7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • zaki
    van 1 K-Lite nevü codec pack, nekem az van fent, az a legjobb
  • zaki
    inkább mafia
  • zaki
    mafia.try.hu
  • akyyy
    3-as cédén, most kellet írnom nemrég a MAffiát, tisztán emlékszem, a hármas cédén van, eleinte majd begolyóztam, hogy azt hittem az az EGYES cédé.
  • zaki
    nem tudom. ha jól emléxem, akkor nekem a 3. cd-n van fent a crack, próbáld + azt
  • Panjabi Mc
    Hahó valaki!!!!!!!!!4 Segítene????,,,
  • Panjabi Mc
    Hellósztok nekem lenne egy kérdésem melyik Cd-n van a crack.pontosabban melyik cd-ről kell bemásolni a játék könyvtárába? mert van mind a 3 cd crack
  • Sadun Tryst
    patch fent van az SG-n, míg a crack-hez lejebb találsz linket...
  • Hacker
    Patcholni kell.
  • zaki
    a szinkronizálásról van vmi hír? vagy ennyi volt
  • Davidsned
    Köszi!
    Amúgy még kezdetekkor végivittem ám a játékot, sőt utána majdnem mégegyszer, de aztán most megnéztem a Keresztapát és úgy a hatása alá kerültem, hogy megint végig szeretném vinni :-D (persze, ha addig ki nem jön vmi más jó játék...)
  • Sadun Tryst
    kell új crack, és innen vagy innen tudod beszerezni öket! jó játékot! :)
  • Davidsned
    Rendben és honnan szedjek le új cracket az 1.2-hez?
  • Hacker
    Ha patcholod, akkor muszáj leszel mégegyszer crackelni, mert a patch felülírja az indítófilet is. De ilyenkor fennáll az esélye, hogy ha a régi cracket teszed fel, nem ismeri fel a patchot, így alkalmazni sem fogja. Ilyenkor kell egy külön crack, hogy működjön (de ez nem biztos, lehet hogy megy a régi crackel is)
  • Davidsned
    Lenne egy kérdésem: ha a crackelt változatra rátelepítem az 1.2-es patch-et, akkor utána is fog menni a játék? (úgy értem elfogadja a crackelt verziót a patch vagy kell hozzá utána még egy crack?)
  • zaki
    nincs mit :)
  • Hacker
    Kössz Zaki. Ezer hála ezekért a kincsekért
  • Hacker
    Nem is csoda. Ha a teljesítményt akarod változtatni, ahoz át kéne írni a teljes programot, ami mindig, mindenhol le van védve.
  • mafiahq
    Esetleg ellátogatsz a Mafia2 előzetes témához (forumunkba) ott pl idézve, van de még sok helyen fenn van sorolhatnám de azok konkurenciák :))! nyugodtan keress rá!
  • zaki
    nem tudom, én még nem konvertáltam bele verdákat. ez komoly, hogy csak az autó külseje változik meg, a teljesítmény meg megmarad a régi? :)akkor az izgalmas lehet pl hogy egy mercinek 75 a végsebessége :P
  • zaki
    itt van pár link:

http://www.smilies.nl/
    http://www.mysmilies.com/
    http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/relaks/smilies/
  • Hacker
    Igen, de valaki más szmájlikat is be tud tennni ezeken kívül. Na azokat honnan lehet letölteni? Olyanokról beszélek min pl. a 3710. hozzászólásnál. Már én is kerestem, de olyat nem találtam amit ide is be lehetne tenni. Ötlet?
  • zaki
    ha regisztálsz et is tudsz smiley-okat berakni az üzikhez, de unregként nem
  • ollie
    ááááááááááááá Mafia 2 áááááááááááááá

szerintem fogalmad sincs mi az a Take 2, mi????
  • akyyy
    Van hivatalos oldala már?
    ((pl. www.mafia2.com vag y hasonló))
  • Herold
  • Davidka
    Mafiahq! A lapodon azt lehet olvasni, hogy hivatalosan bejelentették a Mafia 2 készülgetését, hol lehet erről olvasni?
  • hykao
    Take 2 a kiadó neve!!!
  • Police88
    az csak a az xboxos 1!!!
  • Hacker
    Méghogy Mafia 2. Haver, jer vissza a jelenbe ;)
  • 12346
    te miről beszélsz??:))) hol látsz te ott olyat, hogy 2? akárhonnan is lesem, csak a Take után látok 2-est. ammeg nem az. mafia 2-vel várjál még egy picit. ez meg a mafia --->> 1 <<--- on konzol.
  • Sadun Tryst
    jah! :) vagy winreinst! the best! :)
  • Hacker
    Talán az is megoldás, ha egy jobb vezérlőt tesz fel a joystickhoz, kormányhoz, stbhez. Persze én mikor megtudtam, fogtam és kihúztam. Az a tuti
  • Sadun Tryst
    vazze... a 4.5-ös directX-et nem tudom, hogy keverted ide, mert az még win95-ös cucc, mert a win 98hoz van 6.0... na és a mafia asszem 8.1-el fut, ha nem tévedek (vagy 8.0). a srác problémája sztem valami külső periféria miatt van (kormány, gamepad, dzsojsztik, etc...), így azokat vagy elkéne tíltani míg jáccik, vagy pedig normlisab beállítani az irányítást, mondjuk alapra, ha hozzányúlt...
  • Hacker
    Neki nem lefagyott, hanem irányíthatatlan lett.
    És persze hogy be lehet állítani az egéérgombok funkcióját. Ez nem nagy szám. De nem kavar be a gameebe.
  • akyyy
    ne nálunk azt is be lehett állítani, hogy a Bal egérgomb úgy működjon, mintha lenoynám az entert....
    neki meg az enterrel is lőtt...így meg lefagyott
  • Hacker
    Attól hogy a görgő nem működik, attól még nem hiszem hogy bekavar a játékba...
  • akyyy
    Nálunk is ugy van... nem működik a görgő... be kell állítgatni vmit és fog...de lehet hogy Direct X 4.5-öst használ (bár azzal kétlem hogy menne a MAffia, de semmi sem lehetetlen , ha az én gépemen bejön, és még végig vittem...)
  • Hacker
    Az még talán. De egér, semmiképenn nem.
  • Sadun Tryst
    kormány-, vagy gamepad hiba... :)