Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hacker
Joystickhiba...

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

akyyy
Egérhiba...

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Hacker
Joystickhiba az. Már nekem is volt ilyen hibám, csak a Lego racernél 😊

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

akyyy
Állítsd vissza az irányítást alapra. milyen egered van? lehet hogy ott kell állítgatni, nekem a görgõ nem mindig mûködik, ilyenkor átálítom valami MS-game mittudommire és akkor lehet pl.: fegyvereket váltani...
szóval ez is lehet hogy hiba...de szerintem már megoldódattttttttttttt

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sadun Tryst
😄, ja az igazi nevem is K-val kezdõdik!

így van... 😞

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Hacker
(neked "K" betû túladagolásod van )
Hát na jó. Senki sem tökéletes

Sadun Tryst
kiánycikk = hiánycikk

Sadun Tryst
de a "K" még mindig kiánycikk! 😊

Hacker
Affene. Az "Y" véletlenül maradt le

Sadun Tryst
kira! 😊

Nemcso
Hipp hipp hurrááááá !

Hunnenkoenig
Megujult a lapom es meg sok ujdonsag varhato majd!

http://beam.to/honositasok

Sadun Tryst
nem 😊 joystick (én így tudom még a Commodore 64-es korszakból 😊)

Ruffi
Vagy kormány...

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Hacker
Van jostic (hû remélem jól írtam) a géphez kapcsolva? Nekem az okozott ilyen irányításos hibákat.

Ruffi
Indeo kodek kelett amugy...másik problémád nem értem igazábol irányitás beálitással van dond?

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Smuggler
Uninstaláld le a codeket talán...

Matthewpamer
Mafia 2-õvele mivan?Mikor adják ki?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

mafiahq
ja, ez a német server hibája,de akármit is töltesz róla ez van

jahh tuti jó a link csak nem v.mi eccerü leszedni, félóra xarakodás után is b..ik lejönni a filé
Sadun Tryst

ja, enyhén... 😊

Hacker
JA! Tényleg. Bocs Ezt elnéztem

mafiahq
Lelehet tölteni exxxon mind kettõt csak külföldön van fenn és , ezért többször fríssísd és elõbb utóbb elindul, de komolyan külföldön is ez van , lassú a server, aki jobban ért hozzá letöltés managerrrel simán letölti, csak az újra kezdés többre kell állítani! tuti jó a link!

Sadun Tryst
ezt én írtam!

Hacker
Persze hogy van lánya ezt én is tudom, de arról hogy felnõtt miközben Tommy ült, ARRÓL nincs semmi infó a gameben.
Amúgy hogy lánya, meg feleséége van, az az 1. intermezzóban derül ki, mikor Tommy rákérdez hogy: "Van felesége felügxelõ? Nekem egy feleségem, és egy lányom van...." Vagy hasonló, de ezt ÉN IS TUDTAM!

nah szal nemlehet letölteni öket ezt elirtam
http://mafiahq.uw.hu/ ezenaz oldalon van egy két jó mod csak sajna nemlehet öket pl a ramp mod meg a tommy haus ezek kellenének csak nemtalálom öket sehol máshol
Davidka
Jah, bocs nem ezt a szmájlit akartam

Davidka
Nah, én is valami ilyesmit mondtam, hogy azért van ott, hogy megvédjék (#4041)

Bucser
Tommy csak addig ül cellában amíg mindent le nem ír. Tehát a per végéig, hogy Salieri ki ne nyírja a koronatanút (Õt). És igen van egy lánya valamint egy felesége... Ezt elmondja a Felügyelõnek is meg Frankel is beszél róla mikor elengedi... Azért aki Mafia fan ezt illene tudnia...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
igen van 1 lánya, aki már az intermezzo 1-ben is megemlít, hogy: "Hogy mit tenne ön Norman nyomozó, ha lenne egy felesége és 1 gyereke?!" nem pont ez van a szövegben, de valami ilyesmi... utoljára 1 éve játszottam végig a gammát (az utóbbi idõben is csak Free Extr.-ben játszottam)... emberek, ez a kedvenc gammátok de mágsem tudjátok a történetet?! 😛 elszomorító... 😄

hykao
Szerinted honnan, hát a játékból!
Én úgy emlékszem, hogy szó van róla, hogy született egy lánya Sarah-tól (vagy hogy hívták a gárét), de lehet, hogy errõl a felügyelõnek beszél...
Hacker
Ezeket meg honnét veszed? Én nem emlékszem hogy a végén mondták volna. A lányáról meg ABSZOLÚT de semmi hír.

mafiahq
Innétletöltheted! 2 fajta is van! (Hunnenkoenig vs Stafler)

mafiahq
Emberbõl vagyok..

Davidka
Ejnye, ilyet illene tudni egy mafiahq-nak legalább vázlatosan, hogy volt és kész! No nem baj, Karácsony alkalmából bûneid megbocsájtásra leltek

Sadun Tryst
öreg hiba! 😊

mafiahq
nekem csak az maradt meg hogy lelövik a végén , vén papa formájára😛

Sadun Tryst
ja, valami ilyesmire emléxem én is

hykao
Börtönben ült bizony, és nem is keveset, ha jól emlékszem legalább tíz évet (de lehet, hogy 15-öt, de az is, hogy csak 7-et vagy 8-at), mintha még arról is beszélt volna, hogy közben felnõtt a lánya.
A rabok kapnak tollat.
Szabadulás után új személyazonosságot kapott.
Amikor lelövik - Salieri üdvözletével - akkor már idõs, a gyilkosok valami 50-es évek végi, 60-as évek eleji ford t-bird féleséggel érkeznek.
Sadun Tryst
börtön volt, mert rácsos az ablaka 😊

Hacker
Sztem a zsaruk ott rejtették el. Közben meg a maffiás kalandjait írogatta a bíróságnak, ezt láthattuk. De lehet hogy börtön volt...

Sadun Tryst
ja. 😊
az a lényeg, hogy volt börtönben és, hogy 1szer majd kijön onnan! 😄

Davidka
Hm... Nemtom, én úgy vettem ki, hogy a zsaruk oda bújtatták, nameg volt ceruzája, mindenféle jó, újságot is kapott és sztem ilyeneket nem kap egy rab. Nemtom, mind1, a lényeg hogy börtönben volt 😊

Sadun Tryst
ja, játszd végig a gamet, és láthatod, hogy levelt ír a családjának onnan! és nem rejtõzködött, hanem a büntetését töltötte le. csak azér nem végezték ki, merta maffiafõnököt lebuktatta. ugyebár Õ is csinált rosszakat, így a büntetést le kellett ülnie... aztán jött ki... bár ez így nem biztos, hogy igaz, de így lenne reális... 😊

Davidka
A végén télleg meghalt, csakhogy elõtte a börtönben rejtõzködött...

mafiahq
Be se ment a börtönbe! hanem meghalt a végén!

Hacker
Naná hogy lesz 2. rész. A Gamestar is megírta. Addig meg Vice Cityzek, Gothicozok, mert igen igen sokat kell még várni rá 😞

Hacker
Ja és boldog karácsonyt

Hacker
Sztem semmi. Mivel a pénznek nincs jelentõsége. Fegyvert nem kapsz, de talán bekerül a versenyautó a garázsodba és szabad futamon használhatod. TALÁN! Mert én patch nélkül játszottam.