7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • nagykispeter
    Valaki tud-e valamit mondani a szinkronnal kapcsolatban hogy mikor lessz a teljes letőlthető?
  • mafiahq
    A fordítással kapcsolatban stafler már hozzászólt!

A forumból idézem:

.Hunnenkonig nem frissitette hetente a magyarositását,az uj patchekhez igazodva,és nem csinált három testre szabott verziot.
    2.Az övébe nincs real car names v1.1E (ez egyébként sehonnan sem tölthető le,mert az én részemre csinálták :P)
    3.Az övé tele volt hibákkal bugokkal,amit nekem kellet kijavitani(pl Racing MOD esetén nem lehetett köröket beállítani mert Hunnenkonig kitörölte a prog számitási részt)Az én magyarositásom közel 50 MODon lett tesztelve.Rengeteg szöve nem volt még magyarra forditva,plusz a helyesirási hibák. Meg még ezer minden....
  • Ottto
    Olvastam, és jót röhögtem a leveleken :)
    Na mind1. Nem számít :D
  • mafiahq
    A vita befejeződött.. részemről a játékmagyarosításról tudtok-e topicba!!
  • Ottto
    Miért lett az övé jobb? Hunnenköenig még nem adott ki selejt munkát. Sztem csak ízlések éss pofonok kérdése az egész.
  • Johnyy
  • Johnyy
    És kész közös munka. csakazt lehet javítani amit már megcsináltak, de tény hogy ha javítva van valami akkor az a régebbinél jobb de hogy az legyen kellet az aminél jobbnak legyen, kell mihez viszonyítani lehet, én végülis a régivel nyomtam , meg az ujjal is mindkettő jó és A lényeg a lényeg Akármelyiket használva magyar lesz a játék és ez a lényeg... Na mindegy.. Nagyon jó a játék és a gta akárhogy küszködhet nemm lessz a mafiánál jobb de mondjuk ha nem is szembetűnő , nem szabad őket egy kalapban emlegetni és méricskélni......
  • Sadun Tryst
    oh, semmi... kicsit beszélek itt a nagyvilágba... lényeg a lényeg, én Hunnenköeing oldalán vagyok... :)
  • zaki
    jaja, ez nekem is nagyon tetszik :DDDDDDDDDDDD
  • mafiahq
    kérdezd őt, én nem tudom én csak azt tudom hogy az ő jobbra megcsinálta az igaz hogy felhasználta 1 részét de könyörgöm engedélyel benn is a telepítőbe!! :]
  • Ottto
    "Ezért csak is STafler fordítását tudom ajánlani ami ugye-
    bár hunnenkoenig fordítására épül, de sok minden kilett javítva!"
    Ami azt jelenti, hogy stafler nem is fordított volna, ha nincs itt Hunnengöenig és ad némi ösztönzést. Vagy roszul tudom?
  • mafiahq
    Köszi hogy idéztél, ez a puszta igazság! :]
  • zaki
    Üdv Mindenki!
    Jó hír hogy legutóbbi hírlevelünk óta
    nagyon sok jó dolog került fel a honlapra
    mindenképpen érdemes megtekinteni!
    - Ikarus 255
    - "kocka" lada (Kombi,sedan)
    - 2 Lada Szamara!
    - 2 Forma 1-es autó!!
    - Bluedream: Snowcity mod!! Nagyon király hó moddal!
    - Lada Niva, Bmw320 , Mazda RX8.. stb!
    Mindenképpen sok minden került fel ezenkívül a hétképe
    rovat is fríssült! (kb 2 szer!)

Rossz hír, hogy sajnos egyesek a honlap működését próbálják
    gátolni vagyis Hunnenkoenigről van szó aki ugyebár nem tudja
    elviselni hogy a STAFLER féle fordítás jobbra sikeredett, újabb
    mint az ő régi fordítása ezért mindenképpen "aljas" kodni próbál!
    Legalább ti is tudjátok hogy milyen ember ő.. inkább nem rész-
    letezem! Ezért csak is STafler fordítását tudom ajánlani ami ugye-
    bár hunnenkoenig fordítására épül, de sok minden kilett javítva!

3 verziót tölthettek le!
    - Patchelt játékhoz
    - Patch nélkülihez
    - És egy olyat ami jó mind a 2 verzióhoz de nem tartalmazza a
    kocsik valódi nevét!
    (A 3 telepítős változat Staflernek a munkájának köszönhető!)

