Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hacker
Na jó. Vissza a Mafiához!
Jelenleg a szabad játék extrémmel nyomulok, és találtam egy kisebb érdekességet, bár lehet hogy már ismeritek. Szóval Hobokennél (vagy az inkább már Oakwood), az építkezési területen, van egy zárt épület. Itt van egy épület, hatalmas fakapuval. Menjünk át a kapun (menjünk bele) és száljunk be az ott lévõ kocsiba, majd hajtsunk ki. A kocsi alkatrészei egy idõ után, el kezdenektünögetni, míg végül eltûnik minden (még Tommy is egy idõre). Elég mókás, fõleg mikor már csak a kocsi árnyéka látszik 😊

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

mafiahq
jól van , könyvel tovább és nem a BSAnál, de ezt a lenyomozniat nem értem hiszen könyvelõ, nem rendõr, nem is dolgozott a BSA nál nem tudom te ezt honnét veszed.

HuAn82
Ja ez a #3701-ra ment!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Már megint ezzel jössz te kis lópöcs!!LOOOOLLLLLL!!!!! A "könyvelõ" bátyád,hogy van a BSA-nál?? Még nem sikerült lenyomoznia?!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Davidka
zaki vs. mafiahq topic!!! Ez teccik 😊))

Hacker
Ez az! Van olyan hogy privát. Na ott széjjel is ordíthatjátok egymást, nem érdekel! De a problémáitokat hagyjátok ki ebbõl a topicból ! ! !
Esetleg nyissatok új topicot, zaki vs. mafiahq néven, csak ezt a topicot hagyjátok végre békén!

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Sadun Tryst
jobb lesz ha abbahgyod a vitát hq, ha meg nagyon folytatni, akarod, privát keretek közt tedd (privát üzenetek), mi nem vagyunk kiváncsiak a te "problémáidra", ide vagy hasznosat, vagy semmit ne írj be sztem, mer arra senki nem kiváncsi, hogy hogyan szidod a zakit...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

mafiahq
Egyetértek, jah megjegyzem ha engem innét bannolnak akkor téged is , habár mondjuk most lehet valamit teszek, na mind egy majd észre veszed

zaki
különben is, megint te kezdted a vitát, ráadásul olyan nevetséges dolgokkal gyanusítasz, hogy saját magad teszed nevetségessé, és innentõl kezdve ne szólj hozzám egy szót, felejtsük el egymást, mert nem szeretném, ha miattad a gumiba végezné a topic. ha olyanod van, nyiss oda egy topicot rólam, ott lehet anyázni, de itt a játékról legyen szó. Vita lezárva

zaki
félek? mitõl? egy ilye kis seggylyuktól csak jobb kedvem van
én ilyen nem állítottam, hogy a mafia-társadalomért többet tettem, mint te. és ha még egy ilyen hozzászólásod van, utáa kérni fogom, hogy bannoljanak.

mafiahq
Félsz, mi ? talán én többet tettem a Mafia társadalomért mind te , neked csak a nagy p*f*d van! Mutass fel azt amit én amúgy sokat pattogsz még ma felteszem ciccus ötletét , nem is rossz ötlet! utána egyideig hüvösre tesznek!

zaki
nem gondolod, hogy teljesen nevetséges vagy? felejtsd már el ezt a fórumot, minden 2. hozzászólásodban b*szogatsz vmit, vedd már észre egy kicsit magad

mafiahq
Vita lezárva , de ne hidd zaki hogy nem merrem megtenni napi 200 látogató nézné, valakinek biztos szemet szúrna! nem gondolod?

akyyy
Hy
A maffia az jó játék, nincs valami info a második részõrl? vagy valami küldetéslemezrõl?Az is jó lenne,mondjuk a kihagyott részeket játszuk Tommival, vagy végigvisszük a játékot frankel...

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Hacker

Sadun Tryst
sztem nem fog, mert ha ezt 1 moderátor megtudja... asszem nem fog spórolni a DEL képességel... 😊

Hacker
A végén kitör a fórumháború!!!

zaki
Davidka & Sabun Tryst =

zaki
jaj köszönöm szépen, olyan rendes vagy, komolyan...

