Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AirborneRanger
Ja néztem ahonlapot ami ott virít. Rögtön beis zártam.

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

nem-nem
nem vagyok én nagy rocker 😊 szinte csak az OPM-et szeretem, amúgy trance-t hallgatok

AirborneRanger
Hát nekem nem hozza

mondom már nem emléxem rá
már nem lehet letölteni a mafia.try.hu-ról?

AirborneRanger
Hallgacc pl offspringet v valami ilyesmit??

AirborneRanger
Sebaj úúgyis találok!

AirborneRanger
Esetleg nem chevrolet caprice? Vagy Ford Crown Victoria? (amcsi alap zsaruk. pl filmekben.)

ez nagyon

többiek meg fognak haragudni 😊)

AirborneRanger
Nem tod honnan lehet letolteni vmi albumot??

put your hands up, this is a stash up!

AirborneRanger
If I die before I wake?

he-he-heaven is a halfpipe! 😊

várjál... gondolkoznom kell kicsit...
mert csak pár napig volt fenn, hamar töröltem, mert nagyon sokat foglalt így a játék
a rendõr autóra speciel nem emléxem, mert fõleg Freeride Extrem-ben nyomtam

AirborneRanger
Te esetleg OPM-et halgacc???

Tommy hangját mindenképp ki kell cserélni!
Nem "csak" az hiba hogy tök hallani hogy felolvassa hanem csomó helyen hibázik, nem artikulál rendesen 😊, elhagyja a szavak végét! Meg valahogy nem éli bele magát a dologba (mintha izgulna 😊

AirborneRanger
Neked megvan? Milyen benne a rendõrantó???

ezzel egyáltalán nem lesz szétbaxva...
jókis újítás 5let, mert egy idõ után meg lehet unni a régi idõk autóit is.

AirborneRanger
Mongyuk látam 1-2 képet nem tünik vmi hüde überfaszának. De azér megnézném.

zaki
hai igaz is, nagy baromságnak tartom, nem kéne ilyennel elrontani a játékot, hiba szétb*szni a 20-as 30-as évek hangulatát pár új sportkocsival...

AirborneRanger
Tudom, dr ott van a hq-n egy modernmod. De tényleg. Nézd csak meg.

zaki
ez nem a vice city

zaki
miféle modern mod?

AirborneRanger
Nivan a modernmoddal? Nem lehet letölteni, és még a képeket se lehet megnézni.

😄
hát...
van 1-2 jó és 1-2 nagyon xar hang 😊
pl Tommy hangja nagyon nem tetszik, tökre hallani hogy felolvassa az egészet... pedig õ a fõszereplõ!
Lucasé viszon tetszik, az tényleg jó.
Sztem a Tommy-s csávó helyett vki mást kéne berakni.
De amúgy jó lesz majd ha készen lesz az egész!

zaki
na milyen az 1. benyomás? meséljen aki már hallotta!

mafiahq
Felkerült az alpha magyar szinkron demo, mindenki próbálja ki!

http://mafia.try.hu

HuAn82
Ok!Én befejeztem!

Ez a vita a gumiszobába folyt...de nem itt!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Ja persze...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

mafiahq
nálam elõbb fenn volt mint náluk errõl ennyit😛

Punker
nem unjátok még?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mafiahq
amúgy a pcguru mit csinál😊? nem is õk írták a végigjátszást wow , habár nem is én!

HuAn82
oks...

HuAn82
Igazad van...

mafiahq
se baj a bátyám a bsa nál könyvelõ lesz neked bajod még😄

jah ez meg a bátyám netje😄

zaki
LOL ezek a fenyegetõzések 😄

HuAn82
Ja a Magyar Posta egyik szerverén keresztül netezek.Szóval jöhetnek...

HuAn82
Oks...

mafiahq
nem, én meg a bsa nak részedrõl😄

HuAn82
Ha nem haragszol írtam a PC GURU-nak...

zaki
mafia zenéjét kiadták cd-n?

mafiahq
khm te lamer az az egyéb végigjátszásra vonatkozik

Punker
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=950654595

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki

HuAn82
Akkor most ki másolt kitõl?

