Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mafiahq
igen elég az 1.3 as de az optinons ba állísd be hogy legyen játék közben felirat

többi = 1.0, 1.1, 1.2

lenne még egy kérdésem, még nem volt idõm kipróbálni, hogy hunnenkoenig felirataiból elég csak az 1.3-mat feltenni ugye? Nem kell a többinek is fennlenni, hogy végig legyen felirat?

mafiahq
nem, rendes studios , a full verzio oktobere várható már asszem több mint 50% felett vannak , nem sokára lesz a beta teszt!

zaki azért nem olyan mint pl egy hivatalos tizenévesek is vannak benn, de nem cincogás

zaki
remélem nem 5-6 tizenéves gitárnyakú paraszt cincog...

zaki
és milyen?

mafiahq
naná hogy a beta is , de nem én csinálom. különben ingyenes lesz , most még a demoba ici pici hibák vannak, de hunnenkoenig magyarosításának fenn kell lennie ahoz hogy fusson!

és fel lesz téve az oldalra a beta is, vagy majd csak a teljes?

mafiahq
100% én már kipróbáltam😊

mafiahq
2egész + 2 fél rész van lefordítva 20mb, de nem sokára elkészül a többi is közben lesz még beta verzio, ez csak ilyen ízelítõ!

zaki
ez most komoly, vagy kb olyan hír, mint a kaszinó, mafia 2, multi stb...?

erre kiváncsi leszek!

zaki
mé mit írtál?

mafiahq
jobb is

zaki
mafiahq: nem kaptam meg a leveled

zaki
ja, és ha gondod-bajod-problémád van velem, akkor itt a fórumon nyugodtan elpanaszolhatod, nem kell levelekkel bombáznod

mafiahq
Hamarosan fel kerül a szinkron szóval készül a mafiához a szinkron már van is egy demo nem sokára fel lesz töltve!

Studios jó minõségben, huan nyugi nem én csináltam

http://mafia.try.hu

zaki
nem, de hatalmas izgalommal megnézem a freemail-emet az óriási hír hallatán

mafiahq
Kár hogy a forum is az enyém.

zaki te meg jobban jársz ha csendbe maradsz, megkaptad a levelem?

mafiahq
te meg írni se tudsz helyesen, és te dumálsz azt a honlapot én csináltam szabad idõmben és ha valami nem tetszik ki teszem a neved a honlap közepére + a mail címedet és kiirom a fríssítés leállt a kedvedért!

HuAn82
Köcsög nem loptam,hanem segíteni próbáltam.
Ha figyelmesen elovasnád az elözö hozzászólásokat is akkor látnád,hogy hivatkoztam a pcguru/végigjátszások/mafia -ra.

Ahogy elnéztem a http://mafia.try.hu fórumon is idétlen hozzászólásaid vannak.Csak nem értem,hogy miért rontod az SG-n a "levegõt".

Nyáriszünet van apu meg néha netezni enged vagy mi?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

zaki
ne törõdj vele, mindenkihez van 1 jó szava 😊

mafiahq
fõleg máshonlapjáról lopni

HuAn82
Könnyü pofázni!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

mafiahq

könnyü másolgatni

-------------------

a.carkey
Sziasztok!

Újratelepítettem a Mafi
t, de most valami miatt sípol a hang. Valahol régebben olvastam rá egy megoldást, de sokat kéne keresgélni a topicban, hogy hol. Ha valaki tudja mivel lehet kiküszöbölni, az szóljon!!!

A medve nem játék.

HuAn82
CHAPTER 18
"Just for Relaxation"
Mission Difficulty : 6 / 10

Tehát pihenésképpen néhány láda jófajta cigarettát kell lopnunk. Elõször tegyük ki Samet a megbeszélt, és a térképen jelölt helyen, majd guruljunk a kikötõ bejárata elé. Kövessük diszkréten a teherautót, de még hagyjuk békén. Várjuk meg amíg kipakolják belõle a cuccot egy raktárban, és csak azután állítsuk meg, és vegyül el a sofõr papírjait.

A kikötõben hajtsunk a raktár elé, ami elõtt egy ember álldogál. Bszéljünk vele, hogy elküldjön dobozt pakolászni a "Dispatch Hall"-ba. A ládák melletti két embert kérjük meg hogy segítsen bevinni a ládákat, majd mikor kész van, menjünk vissza beszélni az emberrel, aki ennek hatására odébb áll. Gyorsan pakoljuk az összes ládát a teherautóra (célszerû a platójával állni a raktár felé, hogy gyorsabba menjen), és hagyjuk el a kikötõt. Természetesen üldözni fognak minket, úgyhogy amikor visszaértünk arra a helyre, ahol kiraktuk a többieket, barikádozzuk el a bejáratot a teherautóval úgy, hogy csak egy ember férjen el. Így egyesével leszedhetjük a ránk támadó embereket. Utána már csak a raktárba kell vinni a ládákat.