Davidka
Különben tényleg abba kéne hagyni a civakodást és a Mafiáról beszélni...

Davidka
Én is Zaki mellett vagyok, mellesleg Cicus téged elég bunkónak talállak...

Sadun Tryst
én komolyan mondom nem tom mi a bajotok Zakival. én 1 normális embernek ismertem meg az üzeneteiböl.

Zaki én melletted vagyok.

mafiahq
Nem vagyok olyan bunkó pedig megérdemelhetné.

zaki
lol, még az a szerencséd, hogy nem találkozunk személyesen, kicsit megoperálnám az arcodat

Hacker
Hú hú hú! Itt mindenki tépi a másik, meg a regisztrálatlanok fülét. Nem térhetnénk vissza a mafiára? Vagy azt már elõttem kiveséztétek? Na neeeeeeeeee.......

Sadun Tryst
amit itt lehet olvasni a folytatásaról, még lehetséges, de ami kép van hozzá, azon annyira látszik, hogy...
kamu...

malter
van valami hir folytatásrol?
12346
nem mind1?

Amiga
Na, örülök neki.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Davidka
megint egy regiszrálatlan hozzászóló

zaki
és milyen érdekes, hogy pont 1 perccel te utánad írták ezt...

zaki
nem is kell, nem mondta senki, én viszont gíûlölöm az ilyen regisztrálatlan rohadt tetves kis buzikat

zaki
te mirõl beszélsz? normális vagy?

Davidka
Én vagyok az, csak lusta voltam bejelentkezni. Nem Zaki! Oda is írtam zárójelbe hogy Davidka.

mafiahq
Megint egy regisztrálatlan hozzászoló tudod én meg téged nem bírlak mert 1 személy vagy és álneveken irogatsz na ettõl elment a kedvem, talán zaki igaz? na ebbõl elég.

mafiahq
Ez a mai világ! 😛

hen-tes

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
anyám
mivan már itt ?
gyilkosság lesz két szó miatt amit "eloptak"
tiszta mafia
ha nem irod oda hogy ez monta véged jE !

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

mafiahq
jó ha azt nem is de akkor legalább csak annyit hogy forrás Mafia Hungary Hq.

zaki
ok, elnézést, legközelebb odaírom az aljára, hogy info: http://mafia.try.hu

mafiahq
Amúgy kukacos , te például bármi féle ellenséges emberke is lehetsz szóval akkor írj valami kritikát ha regisztráltad magad esetleg,

amúgy másoknak tetszik, nem kötelezõ elolvasni!

mafiahq
Itt nem errõl van szó, az hogy más tollával ékeskedik , ez már régen is jellemzõ volt rá. persze zakit nem is látjuk szívesen a hq n

mafiahq
Zaki persze csak erõsen utaltál rá! de azt nem írtad oda hogy idézem!

ÉN meg a szerkesztõ társam ír hozzá 😊 de másoknak tetszett nem tom neked mér nem teccik 😊 meg hát õ úgy mond nagyobb részvényes.

Hacker
Kössz. Így mûködött.

Hacker
Na és? Legalább nem kell nekem keresgélnem az oldalon. Õ leírja a lényegét 😊

zaki
nem mondtam, hogy én írtam

mafiahq
Igen itt megtalálod. (http://mafia.try.hu) Zaki mint mindig csak idéz, de azért elfelejti oda írni hogy honnét copyzza ejnye ejnye!

Hacker
Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kössz. Így már biztos menni fog. Eddig az "E"-vel hajigáltam le. Kössz mégegyszer.

ollie
ehehe

Hacker
Nyavajás küldetés! Az a tesizõs, még mindig nem megy! Elméletileg mikor leteszem a ládát, vége kéne hogy legyen, de az idõ megy tovább! Nincs benne valami trükk? mint a Haegemoniában, hogy fel kellett építeni egy ûrbázist (meg kalózt ölni), és mission accomplished. De sokan panaszkodtak, hogy nem megy, mert elfelejtették kihelyezni azt. Nincs itt is valami ilyesmi?

A szörnyes már megvan. Kösz Zaki 😊