7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • [Walaki]D`Lair
    Alaplapi....:DD

ALC 650-es csipp...
  • balintka
    Akkor megnyugodtam erre a nemhivatalos információra...
  • mafiahq
    Bálintka tudtommal nem álltak le vele, mivel hivatalosan el se kezdték, de nem hivatalosan már készül! :]

Slayer akkor nálad volt a gond, nálam és másoknál működik..!
  • Vlala #4954
    Csak szoftveres hang? Akkor a játék nem tud róla, hogy van hardveres hangkártyád, márpedig sztem a játék a Windowstól kérdezi meg, hogy mit használjon. Próbálj audio drivert frissíteni, az nem árthat...
    Pontosabban milyen hangkártyád van?
  • [Walaki]D`Lair
    Naaa...segítsen valakííí!!!! :(
  • Slayerboy
    Csak hogy értesd... ezt nyílik meg miután az oldalon a letöltésre kattintok.(Letöltés ablak nem nagyon jelenik meg.)De lényegtelen.Az a lényeg, hogy sikerült. :)
  • Slayerboy
    Nem vagyok olyan hülye, hogy a html-t töltsem :)
    Ha az oldalról kattintok a letöltésre, megnyílik külön ablakban ez a bonuswebes cucc, de nem indul el a letöltés.Akkor valszeg nálam van gond.De ez a link letöltésvezérlő nélkül is jó.
  • Slayerboy
    Remélem nincs igazad.
  • [Walaki]D`Lair
    naaaaaa....:(
  • [Walaki]D`Lair
    Hali! most kezdtem el nyomni a játékot (megint)

A játék közbeni beszélgetések csak és kizárólag szoftveres hangal mennek (software mixing), de úgy meg rohattul akad a játék, mert ugye a procit használja...plz help mert így nem az igazi a fíling...:(
  • balintka
    Ha jól informált vagyok, úgy tudom hogy leálltak a fejlesztéssel...
  • mafiahq
    Hát sajna nem ártana 1 2 kép és sok-sok info róla, netán egy interjú :] .. demo?:)) stb. ;)
  • balintka
    Mafia 2-höz visszatérve, amit találtam a játékról, híreket nem elég bíztatóak...
  • balintka
    oksi
  • mafiahq
    Remek,gratula!
    Közben nyugodtan próbálj ki 1-2 modot, autó modellt ;) .. van bőven!
  • gery88
    Lesz Mafia 2???
  • balintka
    Megvan! Közben kiakasztottam! Istenkirály game, várom a kettőt.
  • mafiahq
    Ezt letöltés managerel tölsd..!
    De úgy a biztos ahogy mondtam már előszőr a bonuswebre menj aztán ott a free server.. !!!
  • mafiahq
    Rosszat töltesz, nem a .html kell hanem maga a fájlt (.exe).. de mi az hogy nem nyílik meg neked külön ablakba.. akkor ott már baj van.. nálam és másnál jó.. :]!

Amúgy gyengébbek kedvért itt a közvetlen cím.. SLAYER FIGYELJ neked szól.. ;]
    BD: SNOW City
  • Slayerboy
    Nem hiszem... más letöltéssel nincs baj.Csak ezzel.
  • arty
    köszönöm, közben megoldodott, de másodikra médiumon nem tudom végigvinni .... :))
  • Vlala #4936
    Slayerboy: nnics valami kikapcsolav Neked? Nincs korlátozva a neted?
  • Slayerboy
    Megtaláltam a módot egy csomó oldalon, de sehonnan nem jön le :((
  • Slayerboy
    Beszarás... így sem működik... letölt valami 366 k-os fájlt, de nem birom futtatni :(
  • Slayerboy
    Ja :DD Tényleg... nem ártana egy magyarítás neked!
  • zoszt
    Szerintem ki kell sétálnod Pauli után, mert ez még csak a terepszemle, kerülni kell a feltűnést. Ha jól csalódom.
  • Slayerboy
    Nemértem...amikor a tervet mondja el, vagy a bankrabláskor?
  • Slayerboy
    Próbáltam azt is, de nekem bejön a fehér ablak, és semmi. Nem jön ki a fájl letöltése ablak.
    Megpróbálom letöltésvezérlővel. Kösz.
  • mafiahq
    Nálam jó a letöltés! :]
    Új ablakba megnyílik 1 bonusweb-es ablak ott klikk oda hogy Bonusweb Free Server mivel ez ingyenes! Amúgy használj letöltés managert mert nem biztos hogy egyből el fog indulni mivel 200-as a limit! Ennyi, ha egyszer elindítja akkor már hamar lejön.. használj letöltés managert!!

u.i: Nekem letöltés manager nélkül is lejött, most próbáltam.. !
    A honlapon (http://mafia.try.hu) klikk a modokhoz és ott keresd meg bluedream snowcity..!
  • balintka
    Már megint elakadtam egy jelentéktelen kis dolgon. Moonlighting nevezetű fejezetnél amikor bemegyek Paulival a bankba egy fél perc után mindig kiírja, hogy észrevettek az őrök. Fegyver nincs a kezemben. Mit csinálhatok rosszul?
    Előre is kösz.
  • Slayerboy
    Amúgy megéri letölteni?
  • Slayerboy
    Szól :)
    #4924 !
  • Vlala #4925
    nekem már lejött egy-két hónapja...
    szólunk Mafiahq-nak, aztán holnap már jönni fog.
  • Slayerboy
    Nekem onnan nem jön le... nemtom miért.Neked jön?
  • Vlala #4923
    Mafiahq oldaláról például.
  • Slayerboy
    Letöltöttem a 70s modot... de egy jó nagy rakás sz*r.:(
    Órákon át töltöttem, erre egy nagy ratyi.:D
    Nem tudjátok, hogy a Blue Dream modot honnan húzhatom le?
  • Slayerboy
    Úgy kell a váltókat állítani, hogy abba a garázsba ütközzön, ahol Morello van!(A Lassiter áll amellett a garázs mellett.)
  • Alblink
    Bocs hogy nem olvasgatok vissza.de hivatalosan keszitik a masodik reszt?es valami info van rola,es hol.elore is koszi
  • balintka
    Hali! Kellene egy kis segítség! Elakadtam a You Lucky Bastard! nevű fejezetnél. Ott, amikor ki kell venni a bakokat a vasúti kocsik alól és az nekimegy az ajtónak. Azután mindig azt írja ki, hogy elvesztetted a lehetőséget hogy bejuss Morello rejtekhelyére.
    Help please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • mafiahq
    Külföld.. mást vártál:]? Ez a jobbik eset, néha meg is áll stb.!