7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • mike369
    ATI & Catalyst 4.4-4.7 és DirectX 9.0b
  • Sadun Tryst
    video driver? directx?
  • mike369
    Üdv!
    Régen ment a game rendesen, de most felrakom akár patch-el, akár nélküle +crack +indeo codec, indításnál mégis csak feketeség és semmi több...
    5let?
  • Sadun Tryst
    crack megvan hozzá?
    ha nincs, akkor tessék azzal próbálkozni. ha pedig van, akkor meg új driver kell felrakni. :)
  • STLRR
    Szaisztok!Bocs hogy nem olvasok vissza de inditaskor azt irja ki a game hogy:error #4205 generic...!?
    Mi lehet ez?Tudnatok segiteni?Fenn van az 1.1 es az 1.2-es patch is!Elore is koszi
  • mafiahq
    Rendőrbe a lada niva nagyon jó kár hogy hogy nem 3 ajtós :P meg melé kéne valami octavia féle!

amúgy a 90' hungary se hangzik rosszul vagy inkább 95' :) akkor már volt 1-2 nyugati is! skoda pickupot nem igazán látni. télleg összekéne írni 1 listát aztán abból csemegézni ;)
  • Vlala #4751
    Akkor csináljunk egy '90 Hungary modot... ehhez még néhány régi képet elő kell bányászni (Skála kópé, Centrum áruház, CASCO, Merkur és a többiek) abban még a régi Ladák, Trabik, Zaporozecek, Volgák tombolnak.
    De ha mai magyar modot szeretnénk, akkor kell még 1-2 autó... Jetta van, az elfér, Skoda pickup, Peugeot 306-os is, egyszer össze kellene már írni, mi helyére mit teszünk.
    Más:
    A mentőUAZ nagyon jó ötlet, szovjetmodba csonk nélkül belecuppan (nem is tudom, melyiket hagyjam bent), tényleg, a magyar modhoz van Toyota? Vagy Merci kisbusz? Ne adj' isten egy Nysa valakinél? Tűzoltóék is a Steyrekkel közlekednek itthon... rendőrök alá a V16-os helyére elférne a Skoda Octavia, csak át kell pingálni.
  • mafiahq
    Jah, monjdunk ott van staflernek az a magyarosítása ami jó patchelt és patch nélküli verzióhoz:P
    Vlala ezeket megtudod te így szerkezteni? .. akkor megis érné, lenne legalább 1 Mafia Hungary Mod ;)
    Viszont például kár hogy nincs astra.. (A régi F astra) meg a suzuki swift .. mert ezekből 1 csomó van magyarországon:) érdekes lenne ha minden emberkének 7 es bmw je meg S mercije lenne :-)

Matrix nekem fenn is van, az a 18 across hungary.. :)
  • M@TriX
    A 18 WOS-al ezt megcsináltam, jó kis meló de megéri
  • Vlala #4748
    Lost heaven, fenéket... Elveszett Mennyország, és kész!
  • Vlala #4747
    mafiahq: azt már russianban megoldottam: a legtöbb autónak kétféle változata van: az egyik az autónév00 (01,02,03 - ezek a színek) a másik az autónév 10 (11,12,13...) a nullás a Tiéd, az 10-es a forgalom. Fene tudja, miért van erre szükség, biztos valami kód-optimalizálási fogás, talán a kameranézetek miatt más a két autó.
    Ha a batfilébe beírod, hogy copyzza be a 00-kat az 10-ek helyére is, mindenkinek Ladája, Moszkvicsa és Volgája lesz.
    Maffiózók alá tehetnénk fekete Merciket is, a rendőröknek meg modellezünk Golfot. Utcanévtáblák? "Lágymányosi híd" jól mutatna Lost Heavenben :-)
    A sárga villamos nagy ötlet, de itt lehet, hogy csúsztatnunk kell, és a régi villamost pingáljuk át. Az legalább működik.
    A közlekedési táblákra is gondoltam, hadd legyen teljes a kép, a Yield helyett a piros-fehér háromszög jöhetne, a többi nagyjából rendben van.
    Valami magyarítást mindenképpen mellékelnünk kell hozzá!
  • ATISoft
    Na megoldódott a probléma, mégis a magyarosítás volt a ludas, mivel feltettem egy másik verziót és megjavult. :)
  • mafiahq
    Na jól hangzik, mondjunk a benzin kutaknak a tábláit is kilehetne cseréli meg a reklám táblákat :) (mondjunk mafia.try.hu ra:)) stb. Trabant kéne meg a russian modból 1 2 autó a nagyrésze ami van magyarországon is.. csak bekéne "programozni" azt is hogy az utakon is közlekedjenek, meg hogy milyen arányba!:P
    Netán sárga villamos :)? az se ártana :-)
  • ATISoft
    Nem tudom....

