169
Minden amitől féltek...
-
#43 én is láttam a filmet, most akarom újra megnézni. -
#42 asszem miután bementek a Gömbbe, onnétól kezdve minden félemük valóra vált -
#41 én láttam de nem nagyon értettem meg azt a részt mikor belemennek a gömbbe minden nekem kicsit zavaros az a film -
#40 amúgy láttátok a Gömböt? pont arról szól, hogy az elképzelt félelmeink valóra válnak. amikor elöszőr láttam hülyeségnek tartottam és rettegtem, de meg kell hagyni, hogy van ném filizófiai eszmefutattás benne. -
#39 én még most is ezt csinálom, de én csak azért is megfordulok, hogy bebizonyítsam magamnak, hogy nincs ott senki. tudod: a félelmet úgy tudju legyőzni, hogy szembenézünk vele -
#38 Mellesleg én két filmtől féltem igazán: Ideglelés2, Ház a kisértet hegyen.
Igaz éjszaka nem féltem de a film közbe igen.
Különben igaz a cigóknál nincs rosszabb. Ha két ember az utón és neked el kell menned mellettük úgy hogy tudod hogy bármikor rád ugorhatnak... -
#37 én is pont igy voltam vele :) -
#36 UFOk? heheheén mindig ugy vagyok vele hogy a dokumentum filmeket megnézem mert érdekel...
de utána napokig nem tudok aludni....
Vagy pl. kiskoromban mindig a fal felé fordultam és ugy aludtam. Néha bemeséltem magamnak hogy ott áll valaki mögöttem. egyszerűen nem mertem megfordulni. Azt a félelmet... huuhhhu -
#35 túl egyszerü lenne az ábrázatuk?
és a nagy fekete szem, sápadt szürkés bőr, nagy homlok? ezek lehet, hogy megegyeznek aztán még sok minden lehet hozzá -
#34 abban nem vagyok biztos, hogy nem úgy néznek ki, de szerintem 90%, hogy nem. túl egyszerû lenne. -
#33 mért vagy biztos, hogy nem néznek úgy ki? nem azt mondom, hogy pontosan hanem kb. -
#32 néha, éjszaka nekem is eszembe jutnak a "szokványos" ufo-k, és akkor megpróbálom elhesegetni a gondolatot, mert különben én is félek. de tuti, hogy az ufo-k nem úgy néznek ki (ha léteznek, de ebben szinte biztos vagyok, hogy igen), mint a filmekben. az is elhet, hogy pont ott áll melletted egy, csak te nem vagy képes rá, hogy észleld, mert mondjuk a 10. dimenzióbna van. -
#31 idegen lények mint UFOk?
én is igy vagyok, nem is nézek olyan "dokumentum filmeket" amiben azok a "szabványos" UFOk vannak.
azthiszem attól félek, hogy milenne ha találkozni velük közelről. Viszont érdekes, hogy izgalomba hozz a dolog. Megismerkedhetek egy idegen civilizációval :)))
Mondjuk, attól függ milyen szándékaik vannak :) -
#30 létezik ilyen fóbia! félelem a félelemtől.
-
#29 engem is zavar. ùgy is mondhatnám, hogy félek a félek a félelemtől. de általában sikerül leküzdenem (ha nem is mindig) -
#28 ezzel valahogy én is így vagyok. ezért nem nézek horrort, bár múlt hténe előfordult velem és nem bírtam aludni. -
#27 Én a csúnya betegségektől félek, meg a sok átlagmagyartól, akik a budapesti forgalomban veszélyeztetnek. -
TheZsenyka #26 Biztos, hogy hülyének fogtok nézni ha leírom (megszoktam) de én egy valamitől félek: idegen lények. Arghhh... :) Komolyan. Annyira mélyen elültették bennem a filmek, hogy borzasztó... minden más komolytalan. -
Yetike #25 Én a teddy macitól félek...De attól nagyon... -
#23 Arachnofóbia nálam is. Meg néha a rendöröktöl :) -
#22 dzsipok ... en akkor felek ha latok egy ket dzsipot alldogalni ... amugy szinte semmi mastol. -
#21 én, érdekes, régebben néztem horrort, nem tudtam napokig aludni...
a napokban meg rászántam magam egy horrorfilmre...olyan jót még nem aludtam :))) -
#17 mé' a legyek és szunyogok arik! szeretem kitépni a szérnyukat! és akkor oylan aranyosan mászkálnak! :)))
-
#16 kifelejtetted az undorító százlábú amint ott mászika falon akis szánalmas repülő rovarok, szúnyogok legyek annyira undorito
Bazz hányingerem van... -
#15 ja és a pillangókésektől is félek...főleg ha egy csordányi cigány kezében van... :)) -
#14 hát majdnem
mikor a macskám bevitt az ágyamba egy lótetüt utána nem tudtam aludni -
#13 Ja és a fehér büdös nyálkás pondró/hernyókat is utálom -
#12 tiszta horror:)) -
#11 pillangó közelről sux -
#10 gusztostalan csápos nyálkás rovarok tücskök bogarak -
#9 azt mondják hogy ugy lehet a legjobban legyőzni a félelmeinket ha szembe nézünk velük.
De nagyon félsz nem tudsz normálisan gondolkozni ha pedig nem tudsz normálisan gondolkozni akkor nem jut eszedbe szembenézni a félelmeiddel. Ha pedig nem tudsz szembenéznia félelmeiddel akkor megint ugyanott vagy. -
#8 én ezért nem szeretek a természetben lenni vagy csak télen:)) -
#7 én csak a pókoktól. minden -na jó nem minden- más jöhet! -
#6 a pókiszonyt meg tudom érteni én mindenbogártól undorodom:)) -
#5 sáror = sátor tudjátok... ;D -
#4 én apókoktól!!! kicsi pók, nagy pók, vékonylábú pók, szöröslábú pók... :)) mindig elfelejtem hogy hivják ezt a fóbiát!
meg nemtom mitől van a nagy épületektől, ha közelről felnézek rájuk... :)
pl. vmi nagy sáror v. ilyesmi. érdekes módon magas irodaházak, felhőkarcoloknál nem annyira -
#2 Hi
itt most persze nem a pl.:a vizsgáról vagy "hogy mikor fagy le a gép" szerű félelmekre vagyo kiváncsi, hanem tényleg azok a szőrnyü dolgok amitől valóban kiráz a hideg.(bocs ha már volt ilyen topic)