7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
davos80 #4717 Hi megint.
Nem tudja vki, miért lép ki a desktopra a gém, azon a pályán, ahol Frank menekül a reptérre, és követni kell a páncélozott kocsiját? -
Zozo76 #4716 Eredekes de a minap vettem eszre az egyik munkatarsam PS2-en hogy a Vice City-ben idonkent akkor rakja ki az objektumok egy reszet amikor mar szinte mellette vagyok. PC-n ilyet nem tapasztaltam. Gondlolom a MAFIA mar eleg "nehez" a PS2-nek es hat valahogy gyorsitani kellett rajta. -
nincsmit! -
davos80 #4714 Köszi. -
Van.. a jobb gombal előszőr megállítja a kocsit majd mégeccer klikk akkor kiszáll tommy! -
davos80 #4712 Köszi. Oda le is tudok parkolni, de van a Mafiában gomb amivel ki lehet szállni a kocsiból? (úgy mint a Gta-ban az Enter.) -
Gabe18 #4711 Hm...,hát a térképen jelzi hogy hová kell menni,ott meg megállsz a hely előtt,és kész,még asszem valami animáció is van.Bár nem biztos elég rég játszottam már... -
mielőtt odaérsz van egy kis zsákutca balra oda leparkolsz kiszálsz és menj a zsákutca végébe, majd jobbra fel a járdán (sikátor) hátulról menj be a tett helyszínére. Hátulról üsd le a kapuban álló egyént majd AKSÖN!! -
davos80 #4709 Hi.
Kéne egy kis help :
Az első küldetésnél vagyok, molotov koktéllal, és baseball ütővel kell szétkúrni az autókat, de nem lehet kiszállni, nem tudom hova kell parkolni.
Vki segítsen lécc. -
Vlala #4708 Légyszike mindenki!!!
A PS2-vel kapcsolatos hozzászólásokat NE ITT tessék közzétenni!
No off please! -
steweee #4707 ok, akkor csak halkan , mert pl amikor a ps2 megjelent, majd 200.000 volt itthon az ára.nem is fogyott belőle vmi sok. viszont japánban ugyanennyiért olyan sorbanállás volt, hogy vki fizetett fiatalokak azért, hogy a megnyitás előtti esete már a bolt előtt várakozzanak és vegyék meg neki hőn áhított gépecskéjét, mert ugye egy személyire csak egy gép járt, elkerülendő hogy vki felvásárolja nagy tételben, és még drágábban eladja aztán, mint kis hazánkban az ingatlanokat! persze azért hosszú távon az igazi haszon a játékok eladásával van, de azért ezt a kis profitot sem dobják ki az ablakon! -
Megsugon, hogy magan a gepen kb 0 haszon van, vagy veszteseg. -
steweee #4705 hát igen, ez érdekes, hogy az összes konzol mennyire gyenge hardveresen egy mai modernepp pchez képest!valószínűleg ez benne a trükk, már megjelenésükkor is kifutó, olcsó alkatrészekkel van tele + kevés ram, de mivel új nagy az ára, így a haszon is rajta. -
adika fikázhatsz, leszarlak:) ps2-n hulladék fakó volt minden, élettelen, látótávolság is kicsi, az autók kb 5 méterre tőlem lettek teljesen részletesek és nem is törik úgy mint pc-n. csak egy törés modell van, azt csá. és nem addig töröm, amíg akarom. naggyon nem érdekel, hogy a driv3rt tolod ps-en. ha ettől neked ennyire feláll, akkor örülj neki
. játszhatóságot is hagyjuk. pl fps konzolra pff.. de nem is várnék mást tőled a korod alapján:)
boxra meg még jó, hogy furán néznek japóéknál. mivel a hazai cumó, és csak arra vannak manga "játékok" is, amivel elszórakozhatnak. annyira nem érdekel, hogy néznek rá ott..:) 10 ruganyt adnék max érte. igaz box se nagyon kéne, csak ha nagyon fölöslegessé válna az az összeg. -
Aha, nézd végig a honlapunkat!
Sok érdekesség van! -
Hi! van valami jo mod, vagy egyéb érdekeség a játékhoz? Amugy MAFIa az 1ik legigényesebb játék, ami valaha korongra került! -
Vlala #4701 Tényleg nem akarok kötekedni...
Most én tévedtem el, és ez a konzolosok fóruma, vagy Ti, és ez a Mafia fórum? A verseny-része kormánnyal nem is olyan nehéz, 1.2-es verrzióban már nehezítettem, mert "hót uncsi" volt, hogy fél kezemben kólával is megnyerem.
Inkább a lövöldözős küldik között volt egy-két olyan, ami első hallásra öngyilkos hajhullatás, pl. a hotel vagy a kikötő. Ha belejössz a trükkjeibe, félkezes játék. Harci egerem 4 gombját a megy, guggol, lő, akciózik funkciókra programozva alig-alig kell a billentyűzethez nyúlni.
