7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • mafiahq
    Fenn a honlapon.. ;P htttp://mafia.try.hu
  • Vlala #4836
    Nem tudom, talán Staflernek van patchfüggetlen magyarítása... Mafiahq?
  • arty
    Jogos.. csak 1.2höz nem találtam magyaritást ;) Mivel az 1.2 eléggé hanyagolva van, mint patch... sehol semmi rola, talán mert elég későn jött ki a játék megjelenéséhez képest.
  • Vlala #4834
    Inkább attól, hogy nem a játéknak megfelelő verziószámú magyarítást használod.
  • arty
    na, franko ... irányitásnál hiányos a beállitott bill.-k kijelzése... :(

ez lehet a magyaritástol ?
  • 12346
    1.2es peccs biztos nem fake, mert nekem már jóideje megvan a deviance féle.
  • arty
    na, az 1.2 nem lehet fake, mivel a hivatalos oldalon is kintvan... a kiadóén is, stb.

take2 oldala pl
  • arty
    LS3D Engine V3.95.1 Jun 24 2003 GetVer:395

ez van nekem a log.txt ben! bemásolná az övét vki 1.0 ill. 1.1 ről ?
  • arty
    fake ?? :)

érdekes ... még krekk is van hozzá, nem is egy. sok oldalon fent is van.. bár a hivatalos mafia oldalon nincs.

Most, hogy ezt felinstalláltam, akkor 1.0 maradt a játékom, vagy 1.1 lett ??

Hogyan lehet az aktuális verziot ellenőrizni ?
  • toMpEr
    1.2 fake, nem csinal semmit
  • arty
    mafia 1.2 unofficial ?????????
  • modellmaker
    Sziasztok!

Az lenne a bajom, hogy telepítésnél amikor kb. a 2. cd vége felé jár egyszerűen megáll. Nem csinál semmit. Mi lehet a probléma?

Előre is köszi: Modellmaker
  • arty
    azt sem értem, akár hány mod oldalt nézek, az 1.2 le sem tölthető sehonnan, pedig nekem van egy ilyenem ...

magyarázat? :)
  • arty
    azok a cuccok, amik az 1.1 es pecshez vannak, mennek az 1.2vel is ?

pl magyaritás, valodi kocsinevekkel ... stb.
  • Kit--Kat
    Nagy köszi!
  • 12346
    elindítod a progit, asszem nyomsz egy C-t, és onnan már minden beállítás adja magát:) nincs is sok. hova akarsz képet menteni, milyen formátumban, mit foglaljon magába, billentyű kombináció, meg még 1-2 apróbb beállítás.
  • Kit--Kat
    Na kérlek segítsetek!!!
  • Kit--Kat
    ....
  • akyyy
    szerintem 16 számrendszerben. :P :)
  • Kit--Kat
    és ez hogy műxik?
  • 12346
    pl úgy hogy először letőttöd vhonnan:)
  • Kit--Kat
    Azt hogyan?
  • Kit--Kat
    ismerem, de nem műxik:(((
  • 12346
    inkább használj printscreen helyett irfanview-ot.
  • akyyy
    Próbáld a Print Screen-t, és másold be a a paintba...
  • Kit--Kat
    Hogyan lehet képet csinálni a játékból, a printscreen nem működik.
  • mafiahq
    Sok sikert.. :)
  • Sadun Tryst
    na majd jövőre haverokkal 1et mi összedobunk... :D
  • mafiahq
    Sajna úgy nézz ki a 2-3 csapat közül egyik se "tudja" befejezni!

Idézem egyik csapat levelét: (Nem nekem írták!)

"Hello! Elnézést a késői válaszért, valahogy elkevertük a leveledet.
    Sajnos nem tartom valószínűnek, hogy belekezdenénk más játék magyarításába is. Az az igazság, hogy hivatalos, kiadott verzióra, aminek az előállítási költségeit a kiadó finanszírozza, nem látok esélyt. Ennek hiányában pedig csak az ingyenes változat marad, mint az összes eddigi munkánk. A helyzet azonban az, hogy elég sok pénzbe került így is nekünk ezeket elkészíteni. Rengeteget kellett hozzá utazni, stúdióbérletet fizetni, stb. Mindezt megtetettük saját zsebből, mert szerettük volna megcsinálni kedvenc játékaink magyarításait. De sajnos ebből a pénzből semmi nem jön vissza, anyagilag nagyon megterhelő lenne. Éppen ezért nem valószínű, hogy a jövőben lesz tőlünk további hasonló magyarítás. Ilyen körülmények között nem megy.:("

• Hentes Bill #4808
    szinkronnal mi a helyzet? :D
  • akyyy
    http://mafia.try.hu
  • akyyy
    http://mafia.try.hu
    Javítást tölcsél le...vagy olvass lentebb
  • Csabesz6
    Volt már valakinek olyan,hogy a versenyautós küldetés(nekem kell versenyezni a versenypályán)betöltése közben kilép a windowsba?Ilyenkor mi a teendő?PLEASE HELP!!
  • Vlala #4804
    Aha, ez akkor van, amikor nem férne el egymástól a két szerelvény... bár ennyire nálam még nem fajultak el a dolgok, hogy három szerelvény egymás mögött... ha autót állítok elé, akkor is továbbmegy, csak kicsit nagyobb gázzal (ill. árammal)
    Ikarus 55 rulez!
  • mafiahq
    Király..
  • steweee
    találkozott már vki vasúti felüljátó dugóval? mikor egyszerre csak megáll a szerelvény, és vagy egy perc múlva indul csak tovább. azt hittem elsőre, hgoy megfagyott. aztán leszálltam, és láttam, hogy egy szerelvény éppen kifut, amiről leszálltam benn áll, másik kettő meg mögötte
  • zoszt
    Neutral elkészítette az Ikarus 55-öst is.

Ik55
  • Sephi
    Ma este ujrapakolom! Ha nem segit akkor majd megkerlek kuld el oket!
  • Vlala #4799
    Na azért tegyük hozzá, hogy ez kábé annyira logikus, mint a tyúxar az autópályán... :-)
    Sephi:
    ilyennel még nem találkoztam... újratelepítés nem segítene rajta? (mentést ne felejtsd el kivenni előtte)
    Nálam ment rendesen, lehet hogy az is helpelne, ha elküldeném a küldetés fájljait...
  • 12346
    ezt meglesem én is. játékokban előszeretettel vezetek buszt. midtownokban is csipáztam őket, mert kicsit másképp kell kezelni, mint egy kisebb autót:)