Amikor Ralphi megmutatja hogyan törjem fel a kocsit és utána eléállok és nyomom a jobb gombot, csak azt hajtogatja, hogy "i never seen this like before" stb. (remélem jól írtam le)

Na majd még kísérletezek vele.

Csak néztem, hogy van több magyarosítás is, egyik az eredeti verzióhoz, másik a peccshez stb.
    Azt hittem ez kavar valamit.
  • Vlala #4743
    95%, hogy nem a magyarosítástól. Attól csak a szövegfájlok cserélődnek le.
    Lehet, hogy
    - elállítódtak a beállításaid (beállítások/irányítás)
    - beragadt a billentyűzeteden/joysticken egy gomb (nekem a Prince of Persia liftes jelenete után produkálta ezt a gépem - akkor már haldoklott a billentyűzetem)
    Valaki, aki jobban ért hozzá:
    Lehet, hogy a magyarítás kihatással van a BIND funkciókra is?
    mafiahq: a magyar mod nem elveszettt ötlet, valamelyik vincsimen meg kell lennie a szovjet modom maradványainak.. a feliratokból csinálunk magyart (pl. ABC, kocsma, sörreklámok) az autókhoz meg hozzávágjuk a Trabit és - ha vééégre elkészül - a polákomat, Fiat 500 is van, már tényleg csak egy Suzukit kell lemodellezni...
    Az Audi TT is jöhet, az is itt készül.
  • ATISoft
    Hali!

Nekem egy olyan problémám volna, hogy miután feltettem a magyarosítást nem tudok kocsit feltörni. Feltettem először az 1.1-es, majd a 1.2-es patch-et, próbáltam másik magyarosítással, de nem megy.

A másik dolog, hogy néha előfordul, hogy az emberke begajdul, elindul előre és nem lehet vele mit csinálni, nem reagál se egérre, sem billentyűzetre csak megy... Ilyenkor teljesen ki kell lépni a programból.

Mitől lehet ez?

