7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
van 1 K-Lite nevü codec pack, nekem az van fent, az a legjobb -
inkább mafia -
mafia.try.hu -
3-as cédén, most kellet írnom nemrég a MAffiát, tisztán emlékszem, a hármas cédén van, eleinte majd begolyóztam, hogy azt hittem az az EGYES cédé. -
nem tudom. ha jól emléxem, akkor nekem a 3. cd-n van fent a crack, próbáld + azt -
Hahó valaki!!!!!!!!!4 Segítene????,,, -
Hellósztok nekem lenne egy kérdésem melyik Cd-n van a crack.pontosabban melyik cd-ről kell bemásolni a játék könyvtárába? mert van mind a 3 cd crack -
patch fent van az SG-n, míg a crack-hez lejebb találsz linket... -
Patcholni kell. -
a szinkronizálásról van vmi hír? vagy ennyi volt
-
Davidsned #4124 Köszi!
Amúgy még kezdetekkor végivittem ám a játékot, sőt utána majdnem mégegyszer, de aztán most megnéztem a Keresztapát és úgy a hatása alá kerültem, hogy megint végig szeretném vinni :-D (persze, ha addig ki nem jön vmi más jó játék...) -
kell új crack, és innen vagy innen tudod beszerezni öket! jó játékot! :) -
Davidsned #4122 Rendben és honnan szedjek le új cracket az 1.2-hez? -
Ha patcholod, akkor muszáj leszel mégegyszer crackelni, mert a patch felülírja az indítófilet is. De ilyenkor fennáll az esélye, hogy ha a régi cracket teszed fel, nem ismeri fel a patchot, így alkalmazni sem fogja. Ilyenkor kell egy külön crack, hogy működjön (de ez nem biztos, lehet hogy megy a régi crackel is) -
Davidsned #4120 Lenne egy kérdésem: ha a crackelt változatra rátelepítem az 1.2-es patch-et, akkor utána is fog menni a játék? (úgy értem elfogadja a crackelt verziót a patch vagy kell hozzá utána még egy crack?) -
nincs mit :) -
Kössz Zaki. Ezer hála ezekért a kincsekért
-
Nem is csoda. Ha a teljesítményt akarod változtatni, ahoz át kéne írni a teljes programot, ami mindig, mindenhol le van védve. -
Esetleg ellátogatsz a Mafia2 előzetes témához (forumunkba) ott pl idézve, van de még sok helyen fenn van sorolhatnám de azok konkurenciák :))! nyugodtan keress rá! -
nem tudom, én még nem konvertáltam bele verdákat. ez komoly, hogy csak az autó külseje változik meg, a teljesítmény meg megmarad a régi? :)akkor az izgalmas lehet pl hogy egy mercinek 75 a végsebessége :P -
itt van pár link:
http://www.smilies.nl/
http://www.mysmilies.com/
http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/relaks/smilies/ -
Igen, de valaki más szmájlikat is be tud tennni ezeken kívül. Na azokat honnan lehet letölteni? Olyanokról beszélek min pl. a 3710. hozzászólásnál. Már én is kerestem, de olyat nem találtam amit ide is be lehetne tenni. Ötlet? -
ha regisztálsz et is tudsz smiley-okat berakni az üzikhez, de unregként nem -
ááááááááááááá Mafia 2 áááááááááááááá
szerintem fogalmad sincs mi az a Take 2, mi???? -
Van hivatalos oldala már?
((pl. www.mafia2.com vag y hasonló)) -
-
Mafiahq! A lapodon azt lehet olvasni, hogy hivatalosan bejelentették a Mafia 2 készülgetését, hol lehet erről olvasni? -
Take 2 a kiadó neve!!! -
az csak a az xboxos 1!!! -
Méghogy Mafia 2. Haver, jer vissza a jelenbe ;) -
te miről beszélsz??:))) hol látsz te ott olyat, hogy 2? akárhonnan is lesem, csak a Take után látok 2-est. ammeg nem az. mafia 2-vel várjál még egy picit. ez meg a mafia --->> 1 <<--- on konzol. -
jah! :) vagy winreinst! the best! :) -
Talán az is megoldás, ha egy jobb vezérlőt tesz fel a joystickhoz, kormányhoz, stbhez. Persze én mikor megtudtam, fogtam és kihúztam. Az a tuti
-
vazze... a 4.5-ös directX-et nem tudom, hogy keverted ide, mert az még win95-ös cucc, mert a win 98hoz van 6.0... na és a mafia asszem 8.1-el fut, ha nem tévedek (vagy 8.0). a srác problémája sztem valami külső periféria miatt van (kormány, gamepad, dzsojsztik, etc...), így azokat vagy elkéne tíltani míg jáccik, vagy pedig normlisab beállítani az irányítást, mondjuk alapra, ha hozzányúlt... -
Neki nem lefagyott, hanem irányíthatatlan lett.
És persze hogy be lehet állítani az egéérgombok funkcióját. Ez nem nagy szám. De nem kavar be a gameebe. -
ne nálunk azt is be lehett állítani, hogy a Bal egérgomb úgy működjon, mintha lenoynám az entert....
neki meg az enterrel is lőtt...így meg lefagyott
-
Attól hogy a görgő nem működik, attól még nem hiszem hogy bekavar a játékba... -
Nálunk is ugy van... nem működik a görgő... be kell állítgatni vmit és fog...de lehet hogy Direct X 4.5-öst használ (bár azzal kétlem hogy menne a MAffia, de semmi sem lehetetlen , ha az én gépemen bejön, és még végig vittem...) -
Az még talán. De egér, semmiképenn nem. -
kormány-, vagy gamepad hiba... :)