7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • Vlala #4877
    Az még a Percy féle oldal lehetett, de fogalmamm sincs, hová tűnt...
  • steweee
    volt egy magyar oldal ahol sárga volt a háttér, de már nem találom. ahhoz vki linet tudna adni?
  • Vlala #4875
    A mentéseket ki kellett volna szedni... valahol biztos van, Mafiahq oldalán találhatsz!
  • steweee
    ja, és ha újrainstallálás után nem szeretném újból végigvinni, arra van már save vagy csalás? olyan kellene ahol végig van játszva, mindegyik küldi választható, és a free ride is meg van csinálva hogy elérhető legyen az összes kocsi
  • Hentes Bill #4873
  • steweee
    mafiával foglalkokó magyar és nem magyar oldalak linkjét beszúrna vki? lehetőleg a teljesség igényével. mert egy dvd deluxe verziót szeretnék kiírni, peccs, magyarítás, modok, végigjászás, térképek, leírások stb. szóval mindent ami fellelhető
  • M@TriX
    köszi ;)
  • 12346
    jaja én is ott szoktam költekezni. meg a kórház felé is sűrűn megyek, mer sokszor történnek nagy anyagi kárral járó balesetek is.
  • Vlala #4869
    Pete fegyverboltjában el lehet költeni csemegékre, egy-két gránát egy dugóban elég jól tudja oszlatni a tömeget... (Legalább azt megoldhatták volna, hogy ha van nálad gránát, azt ki tudd lőni a Black Metallal...)
  • 12346
    gta-ban se nagyon lehet mit kezdeni a zsével, ha már végig nyomtad. itt meg randalírozásra jó az a zsé pl:)
  • Vlala #4867
    Ebben igazad van. De vedd alapul a 70 év korkülönbséget a két játék között, a 30-as évek korabeli fegyvereivel tényleg mesterség volt vérfürdőt rendezni, míg egy mostani fullautomata Berettával egy ötéves kisgyerek is fejbe tudja lőni a szüleit...
    "a gta is ua jó mint ez, csak más" OK, értem.
    Az UFOnál tegyél úgy, mintha kilőnél az ablakon (nem kell fegyver, a lényeg, hogy a célkeresztet tudd az egérrel irányítani) és egyik kezedben kormány/billzet-másikban egér kombinációban tartsd szemmel az ufót, ha ügyes vagy, olyan kameraállást is találhatsz, amellyel az ufót és az utat egyszerre látod.
    A Vagy tépsz vagy felrobbansz titka az útvonalválasztásban rejlik, ne a legrövidebb utat válaszd, hanem a legszélesebbet, mert azo jobban lehet tépni. Nincs időhöz kötve, körbe is mehetsz a városon...

A többi küldi is hasonló, de a FRE igazából fanatikusoknak való.
  • steweee
    nem kell hozzá külön magyarítás, nekem is 1.2 peccs és megy a régi magyarítással
  • steweee
    azért ha a tűzharcokat összehasonlítjuk a maxxel, van különbség. itt is lehet ugyan mészárolni, de vagy sikerül vagy nem. a maxben azért volt elgondolása és kivitelezése a dolognak, ügyességgel és tapasztalattal nagyon lehetett haladni.ha játszottál vele tudod miről beszélek.nem kifejezetten a bulett time hiányzik.egyébként a gta is ua jó mint ez, csak más. kinek mi jön be. nekem mindkettő.de a lényeg hogy nem baj az ha átvesznek jó ötleteket egy másik játékból. itt is ott is vannak jó és kevésbé jó dolgok, itt a graf, a fizika, a sztori ami felülmúlja, a gtaban él a város küldetés nélkül is van mit csinálni, és ez teszi naggyá
    egyébként te megcsinálta szabad út extrémet? ott kaphatjuk meg a hiányzó kocsikat, de elég gagyi küldik vannak. kettőt próbáltam eddig, az ufóüldözőst és a vagy tépsz a teherkocsival vagy felrobbanszt. elég gagyi mindkettő, ráadásul az ufót mindig szem elől tévesztem mert olyan magasan van
    a szabad út -nál mit lehet csinálni?az frankó hogy be lehet járni a vidéket, ilyen még egy játékban sem volt, tiszta jó furikázni. mondjuk egy stoppos csajt belerakhattak volna, akit ha felveszel, időnként fecseg egy kicsit. ha visszamegyek a városba, a gengszterek kinyirásával jó pénzt lehet szerezni, de van jelentősége? bizonyos pénzmennyiség után történik vmi? extra autó vagy ilyenek?
  • 12346
    gta-t sztem hagyjuk a maga tömegeksünfilm fílingjével. legalább az autózás lenne jó benne..:))) de élvezhetetlen.

