1135
-
#653 Énnekem öröm, hogy a topicot látogatják miatta, és elhiheted: a kérdések gyártása is öröm nekem -
#652 Hát azzal ma már nem igen játszanak! -
#651 Abba mi a poén??? Te sosem játhatsz ilyen módon! Akkor miben leled ebben olyan nagy örömödet??? -
#650 nfs3 -
#649 Úgy képzeltem el eredetileg, hogy én szervezem a játékot, ti játszotok. De egy szóval sem mondtam, hogy ti nem tehettek fel kérdést, csak azt, hogy az nem több, mint sima beszélgetés. -
#648 OK BOCS! De mond már el most miért lesz vége a játéknak már megbocsás de miért csak te kérdezhetnél nem te vagy itt 1edül! -
#647 NFS: hanyadik? -
#646 Ezek a Need For Speedhez letölthető autók. A lelőhely: www.nfscars.net -
#645 Én a #641-re válaszoltam, nem a #642-re -
#644 Te butus ő a belinkelt képeidre gondolt! A mi topic os játékunkat hol lehetne letölteni??? -
#643 Nézd meg a #631-et -
#642 van ilyen játék??
honann lehet letöltenni??
-
#641 Na mi van?Hol vannak a Vissza a Jővőbe kérdések?Játszani akarok! -
#640 Ezt már látáttok??? -
#639 Jah bocs már tudom kiről van szó vissza olvastam már az elején evvel kellet volna kezdenem! -
#638 Ki váltott nevet avasattok be??? -
#637 És vajon hogy csinálta? Protekció? -
#636 és még buta is nagyon 4 vagy nem tudom hány büntivel kezdett, nekem igaszsgág szerinz banolták a 2001-es reggemet :((
mert rossz helyen rosszkor kaptam fel a vizet és st sajnos...:)
na mind1 ne firtassuk :)) -
#635 Ha valaki szereti a Need For Speed-et:
-
#634 Hmm -
#633 nem én ismerem és nem ráadásul 14 alatti :)) -
#632 Szerintem ez az ember csak nevet váltott. -
#631 Ne haragudj de ezzel lelőtted a poént. Én több kérdést nem teszek fel, mert az nem több sima beszélgetésnél. -
#630 Nem baj de ajánlatos várni arra az egy éves regre meg az 500 hozzászoláshoz mert annál nagyobb a valószinűsége, hogy egy megbizható embernek a "kezébe fog kerülni a topic" nem mint ha nem biznák a B0B0-ban de hát akkor is! -
#629 Jól figyeljetek mert most vmi írtó komolyat mondok!:D
BÁRKI TEHET FEL JÁTÉK KÉRDÉST FELTÉVE HA VAN NEKI DE AKKOR TERMÉSZETESEN NEM INDULHAT A JÁTÉKON MINT JÁTÉKOS DE EZ SZTEM ÉSSZERŰ INNENTŐL!!! DE MINDZZEL KAPCSOLATBAN FOGUNK MAJD REMÉLHETŐLEG CSINÁLNI EGY FAQ-T IS ÉS AZT IS ELLEHET ÉRNI MAJD REMÉLHETŐLEG A BANNERRŐL! JA ÉS JÁTÉK KÉRDÉST TERMÉSZETESEN CSAK IS A FILMEL KAPCSOLATOSAN LEHET FELTENNI! -
#628 emlékszem, ott néztem az 1-et miközbe a többiek nagyba szilvesztereztek :D -
#627 jóestét!
látom van vmi verseny, beszállhatok? :DDD -
#626 Quantumleap nyerte az első kört! A 4 személy:
Marty McFly
ifjabb Marty McFly
Marty McFly lánya
Sames McFly
Quantumleap: 1pont! -
#625 nem muszály az egy éves reg pl -
#624 Sztem 4.
-
#623 Szerintem 3 karaktert alakít. -
#622 Huhh nem mondok illetve nem mondhatok semmit! -
Quantumleap #621 Szerintem Fox összesen 4 személyt játszik el. -
#620 Mi az, hogy fogom bárki tehet fel kérdéseket nem??? -
#619 Nem hetente fogom a kérdéseket feltenni asszem. Az következő kérdés akkor lesz feltéve, ha valaki eltalálta az előzőt :) -
#618 Akkor küld el privátban az igent vagy a nemet (az igen a helyes megfelelője, a nem a helytelené)! -
#617 Jegyzetelek.
Ha megmondanám a válaszod helyességét, segítenék másnak nem?
U.I.: szerintem az egyenlő esélyek miatt mindenki csak egyszer tippeljen! -
#616 Ok akkor jegyzeteljed ki nyert hányszor, hogy addigra meglegyen! Az én válaszom egyébként nem jó? -
#615 Én annyit mondok, elég a bannerbe beszőni a nyerteseket majd februártól :) Akkor már én is betehetek bannert -
#614 Ja én meg arra gondoltam, hogy lehetne csinálni egy külön kis oldalt ahol fel lehetne tüntetni a nyertesek nevét és a linket meg betenni ide! mondjuk a banner alá!? Hmmm? Ha benne vagytok akár meg is csinálhatjátok azt az oldalt!