7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • badoer
    sziasztok.ha az autoversenyt nem tudjatok megcsinalni vagy nagyon szeretnetek tulmenni rajta akkor itt egy tipp:a palyanal van egy betontuskoval elkeritett resz oda hajtsatok be ne torodjetek vele hogy kiirja hogy vissza fele mesz.amikor eleritek a rendes palya nyomvonalat akkor nyomjatok meg az autot talpra gombot vagyis a nullas gombot.ekkor a rajt vonalon leszel egy kor elonyel.ezt megcsinalod egy parszor es nyertel.
  • ollie
    jaja én is kb 5x-re csináltammeg csalás nélkül, amikor még nehéz volt...
  • Gandibá
    Végre sok eksön volt benne, és ezért nagyon megfogott! :)
  • Gandibá
    Én is most merülök bele bővebben a játékba. Az a hotelet pálya amikor egy qvát kellett megölni meg a hotel igazgatóját, az nagyon tetszet!! De az utána lévő vidéki pálya amikor Sam haverunkat meggyepálják kicsit, az is nagyon gút! :)
  • tibor16
    Ja, de még nem vagyok ott. Először jáccom a gammával. Tegnap végig vigyorogtam a vezetési gyakorlatot. Egyelőre super.... : )
  • malter
    probáld kézi váltoval,mivel ha a magyar verziod van akkor elmondja,hogy megpiszkálták az autot,tehát ha tulhuzatod,még jobban megy,mint a többi átlag,nekem alap van fönt,no patch,és full könnyü megcsinálni igy. automatán nehezebb,nosztalgiábol raktam föl,de mindig olyan mintha elöször játszanék vele,nem lehet betelni ezzel a gaméval:)))
  • Ottto
    Mostmár énis megcsinálom, mert rájöttem a módjára (amúgy már elfelejtettem, de akkor még tudtam), és így ment is. De én eeleve nemigen játszok autósjátékokkal, F1-et meg egyenesen utálom (Csak a sstreer race jön be neekem :))
  • cSuwwi
    ja, de csak az 1.0-ás verzióban megy az a csalás, hogy ráfordulsz a lezárt szakaszra, majd visszakéred magad az útra (gondolom erre gondoltál)...
  • zaki
    lol, mi olyan nehéz abban a versenyben? én anno még a patch felrakása nélkül kb ötödszörre megcsináltam, most meg gyerekjáték, hog még a nehézségi szintet is lehet változtatni
  • Ottto
    Engem egy játék nagyon nehezen tud kihozni a sodromból. A versenynél, mikor 30-adjára mentem neki már vertem az asztalt vazze. Ez a game még ezt is kihozta belőlem. Nem csípem az ilyet. Igazán kihagyhatták volna.
  • Johnyy
    Sima ügy a verseny csak minden miliméternek technikálya van és ha ráérzel azokra az autókra akkor 1.re sikerül.

• Gandibá
    Köszi, már megcsináltam, de eléggé szivat a map.
  • tibor16
    Szerintem a http://mafia.fishes.hu/ lévő honlap- letöltés- végigjátszást ha leszeded (savegame) találsz. Még nem tartok ott... Mellesleg tipp is van, hogy lehet túl jutni ezen a pályán. Hála a készítőnek....
  • Gandibá
    Valaki küldjön már egy qva save-t az autóversenyes pálya után, mert már qvára idegesít..
    [email protected]
    thx!
  • Ottto
    Hali!
    Tudjátok ki vagyok? Nem mi?! Hacker vagyok. Mármint ez volt a nevem. Úgy döntöttem lecserélem, mert már túl sok bajom volt vele. Szal mostantól Ottto néven jövök fórumozni.
    Azért nem jelentkeztem eddig, mert 24 órát várnom kellett. Mostantól járok :)
  • Hacker
    Pedig igen fasza :D
  • ollie
    hopp, erről nem is hallottam
  • cSuwwi
    De ez egy másik topic...
  • cSuwwi
    Multi Theft Auto

Már nagyon régi oldal... :)
  • zaki
    akkor nincs
  • ollie
    Na, ne szórakozzatok velem...
  • cSuwwi
    Külön program, úgy hívják hogy Multi Theft Auto
  • ollie
    A Vice Cityben van multiplayer???
  • zaki
    nem
  • Hacker
    Hmm hmm hmm...
    OK
  • zaki
    jaaa, a hacker kölyköt... nem, neménvótam
  • Hacker
    #4174 - #4141
  • Hacker
    Magyrul játszol? Ha nem azonnal töldsd le a magyarosítást, így ezekre is könnyen rájössz (kiírja, hogy "megtanulál xy-t lopni")
    magyarosítások
  • Johnyy
    Te még nagyon kezdő mafiás vagy de bele leht jöni , most tettem fel én is és ha nem unok rá útközben végigviszem 8.-jára is, Úgy lehet feltörni hogy a történet során rafi mindíg megtanít mindenre( mármint kocsifeltörés) van egy kocsi amit nem aszem a sylver az amire salvatóre tanít a képviselős küldiben de eről majd később, szoval VIDD VÉGIG
  • zaki
    gondolom azért, mert csak azt a verdát tudod lenyúlni, amelyiknek már megtanultad feltörni a zárját
  • Hacker
    Patch! Patch! Patch!
    Mást nemigen tudunk ajánlani, én legalábbis nem. Az SG-n fenn vanm onnan letöltheted.
  • Hacker
    Multiplayer? Nem lenne rossz. Mint a GTA vice cityben.
    Amúgy már megjavultam. Kiírta hogy "4 új üzenet" érkezett :)
  • zaki
    talán a Mafia 2-ben már multiplayer is lesz...
  • zaki
    sajos nem :(
  • zaki
    tessék? nemtom miről beszélsz
  • Hacker
    Mi a.....
    Zaki? Te törölted a hülyegyerek írásait (már nem is tudom a nevét :P)? Mert kiakasztotta a kedvenceknél a topicot, és nem írta ki nálam hogy új üzenet. Épp most akartam beírni, hogy "miért ilyen kihalt a topic?", de látom nálam volt a baj. Na mindegy, mostmár majd jövök én is :)
  • Serpa
  • Davidka
    Jaja, még lesz Mafia 2 is :)
  • Serpa
    évezred ??!!

• zaki
    dc