Lowrider
Dehát már rajta vannak a dobozok..a szivarokkal..lehet is õket mozgatni..(eccer véletlen levettem az egyiket és nem bírtam visszatenni és emiatt újra kellett kezdeni az egészet) (pfff)
Lowrider
De ott van egy kapu..és egy faszi odajön,hogy ellenõrizze a papírjaimat..addíg be sem tudok menni amíg ez nincs meg..mert ha mennék továb akkor egyszerõen megállít a nagy semmi..poligonfal...
HBA Danny-meló
Fel kéne rá rakni valami rakományt, mert elvileg azért küldték ki a teherautót. 😊

HBA Danny-meló
Fel kéne rá rakni valami rakományt, mert elvileg azért küldték ki a teherautót. 😊

HuAn82
Csak azért mert lusta vagyok írni...

HuAn82
pcguru/végigjátszás/mafia

zaki
el kell menni a rakományért balra

Lowrider
Hali vki segítsen plz mert már kibaszottul ki vagyok borulva ettõl a fos mafia-tól..abban a küldetésben amikor egy teherautónyi szivart kell elcsórálni..és mexerzem a papírokat..akkor miért nem enged be az a faszi a kikötõbe??? Elvettem a papírjait a néhai söfõrnek..ottvan benn az inventory-mban...de se használni nem lehet se semmi..az a fasz meg aztmondja,hogy "Nem jöhetsz be ide" de mééééér?????? Amikor nálam vannak a papírok de nem tudom megmutatni...semmi beleszólásom nincsen a párbeszédbe csak annyi a vége,hogy nem tudok csinálni semmit és MISSION FAILED vki okos mondja meg,hogy mit kell csinálni PLZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ollie
na és?

ollie
A GTA3 náluk csak 7 rugó. lebhet hogy megveszem tõlük.

Amiga
Azért kérdezd meg õket, hátha... Vesztenivalód nincs...

Tudod, a CD borítója is angol. (Ha meg azt is elcserélnénk, akkor gyakorlatilag elcseréltem a 10.99.-os játékomat egy 4.990.-osra...) :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
tényleg nem? na mindegy, így is megérte. de minek neked az angol kézikönyv?

Amiga
Persze, hogy nem adnám. Mi a bajod a magyarral???

Ha térképért mész, az elsõ kérdésük valszeg az lesz, hogy mikor vetted a játékot és melyik verziót (tõlem is ezt kérdezték). A félárú magyar könyveshez ui. térkép nem jár. :-(

www.cenega.hu

ollie
amúgy mi a telszámuk? mert felhívom õket a térkép miatt. ja, és nem adnád nekem az angol kézikönyvet? tudniilik nekem magyar van.

Amiga
Le a kalappal a Cenega Kft. elõtt! Én még tavaly vettem meg a Mafiát angol kézikönyvvel, most meg kijött magyarul. Betelefonáltam és kértem egy kézikönyvet. Mondták, menjek be hozzájuk és adnak. Na mondom, akkor már kérek egyet az ugyancsak angol Vice City-mhez is... Ahhoz is adtak. Na ez lelkesít, ez egy normális kiadó (a forgalmazott játékai sem kispályások (Mafia, GTA-VC, Wizardry 8, Vietcong)...

ollie
milyen hangkártyához? ha pontos gyártót és típust írsz, akkor talán tud valaki segíteni.

ollie
hát mi élvezet van ebben?

Ramore
www.driver.hu
Tud valaki letöltési helyet hangkártyához drivereket?PLS thx

mafiahq
Autóverseny megoldása kis csalással:
Verseny elindul, haladj el az elsö ellenörzési ponthoz. Itt térj le az útról balra az útlezárásnál. A "Dunniel" felirat elött elhaladva menj tovább, majd mikor visszatérsz a kijelölt pályára (radarodon látod!) és kiirja az ellenörzöpont az idödet, nyomd meg a "0" (nulla) gombot (ha elállitottad akkor az "ugrás"-t). Ezután letesz 5 méterrel a rajt elött. Haladj át a célvonalon és lárhatod, hogy a második körödet futod :-)
A további négy köröd ugyanigy teljesited, és felállhatsz a dobogó tetejére!

Ch_Slater
szerintem a verseny az elég könnyü volt, 1.re sikerült, bár lehet amiatt hogy kormánnyal csináltam...(+sok autós játékkal jáccok)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

hiba
Nincs FSAA csak Anzio 16x

ollie
az a cerka tua 1400-as volt nem? mert 1500-as nincs. ja, hogy tuningolva volt?
egyébként a cerka tua csak annyiból különbözik a p3-tól, hogy 133 helyett 100-as az FSB-je, szinte semmivel sem lassabb a p3-nál. azon a konfigon minden maxxal kellett hogy királyosan menjen ez a gáma.
a mostani konfigodban valami nem kóser szerintem. a procinak elég gyorsanak kell lennie hozzá. lehet hogy be van neked kapcsolva full scene antialising? mert az jócskán lelassíthatja.