7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • Slayerboy
    Nálatok is 10 kb/s-el jön a cucc??
    Kb. 60-al indul, majd 10 re csökken a sebesség :((
  • Slayerboy
    Kösz.Itt tényleg fennt van!
  • zoszt
    Itt a 70s mod fenn van biztosan meg egy csomó másik. Tpasztalat esetleg ezekkel? Nem teszik instabillá a játékot?
  • Slayerboy
    Vagy a '70s modot...
  • Slayerboy
    A BLUE DREAM modot honnan lehet leszedni??
    Csomó helyen találtam, de mindenhol törölve volt már!! :(
  • akyyy
    enm kell köszi most már jó, most igyexem végig vinni, hogy teljes legyen a szabadextrémem, és tudjak buszozni :D

és ne mondjátok hogy tegyek be elmentést, mert végig akarokm vinni másodszorra
  • 12346
    ahogy érzed. nem kötelező:)
  • Kit--Kat
    régen fenn volt valamelyik magyar mafiás honlapon
  • zoszt
    Sikerült feltenni?
  • akyyy
    na siker élmény
  • akyyy
    ah...ez szörnyű.....hosszú....elmondjam?
  • 12346
    ja, az gáz. mé nem lehet felpakolni? behalt?
  • akyyy
    pont ez az, feltenném a játékot de nem lehet :(. én meg rá vagyok "izgulva". menéztem itnroját, amit cdről meg tudtam nézni...hát...brűhűhű.......
  • 12346
    szedd ki a gémből.
  • akyyy
    a zenéjét nem tuggya valaki elküldeni nekem?
  • mafiahq
    Az informátor a hülye ;) Nekem sincs..!
  • Vlala #4901
    Bumm, akkor lelövetem az informátoromat (nekem iseredeti van, én sem találtam... azt hittem, én vagyok hülye.)
  • mafiahq
    Nekem eredeti van és nincs benne!
  • Vlala #4899
    az eredetiben állítólag van (én még nem találtam meg, pedig végignyálaztam a könyvecskét is)
  • mafiahq
    Nincs konzol ;]
  • balintka
    Konzolt melyik gombbal lehet előhívni?
  • Vlala #4896
    a legjobban azzal járnál, ha megv... (stop)
  • Mr_no_NaMe
    WOW BAZE THX!!!

Igaz a mafiát nem nagyon látom de 1 csomó ojan gém van fent amit ezidáig keresgéltem,reménytelenül de most:)))

Milliószor köszike!!
  • Tatyla
    Például innen is megpróbálhatod!
  • 12346
    szvsz más alternatíva nem nagyon van.
  • Mr_no_NaMe
    Nemtudjátok honnan lehet leszedni a gamét,dc-n kívül?Nem baj ha fizetős a warez.
  • 12346
    az addon szekerek is általában gyorsabbak. én azokkal zúzom.
  • Vlala #4890
    Benzinkúton lehet tankolni, ha kilőtték a tankodat akkor benzinkút-Bertone-megint benzinkút...
    Sokkal többet nem tudsz, esetleg a bónuszautók megkeresése, és a minél több pénz megszerzése (maffiózók likvidálása) okozhat örömet, de nem is kicsit...
    Taxizni tényleg lehet alapból, de érdemes valamelyik FRE-ben megnyert autóval nekiindulni, gyorsabbak.
    Pénzszerzésre nekem még mindig a Black Metal török-zúzok stílusa jön be, múltkor betoltam egy maffiózóautót a benzinkútra, szép nagyot szólt!
  • zoszt
    Taxizni taxival alapból lehet. Meg lehet gyorshajtani.
  • Htjet
    Fegyvereket lehet venni a szokott helyen. Pénzért lehet lődőzni a roszfiúkat. A radaron narancssárga szinnel jelöli a kocsijukat. Elvileg már van hozzá egy mod, amelyben még taxizni is lehet. A http://mafia-game.hq.hu/ oldalon találsz még pár egész jó modot a játékhoz.
  • kispalika
    A szabadútban mit lehet csinálni, hova lehet bemenni? Eddig a Kórházba tudtam menni életért, Bertone szervízébe javítani, fegyverboltba vásárolni és Salierinél menteni. Van még valami más hely?
  • Duddits
    A 2. részről nem hallottatok valami jót?
  • mafiahq
    ok, bízunk benne ;)
  • steweee
    köszi, azt máshonnan is le tudom tölteni. szóval ha megvan ott minden, akkor rendben, a max payne 1-2 vel lesz egy deluxe dvd-n. örök darabok! remélem a gyermekeim is játszani fognak vele ! :)
  • mafiahq
    Szinte minden fenn van nálunk, habár nem olyan rég törölték a Russian modot, ha akarod visszatölthetem :|
  • Vlala #4882
    Tényleg így van. A Mafiával foglalkozó magyar oldalak között a mafiahq a legnagyobb, amit ott nem találsz meg, azt nem is érdemes keresni...
    Percyé nem sárga volt? Lehet, régen volt már, sok tüzes víz lefolyt már azóta...
  • steweee
    nekem az is elég, ha azt mondod, hogy a mafia.try.hu-n is rajta van minden ami kell, modok főleg, persze csak ha tényleg így van.
  • mafiahq
    Sárga hátteru Mafiás magyar honlapot még sosem láttam.. ;)! szerintem nem is volt! percy-é nem sárga volt!
  • Vlala #4879
    Gondolom, Mafiásat keresett
  • ollie
    szerintem több ezer sárga hátterű magyar oldal létezhet