtam. Bttf Outtakes -
#594 RaZoK, hogy álsz a bannerral mert ezt már kezdem unni?! -
#593 Ez mi akkar lenni 24.8 mega mi ez??? -
#592 No végül csak felraktam:
BTTF-Outtakes -
#591 Hát igen. Az angolban a chicken a "kevés vagy" kijelentés. Nyilván azért lett "nyuszi vagy", mert a nyolcvanas évek Magyarországában túl lazán hangzott volna a "lószar vagy" kijelentés ami a mai filmszinkronokban már általános, sőt ez a lágyabbik fajta -
#590 :) jó a banner. nem erőltettétek túl... :) -
#589 McFly!!!!! Chicken?!?!?!?
Amúgy a felirat is megér egy misét...
Mivel kivülröl tudom a régi szonkronos szöveget, ezért nem is rakok feliratot a film alá, csak nézem angolul. -
#588 Viszzakanyarodva a filmre.
Észrevettétek, hogy a -Mi van McFly nyuszi vagy? című fogalomba a nyuszi angolul chicken, magyarul ugye nyuszi, a feliratba meg majrés. -
#587 De legalább bentvan! -
#586 Kész csoda, hogy végre berakták -
#585 Volna még egy kérdésem ha van berakva a topicba banner akkor a másodlagos cím opcíót nem lehet használni ugyértem nem lehet akkor ilyet berakni? -
#584 Nah van bannerünk igaz a felírat minősége írtó szar de egyenlőre megteszi egyébként várunk a banneredre RaZoK de azért ne kapkod öszze! -
#583 oké :)
már hozzá látok :) -
#582 Semmi baj. Februártól biztos lesz! Majd te megcsinálod én meg felrakom okés? -
#581 nyugizzá nem akarok keverni, de így a büdös életbe nem lessz banneretek ! -
#580 ?? -
#579 Ezzel mit akartál mondani remélem nem arra amire én gondolok? -
#578 Egy pillanat! És Bonó??? :) -
#577 Határozottan jobb az előzőnél, mert benne van a De Lorean! :))) -
#576 Na álljon meg a menet! Ez a topic filmes topic! Nagyon jó lenne, ha az is maradna! A házigazdaságot már megbeszéltük! Nézz vissza egy picikét! Örülök, ha minnél többen írnak ide, de ne kavarj! -
#575 De ez egy Filmes topic már, hogy lehetne átvinni oda??? -
#574 ott alapból kapsz moderátori jogot a topikodhoz ! :)