Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ottto
Tommy nekem is a szívemhez nõtt. Végülis rendes csákó volt, mégha férfiakat gyilkolt alsógatyában 😄

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

rezsofiz

sazl : c

Johnyy

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

rezsofiz

Johnyy
Ja, volt a játéknak mondanivalója és tök jó kis filózófiai izék is! De volt benne egy ellentmondás :elõsször tommy azt mondta hogy : " jobb szegényen élni mintgazdagon meghalni", aztán meg azt hogy "jobb fiatalon ás gazdagon meghalni". DE azért még a csévónak tök eredeti gondolatai voltak halála után, na mindeggy én is sajnáltam tommyt

rezsofiz

Ottto
És jön a kettõ, ami bemutatja mi volt Tommy gengszter élete után 😉

rezsofiz
aha.nekem a végére tök hozzánott a szivemheez Tommy,és amikor vége lett a játéknak picit szarul éreztem magam,mer megoltek.. : (

Johnyy
Elvben pauli krva nagyot hibázott, de így egy szép kerek történet lett ami úgy olyan Ez volt az igazi érzést keltett, elkezdõdött és vége lett , lezárult.

Ottto
Pauli cseszte el. Ha nem jut eszébe a bankrablás, minden simán ment volna. De akkor a játéknak sose lett volna vége 😊

Johnyy
Szintúgy😊

Johnyy
Én mindenestre nem ellenkeztem volna Sy-vel mivel ha az a gyémántbiznisz bejött volna akkor még egy bankrabláspénznél is többet lehetett volna kaszírozni tommynak, meg amúgyis nem volt ellenség már csak gyûjteni kellett volna a lét...

Ottto
Dettó 😊

Ottto
Hálás volt. Mondta hogy gyorsan végezzenek velünk, ne szenvedjünk annyit. Csakhát pofára esett. Ha egyszer beállsz a családba, meg kel tenned amit mondanak, bármily nehéz is (Ld.:Frank)

Ez igaz, én se szoktam semmiben csítelni.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Johnyy
Hmm, pedig ha belegondolok hogy hány milliószor mentettük meg sam életét akkor .. hát lehetett volna egy kicsit hálásabb

Ottto
Sztem semmilyen játékhoz nem kell csít. Ha elakadsz, van végigjátszás, meg a fórumon mindenki szívesen segít 😄

Ottto
Én (szerencsére) sosem mentem 10es élet alá. Samet még kemény 32es élettel nyírtam ki, egy thompsonnal.

Johnyy
Na jó lehet hogy 3-at de emlékszem hogy 70 körül lehetett az életem amikor felvettem a galéri legmagasbb pontjánál a gyógyszercsomagot, de arra emlékszem hogy hihetetlenül jól sikerült nagy mákom volt és kész ,,, LOL😊

Sadun Tryst
2 golyót kaptál be? mert kb az vesze le annyit... LOL! 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Johnyy
Én ebbe a játélba már anyira belejöttem hogy a legutóbbi végigvitelkor az egész galériában Az egészben 15 élete vesztettem😊

Sadun Tryst
😄

Én 4el 😄

Sadun Tryst
én a hajamat téptem a végén... de szerencsére már visszanött! 😄

zaki
ja, amikor jönnek a zsaruk? na az tényleg gecc rész. én amikor elõször vittem végig (2X nyomtam végig teljesen), akkor Sam-et úgy öltem meg, hogy alig maradt 1 gramm életem, hát nem volt egyszerû, de sikerült 😊 de aztán csomószor megcsináltam a végét, mert annyira jó a vége a játéknak....

Sadun Tryst
jaja! 😊

Sadun Tryst
nekem a legdurvábban csak a hoteles pálya sikeredett, ahol utánna tetös üldözés van... na, azt 2 élettel nyomtam végig... 😄

Ehez a játékhoz szerintem nem is kell csít, annyira nem nehéz, bár vannak szemét pályák is, amiket úgy 1-4 hpval vittem végig, de nem baj 😄

zaki
ehh, most lebukott a kis csíter

Sadun Tryst
vagy ne használj Trainert. én már azt is hallottam, hogy 1.0 alatt xp-n ha trainert használsz, kicsap a gép... 😊

Ottto
Patcholj. SG-n fenn van.

bazza
Nem Tud valaki segíteni: Basszus!!!!!!!!!!!!

