Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
Ja egyebkent ezen a heten nem tudom, hogy tudom-e folytatni?!

Legkesöbb jövöheten szerdan lesz fent ujabb verzio!

Hunnenkoenig
na faty...most ketszer ment at :-)

Hunnenkoenig
Hunnenkoenig
felkesz magyaritas! :-)

http://members.chello.at/dungeonsiege/mafia.htm

Bladesks:
fogalmam sincs melyik savegame az, úgyhogy feltöltötem az egész savegame könyvtárat a
www.extra.hu/mafffia
oldalra (kb 8 mega, zippelve és wincommanderrel darabolva.)
Mazsolázd ki belõle, hogy melyik kell.
(Igy legalább, ha késõbb elakadsz, akkor is lesz segítség... 😊)
LionTR
Phanatic: Koszi szepen. Te veletelen nem Gyori vagy?

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

mar volt errol szo a forumban... a dx beallitasainal ki kell kapcsolni a hangkartya hardveres/szoftveres gyorsitasat.
LionTR
Hali mindenki! Most szereztem meg a gamet, rohadtul tetszik, meg minden.
De van 1 problemam: nem tudom miert, de a hangok egy resze el van ********. Mintha gyorsitottan jatszana le, csak nyavogast lehet hallani. Ugyan integralt hangkartyam van, de eddig meg nem volt bajom vele.
Mi lehet a baj? Volt mar vkinek hasonlo? Plz segitetek!

elore is koszi!

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

A parkolóházas küldetésnél járok( Great Deal) és már kurvasokszor újracsináltan de mindig kinyírnak, pedig már közel járok a végéhez(valószínû még 20-szor megpróbálom sikerülni fog), de tudna valaki valami okosságot ami hasznos lenne számomra?

Szevasztok

A játékhoz van már kész magyarítás?

Ha mielõtt odamész a társasághoz eltorlaszolod pár kocsival a feljárót, akkor nem tudnak fejönni a csúnya bácsik, és sokkal egyszerûbbé válik a dolog 😊)))
ez hogy kapcsolodik a mafiahoz???
Kis Szabó
Vki nevezze át vmelyik mafia topicot mert rohadt idegesítõ. Más: vki mondja meg hol köll missiont szerezni a free ride extremeben? Mert nincs semmi utalás hogy lenne ilyen. A vége nagyon gagyi, jobb lett volna ha Salierit nyírjuk ki, bár akkor minek mindtuk volna el Normannek? Hmm mindegy jó volt szép volt lehet elõrõl kezdeni, fõleg amint kész a magyarítás.

Hunnenkoenig
Ma hajnalban felkerült a 7. küldetes kiegeszitese (mert nem vettem eszre, hogy nem minden lett leforditva) a teljes 8. küldetes es a 9. bevezetö videoja meg a többiböl egy resz.

Folyt. köv. jövö heten.

Stann
Kecskeméten még télleg nincs meg vkinek???
Aki le is tudná Irni??
Léccccccccccccci

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Kis Szabó
Erre csak azt lehet mondani * ** ***** **** ******** * **** ***********.

Aborg
Koszi a terkepeket! Negem megvan a dobozos jatek de nem volt a dozban a terkep! 😞
(az elõzõ hozzászólásom Gyrow-nak ment)
kapcsold be a setupban a "software mixing only"-t, vagy mit.
szvsz attol FUGGETLENUL melyiket hasznalja 😉))
De melik honlapon?
Honnan lehet letölteni a Mafiát?
skorpio7
A net-rõl warez helyekrõl .Amúgy meg a bóótba lehet megvenni .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Hol lehet letölteni a Mafiát?
Hunnenkoenig
Nagyon szivesen!
Örülünk, hogy tetszik!
(attol függöen, melyiket hasznalod :-) )

mozesapo
xmark2 !

A vasuti tartálykocsikkal és a váltókkal kell játszadozni

CSOCSO
már megvan köszike, azonnal sikerûlt csak megvártam mig a csóka bemegy...
Hunnenkoenig
Legugolsz es megnyomod az eger jobb gombjat! Nekem ugy ALÁrakta akkor is, ha a ficko meg kint allt a haz elött.

CSOCSO
thx meglesem
Hali! Nem tud vki a bankos pálya (19-03) utáni savegamet küldeni?? hálás lennék érte! THx
Várd meg míg bemegy a faszi az épületbe, utána odamész beteszed a bombát! ennyi
CSOCSO
nah a másik dolog hogy hogy a fenébe kell lerakni a hülye emberkének a kocsijába a bombát????????????????
én nem értem... nemtom elõvenni a bombát hiába megyek az autohoz stb..nemtok beszálni sem hiába mászkálom körbe sehol nemtpm elõvenni....
CSOCSO
hehe mé nemtod megcsinálni pedig tök könnyû... nahjó annyira nem..én kb 10-20 perc alatt csinálhattam meg... ne idegeskedj és menj körbe akár 30 szor és tanuld meg mikor hol mennyivel lehet menni.. kb 20 perc és megcsinálod azt..
Gyrow
Hey!

Nálam az a gond van, hogy az átvezetõ animoknál és game közben is nincs hang, csak néha hallatszik 1-2 mondat. Ez mitõl lehet?

A kártyám egy Diamond Sonic Impact 90es...
Hobokenben, a Twisternél...
http://mafia.psoftwares.hu/index.php?oldal=jatekmentesek
Mas-Thief
Itt van egy még jobb térkép!
Csak sajnos német nyelvû, de azért használható.

Joey: a 16-os Pete fegyverboltja ezen a fenti térképen.

Mas-Thief
Hi! A Yellow Pete's gunshop az hol van?? Thx
Hali! Ez nekem se ártana, mert én meg azt a francos fegyverboltot nem találom meg a térképen a freeride modban. THX
Aborg
Adjatok elgyszi egy linket a komplett terkephez.
Faszom az autóverzsenyzésbe!!!
Miért nem lehetett modjuk úgy megcsinálni, hogy pl. az elsõ három helyre kell beérni valahova?!
Kivagyok már tõle...ARGHH!!!
Mas-Thief
Örülök, hogy sikerült! Bocs, hogy rossz tippeket adtam, csak nekem dettó ilyen tüneteim voltak!

balra van a hangaroktol (ha a fobejarat felol nezed), egy 'air school' feliratu haziko mogott...
Thx kis Szabó! Majd meghálálom 1x 😊)
Kis Szabó
Jajj már megint. Sergio a kikötöben egy kocsi az egyik hátsó épületnél egy sínpár ami oda bevezet. Vátókat átállítod, kiveszed az éket, vonat az ajtóba movie kinyírni mindenkit elhúzni. A vesszõket képzeld a helyükre a leírásomban.

Hali! Hol keressem Sergio Morellot?? Végigjártam a kikötõt, mindenkit kinyírtam de Sergio sehol sincs. Vki nem tud nekem segíteni? Thx
Mas-Thief
E-mail ment.

hen-tes
honnan lehet még leszedni ??? léccii !!!!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
nem lehet leszedni a gothicról 😞((((((((((
törõlték

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/