7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • Amiga
    Csodálatos!!!
  • Ranloth
    Letölthető a Mafia fordításának 2.0-ás verziója.
    Kijavítottuk a helyesírási hibákat, finomítottunk a szövegeken.

http://www.honositasok.com/mafia.html
  • Sadun Tryst
    vagy patcheld fel, amik itt az SG-n is megtalálhatóak, vagy pedig nemtudom... vagy még esetleg replay és reinstall elötte... :)
  • Akitlosz
    Na most akkor van kérdésem.
    Végigjátszottam a játékot, de mégsem engedi az összes autót kiválasztani.
    Nem a prototipusokra gondolok, hanem a többire.
    Természetesen minden Lucas Bertonés küldetést is megcsináltam. De a 19. és a 20. küldetésben ellopott autókat nem lehet választani.
    Talán azért, mert ezekben a küldetésekben már nem megyünk vissza a Salieri bár garázsába és nem is írja ki, hogy "új autó került a garázsba" így.
    De ez még hagyján a legszebb, hogy ellopni sem tudok Tautenberg vagy milyen típusú kocsit, hiába volt ilyenem a játékban. Azt mondja ilyet még nem látott. Hát ...

Töltöttem le kimentett állást öszes autóval, csak ezért, de az sem volt jó, mert bár ugyan ki lehetett választani az összes autót, de egyikkel sem lehetett elindulni. Csak áll a kocsi.

Szóval van rá valami trükk, hogy a 19. és a 20. küldetésben Lucas tippjére ellopott kocsikat is tudjam használni free rideban? Mi a módja?
  • bazza
    HALI!!!!!
  • zaki
    dc-n csomó embernek +van
  • Ottto
    Sztem már nem is lehet. Majd csak Oldgames-nek valamikor.
  • Sadun Tryst
    nem
  • Sadun Tryst
    ja. ott olvastam én is az adatokat
  • zaki
    én is láttam a hírdetést, a gamestar.hu-n volt
  • Sadun Tryst
    mondom, én csak 1 hírdetést láttam, amire lehetett jelentkezni, és akkor azt mondták, hogy 1 vagy 2 ember hangja hiányzik. és még 2 vagy 3 kisebb ember hangja nincs meg (Morello-féla bünbanda)... de ha úgy van, ahogy mondod, akkor :(
  • zaki
    nem akarok kötözködni, de már kb szeptemberben elkezdték szinkronizálni a játékot, azóta csinálják... no comment, nem lesz belőle semmi
  • Sadun Tryst
    tehát úgy 1-2 hónap múlva? mert tudom, hogy GS-en is meghírdették 1-2 hónappal ez elött, hogy szinkronosokat keresnek pár embernek... abba szívesen beszálltam volna én is, Ralf hangját szinkronizálni, mert dadogok! :) kértek is hangmintát, de nem tudtam szerezni mikorfont... :( talán majd 1 másik játékban! :)
  • zaki
    kb akkor lesz multi, amikor magyar szinkron
  • Sadun Tryst
    lessz MUlti mód, régebben láttam is 1 képet róla, de azóta semmit nem tudok én se... :( pedig ott nem csak ON-Line lakosság lenne. hanem "bot"-ok lennének autókkal, meg minden...
  • Ottto
    Simán. Persze én a VC-t is bírom, de a Mafiát inkább nyomatnám.
  • Torry
    Pedig a Mafia igazi ÜTŐS game lenne neten.
    Jobb mint a gta!SZVSZ ugye...
  • Ottto
    Nem hinném. Arra ott a vice city :(
  • Torry
    Multiplayer mod nincsen a játékhoz?
    Nem is készül?
  • Ottto
    Mármint mit?
  • Sadun Tryst
    :)
  • M@TriX
    Amúgy kormánnyal még élvezet ez a játék, FFB-vel. Nagyon ütős... ;)
  • Ottto
    Reklám. MIT TUDOM ÉN. Akkor ez egy Ferrari J-Foldon039 na. Az oldalra csak a J-Foldon039 volt írva, azt a kiss izét nem is néztem.
  • Zoleeca
    Nagyon kafa játék, végignyomtam csalás nélkül, bár párszor gondoltam rá hogy trükközzek (pl autóverseny), de aztán mégsem
  • Sadun Tryst
    nincs mit! :)
  • janos666 #4410
    Kösz!
  • 12346
    "nem, ez nem lada. ez ezerkettes"
  • Sadun Tryst
    és akkor az a sárga alapon az a fekete ágaskodó ló micsoda?
  • 12346
    dataxtractor
  • 12346
    más. nézegettem mafiahq-n hogy dataxtraxtor így meg úgy. minek az?? sose használtam. egyszerűen bezúztam a járgányokat a game könyvtárba és ment. fölösleges 100000 gigásra duzzasztani a gamét a csomagolással... meg ugye nem is kevés idő
  • 12346
    és a lóaz elején?:)
  • Ottto
    Nem. Ez egy 'J-Foldon039'.
  • Sadun Tryst
    fújj! egy ócska ferrari! :D
  • Ottto
    Mi az fene lehet vele? Mind1. Beadom linkbe.

JÓ KOCSI :))))))))))))))))))))))
  • Ottto
  • Ottto
    Hmmmmm. Miért olyan ismerős ez nekem :))))))))))

• Ottto
    A trabi? Úgy megy mint az állat. Legalábbis a Need For Speed Undergroundba repesztett ezerrel :))))))))))))))))
  • Sadun Tryst
    :D
    ez nagyon ott van! :)
  • antijedi
    hivatalos odlal :)
    amugy azért mert bennevan mediaplayer classic nem erőszakolja rá azt a winre ugye? csak mert ha igen akkor inkább kihagyom :P
  • M@TriX
    Trabi. ;)