Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Igazad van, de a patch azért is jó, mert egy lassabb gépen a versenyt gyk. lehetetlen volt megcsinálni. Gondolj bele, szaggat a cucc, próbálj meg tökéletes köröket autózni... Egyébként én is az original versenyt csináltam meg 3 óra alatt. Második végigjátszásom alkalmával viszont elsõre meglett, pedig ki is pördültem az elsõ kanyarban.

OPM: ilyet én is láttam a VC-ben, de a legjobb mégis az volt, amikor minden autó derékig süllyedt az aszfaltba... :-)))))))

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
ez biztos konzolos screenshot

zaki
😄DD

beépültek ezek mindenhová, csak hogy elkapjanak 😊)

HuAn82
Aszfaltalattjáró?Ilyen gép kell nekem is!Tutti az álca,csak egy úthenger ne jöjjön!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Vice City rulez

Ramore
Szerintem azokra gondolt, akik magukra vették! 😊)))
HuAn82
Kire gondolsz?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

mafiahq
De bíz nem fogod ,fõleg nem te , kis killer

----------------------
http://mafia.try.hu

"most fogom megölni Franket"

Hogyan kell feltenni a Modern Mod-ot?

Punker
az egyik szobában van aszem a 2. emeleten és fürdik....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
sztem se egy nagy durranás az autóversenyes küldetés.

HuAn82
Lehet khm..."dolgozik".

HuAn82
"autóversenyes rész KICSIT nehéz"

Azért nem estem le a székrõl az erõlködéstõl!

Ramore
A 8-as feladatnál a kupiban mindent megcsináltam, de a kurvát nem találtam meg. Hiába kerestem. Tud valaki segíteni?
vice citybe tok beleillik mi, ott van az ingzsebeben 😊
az neheez?
nem vagizok most, csak szerintem az nagyon konnyu resz
HuAn82
Talán a H&D2 után...LS3D engine elbírna még egy 2. részt is,mivel szép a game.

HuAn82
Ez egy nagyon jó játék.Nem értem miért kell patchelgetni+kiskapukat keresni amikor tök egyszerû game.Talán az autóversenyes rész kicsit nehéz,de a többi egyáltalán nem.

szahassztok. nem lesz fojtatása enneka mafia dolognak? jöhetne már a vájszidit s kitoltam és mérhetetlenül unatkozooooooooooom
Punker
nem az út egyrészén van egy leágazás ott elmész és ha egy ponton backspace-t nyomsz akkor lerak a start-nál és az elsõ leszel kb félkör elõnnyel....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Rögtön a start után balra backspace és nyertem is?

és rögtön nyerem?

Punker
lemész az útrol balra és valahol nyomni kell backspace-t és akkor az elsõ helyre rak le.....

Milyen rövidités?hol?

Punker
nem kell kód van valami rövidítés

PLS azt a kodot nekem csak egy pályánál kell amikor az autoverseny van.PLs thx

KG21
gtaban nem döglik meg averda egy frontálpuszitól.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki
ezt mondd neki...

ezaz, vétek egy küldit is kihagyni 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zaki
játssz kód nélkül, úgy az igazi...

Meg ha valaki tudna egy misszio átlépö kodot pls irja meg nekem thx

Fel volt nekem telepitve a Mfia mikr windows98 am volt akkor még nem volt rossz a hang, most hogy xp-m van olyan mint ha héliumot szivtak volna?mér? mit lehet ellene tenni?pls help thx

Ramore
Halál biztos egy warezmonkey lehet, vagy egy ifjonc a játékok terén! 😊)
ollie
"nehéz irányíthatóság"

Mitõl nehezebb, mint mondjuk a GTA3 vagy a Vice City?

ollie
"gyenge radar"???

mit keres egyáltalán egy, a század elején játszódó játékban? örülj neki hogy van egyáltalán.

zaki
meseszerûség? 😄

Amiga
Erõs közepes... lol...

Az Év Játéka.

Amiga
Ez a beszéd! :-D

KG21
gyászoltam egy napot, de holnap kegyetlen vérbosszút állok!

Tud valaki olyan kodot amivel tok missziot lépni??pls help thx

zaki
😄

Amiga
BOSSZULD MEG!!!

Ramore
köszi
I.C.ram
Én is tök szomorú voltam, mikor meghalt, mert szvsz õ volt a legnagyobb fazn a játékban 😊
KG21
Szegény Paulie meghalt😞 Most ezért nincs kedvem tovább játszani.

KG21
lehet nem jó ötlet pont most játszani ezzel a döcögõs játékkal, mert így nem nyerem meg a ki marad fent legtovábbat.

zaki
én már majdnem végigvittem teljesen, 3 vagy 4 free ride extrem küldit nem sikerült megcsinálnom...

KG21
Nagyon régóta szarakodok a játékkal, hetente kb egy pályát hozok össze,de azért most már nagyon a vége felé járok, az "egy kis mellékes" nevû küldetéssel szenvedtem legutóbb. Pedig ez a játék gyönyörûen össze van rakva, nem is értem miért unom ennyire😞