Még minsdig a Black Metal száguldó bosszúálló a legnagyobb móka benne, túlléptem vele az 500,000 dolcsit minden kód, trainer és hacking nélkül. -
Amúgy mikor megjelent még anno pc-re game akkor végig is vittem.. Jóó kis játék volt.. Azt tudom, hogy a versenyzésnél elégé szopatós volt a gép.. 1 lehetél csak.. áhhh -
"a büdös életben nem kéne ps2 asszem"
LOL vagy!! Én most a Driver 3-mat nyomom.. Bocs!:D
123456 mit értesz a lebutítás alatt?
Pff..
X-box: japánba egy kalapszart ér... És úgy nézznek ha végig viszed az utcán, hogy nagyon!!
Hja és 123456: semmit sem számít, hogy hány mhz... lol vagy... mutatok neked olyan ps2-es game-t, hogy leesik az állad!! Igaz, a konzolok kezdenek már-már elavulni!:D
De a játszhatóságba semmi sem éri utol őket!! -
thx -
xbox verzió lehet, hogy jobb. míg ps2 300mhz, addig a box 700. és ezt lehet tuningolni is. vannak erre cégek is, akik másfél ghz-s, nagyobb vinyós stb boxokat árulnak. meg ugye cserélhető vinyó (mondjuk ez most nem számít), jobb graf chip és egyebek. -
Zozo76 #4696 Gondolom az XBOX verzio se egy nagy durranas akkor... -
de van mentő láda egyik lépcső alatt a kapuba! -
asszem van egy valami lépcsők tövében, de előtte menni kell egy darabot :) (és a láépcsőknél is vigyázni kell, mert gránát is lesz...) -
Azon a pályán nem igen van ilyesmi :) Legalábbis nekem is gondjaim voltak ott hp-vel ha jól emlékszem. De nem olyan nehéz megcsinálni. -
Tud valaki segíteni? Az utolsó pályán, a múzeumban hol van a kötszeres láda? -
hétvégén volt "szerencsém" kipróbálni ps2-n is a mafiát. pff hát mekkora loál. a büdös életben nem kéne ps2 asszem.
nem gondoltam volna, hogy ennyire le van butítva a ps verzsün. -
Ryland3r #4690 Sziasztok! Aki jáccot a Cs-vel, netalántán megunt volna a cs-t és lenne felesleges loginja plz irjon a [email protected] -ra vagy ha tudja hol lehet kapni akor az is ijon! thx..Mert a cd galaxisba és egyéb boltokba nem találtam.. koszi -
Már letölthető tőlünk a zil 130-as teherautót!
-
De a vakot hogy ne azt mondanám elő van melegítve.. a kipufogóját meg "meglövöldözném" .. a szebb hang érdekében :)) ennyi messziről meg ez is csak 1 traktor. :) hasonlít egy régi MTZ re :)! (messziről :)) -
Horci #4687 Modern Mod V2-vel kapcsolatban, nem tudja valaki hogy a verdákat le lehet-e külön szedni? (az oldal eléggé német, úgyhogy foggalmam sincs :) ) Ha igen, az jó lenne, az Accord nagyon kafán néz ki :) -
ne má, ez kemény:))) picit sem hasonlítható össze egy 70 évvel ezelőtti traktor egy mostanival. még messziről se lehet keverni:))) a vakot se vernéd át vele, mert az meg hallja, hogy kicsit könnyebben indul (fél óra melegítés helyett pöcc) és szebben jár:) -
Kitudja.. :))) lehet hogy nem mivel voltak ugyebár akkor is extrém kocsik .. azt mondanám én is a legújabb extrém kocsika :).. mondjuk a Zillt se kéne félteni azt is észrevennék 

-
most ne mond nekem, hogy ha nem rodeóznál 1et azzal a trakival 1930-ban, nem szúrnának ki rögtön?!
-
Nem biztos mivel messziről a régi traktorok is hasonítanak, alakjukban stb. szóval egész jól néz ki .. közelről se nagyon feltűnő, :)! Na jó a belső az egy "kicsit" modern
-
nekem annyira mind1, hogy milyen autó. csak, ha lehet civil legyen és aránylag jól kidolgozott. sztem semmivel se különb egy új autót "vezetgetni" a gémben, mint egy régit. végülis csak game. -
Zozo76 #4681 A multkor en is kiprobaltam milyen egy Skoda Octavia-t vezetni Lost Heaven utcain. Erdekes volt de tok hulyeseg. :) -
de inkább beleillik a környezetbe, mint 1 Steyr traktor...
-
Külsőre?.. nem azért De a Bolt Truck és a zil hasonlít? ... egyáltalán nem egy időszak! szóval.. ez így nem igaz!!!
-
jó idő?? általában esik vagy felhős. akkor meg a strandokon sincsenek csajok. sőt, senki se.
mafiázhatsz