steweee: mi az hogy üres? mit akarsz csinálni?
    max payne irányba való fejlesztés alatt pl a balett időre gondolsz? biztos nem lesz:))
  • steweee
    hát azért a max paynetől eléggé távol áll. persze így sem rossz, de a köv részben már remélem fejlesztik ilyen irányban is. és kellene bele egy csipetnyi gta is, pl lennének kirablásra váró üzletek, bankok, olyan épületek amikbe be lehetne menni, épületek amit meg lehet vásárolni "tissztességesen összekuporgatott pénzünkből" stb. talán a végső cél lehetne itt is a város feletti teljhatalom megszerzése. egyetlen negatívuma a játéknak hogy a sztorin kívül üres, nem lehet mit csinálni. persze ehhez hozzáteszem nagyon gyorsan, hogy valszleg direkt nem gta utánzatot akartak belőle csinálni, és más téren meg sokkal jobb lett. egyébként egy hiperszuper játék, most is ezzel játszok, régen nem tudtam maximunra rakni a grafot, és most ámuldozok a végső csatánál a galériában.a maga idejében meg megagigamultihypersuper játék volt, nem győztem végigjátszani
  • Vlala #4862
    :-DDD "A Don emberei rajtaütést terveznek egy kis gyárépületen, hogy megszerezzék a szupertitkos üzemanyagot, amellyel az autók szárnyra kapnak..."
  • akyyy
    éppen ki kéne fejleszteni :D
  • Vlala #4860
    OL az, 30-as évekbeli járgányba nitro... nagyot szólna!
  • akyyy
    jha.meg nitro :D.
    amúgy nekem nem kel mondani , végigvittem már, most épp gondolkozom azon hogy felteszem e,,,,csak most már nem akadozna
  • 12346
    nah, a varázslatokat hagyjuk..:) még csak az kéne ebbe. az életben nem játszanék vele:))

én inkább azt szeretném, ha a gta is hasonló szintű lenne, mint a mafia
  • Vlala #4857
    Aham, meg egy Live For Speed-szerű autós fizika, egy Fable-szerű fejlődési rendszer, meg a Sacred varázslatai... ja, kamionok is kellenek, legalább PTTM-szinten!

De tényleg, mi a lófüttynek kell mindenbe beleerőltetni a Bullet Time-ot? A Matrix lejárt lemez... (Matrix, nem Neked szólt :-) )
  • hiba
    http://english.bonusweb.cz/dema/mafiabluedream.html
  • hiba
    dehat olyan harcrendszere van , csak nincs vetodes, meg timeshift vagy mi, meg matrix effektek stb :)
  • steweee
    ha egy max payne szerű harcrendszer lenne és úgy lenne egy maffia szintű sztori, az lenne a játékok játéka! remélem a következő rész már ilyen lesz.
  • Kaszi46

tényleg vérprofi über megagiga pláza brutál a game! szegyenletes modon csak 1szer toltam végig. pótolnám én dehát....
  • hiba
    vilag egyik legjobb kaland-akciojateka ami a hangulatat illeti numero 1-es - iden meg nem toltam vegig de ami kesik nem mulik
  • Kaszi46
    látod itt a bizonyíték:D
  • Kaszi46
    onnan hogy 1szer már végigtoltam.
    de nemtom akkor xp-m volt e
    amugy meg tökmind1 mert 2 cd nél befagy a telepítés, pedig hogy örültem hogy újra meg tudtam szerezni+ van hozzá magyarítás is. namind1:\
  • akyyy
    miből gondolod hogy gyöngyszem?
  • ollie
    miért ne menne?
  • Kaszi46
    köszi!
  • [HUN]FaTaL
    megy
  • Kaszi46
    xp-n megy ez agyöngyszem?
  • kispalika
    Köszönöm, előre is. A címem: [email protected]
  • Vlala #4843
    Ha megadsz egy emailcímet, elküldöm Neked a bővítettet...
  • kispalika
    A Mafiahq oldalon lévő 3 térkép csak az integető emberek helyét jelöli.
    Neo oldalán (mafiaextra.try.hu) található térképeket nem tudom megnézni, mert kiírja, hogy az oldal nem található.
    Máshol nincs fönt ilyen térkép?
  • Vlala #4841
    Pont ezt mondtam, Neonak van egy térképe, amin a FRE összes küldetésének megtalálható az útvonala (nem beszélve egyéb nyalánkságokról). A játék saját térképe nem mutatja ezeket, de hol láttunk már olyat, hogy a játékhoz mellékelik a végigjátszást?
    Az UFO-küldetésnél javallom a szabad kamerát (mintha lőnél), nézz folyamatosan a csészealj felé, és próbáld meg az úton tartani a járgányt... nekem ment segédtérkép nélkül is!

A játék dobozából az eredeti (A2-es méretű) térkép nagy poén, kint van a falamon, kicsit furcsa, amikor a vendégeim nézegetik, hogy hogy jutnának el a városközpontba... a hülék azt hiszik, ez Tarján :-D
  • kispalika
    A térképek megvannak nekem is. A játékban lévő térkép is jó. De pl. az UFO-s küldetésnél ez van a leírásban: "ha megszökik előled az UFO, kövesd a térkép által megadott utat, hogy megtaláld." Ezt én úgy értelmezem, hogy valahol van olyan térkép is, ami egy-egy feladat útvonalát jelöli, mivel a játék térképén nincs külön jelölés ilyenekre.
  • Vlala #4839
    Van hozzá bővített térkép, Mafiahq oldalán megtalálod.
  • kispalika
    Kb. 20 oldalt elolvastam, a többi 40-hez most nincs időm. A Free Ride Extreme küldetések leírásában több helyen is olvastam, hogy "menj a térkép által megadott úton". Milyen térképre gondol, mert a játékban lévő térkép nem jelöl útvonalat.??