Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja egyebkent ezen a heten nem tudom, hogy tudom-e folytatni?!
Legkesöbb jövöheten szerdan lesz fent ujabb verzio!
Legkesöbb jövöheten szerdan lesz fent ujabb verzio!
Bladesks:
fogalmam sincs melyik savegame az, úgyhogy feltöltötem az egész savegame könyvtárat a
www.extra.hu/mafffia
oldalra (kb 8 mega, zippelve és wincommanderrel darabolva.)
Mazsolázd ki belõle, hogy melyik kell.
(Igy legalább, ha késõbb elakadsz, akkor is lesz segítség... 😊)
fogalmam sincs melyik savegame az, úgyhogy feltöltötem az egész savegame könyvtárat a
www.extra.hu/mafffia
oldalra (kb 8 mega, zippelve és wincommanderrel darabolva.)
Mazsolázd ki belõle, hogy melyik kell.
(Igy legalább, ha késõbb elakadsz, akkor is lesz segítség... 😊)
mar volt errol szo a forumban... a dx beallitasainal ki kell kapcsolni a hangkartya hardveres/szoftveres gyorsitasat.
Hali mindenki! Most szereztem meg a gamet, rohadtul tetszik, meg minden.
De van 1 problemam: nem tudom miert, de a hangok egy resze el van ********. Mintha gyorsitottan jatszana le, csak nyavogast lehet hallani. Ugyan integralt hangkartyam van, de eddig meg nem volt bajom vele.
Mi lehet a baj? Volt mar vkinek hasonlo? Plz segitetek!
elore is koszi!
De van 1 problemam: nem tudom miert, de a hangok egy resze el van ********. Mintha gyorsitottan jatszana le, csak nyavogast lehet hallani. Ugyan integralt hangkartyam van, de eddig meg nem volt bajom vele.
Mi lehet a baj? Volt mar vkinek hasonlo? Plz segitetek!
elore is koszi!
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
A parkolóházas küldetésnél járok( Great Deal) és már kurvasokszor újracsináltan de mindig kinyírnak, pedig már közel járok a végéhez(valószínû még 20-szor megpróbálom sikerülni fog), de tudna valaki valami okosságot ami hasznos lenne számomra?
Szevasztok
A játékhoz van már kész magyarítás?
A játékhoz van már kész magyarítás?
Ha mielõtt odamész a társasághoz eltorlaszolod pár kocsival a feljárót, akkor nem tudnak fejönni a csúnya bácsik, és sokkal egyszerûbbé válik a dolog 😊)))
ez hogy kapcsolodik a mafiahoz???
Vki nevezze át vmelyik mafia topicot mert rohadt idegesítõ. Más: vki mondja meg hol köll missiont szerezni a free ride extremeben? Mert nincs semmi utalás hogy lenne ilyen. A vége nagyon gagyi, jobb lett volna ha Salierit nyírjuk ki, bár akkor minek mindtuk volna el Normannek? Hmm mindegy jó volt szép volt lehet elõrõl kezdeni, fõleg amint kész a magyarítás.
Ma hajnalban felkerült a 7. küldetes kiegeszitese (mert nem vettem eszre, hogy nem minden lett leforditva) a teljes 8. küldetes es a 9. bevezetö videoja meg a többiböl egy resz.
Folyt. köv. jövö heten.
Folyt. köv. jövö heten.
Kecskeméten még télleg nincs meg vkinek???
Aki le is tudná Irni??
Léccccccccccccci
Aki le is tudná Irni??
Léccccccccccccci
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
(az elõzõ hozzászólásom Gyrow-nak ment)
kapcsold be a setupban a "software mixing only"-t, vagy mit.
szvsz attol FUGGETLENUL melyiket hasznalja 😉))
De melik honlapon?

Honnan lehet letölteni a Mafiát?

Hol lehet letölteni a Mafiát?
Legugolsz es megnyomod az eger jobb gombjat! Nekem ugy ALÁrakta akkor is, ha a ficko meg kint allt a haz elött.
Hali! Nem tud vki a bankos pálya (19-03) utáni savegamet küldeni?? hálás lennék érte! THx
Várd meg míg bemegy a faszi az épületbe, utána odamész beteszed a bombát! ennyi
nah a másik dolog hogy hogy a fenébe kell lerakni a hülye emberkének a kocsijába a bombát????????????????
én nem értem... nemtom elõvenni a bombát hiába megyek az autohoz stb..nemtok beszálni sem hiába mászkálom körbe sehol nemtpm elõvenni....
én nem értem... nemtom elõvenni a bombát hiába megyek az autohoz stb..nemtok beszálni sem hiába mászkálom körbe sehol nemtpm elõvenni....
hehe mé nemtod megcsinálni pedig tök könnyû... nahjó annyira nem..én kb 10-20 perc alatt csinálhattam meg... ne idegeskedj és menj körbe akár 30 szor és tanuld meg mikor hol mennyivel lehet menni.. kb 20 perc és megcsinálod azt..
Hey!
Nálam az a gond van, hogy az átvezetõ animoknál és game közben is nincs hang, csak néha hallatszik 1-2 mondat. Ez mitõl lehet?
A kártyám egy Diamond Sonic Impact 90es...
Nálam az a gond van, hogy az átvezetõ animoknál és game közben is nincs hang, csak néha hallatszik 1-2 mondat. Ez mitõl lehet?
A kártyám egy Diamond Sonic Impact 90es...
Hobokenben, a Twisternél...
http://mafia.psoftwares.hu/index.php?oldal=jatekmentesek
Itt van egy még jobb térkép!
Csak sajnos német nyelvû, de azért használható.
Joey: a 16-os Pete fegyverboltja ezen a fenti térképen.
Csak sajnos német nyelvû, de azért használható.
Joey: a 16-os Pete fegyverboltja ezen a fenti térképen.
Hi! A Yellow Pete's gunshop az hol van?? Thx
Hali! Ez nekem se ártana, mert én meg azt a francos fegyverboltot nem találom meg a térképen a freeride modban. THX

Faszom az autóverzsenyzésbe!!!
Miért nem lehetett modjuk úgy megcsinálni, hogy pl. az elsõ három helyre kell beérni valahova?!
Kivagyok már tõle...ARGHH!!!
Miért nem lehetett modjuk úgy megcsinálni, hogy pl. az elsõ három helyre kell beérni valahova?!
Kivagyok már tõle...ARGHH!!!
Örülök, hogy sikerült! Bocs, hogy rossz tippeket adtam, csak nekem dettó ilyen tüneteim voltak!
balra van a hangaroktol (ha a fobejarat felol nezed), egy 'air school' feliratu haziko mogott...
Thx kis Szabó! Majd meghálálom 1x 😊)
Jajj már megint. Sergio a kikötöben egy kocsi az egyik hátsó épületnél egy sínpár ami oda bevezet. Vátókat átállítod, kiveszed az éket, vonat az ajtóba movie kinyírni mindenkit elhúzni. A vesszõket képzeld a helyükre a leírásomban.
Hali! Hol keressem Sergio Morellot?? Végigjártam a kikötõt, mindenkit kinyírtam de Sergio sehol sincs. Vki nem tud nekem segíteni? Thx
honnan lehet még leszedni ??? léccii !!!!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/