KB.fél éve végignyomtam... Most ujra játszanák vele de töltés után kivág az asztalra a kis genya.
HELP PLEASE!!!!!!!ki segíteni???

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Johnyy
Annál a küldinél csak szépen lassan a híd szélén kell menni nekem 3.jára sikerült aszem, de legalább azt gondoltam hogy azzal a tankkocsival lehet lõdi de nem 😞((

Johnyy
Amugy nekem is a free ride extrémes metések (régi) betöltése nem megy????

bazza
Basszus!!!!!!!!!!!!

KB.fél éve végignyomtam... Most ujra játszanák vele de töltés után kivág az asztalra a kis genya.
HELP PLEASE!!!!!!!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Sadun Tryst
😄 nekem az úgy 30.-ra sikerült! 😊

Ottto
Az nekem teljesen véletleenül sikerült. Már vagy 10edjére mentem neki. Már nagyon dühöd voltam. Dühömben agyonlõttem azt a fickót a kórház elõtt, erre sikerült megcsinálni 😊

Sadun Tryst
hát jah, van néhány nagyon kemény küldi! pl. én már a bombázos résznél nagyon leizzadtam! (amikor egy nagyon régi Bolt-al kell "végigszáguldani" 1 hídon, ami fölött 1 Zeppelin bombáz minket, de ha 60 fölé megy a sebességmérö, akkor leáll a járgány)

Ottto
A Free Ride Extreme a játék legnehezebb része 😊)

Johnyy
Éljen a free ride extreem , na most az nem volt semmi megcsinálni nekem aszem amikor nem szabad volt 40mf alá csökkenni a sebességel egy truckal na nekem az volt a legnehezebb de legyûrtem , fuf a20. küldi az hogy vigyél dobozt és fusd körbe a házat na most ezért kapsz egy kedilekket hát kicsit megéri, de az a crazy hors hát nonon

Sadun Tryst
😊
sok rejtett autó kinyitása! 😊

Már nem kell, rájöttem.

Megcsináltam. Én úgy tudtam, hogy Colt 1911-el egy tárat belelõttem a fejébe, utána elmenekült, majd miután láttam hogy jön ki a fal mögül, lõni kezdtem és vége.

Valaki elmondaná hogy mi a Free Ride Extreme lényege?

Johnyy
DE úgy hogy szembe legyél vele ,közöttetek a kupola , vagy mi és tomzonnal mehet egy idõ után elszökik nem lõ vissza és akor követed a vérnyomokat majd a folyosó végefelé vigyázz és lõdd ki majd élvezd hogy ezt a játékot is befelyezted.....

Gyadi
Nagyon kira volt a játék, engem nagyon megfogott, fõleg az outro, ez a legjobb mondat:
"Mr. Salieri sends his regards."

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Akkor puskával lõjem hókon, az a legegszerûbb?😊

Johnyy
Az utolsó pájának melyik részén ? Samnél én odamentem mellé és bravúros taktikával rálõtem legalább 10000 töltényt és 50-50 repeszt és sörétet de meg sem kottyant a fiúnak. úgy kellett hogy spring puskával( direkt félre volt téve erre az alkalomra) belelõttem a komó felyébe majd megpattant és követve a vérfoltot tomigunnak a kiugró Szemet szemen lõve jött be az outró és haleluja

Mr. Salieri üdvözletét küldi!

Davidka
Azokat 😊)
Én fõleg thompsonnal vadásztam az embereket 😊

Az uccsó pályán amikor Sam-et kell megölni, milyen fegyvert érdemes használni? Van nálam Colt, Thompson meg puska.

Ottto
Nekem se. Ezért is csodálkozok