Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiba
valaki varrjon gombot!
anno gf2ti-vel es 15xxMhz cerka tua-val nyomtam vegig. most r95pro, 2,1GHz atholn xpvel nyomom, de ha koxon van minden, neha elegge belassul...(demé?)

ollie
miért is nekem írtad ezt? 😊

Amiga
Az autóverseny röhejesen egyszerû, ha átvágod a pálya közepén, a homokpad melletti belkanyar utáni lassítót. Ez egy kis nyúlvány, ami benyúlik a pályára. Fékezés nélkül hajts át rajta. Eleve elég nagy lendülettel jutsz így a pálya utolsó kanyarsorozatába, és még lökdösõdni sem kell.

A másik meg, hogy az utolsó két kanyarban egyáltalán nem kell fékezni.

A pálya elsõ hajtûkanyarjánál is lehet merészebb fékezéssel idõt nyerni...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
ha alaplapi hangkártyád van, akkor be kell applikálni egy pci-set az alaplapba. én csak errõl a megoldásról tudok. de érdemes letölteni a legújabb drivereket a hangkártyádhoz és azzal kipróbálni elõszõr.

De melyik táblánál?

Punker
jaja, annyi hogy a játék szellemében aljasnak kell lenni, én az elsõkörben rögtön a rajt után neki löktem a 2. kocsit az elsõnek és utánna már könnyû ha az elsõ körben nem hibázol akkor utánna már ha kicsit rontasz is akkr se elõznek meg.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
nem értem mi olyan nehéz abban a kib*szott autóversenyben... nem mondom, hogy én elsõre megcsináltam, de kb 4-5X-i próbálkozás után sikerült

Punker
na állj meg, valamelyik táblánál kell megnyomni aszem a mafiahq-n van leírva

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Van álitolag egy olyan segitség a versenyhez hogy az elsö elágazásnál balra letérek és valahol backspacet nyomok.A letérö meg van de hol nyomjam meg és menet közbe vagy álljak meg a kocsival.pls help Thx

zaki
figyelf mafiahq: ÉN NEM ÍROGATOK MÁS NEVÉBEN. téma lezárva

Punker
backspace : az enter fölötti törlés gomb......

Valaki irja meg hogy mi az a backspace simán space?

És hogy tom kijavitani azt hogy jo legyen a hang?Thx

Tudom h anno volt 1 sorozatos félreértéseid miatti vitánk, de én attol még nem vok olyan h a Te nevedben írogassak ilyen baromságokat...

Ájjál le.

mafiahq
...

zaki
no comment

zaki
nem az én stílusom

mafiahq
nem mondod, lesz mafia2 ........... zaki szerint 😄 inditott már 1 témát😊

mafiahq
nagyon jó, valaki még a nevemben is irogat talán zaki😄 vagy dieselG hobbija!

ollie
lehet hogy tényleg héliumot szívtak ;D

Amiga
Ezt alaplapi hangkártyák esetében szokta csinálni.

Amiga
De nagy arcod van bambino.

Patch tényleg könnyít, szerintem érdemes patch nélkül megpróbálni végigjátszani egyszer, aztán amikor az ember már a részletekre megy, akkor jöhet a javítás.

ollie
a legújabb patch feltétele után lehet állítani a verseny nehézségét is, valamint egyéb könnyítések is vannak.

ha nem megy a verseny rendesen akkor lokd ki a tobbieket a legelejen, azt szoktak.

(de ha 1-2x vegigviszed nfs1-2-3-4-5 -t akkor tapasztalataim szerint elsore vegigmesz 😊
Amugy nem vaok csalo és imádom az autoversenyeket.De a mafiaba nemtom átvinni amikor az utolso körbe összezuztam a pofám és meghaltam akkor lett elegem.Meg mér van az hogy olyan a hang mint ha héliumot szivtak volna?Persze nem mindenkinek csak pl mikor kikapok valakit a kocsibol azt elkezd nekem vinnyogni.win 98on nem csinálta.

zaki
én úgy tudom, hogy nincs olyan

Valaki pls irja meg a Mafia pálya átlépö kodot.Thx

HuAn82
Ezt az "ésszerû és megfontolt" következtetést mi a francból vontad le?Vagy reggel mikor belenézel a tükörbe akkor is ezt kiabálod,hogy SOK ITT A LAMER!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

zaki
nem értem miért kell kötekedni...

Ramore
pedig lesz ám!
HuAn82
Én jó akciót fogtam ki,szinte ingyen "vettem"...Ja és nem bántam meg!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

mafiahq
Akkor megtöbb ugy se lesz pc re

http://mafia.try.hu

Ramore
szerintem is!
ollie
talán nem a VC-re gondolt 😊

mafiahq
Hehe, el vagy maradva, már rég van gta vc

-------------------
http://mafia.try.hu

Amiga
Ja, megéri megvenni. Minden idõk legjobb játékai között van nálam is.

Halál: az erõs közepes azért kissé túl szigorúnak tûnik... :-)

zaki
ez a te véleményed...
szerintem minden idõk 1ik legjobb játéka, legalábbis az én szemszögembõl. megyek, meg is veszem a MediaMark-ban, pedig nincsenek eredtei játékaim, de 5 ropiért hiba nem megvenni ezt a pazar játékot

ollie
szia halál!

na, pont az teszi érdekessé a játékot, hogy realisztikusabb a GTA-nél, mert még arra is oda kell figyelni, hogy ne hajts gyorsan. ehhez még az is hozzájön, hogy szebbek a karakterek valamint a belsõ terek is ki vannak dolgozva rendesen. tehát valósághûbb és nem csak arról van szó, hogy õrülten hajtasz fel alá a városban.
persze itt nem akarom lehúzni a GTA-t. az is nagyon jó játék, egyszerûen más stílus.

ollie
komoly, tegnap összeakadtak a szemeim, amikor a saját szememmel láttam. persze rögtön meg is vettem.

zaki
ez komoly? ha igaz, már megyek is +venni

TopGun
Koszi!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

ollie
a legújabb (asszem 1.1-es) mafia hivatalos patch, amit bárhol megtalálsz, ahol patch-ekkel foglalkoznal (pl: dlh.net)

TopGun
Hali! milyen patchrol van szo? es honnan lehet leszedni?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

ollie
én a Diablo 2-õt sem bántam meg

Amiga
Kérj hozzá térképet...

Én még 11.-ért vettem, de (a Diablo 2-vel ellentétben) nem bántam meg!

ollie
skacok
a MAFIA csak 4990 Ft a MediaMarkt-ban (Europark, de lehet mindegyikben)!!!
Rohanjatok megvenni, én már megtettem. KIRÁLY!!! 😄DD

Punker
hát én spec abban reménykedtem hogy mint jó gengszter majd duplacsövûvel lehet pufogtatni a többi versenyzõre, 😊 de mivel azt nem lehetett az egyszerûbb megoldást válsztottam 😊

ollie
az igazi élvezet az, ha ilyen malõrök néklül nyered meg ;D

Punker
Na akkor az autóverseny legegyszerûbb megoldása következik: a rajt utáni elsõ kanyarban nekilököd a 2. kocsit az 1-nek és elhúzol ha az elsõ kört jól megcsinálod akkor lesz kb. fél kör elõnyöd, onnan már csak sétakocsikázás akár hibázhatsz is.....