1135
border=0>

Vissza a jövőbe
  • Carlos
    Hát az szerintem amit Te olvastál már vagy 5 éve nem aktuális.
    Szerintem ha itt visszaolvasol, akkor kielégitő választ kapsz kérdéseidre!
  • ikegami
    Nemtudom. Én csak hallottam hogy a Michael J. Fox-ot felkérték a 4.-részre és elfogadta.

Hol lehet erről valami infót találni?
  • vortel
    Kár, hogy nem lesz, nagyon bejönne egy 4. rész!
  • Carlos
    Kicsit le vagy maradva szvsz.
    Nem lesz 4. rész.
  • ikegami
    Most hallottam hogy lesz Back to the future 4.
    Tud erről mondani valaki valamit. Vagy hol lehet infót találni erről.

Köszi.
  • IStexI
    "ifjabb Biff olyant tesz amit nem tett volna"

De megtette... tehát megváltoztatta a múltat aminek az eredménye az lett, hogy a jövő is megváltozott csak ez nem láccik a filmben.

Csak attól, hogy az öreg Biff visszamegy még télleg nem változik meg a múlt! Feltéve ha nem csinál semmit és visszajön... De cselexik és ez beindít 1 folyamatot minek hatására az fiatal Biff is akcióba lép stb...
  • ikegami
    Ez a mondat nekem nagyon bejön: "Marty, de hiszen az lehetetlen,mert akkor felborul a tér-idő kontinumunk, és megsemmisül a világegyetem."
  • sg27
    Attól hogy az öreg Biff visszamegy a múltba még nem változik meg a jövő a törés akkor keletkezik amikor az ifjabb Biff olyant tesz amit nem tett volna: Megnyeri az első millióját a lóversenypályán. Tehát amikor az öreg vissza tér jövőbe akkor még a törés mentes jövőbe ér.
  • gz8
    Lásd a #683 első mondatát. Ott nincs.

Amikor megjelent a trilógia, úgy döntöttem, ideje fejleszteni a gépet, és csak ezért a filmért vettem egy DVD-olvasót a gépembe.
    Ez már régen volt, a meghajtót el is ajándékoztam, de a három lemez és a díszcsomagolás továbbra is ott van szem előtt, és vele Doki tanácsa: "If you put your mind to it, you can accomplish anything".

• IStexI
    Minen mondat után smájli van neten:)
  • gz8
    Azt hiszem, nem értetted a szmájlikatt a hozzászólásom végén.

Ha meg elolvasod (és lefordítod vagy megkeresed) az aláírásom szövegét, talán tisztábban látsz egy kicsit.
  • IStexI
    Ezt már kitárgyaltuk 1ébként elméletileg lehetséges... Igazából alienek sincsenek meg terminátorok, ez 1 scifi, szal a nyilvánvalóba ne köss bele plz. A sztori szerint lehetséges ebből indulok ki...
  • gz8
    Az egész film gikszer, mert az időutazás nem lehetséges...

• Carlos
    Igaz...De sok ilyen gixer van még a filmben...
  • BONO
    Huhh ezt jól levezetted..
  • IStexI
    Lehet, hogy az idegeitekre megyek, de azért megkérdezném a nagyérdeműt, hogy mi a véleménye arról amit az #511-ben írtam (ábra is van az #512-ben). Ha nem érdekel senkit nem gáz, de aki válaszol azzal szívesen elmélkedem, szőrszálhasogatás nélkül...

