7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
badoer #4235 sziasztok.ha az autoversenyt nem tudjatok megcsinalni vagy nagyon szeretnetek tulmenni rajta akkor itt egy tipp:a palyanal van egy betontuskoval elkeritett resz oda hajtsatok be ne torodjetek vele hogy kiirja hogy vissza fele mesz.amikor eleritek a rendes palya nyomvonalat akkor nyomjatok meg az autot talpra gombot vagyis a nullas gombot.ekkor a rajt vonalon leszel egy kor elonyel.ezt megcsinalod egy parszor es nyertel. -
jaja én is kb 5x-re csináltammeg csalás nélkül, amikor még nehéz volt... -
Gandibá #4233 Végre sok eksön volt benne, és ezért nagyon megfogott! :) -
Gandibá #4232 Én is most merülök bele bővebben a játékba. Az a hotelet pálya amikor egy qvát kellett megölni meg a hotel igazgatóját, az nagyon tetszet!! De az utána lévő vidéki pálya amikor Sam haverunkat meggyepálják kicsit, az is nagyon gút! :) -
Ja, de még nem vagyok ott. Először jáccom a gammával. Tegnap végig vigyorogtam a vezetési gyakorlatot. Egyelőre super.... : ) -
probáld kézi váltoval,mivel ha a magyar verziod van akkor elmondja,hogy megpiszkálták az autot,tehát ha tulhuzatod,még jobban megy,mint a többi átlag,nekem alap van fönt,no patch,és full könnyü megcsinálni igy. automatán nehezebb,nosztalgiábol raktam föl,de mindig olyan mintha elöször játszanék vele,nem lehet betelni ezzel a gaméval:))) -
Mostmár énis megcsinálom, mert rájöttem a módjára (amúgy már elfelejtettem, de akkor még tudtam), és így ment is. De én eeleve nemigen játszok autósjátékokkal, F1-et meg egyenesen utálom (Csak a sstreer race jön be neekem :)) -
ja, de csak az 1.0-ás verzióban megy az a csalás, hogy ráfordulsz a lezárt szakaszra, majd visszakéred magad az útra (gondolom erre gondoltál)... -
lol, mi olyan nehéz abban a versenyben? én anno még a patch felrakása nélkül kb ötödszörre megcsináltam, most meg gyerekjáték, hog még a nehézségi szintet is lehet változtatni -
Engem egy játék nagyon nehezen tud kihozni a sodromból. A versenynél, mikor 30-adjára mentem neki már vertem az asztalt vazze. Ez a game még ezt is kihozta belőlem. Nem csípem az ilyet. Igazán kihagyhatták volna. -
Sima ügy a verseny csak minden miliméternek technikálya van és ha ráérzel azokra az autókra akkor 1.re sikerül.
-
Gandibá #4224 Köszi, már megcsináltam, de eléggé szivat a map. -
Szerintem a http://mafia.fishes.hu/ lévő honlap- letöltés- végigjátszást ha leszeded (savegame) találsz. Még nem tartok ott... Mellesleg tipp is van, hogy lehet túl jutni ezen a pályán. Hála a készítőnek.... 

-
Gandibá #4222 Valaki küldjön már egy qva save-t az autóversenyes pálya után, mert már qvára idegesít..
[email protected]
thx! -
Hali!
Tudjátok ki vagyok? Nem mi?! Hacker vagyok. Mármint ez volt a nevem. Úgy döntöttem lecserélem, mert már túl sok bajom volt vele. Szal mostantól Ottto néven jövök fórumozni.
Azért nem jelentkeztem eddig, mert 24 órát várnom kellett. Mostantól járok :) -
Pedig igen fasza :D -
hopp, erről nem is hallottam -
De ez egy másik topic... -
Multi Theft Auto
Már nagyon régi oldal... :) -
akkor nincs -
Na, ne szórakozzatok velem... -
Külön program, úgy hívják hogy Multi Theft Auto -
A Vice Cityben van multiplayer??? -
nem -
Hmm hmm hmm...
OK -
jaaa, a hacker kölyköt... nem, neménvótam -
#4174 - #4141
-
Magyrul játszol? Ha nem azonnal töldsd le a magyarosítást, így ezekre is könnyen rájössz (kiírja, hogy "megtanulál xy-t lopni")
magyarosítások -
Te még nagyon kezdő mafiás vagy de bele leht jöni , most tettem fel én is és ha nem unok rá útközben végigviszem 8.-jára is, Úgy lehet feltörni hogy a történet során rafi mindíg megtanít mindenre( mármint kocsifeltörés) van egy kocsi amit nem aszem a sylver az amire salvatóre tanít a képviselős küldiben de eről majd később, szoval VIDD VÉGIG -
gondolom azért, mert csak azt a verdát tudod lenyúlni, amelyiknek már megtanultad feltörni a zárját -
Patch! Patch! Patch!
Mást nemigen tudunk ajánlani, én legalábbis nem. Az SG-n fenn vanm onnan letöltheted. -
Multiplayer? Nem lenne rossz. Mint a GTA vice cityben.
Amúgy már megjavultam. Kiírta hogy "4 új üzenet" érkezett :) -
talán a Mafia 2-ben már multiplayer is lesz... -
sajos nem :( -
tessék? nemtom miről beszélsz
-
Mi a.....
Zaki? Te törölted a hülyegyerek írásait (már nem is tudom a nevét :P)? Mert kiakasztotta a kedvenceknél a topicot, és nem írta ki nálam hogy új üzenet. Épp most akartam beírni, hogy "miért ilyen kihalt a topic?", de látom nálam volt a baj. Na mindegy, mostmár majd jövök én is :) -
-
Jaja, még lesz Mafia 2 is :) -
évezred ??!!
-
dc