7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
Nálatok is 10 kb/s-el jön a cucc??
Kb. 60-al indul, majd 10 re csökken a sebesség :(( -
Kösz.Itt tényleg fennt van! -
zoszt #4915 Itt a 70s mod fenn van biztosan meg egy csomó másik. Tpasztalat esetleg ezekkel? Nem teszik instabillá a játékot? -
Vagy a '70s modot... -
A BLUE DREAM modot honnan lehet leszedni??
Csomó helyen találtam, de mindenhol törölve volt már!! :( -
enm kell köszi most már jó, most igyexem végig vinni, hogy teljes legyen a szabadextrémem, és tudjak buszozni :D
és ne mondjátok hogy tegyek be elmentést, mert végig akarokm vinni másodszorra -
ahogy érzed. nem kötelező:) -
régen fenn volt valamelyik magyar mafiás honlapon -
zoszt #4909 Sikerült feltenni? -
na siker élmény -
ah...ez szörnyű.....hosszú....elmondjam? -
ja, az gáz. mé nem lehet felpakolni? behalt? -
pont ez az, feltenném a játékot de nem lehet :(. én meg rá vagyok "izgulva". menéztem itnroját, amit cdről meg tudtam nézni...hát...brűhűhű....... -
szedd ki a gémből. -
a zenéjét nem tuggya valaki elküldeni nekem? -
Az informátor a hülye ;) Nekem sincs..! -
Vlala #4901 Bumm, akkor lelövetem az informátoromat (nekem iseredeti van, én sem találtam... azt hittem, én vagyok hülye.) -
Nekem eredeti van és nincs benne! -
Vlala #4899 az eredetiben állítólag van (én még nem találtam meg, pedig végignyálaztam a könyvecskét is) -
Nincs konzol ;] -
Konzolt melyik gombbal lehet előhívni? -
Vlala #4896 a legjobban azzal járnál, ha megv... (stop) -
WOW BAZE THX!!!
Igaz a mafiát nem nagyon látom de 1 csomó ojan gém van fent amit ezidáig keresgéltem,reménytelenül de most:)))
Milliószor köszike!! -
Például innen is megpróbálhatod! -
szvsz más alternatíva nem nagyon van. -
Nemtudjátok honnan lehet leszedni a gamét,dc-n kívül?Nem baj ha fizetős a warez. -
az addon szekerek is általában gyorsabbak. én azokkal zúzom. -
Vlala #4890 Benzinkúton lehet tankolni, ha kilőtték a tankodat akkor benzinkút-Bertone-megint benzinkút...
Sokkal többet nem tudsz, esetleg a bónuszautók megkeresése, és a minél több pénz megszerzése (maffiózók likvidálása) okozhat örömet, de nem is kicsit...
Taxizni tényleg lehet alapból, de érdemes valamelyik FRE-ben megnyert autóval nekiindulni, gyorsabbak.
Pénzszerzésre nekem még mindig a Black Metal török-zúzok stílusa jön be, múltkor betoltam egy maffiózóautót a benzinkútra, szép nagyot szólt! -
zoszt #4889 Taxizni taxival alapból lehet. Meg lehet gyorshajtani. -
Htjet #4888 Fegyvereket lehet venni a szokott helyen. Pénzért lehet lődőzni a roszfiúkat. A radaron narancssárga szinnel jelöli a kocsijukat. Elvileg már van hozzá egy mod, amelyben még taxizni is lehet. A http://mafia-game.hq.hu/ oldalon találsz még pár egész jó modot a játékhoz. -
kispalika #4887 A szabadútban mit lehet csinálni, hova lehet bemenni? Eddig a Kórházba tudtam menni életért, Bertone szervízébe javítani, fegyverboltba vásárolni és Salierinél menteni. Van még valami más hely? -
A 2. részről nem hallottatok valami jót? -
ok, bízunk benne ;) -
steweee #4884 köszi, azt máshonnan is le tudom tölteni. szóval ha megvan ott minden, akkor rendben, a max payne 1-2 vel lesz egy deluxe dvd-n. örök darabok! remélem a gyermekeim is játszani fognak vele ! :) -
Szinte minden fenn van nálunk, habár nem olyan rég törölték a Russian modot, ha akarod visszatölthetem :| -
Vlala #4882 Tényleg így van. A Mafiával foglalkozó magyar oldalak között a mafiahq a legnagyobb, amit ott nem találsz meg, azt nem is érdemes keresni...
Percyé nem sárga volt? Lehet, régen volt már, sok tüzes víz lefolyt már azóta... -
steweee #4881 nekem az is elég, ha azt mondod, hogy a mafia.try.hu-n is rajta van minden ami kell, modok főleg, persze csak ha tényleg így van. -
Sárga hátteru Mafiás magyar honlapot még sosem láttam.. ;)! szerintem nem is volt! percy-é nem sárga volt! -
Vlala #4879 Gondolom, Mafiásat keresett -
szerintem több ezer sárga hátterű magyar oldal létezhet