Végezetül 1 kis adalék, hogy beinduljon a fantázia: a 2. részben az öreg Biff visszamegy és megváltoztatja a múltat... Ennek hatása látható is amikor visszatér Marty és a Doki de a dolog nem marad ezzel annyiban mert az idő nem torpan meg: az "alternatív 1985" ahogy a filmben hívja a doki folytatódik így a megváltoztatott idősík érvényes 2015ben is... Na ennek annyi jelentősége van, hogy 2015ben amint eltűnik az öreg Biff az időgéppel, abban a pillanatban megváltozik a jövő. A változások a következők: maghal Goerge, Marty Lorean Biffhez megy hozzá, a Doki meg megy a diliházba -> időgépnek lőttek mivel nincs aki megcsinálja. Tehát amikor visszatér az öreg Biff el kell tűnnie az időgépnek mivel az alternatív idősíkban ahova megérkezik nem is létezik! Tehát Martynak nincs is mivel visszamennie továbbá a dokinak sem kéne ott lennie (az a jelenet amikor megjön az öreg Biff és Marty meg a Doki cipeli Jennífert az időgéphez) mivel a diliházban csücsül... NA? :)
  • BONO
    Egyetértek veled e téren de ezt már le ís írtam előrébb ugyanis elvileg a "balhé miattam volt"! Szerintem nem kéne hagyni, hogy a topic lesülyedjen nem szabad elhanyagolnunk mert akkor a végén tényleg ugy néz ki, hogy csak B0B0 miatt volt látogatott holott tudja mindenki, hogy ez nem igy van szvsz!
  • IStexI
    Hazudnék ha azt mondanám, hogy sírok Bobo után:) 1ébként szentem nézi a topicot csak nem ír... Amúgy igazat adok. Mániákusan vitte ezt a topicot, túlságosan is... Az értelmes témákat lenyomta nem azé mer én vetettem fel hanem mer senkit nem érdekel a 28. delorean kép... szvsz itt komolyabb okfejtésekről kellen beszélni nem aról, hogy kinek teccett a film:)

Persze az is téma lehet, de akkor meg jöjjenek az csemege infók, pl olyanok, hogy Steven Spielberg vezette a jeep-et... A játékot én gyerekesnek tartom 1 pöttyet de lehet, hogy ezaz én hibám...

Amúgy ez 1 up akart lenni:)
  • BONO
    Ja és ne várd már el azt, hogy egy olyan embert szavazzunk meg házigazdának aki az egyik pillanatról a másikra eltünik a topicról egyetlen szó nélkül! Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?
  • BONO
    Ember saját magadat hazutolod meg! Mióta "balhé" van a topicban azóta vagy te is itt szóval most "üldözöm" innen az embereket vagy vonzom? Azelőtt még sohasem láttalak itt szóval ha optimistán álok hozzá a dologhoz akkor ez csak jó hatást gyakorol a topicra (mármint nem az, hogy itt vagy)! Ja egyébként aztmontad elmész innen és mégis itt vagy, hogy is van ez???
  • Állatvédő
    A tied nem javaslat volt, hanem önkényes döntés! Nézd csak vissza a #629-et! Nem azt írtad, hogy mindenki feltehetne, hanem, hogy mindenki feltehet! És már megint itt ítélkezel, hogy ki lehet és ki nem lehet házigazda! Üldözd csak el innét az embereket!
  • BONO
    Ezt akartam éppen mondani de ezek után ő már nem lehet házigazda és én sem akarok lenni tehát lehet, hogy egy ideig nem lesz HG-nk! Én nem álítottam azt, hogy kiakarja sajátitani csak éppen közöltem vele a helyzetett, hogy szvsz hogy kéne egy ilyen játéknak zajlani de erre ő megsértődött sajna érte... igy utólag én nem érzem ugy, hogy megbántottam volna!
  • jax
    Igazad van, hogy kérdezhessen bárki, aki akar, de sztem BOBO nem akarja kisajátítani magának a kérdés jogát. Haggyuk ezt abba, ha BOBO vissza akar jönni, akkor visszajön, ha nem nem. Ennyi.
  • BONO
    Balhé mert javasoltam azt, hogy a játékban bárki kérdezhessen ne csak B0B0... mert minenkinek lehet kérdése és öröm kérdezni is nem csak válaszolni szvsz! Ezért B0B0 nagy valúszinűséggel elment a topicról de ha elolvasod ugy kb. innen >>> #629 mindenre fény derül!
  • jax
    Mi van itt...?
  • BONO
    Már miért rontottam volna el csak azt akartam, hogy ne csak ő tehessen fel kérdéseket hanem mindenki más egyébként egy javaslat miatt nem kell otthagyni egy topicot! Szia és jó, hogy bejjöttél arra a két hozzászolásra amiért teljesen fölösleges volt no de mindegy!
  • Állatvédő
    Elrontottál egy eredeti ötletet és még mindig nem vetted észre magad, de nem keltem itt a viszályt. Inkább a másik topicba írok, mert úgy látom ez csak az ő igyekezete folytán volt látogatott. Na pápá
  • BONO
    Ha elolvasod a (#661-et) érthetően ráfogsz jönni, hogy miként értettem azt amit ott írtam!

