Félelem, Rettegés

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Factor_007
azt mondják hogy ugy lehet a legjobban legyõzni a félelmeinket ha szembe nézünk velük.
De nagyon félsz nem tudsz normálisan gondolkozni ha pedig nem tudsz normálisan gondolkozni akkor nem jut eszedbe szembenézni a félelmeiddel. Ha pedig nem tudsz szembenéznia félelmeiddel akkor megint ugyanott vagy.

Factor_007
én ezért nem szeretek a természetben lenni vagy csak télen:))

Cheky
én csak a pókoktól. minden -na jó nem minden- más jöhet!

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Factor_007
a pókiszonyt meg tudom érteni én mindenbogártól undorodom:))

Cheky
sáror = sátor tudjátok... ;D

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Cheky
én apókoktól!!! kicsi pók, nagy pók, vékonylábú pók, szöröslábú pók... :)) mindig elfelejtem hogy hivják ezt a fóbiát!

meg nemtom mitõl van a nagy épületektõl, ha közelrõl felnézek rájuk... :)
pl. vmi nagy sáror v. ilyesmi. érdekes módon magas irodaházak, felhõkarcoloknál nem annyira

Factor_007
Hi
itt most persze nem a pl.:a vizsgáról vagy "hogy mikor fagy le a gép" szerû félelmekre vagyo kiváncsi, hanem tényleg azok a szõrnyü dolgok amitõl valóban kiráz a hideg.(bocs ha már volt ilyen topic)

← ElőzőOldal 4 / 4