Mindenképpen próbáljátok ki! Nagyon jó!
    Csak ennyit akartunk! Jó töltögetést mindenkinek!

ezt a levelet kaptam (Mafia Hungary Hq Hírlevele)

azért ezt már nem kellene
  • mafiahq
    Igen én ezen vagyok de hunnenkoenig belénk kötött és próbálj aljas módszerekkel támadni hazugságokkal! Pl: Stafler engedélyel használta fel a fordítás bizonyos részeit ő ezt tagadja!!
  • Sadun Tryst
    ott a pont!
  • Johnyy
    A magyar fordítóknak nem konkurálni kell hanem összefogni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • mafiahq
    Folyamatba majd mindjá lesz neked ajjaj soha nem szűnik meg akkár mit is aljaskodsz! nem fogod fel alma?
  • mafiahq
    A jó édes nénikéd te aljadék STAFLER fordítását akkor szídni.. nah erről ennyit hm. ! http://mafia.try.hu mindenki csak töltse jó öreg STAFLER fordítását minden idők legjobbja! csak hunnenkoenignek úgy látszik valami baja van a konkurenciával erről ennyit!
  • Amiga
    Nem, Mafiahq volt a stupid, egy arrogáns beképzelt kis hülye.
  • zaki
    nekem is bejön, pedig már kezdtem örülni
  • ollie
    Közben ő is rájött.
  • ollie
    Közben rájöttem, hogy félreértettem valamit. Azt gondoltam, hogy a mafiahq is a te oldalad.
  • Amiga
    http://mafiahq.uw.hu/

Nekem ez még bejön... elgépelted az url-t.
  • ollie
    Ja értem. Azt hittem, hogy direkt te szűntetted be, mert eleged volt a körülötte levő peroblémákból.
  • Hunnenkoenig
    Ja en is, de az oldal meg müködik, csak nalam volt valami hiba es nem jelent meg.

Mindenesetre folyamatban van.
    Majd meglatjuk...
  • ollie
    sajnálom hogy ez történt
  • zaki
    hehe, haver vagy, jövök 1 bambival
  • Hunnenkoenig
    Jelentem alasan a Mafiaqh.uw.hu nem letezik többe! :-)

Na igy szorakozzatok velem kis faszok!
    (ez most azoknak szolt, akik megprobaljak lopkodni a cuccaimat es lebuzifaszoznak!)

(story olvashato a "jatekmagyaritasokrol tudtok-e topicban)
  • Vlala #4449
    Úgy próbáltam, hogy beültetem őket hátra, és úgy parkolok, hogy ne tudjanak kiszállni... nem jött be :-( De néha olyan ostobák, hogy ha egy-két autóval karanténba zárod őket, csak futkosnak összevissza, ha meglátnak valakit, lövöldöznek, aztán a végén magukra robbantják a karantént... LOL
  • Sadun Tryst
  • robotnyk
    be kell nyomni a gyerekzárat
  • Vlala #4446
    Ezen a pályán, a második szinten, (asszem) a Schubert mögött (ahonnan a Luparás jön) van 4 db gránát. Nagyon jól jönnek, mandínerből hajigáljatok le 1-2-t a lépcsőfordulóban, és hallgassátok a reakciókat!
    Ez a szint sokakat megfogott, egyedül ténleg többre mész! Próbálkoztam úgy, hogy bezárom őket egy autóba, de nem sikerál.
  • Ottto
    Szivesen. Ahol tudok segítek
  • tibor16
    Nnna, megcsináltam.. az autórobbantások jó ötletnek bizonyultak, köszi...
  • Sadun Tryst
  • Ottto
    Ja igen. Bocs
  • Sadun Tryst
    Paulie... :)
  • Ottto
    Itt van néhány tipp:
    Használd a thompsont, de legyen nálad egy pompgun is, vészhelyzet esetére. Ne a lépcsőkön át menj a földszintre, hanem a garázson keresztül. Sam, és Pouli miatt nem fájjon a fejed, ha rendesen ölöd az ellenfeleket, túl fogják élni. Asszem a 2. szinten, van egy elsősegéély csomag, azt használhatod ha kell. Robbantgasd bőszen az autókat az ellenfelek mellett, ez nagyon jó taktika.

Remélem segíteni fog. Ez a rész tényleg elég nehéz, ám nagyon-nagyon élvezetes :))
  • Zsoltee_a_bator
    Ezek szerint hagytad oket tulsagosan elorerohanni, a masik veglet meg hogy csak te mentel elore. Valahol a ketto kozott van a helyes ;) bar nekem ugy remlik hogy nem voltak a sracok annyira ratapadva, sima hent az egesz.
  • tibor16
    Sziasztok, volna egy kis gondom. A parkolóházban vagyok, ahol le kellene a roszfiúkat gyakni. A probléma az, hogy a társaim folyton elhaláloznak. Ha előre megyek meg engem nyírnak ki. Biztos van vmi speckó, amivel meg lehet nyerni.. és nem csítre gondolok. A földszintig jutok általában, ha közben Sam vagy Póli nem áll a golyók elé. Leállítani meg nem lehet (asszem) őket. Egyedűl már rég kivittem volna. Tud vki segíteni???... Tegnap 2 rát vett el az életemből, és már meglehetősen pipa vagyok..