7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
Valaki tud-e valamit mondani a szinkronnal kapcsolatban hogy mikor lessz a teljes letőlthető? -
A fordítással kapcsolatban stafler már hozzászólt!
A forumból idézem:
.Hunnenkonig nem frissitette hetente a magyarositását,az uj patchekhez igazodva,és nem csinált három testre szabott verziot.
2.Az övébe nincs real car names v1.1E (ez egyébként sehonnan sem tölthető le,mert az én részemre csinálták :P)
3.Az övé tele volt hibákkal bugokkal,amit nekem kellet kijavitani(pl Racing MOD esetén nem lehetett köröket beállítani mert Hunnenkonig kitörölte a prog számitási részt)Az én magyarositásom közel 50 MODon lett tesztelve.Rengeteg szöve nem volt még magyarra forditva,plusz a helyesirási hibák. Meg még ezer minden.... -
Olvastam, és jót röhögtem a leveleken :)
Na mind1. Nem számít :D -
A vita befejeződött.. részemről a játékmagyarosításról tudtok-e topicba!! -
Miért lett az övé jobb? Hunnenköenig még nem adott ki selejt munkát. Sztem csak ízlések éss pofonok kérdése az egész. -
-
És kész közös munka. csakazt lehet javítani amit már megcsináltak, de tény hogy ha javítva van valami akkor az a régebbinél jobb de hogy az legyen kellet az aminél jobbnak legyen, kell mihez viszonyítani lehet, én végülis a régivel nyomtam , meg az ujjal is mindkettő jó és A lényeg a lényeg Akármelyiket használva magyar lesz a játék és ez a lényeg... Na mindegy.. Nagyon jó a játék és a gta akárhogy küszködhet nemm lessz a mafiánál jobb de mondjuk ha nem is szembetűnő , nem szabad őket egy kalapban emlegetni és méricskélni...... -
oh, semmi... kicsit beszélek itt a nagyvilágba... lényeg a lényeg, én Hunnenköeing oldalán vagyok... :) -
jaja, ez nekem is nagyon tetszik :DDDDDDDDDDDD -
kérdezd őt, én nem tudom én csak azt tudom hogy az ő jobbra megcsinálta az igaz hogy felhasználta 1 részét de könyörgöm engedélyel benn is a telepítőbe!! :] -
"Ezért csak is STafler fordítását tudom ajánlani ami ugye-
bár hunnenkoenig fordítására épül, de sok minden kilett javítva!"
Ami azt jelenti, hogy stafler nem is fordított volna, ha nincs itt Hunnengöenig és ad némi ösztönzést. Vagy roszul tudom? -
Köszi hogy idéztél, ez a puszta igazság! :] -
Üdv Mindenki!
Jó hír hogy legutóbbi hírlevelünk óta
nagyon sok jó dolog került fel a honlapra
mindenképpen érdemes megtekinteni!
- Ikarus 255
- "kocka" lada (Kombi,sedan)
- 2 Lada Szamara!
- 2 Forma 1-es autó!!
- Bluedream: Snowcity mod!! Nagyon király hó moddal!
- Lada Niva, Bmw320 , Mazda RX8.. stb!
Mindenképpen sok minden került fel ezenkívül a hétképe
rovat is fríssült! (kb 2 szer!)
Rossz hír, hogy sajnos egyesek a honlap működését próbálják
gátolni vagyis Hunnenkoenigről van szó aki ugyebár nem tudja
elviselni hogy a STAFLER féle fordítás jobbra sikeredett, újabb
mint az ő régi fordítása ezért mindenképpen "aljas" kodni próbál!
Legalább ti is tudjátok hogy milyen ember ő.. inkább nem rész-
letezem! Ezért csak is STafler fordítását tudom ajánlani ami ugye-
bár hunnenkoenig fordítására épül, de sok minden kilett javítva!
3 verziót tölthettek le!
- Patchelt játékhoz
- Patch nélkülihez
- És egy olyat ami jó mind a 2 verzióhoz de nem tartalmazza a
kocsik valódi nevét!
(A 3 telepítős változat Staflernek a munkájának köszönhető!)
Mindenképpen próbáljátok ki! Nagyon jó!
Csak ennyit akartunk! Jó töltögetést mindenkinek!
ezt a levelet kaptam (Mafia Hungary Hq Hírlevele)
azért ezt már nem kellene -
Igen én ezen vagyok de hunnenkoenig belénk kötött és próbálj aljas módszerekkel támadni hazugságokkal! Pl: Stafler engedélyel használta fel a fordítás bizonyos részeit ő ezt tagadja!!