• mafiahq
    pedig érdemes lenne!
  • 12346
    há jóvan, mit tom én. egyik helyről se próbálkoztam vele.
  • mafiahq
    A francia honlapon elég nehéz letölteni ,(1 progi kell hozzá hogy lelehessen..) meg elég lassú , nálunk saját Magyar szerveren van fenn ez talán célszerűbb.
  • Joey
    mi lol ???
  • Zsoldos
    lol :)
  • Joey
    Hali all! Én ma játszottam először a Mafia egyik kiegészítőjével, MFE - Mafia Freeride Expansion: Unlimited Edition - Light Version. Sztem kurva jó, csak kár hogy a Don-t sehol sem találom. Vki játszott már vele? Illetve hogyha így letudták programozni ezeket a modokat, akkor mér jelentene fejtörést a multiplayer megprogramozása a játékhoz? Vagy már van is?! Aki vmit tud az írjon! illetve hogyha még olyant tudtok hogy ebben a Freeride expansionba milyen megnézhető helyek vannak még, azokat is írjátok, vagy egyéb karakterek stb. Köszi
  • 12346
    mondjuk ott egy link is
    sőt, még 1 link.
  • Johnyy
    Mondjuk akkor linkek jöhetnek, mert darabolva elég gázzzz, Kösz!
  • 12346
    nekem az a 70's mod kéne, de nagyon nincs humorom regelni e miatt:/
  • 12346
    persze. freemailen 1 megákra szétszedve (160mb) megfelel?
    mellesleg pl itt megleled.
  • Johnyy
    Ezt a modot átpasszolná nekem valaki ha szépenkérem!?
  • mafiahq
    passz, azért jó lenne egy Hungary mod is :) trabival, meg a többi keleti csodával :)
  • M@TriX
    mert a Zil most készült el sztem.. azért.
  • Vlala #4728
    Russian mod RULEZ a négyzeten!!!
    Azért belenyúltam... pl. Tommy modelljét visszacseréltem az eredeti, low-poly modellre, mert a belső nézetet néha elkaffantotta (tök jó dolog Tommy SZEMÉN ÁT látni a világot :-) ) a tank nálam nem indult el, mert beleakadt az útba, és ha egyszer kiszállsz, nem lehet beszállni, valamint a forgalom autóit is átalakítottam az újakra (ha valakinek kell a frissített batfile, szóljon!) A villamoson még gondolkodom, de valszleg a is lecserélésre kerül.
    Végre egy olyan mod, amelyben a cvideókban is nagyjából az autókban ülnek az emberek, nem lóg ki aí fejük, és csak az ajtók vannak rossz helyen...
    Miért nincs benne a ZIL?
  • mafiahq
    Jah, kövesd a russian telepítőbe a ">>" jeleket :-)))
  • M@TriX
    zil TUTI:

kép
  • Vlala #4725
    Russian mod RULEZ!!!
    Bár még csak a fele jött le, de már most nagyon tetszik :-)
    A baj az, hogy csak az egész lejövése (édes anyanyelvünk '04) után tudom a telepítését elkezdeni.
    Játszottatok már a Black Metallal? FRE-ben csomó autó az (kicsi) ugrató mögé, BM nekimegy az ugratónak ezerrel, szééép járgányok maradnak utána.
  • 12346
    :DD
    ps2-n csak a getaway van, ami mozgatna.

na de inkább nem offolok
  • mafiahq
    Nagyon király mod, az extrém autókat még csak most bogarászom de igen jó kocsik vannak pl: hummer, tank, dakar kamaz truck stb. :)
  • gergou
    Vazze, te is eleg lol vagy...:) A ps 2 nem kezd elavulni, hanem mar 2 eve elavult:) lol :) Volt ps2 -m is, meg boxom is, es telleg leesett az allam, attol, hogy kepes volam penzt adni ezeker a szarokert...Kb egy honapig huzta nalam mindketto... Mielott vitaznank volt n64em, meg dreamcastom is, azok persze jobbak voltak a maguk idejen, de a pc ubereli sokszazszor ezeket a mai gagyi szarokat... Gondolj csak bele, az osszes multiplatform game, amit pcre is egyidoben fejlesztenek a konzolok miatt suxxolnak... Szerencse, hogy a Mafiat csak utolag portoltak x/ps2 re, igy ti kaptatok valami szemetet, mi meg muveszi munkat!
  • Vlala #4721
    1.2-ről tudok, de a Russian Mod gyanús... ilyet én is fejlesztettem egy darabig, aztán süllyesztő. Nem volt rá időm.
  • mafiahq
    Van már 1.2 es patch is!

Amúgy felkerült a honlapra a Russian Mod V1.0!
    Mindenkinek csak ajánlani tudom 167MB-os szuper kis mod!!
  • davos80
    űlehet, hogy kodekhiba, majd teszek fel peccset.
  • Vlala #4718
    Davos80: akkor lép ki, amikor kiérnél? Mert akkor az ott következő kis videó bugos. Codechibára nem igazán gyanakszom, ha eddig eljutottál... Próbáltad már újratelepíteni?
    Ja, egyébként melyik verzió? Az 1.1 patch lehet, hogy megoldás lenne!