7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • Slayerboy
    Tudtátok, hogy a versenyautós részt kilehet kerülni versenyzés nélkül? És meg is nyeritek.
  • Vlala #4556
    big boss
    Nem nyúltál bele a versenyautókba? Azt néha nem szereti a program. A versenyautót én amúgy sem tartom célszerűnek kicserélni, mert az újak az alacsony felépítés miatt beleakadnak a pályába, és repülés lesz a vége, meg DNQ...
  • Sadun Tryst
    nem használsz trainert?
    ha nem, akkor patch, ha akkor sem müködik, akkor meg nemtom...
  • Slayerboy
    A Lada lejön, de kitömörítésnél: Corrupt file
  • big boss
    Hi !
    Ha valaki tud segítsen.Egyszer már végignyomtam.Most ugyanarról a(másolt)CD-ről telepítettem,elmegy addig ,hogy ki kell mennem a "RACE"-re,..ki az udvarból és kiugrik az asztalra.Már 2x felraktam,és ugyanaz.
    Mi lehet ?
  • Sadun Tryst
    a tank helyett van? :DDDDDDDDD
    nem is csodálom! :)
  • zoszt
    Lejött az Ikarus is, minden nagyon jó!
  • zoszt
    A kocka lada tényleg lejön, viszont az Ikarust nem tudom letölteni.
  • KG21
    ez a legbrutkóbb szekér benne
  • KG21
    Épp most néztem meg a bluedream modot, nagyon király! Egész jók az autók benne, és mennek is rendesen, nem csak 30-al döcögnek. A hómodot még nem tettem rá, anélkül kicsit furcsa ahogy csúszik a sík száraz aszfalt
  • mafiahq
    Lehet, 2 stílús én Mafia párti vagyok akkor is :)! mondjunk száguldozni kizárólag a GTaval az igazi! De ott a Mafiánál a manuális váltó ladával hó móddal + bluedream móddal ellehet hülyülni ugyebár hátsó kerék meghajtás csúszkálás és a többi
  • mafiahq
    Már nem azért de jó a link nem tudom te miről beszélsz én letudom tölteni meg mindenki!

[ Letöltés ] (Ladaaaa!!)

Az ikarust is lelehet tölteni! tőlünk..
  • KG21
    én csak ezt ismerem, néhány autó van csak itt.
    klikk
  • KG21
    nagyon sok járgányt eredetileg a GTA-hoz alkottak meg, de valóban jópár kizárólag a mafiához van. Egyébként meg mindkét játék király, jól megférnek egymás mellett a gépemen.
  • Slayerboy
    Ehhez a Ladához kérnék linket please, mert a tray.hu-ról letörölték. :(
  • Slayerboy
    Írjartok má be pár olyan oldalt, ahonnan módikat és kocsikat lehet tölteni a Mafia-hoz!!
    Kössz.
  • Slayerboy
    Az Ikarus Busz HOL TLÁLHATÓ MEG?? Írd le légyszi!! :)
  • mafiahq
    ő baja! mondjunk nem is való talán neki
  • Ottto
    Úgyvan.
    Bár Aky válaszolni nemigen fog. Nincs netje
  • mafiahq
    Te gta fun.. már nem azért de a Hó mod Mafiára ezerszer jobb lett mind a szar GTA3 ba. a másik ottonak igaza van jó a hómod főleg bluedreamal nagyon hangulatos.

Akyyy.. ezek a modern autók nem a szar GTA ból lettek kivéve úgy hogy te nagy fogalom zavarba szenvedsz+ még írni se tudsz helyesen! erről ennyit!

Éljen a Mafia!
  • akyyy
    hómód=gta3 hómód utánzatt és ezért nem jó.
  • Ottto
    Sztem néhány mod igen jó. Pl.: a hómod. Látványos, csak nem látszik a célkereszt :P
  • akyyy
    !!!
  • akyyy
    A mafiához enem valók a MODOK444
  • Ottto
    Nekem nem is működött rendesen :(
  • akyyy
    Ahogy nézegetem ezeket az autókat, én ki se próbálom, mrt egyrészt nem is tudnám :), másrészt tényleg nem illik ilyen játékba. Korhű modelleket kéne csinálni, nem ilyen gta3 ból és egyéb autós átékokból "kivenni", majd "beletenni".

• mafiahq
    Aham igen akkor kell úgy megcsinálni ahogy leírtuk!! akkor jó lesz a magyarosítást nem tartalmazza levan írva hogy lehet feltenni először nekünk is csak fehér volt minden hómoddal de meglehet oldani!
  • Ottto
    Kösz. Sikerült feltenni, de nem működött, se a mod rendesen (fehérek voltak a kocsik), és magyarítás se volt :(
  • mafiahq
    nincs benne
  • mafiahq
    Klikk a bluedream linkjére majd a Free szervere ami ingyenees publicos oda van utánna írva max 200 fő..
    majd letöltés managerrel ott .. és várj .. sokszor fogja próbálni, 10 - 50 perc körül elindul és akkor egész gyors de lehet hogy 1 ből lesz szabad hely! ennyi a többi meg le van írva!
  • Ottto
    Mafiahq. Elmondanád hogy kell letölteni a "bluedream:Snowcity" modot? Mivel nálad a jobb gomb nem megy, és a behozott linken nem értek egy szót se (ez kicsit túlzás azért:) ) mond már el. Kösssz.
  • Vlala #4526
    Mindegy, már az oldala kész van, tutorial alapján csak sikerül... Nincs valakinek szabadideje? Kölcsönadhatná!
  • KG21
    pedig biztos megoldható, mert a legtöbb Mafiába tehető modelt ilyenekből konvertálták
  • Vlala #4524
    Sajna nem értek hozzá... ahhoz talán egy .z3d file kelene, a dff-ből és txd-ből nem tudom, hogy lehetne kiszedni.
  • KG21
    Ha értesz az ilyesmihez, sztem konvertáld át vhogy a vice cityhez lévőt. Az elég jól néz ki
  • Vlala #4522
    Nem tud valaki Mafiához kispolákot? ELkezdtem egyet zmodelezni, de ahogy amgamat ismerem, sosem lesz kész...
  • Darkboy
    csá, de sokról maradtam le...!!!!
  • KG21
    attól, hogy tetszik, még nem fogom magam lámagyereknek érezni
  • Vlala #4519
    Jujj, kispolák!
    Az enyém is ilyen lesz... ha lesz :-)
  • Sadun Tryst
    :D