7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
Joystickhiba... -
Egérhiba...
-
Joystickhiba az. Már nekem is volt ilyen hibám, csak a Lego racernél :) -
Állítsd vissza az irányítást alapra. milyen egered van? lehet hogy ott kell állítgatni, nekem a görgő nem mindig működik, ilyenkor átálítom valami MS-game mittudommire és akkor lehet pl.: fegyvereket váltani...
szóval ez is lehet hogy hiba...de szerintem már megoldódattttttttttttt -
:D, ja az igazi nevem is K-val kezdődik!
így van... :( -
(neked "K" betű túladagolásod van
)
Hát na jó. Senki sem tökéletes
-
kiánycikk = hiánycikk -
de a "K" még mindig kiánycikk! :) -
Affene. Az "Y" véletlenül maradt le
-
kira! :) -
Hipp hipp hurrááááá ! 
-
Megujult a lapom es meg sok ujdonsag varhato majd!
http://beam.to/honositasok
-
nem :) joystick (én így tudom még a Commodore 64-es korszakból :)) -
Vagy kormány... -
Van jostic (hű remélem jól írtam) a géphez kapcsolva? Nekem az okozott ilyen irányításos hibákat. -
Indeo kodek kelett amugy...másik problémád nem értem igazábol irányitás beálitással van dond? -
Uninstaláld le a codeket talán... -
Mafia 2-ővele mivan?Mikor adják ki? -
ja, ez a német server hibája,de akármit is töltesz róla ez van 

-
Exxon Valdez #4067 jahh tuti jó a link csak nem v.mi eccerü leszedni, félóra xarakodás után is b..ik lejönni a filé 
-

ja, enyhén... :) -
JA! Tényleg. Bocs
Ezt elnéztem
-
Lelehet tölteni exxxon mind kettőt csak külföldön van fenn és , ezért többször fríssísd és előbb utóbb elindul, de komolyan külföldön is ez van , lassú a server, aki jobban ért hozzá letöltés managerrrel simán letölti, csak az újra kezdés többre kell állítani! tuti jó a link! 
-
ezt én írtam!
-
Persze hogy van lánya ezt én is tudom, de arról hogy felnőtt miközben Tommy ült, ARRÓL nincs semmi infó a gameben.
Amúgy hogy lánya, meg feleséége van, az az 1. intermezzóban derül ki, mikor Tommy rákérdez hogy: "Van felesége felügxelő? Nekem egy feleségem, és egy lányom van...." Vagy hasonló, de ezt ÉN IS TUDTAM! -
Exxon Valdez #4061 nah szal nemlehet letölteni öket ezt elirtam 
-
Exxon Valdez #4060 http://mafiahq.uw.hu/ ezenaz oldalon van egy két jó mod csak sajna nemlehet öket pl a ramp mod meg a tommy haus ezek kellenének csak nemtalálom öket sehol máshol 
-
Jah, bocs nem ezt a szmájlit akartam
-
Nah, én is valami ilyesmit mondtam, hogy azért van ott, hogy megvédjék (#4041)
-
Tommy csak addig ül cellában amíg mindent le nem ír. Tehát a per végéig, hogy Salieri ki ne nyírja a koronatanút (Őt). És igen van egy lánya valamint egy felesége... Ezt elmondja a Felügyelőnek is meg Frankel is beszél róla mikor elengedi... Azért aki Mafia fan ezt illene tudnia...
-
igen van 1 lánya, aki már az intermezzo 1-ben is megemlít, hogy: "Hogy mit tenne ön Norman nyomozó, ha lenne egy felesége és 1 gyereke?!" nem pont ez van a szövegben, de valami ilyesmi... utoljára 1 éve játszottam végig a gammát (az utóbbi időben is csak Free Extr.-ben játszottam)... emberek, ez a kedvenc gammátok de mágsem tudjátok a történetet?! :P elszomorító... :D -
Szerinted honnan, hát a játékból!
Én úgy emlékszem, hogy szó van róla, hogy született egy lánya Sarah-tól (vagy hogy hívták a gárét), de lehet, hogy erről a felügyelőnek beszél... -
Ezeket meg honnét veszed? Én nem emlékszem hogy a végén mondták volna. A lányáról meg ABSZOLÚT de semmi hír. -
Innétletöltheted! 2 fajta is van! (Hunnenkoenig vs Stafler) -
Emberből vagyok.. -
Ejnye, ilyet illene tudni egy mafiahq-nak legalább vázlatosan, hogy volt és kész!
No nem baj, Karácsony alkalmából bűneid megbocsájtásra leltek
-
öreg hiba! :) -
nekem csak az maradt meg hogy lelövik a végén , vén papa formájára:P -
ja, valami ilyesmire emléxem én is -
Börtönben ült bizony, és nem is keveset, ha jól emlékszem legalább tíz évet (de lehet, hogy 15-öt, de az is, hogy csak 7-et vagy 8-at), mintha még arról is beszélt volna, hogy közben felnőtt a lánya.
A rabok kapnak tollat.
Szabadulás után új személyazonosságot kapott.
Amikor lelövik - Salieri üdvözletével - akkor már idős, a gyilkosok valami 50-es évek végi, 60-as évek eleji ford t-bird féleséggel érkeznek.