És az nem volt illetve nem is jellemző rá, hogy napokig nem ír ide mert állítólag a BTTF a kedvenc filmje ezért nem vágom, hogy mi az oka! Lehet, hogy miattam nem jön be ez is feltételezhető!? Ha ez az eset ál fent akkor jobb ha tudja, hogy azért mert nem értünk valamiben egyett még nem kell megharagudni rám és nem kell ithagyni a topicot! Ja és az qurva nagy gáz volna ha mindenben egyetértenénk ugyanis az emberiségben éppen az a poén, hogy minden ember fizikailag is és szellemileg is különböző szvsz! Ezért hálát is adok a teremtőnek!!!

"U.I.:nem csodálom, hogy nem jött ide" ezt pedig lécci fejsd ki bővebben ha lehet! THX!
  • Állatvédő
    Hmm. Ez érdekes. Honnan tudod, hogy mikor nézett be ide??

U.I.:nem csodálom, hogy nem jött ide
  • BONO
    B0B0 most megfogadtad, hogy soha többet nem nézel ide be? Mert nekem ugy tünik ugyanis már lassan 5. napja nem vagy itt vagyis benéztél csak nem írtál és ez rád egyáltalán nem jellemző! Hiányzol ne tedd ezt velünk please!
  • BONO
    Ezt nagyából tudtuk de azért köszi az infot!
  • Vándorsólyom
    egy kis érdekesség: Biff fekete Cabriója, amivel az 50-es években hajtott, egy 1946-os Ford Cabriolet

tudtam a több autót is, amivel elgázolták, amiben az anyjával volt, strb, de elefelejtettem. Delorean, Packard, ilyenek voltak
  • BONO
    Az ötlet jó azt viszont aláírom de a továbbiakat igy képzeltem ell >>> #629!!!
  • BONO
    Mert akkor még azt hittem, hogy vmi kiss apró fogalmazási hibát elytettél a hozzászolásodban de ahogy telt az idő egyre bizonyosabb volt az elképzelésem arról, hogy te vmi magánakciót inditasz itt a topicon amihez még semmi jogod még nem vagy házigazda!!!
  • B0B0
    Ajánlom figyelmedbe a #605-öt, ennek a témának a keletjét:
    "Remek ötletem támadt! Játszunk Vissza a jövőbe játékot! Minden héten feltennék egy találós kérdést a filmmel kapcsolatban"
    Érdekes, akkor még semmi bajod sem volt.
    Na ennyi
  • RaZoK
    fogalmam sincs elképzelhető :)
  • BONO
    Még szép, hogy nem tiltottad meg az kellett volna még... csak finoman célozgattál!

Itt nagyon egyoldalúan fogalmaztál >>> #619!!!
  • B0B0
    Keresd meg azt a hozzászólást, ahol én megtiltottam, hogy bárki kérdést feltegyen. Csináljátok!

Amúgy:
    4: High Stakes
    6: Hot Pursuit 2
  • BONO
    Ebben látod igazad van! De miért akarod ezt az örömet másoktól elvenni ilyen szivtelen vagy???

A 4-nek és a 6-nak mi az alcíme mert igy, hogy 4 és 6 nekem semmit sem mond?!
  • B0B0
    Át lehet bármikor konvertálni a 4-hez és a 6-hoz