HuAn82
Ezt írtátok ti! "A Végigjátszásnál minden jog fentartva !! Szóval ha kiteszed egy másik honlapra a http://mafia-game.hq.hu kötelezõ jelezned !!"

HuAn82
CHAPTER 18
"Just for Relaxation"
Mission Difficulty : 6 / 10

Tehát pihenésképpen néhány láda jófajta cigarettát kell lopnunk. Elõször tegyük ki Samet a megbeszélt, és a térképen jelölt helyen, majd guruljunk a kikötõ bejárata elé. Kövessük diszkréten a teherautót, de még hagyjuk békén. Várjuk meg amíg kipakolják belõle a cuccot egy raktárban, és csak azután állítsuk meg, és vegyül el a sofõr papírjait.

A kikötõben hajtsunk a raktár elé, ami elõtt egy ember álldogál. Bszéljünk vele, hogy elküldjön dobozt pakolászni a "Dispatch Hall"-ba. A ládák melletti két embert kérjük meg hogy segítsen bevinni a ládákat, majd mikor kész van, menjünk vissza beszélni az emberrel, aki ennek hatására odébb áll. Gyorsan pakoljuk az összes ládát a teherautóra (célszerû a platójával állni a raktár felé, hogy gyorsabba menjen), és hagyjuk el a kikötõt. Természetesen üldözni fognak minket, úgyhogy amikor visszaértünk arra a helyre, ahol kiraktuk a többieket, barikádozzuk el a bejáratot a teherautóval úgy, hogy csak egy ember férjen el. Így egyesével leszedhetjük a ránk támadó embereket. Utána már csak a raktárba kell vinni a ládákat.

forrás:pcguru.hu

HuAn82
CHAPTER 18
"Just for Relaxation"
Mission Difficulty : 6 / 10

Tehát pihenésképpen néhány láda jófajta cigarettát kell lopnunk. Eloször tegyük ki Samet a megbeszélt, és a térképen jelölt helyen, majd guruljunk a kiköto bejárata elé. Kövessük diszkréten a teherautót, de még hagyjuk békén. Várjuk meg amíg kipakolják belole a cuccot egy raktárban, és csak azután állítsuk meg, és vegyül el a sofor papírjait.

A kikötoben hajtsunk a raktár elé, ami elott egy ember álldogál. Bszéljünk vele, hogy elküldjön dobozt pakolászni a "Dispatch Hall"-ba. A ládák melletti két embert kérjük meg hogy segítsen bevinni a ládákat, majd mikor kész van, menjünk vissza beszélni az emberrel, aki ennek hatására odébb áll. Gyorsan pakoljuk az összes ládát a teherautóra (célszeru a platójával állni a raktár felé, hogy gyorsabba menjen), és hagyjuk el a kikötot. Természetesen üldözni fognak minket, úgyhogy amikor visszaértünk arra a helyre, ahol kiraktuk a többieket, barikádozzuk el a bejáratot a teherautóval úgy, hogy csak egy ember férjen el. Így egyesével leszedhetjük a ránk támadó embereket. Utána már csak a raktárba kell vinni a ládákat.

forrás:http://mafia.try.hu

HuAn82
"fõleg máshonlapjáról lopni" No comment...helyesírás!

Oh kirakod?Komolyan! Dejóóóóó!Huh most aztán mi lesz velem.Ez egy freemail cím okoska!Ide fogadom a szemetet...

Leáll a kedvemért...DEJÓÓÓ!

persze, tudom...
a modern mod-nál azér kicsit jobbra számítottam. csomó kocsi a föld felett "lebeg" és van 1-2 amin semmi változtatás nincs. Azokat is megcsinálhatták volna, úgy lenne teljes a kiegészítés!

mafiahq
nekem még van 0.2 stb😊 is