Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zaki azért nem olyan mint pl egy hivatalos tizenévesek is vannak benn, de nem cincogás
Studios jó minõségben, huan nyugi nem én csináltam
http://mafia.try.hu
zaki te meg jobban jársz ha csendbe maradsz, megkaptad a levelem?
Ha figyelmesen elovasnád az elözö hozzászólásokat is akkor látnád,hogy hivatkoztam a pcguru/végigjátszások/mafia -ra.
Ahogy elnéztem a http://mafia.try.hu fórumon is idétlen hozzászólásaid vannak.Csak nem értem,hogy miért rontod az SG-n a "levegõt".
Nyáriszünet van apu meg néha netezni enged vagy mi?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Könnyü pofázni!
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Újratelepítettem a Mafi
t, de most valami miatt sípol a hang. Valahol régebben olvastam rá egy megoldást, de sokat kéne keresgélni a topicban, hogy hol. Ha valaki tudja mivel lehet kiküszöbölni, az szóljon!!!
A medve nem játék.
"Just for Relaxation"
Mission Difficulty : 6 / 10
Tehát pihenésképpen néhány láda jófajta cigarettát kell lopnunk. Elõször tegyük ki Samet a megbeszélt, és a térképen jelölt helyen, majd guruljunk a kikötõ bejárata elé. Kövessük diszkréten a teherautót, de még hagyjuk békén. Várjuk meg amíg kipakolják belõle a cuccot egy raktárban, és csak azután állítsuk meg, és vegyül el a sofõr papírjait.
A kikötõben hajtsunk a raktár elé, ami elõtt egy ember álldogál. Bszéljünk vele, hogy elküldjön dobozt pakolászni a "Dispatch Hall"-ba. A ládák melletti két embert kérjük meg hogy segítsen bevinni a ládákat, majd mikor kész van, menjünk vissza beszélni az emberrel, aki ennek hatására odébb áll. Gyorsan pakoljuk az összes ládát a teherautóra (célszerû a platójával állni a raktár felé, hogy gyorsabba menjen), és hagyjuk el a kikötõt. Természetesen üldözni fognak minket, úgyhogy amikor visszaértünk arra a helyre, ahol kiraktuk a többieket, barikádozzuk el a bejáratot a teherautóval úgy, hogy csak egy ember férjen el. Így egyesével leszedhetjük a ránk támadó embereket. Utána már csak a raktárba kell vinni a ládákat.

Tudod, a CD borítója is angol. (Ha meg azt is elcserélnénk, akkor gyakorlatilag elcseréltem a 10.99.-os játékomat egy 4.990.-osra...) :-)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ha térképért mész, az elsõ kérdésük valszeg az lesz, hogy mikor vetted a játékot és melyik verziót (tõlem is ezt kérdezték). A félárú magyar könyveshez ui. térkép nem jár. :-(
www.cenega.hu
Verseny elindul, haladj el az elsö ellenörzési ponthoz. Itt térj le az útról balra az útlezárásnál. A "Dunniel" felirat elött elhaladva menj tovább, majd mikor visszatérsz a kijelölt pályára (radarodon látod!) és kiirja az ellenörzöpont az idödet, nyomd meg a "0" (nulla) gombot (ha elállitottad akkor az "ugrás"-t). Ezután letesz 5 méterrel a rajt elött. Haladj át a célvonalon és lárhatod, hogy a második körödet futod :-)
A további négy köröd ugyanigy teljesited, és felállhatsz a dobogó tetejére!
http://mafia.try.hu
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
egyébként a cerka tua csak annyiból különbözik a p3-tól, hogy 133 helyett 100-as az FSB-je, szinte semmivel sem lassabb a p3-nál. azon a konfigon minden maxxal kellett hogy királyosan menjen ez a gáma.
a mostani konfigodban valami nem kóser szerintem. a procinak elég gyorsanak kell lennie hozzá. lehet hogy be van neked kapcsolva full scene antialising? mert az jócskán lelassíthatja.