-
ott a pont! -
A magyar fordítóknak nem konkurálni kell hanem összefogni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Folyamatba majd mindjá lesz neked ajjaj soha nem szűnik meg akkár mit is aljaskodsz! nem fogod fel alma? -
A jó édes nénikéd te aljadék STAFLER fordítását akkor szídni.. nah erről ennyit hm. ! http://mafia.try.hu mindenki csak töltse jó öreg STAFLER fordítását minden idők legjobbja! csak hunnenkoenignek úgy látszik valami baja van a konkurenciával erről ennyit! -
Nem, Mafiahq volt a stupid, egy arrogáns beképzelt kis hülye. -
nekem is bejön, pedig már kezdtem örülni -
Közben ő is rájött. -
Közben rájöttem, hogy félreértettem valamit. Azt gondoltam, hogy a mafiahq is a te oldalad.
-
http://mafiahq.uw.hu/
Nekem ez még bejön... elgépelted az url-t. -
Ja értem. Azt hittem, hogy direkt te szűntetted be, mert eleged volt a körülötte levő peroblémákból. -
Ja en is, de az oldal meg müködik, csak nalam volt valami hiba es nem jelent meg.
Mindenesetre folyamatban van.
Majd meglatjuk... -
sajnálom hogy ez történt -
hehe, haver vagy, jövök 1 bambival 

-
Jelentem alasan a Mafiaqh.uw.hu nem letezik többe! :-)
Na igy szorakozzatok velem kis faszok!
(ez most azoknak szolt, akik megprobaljak lopkodni a cuccaimat es lebuzifaszoznak!)

(story olvashato a "jatekmagyaritasokrol tudtok-e topicban) -
Vlala #4449 Úgy próbáltam, hogy beültetem őket hátra, és úgy parkolok, hogy ne tudjanak kiszállni... nem jött be :-( De néha olyan ostobák, hogy ha egy-két autóval karanténba zárod őket, csak futkosnak összevissza, ha meglátnak valakit, lövöldöznek, aztán a végén magukra robbantják a karantént... LOL -
-
be kell nyomni a gyerekzárat
-
Vlala #4446 Ezen a pályán, a második szinten, (asszem) a Schubert mögött (ahonnan a Luparás jön) van 4 db gránát. Nagyon jól jönnek, mandínerből hajigáljatok le 1-2-t a lépcsőfordulóban, és hallgassátok a reakciókat!
Ez a szint sokakat megfogott, egyedül ténleg többre mész! Próbálkoztam úgy, hogy bezárom őket egy autóba, de nem sikerál. -
Szivesen. Ahol tudok segítek
-
Nnna, megcsináltam.. az autórobbantások jó ötletnek bizonyultak, köszi... -
-
Ja igen. Bocs
-
Paulie... :) -
Itt van néhány tipp:
Használd a thompsont, de legyen nálad egy pompgun is, vészhelyzet esetére. Ne a lépcsőkön át menj a földszintre, hanem a garázson keresztül. Sam, és Pouli miatt nem fájjon a fejed, ha rendesen ölöd az ellenfeleket, túl fogják élni. Asszem a 2. szinten, van egy elsősegéély csomag, azt használhatod ha kell. Robbantgasd bőszen az autókat az ellenfelek mellett, ez nagyon jó taktika.
Remélem segíteni fog. Ez a rész tényleg elég nehéz, ám nagyon-nagyon élvezetes :)) -
Zsoltee_a_bator #4439 Ezek szerint hagytad oket tulsagosan elorerohanni, a masik veglet meg hogy csak te mentel elore. Valahol a ketto kozott van a helyes ;) bar nekem ugy remlik hogy nem voltak a sracok annyira ratapadva, sima hent az egesz. -
Sziasztok, volna egy kis gondom. A parkolóházban vagyok, ahol le kellene a roszfiúkat gyakni. A probléma az, hogy a társaim folyton elhaláloznak. Ha előre megyek meg engem nyírnak ki. Biztos van vmi speckó, amivel meg lehet nyerni.. és nem csítre gondolok. A földszintig jutok általában, ha közben Sam vagy Póli nem áll a golyók elé. Leállítani meg nem lehet (asszem) őket. Egyedűl már rég kivittem volna. Tud vki segíteni???... Tegnap 2 rát vett el az életemből, és már meglehetősen pipa vagyok..