Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anno gf2ti-vel es 15xxMhz cerka tua-val nyomtam vegig. most r95pro, 2,1GHz atholn xpvel nyomom, de ha koxon van minden, neha elegge belassul...(demé?)
A másik meg, hogy az utolsó két kanyarban egyáltalán nem kell fékezni.
A pálya elsõ hajtûkanyarjánál is lehet merészebb fékezéssel idõt nyerni...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Patch tényleg könnyít, szerintem érdemes patch nélkül megpróbálni végigjátszani egyszer, aztán amikor az ember már a részletekre megy, akkor jöhet a javítás.
(de ha 1-2x vegigviszed nfs1-2-3-4-5 -t akkor tapasztalataim szerint elsore vegigmesz 😊

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Halál: az erõs közepes azért kissé túl szigorúnak tûnik... :-)
szerintem minden idõk 1ik legjobb játéka, legalábbis az én szemszögembõl. megyek, meg is veszem a MediaMark-ban, pedig nincsenek eredtei játékaim, de 5 ropiért hiba nem megvenni ezt a pazar játékot
na, pont az teszi érdekessé a játékot, hogy realisztikusabb a GTA-nél, mert még arra is oda kell figyelni, hogy ne hajts gyorsan. ehhez még az is hozzájön, hogy szebbek a karakterek valamint a belsõ terek is ki vannak dolgozva rendesen. tehát valósághûbb és nem csak arról van szó, hogy õrülten hajtasz fel alá a városban.
persze itt nem akarom lehúzni a GTA-t. az is nagyon jó játék, egyszerûen más stílus.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Én még 11.-ért vettem, de (a Diablo 2-vel ellentétben) nem bántam meg!
a MAFIA csak 4990 Ft a MediaMarkt-ban (Europark, de lehet mindegyikben)!!!
Rohanjatok megvenni, én már megtettem. KIRÁLY!!! 😄DD

több ugy se lesz pc re