7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
[Walaki]D`Lair #4957 Alaplapi....:DD
ALC 650-es csipp... -
Akkor megnyugodtam erre a nemhivatalos információra... -
Bálintka tudtommal nem álltak le vele, mivel hivatalosan el se kezdték, de nem hivatalosan már készül! :]
Slayer akkor nálad volt a gond, nálam és másoknál működik..! -
Vlala #4954 Csak szoftveres hang? Akkor a játék nem tud róla, hogy van hardveres hangkártyád, márpedig sztem a játék a Windowstól kérdezi meg, hogy mit használjon. Próbálj audio drivert frissíteni, az nem árthat...
Pontosabban milyen hangkártyád van? -
[Walaki]D`Lair #4953 Naaa...segítsen valakííí!!!! :( -
Csak hogy értesd... ezt nyílik meg miután az oldalon a letöltésre kattintok.(Letöltés ablak nem nagyon jelenik meg.)De lényegtelen.Az a lényeg, hogy sikerült. :) -
Nem vagyok olyan hülye, hogy a html-t töltsem :) 
Ha az oldalról kattintok a letöltésre, megnyílik külön ablakban ez a bonuswebes cucc, de nem indul el a letöltés.Akkor valszeg nálam van gond.De ez a link letöltésvezérlő nélkül is jó.
-
Remélem nincs igazad. -
[Walaki]D`Lair #4949 naaaaaa....:( -
[Walaki]D`Lair #4948 Hali! most kezdtem el nyomni a játékot (megint)
A játék közbeni beszélgetések csak és kizárólag szoftveres hangal mennek (software mixing), de úgy meg rohattul akad a játék, mert ugye a procit használja...plz help mert így nem az igazi a fíling...:( -
Ha jól informált vagyok, úgy tudom hogy leálltak a fejlesztéssel...
-
Hát sajna nem ártana 1 2 kép és sok-sok info róla, netán egy interjú :] .. demo?:)) stb. ;) -
Mafia 2-höz visszatérve, amit találtam a játékról, híreket nem elég bíztatóak... -
oksi -
Remek,gratula!
Közben nyugodtan próbálj ki 1-2 modot, autó modellt ;) .. van bőven!
-
Lesz Mafia 2??? 

-
Megvan! Közben kiakasztottam! Istenkirály game, várom a kettőt. -
Ezt letöltés managerel tölsd..!
De úgy a biztos ahogy mondtam már előszőr a bonuswebre menj aztán ott a free server.. !!! -
Rosszat töltesz, nem a .html kell hanem maga a fájlt (.exe).. de mi az hogy nem nyílik meg neked külön ablakba.. akkor ott már baj van.. nálam és másnál jó.. :]!
Amúgy gyengébbek kedvért itt a közvetlen cím.. SLAYER FIGYELJ neked szól.. ;]
BD: SNOW City -
Nem hiszem... más letöltéssel nincs baj.Csak ezzel. -
köszönöm, közben megoldodott, de másodikra médiumon nem tudom végigvinni .... :)) -
Vlala #4936 Slayerboy: nnics valami kikapcsolav Neked? Nincs korlátozva a neted? -
Megtaláltam a módot egy csomó oldalon, de sehonnan nem jön le :(( -
Beszarás... így sem működik... letölt valami 366 k-os fájlt, de nem birom futtatni :( -
Ja :DD Tényleg... nem ártana egy magyarítás neked! -
zoszt #4932 Szerintem ki kell sétálnod Pauli után, mert ez még csak a terepszemle, kerülni kell a feltűnést. Ha jól csalódom. -
Nemértem...amikor a tervet mondja el, vagy a bankrabláskor? -
Próbáltam azt is, de nekem bejön a fehér ablak, és semmi. Nem jön ki a fájl letöltése ablak.
Megpróbálom letöltésvezérlővel. Kösz. -
Nálam jó a letöltés! :]
Új ablakba megnyílik 1 bonusweb-es ablak ott klikk oda hogy Bonusweb Free Server mivel ez ingyenes! Amúgy használj letöltés managert mert nem biztos hogy egyből el fog indulni mivel 200-as a limit! Ennyi, ha egyszer elindítja akkor már hamar lejön.. használj letöltés managert!!
u.i: Nekem letöltés manager nélkül is lejött, most próbáltam.. !
A honlapon (http://mafia.try.hu) klikk a modokhoz és ott keresd meg bluedream snowcity..! -
Már megint elakadtam egy jelentéktelen kis dolgon. Moonlighting nevezetű fejezetnél amikor bemegyek Paulival a bankba egy fél perc után mindig kiírja, hogy észrevettek az őrök. Fegyver nincs a kezemben. Mit csinálhatok rosszul?
Előre is kösz. -
Amúgy megéri letölteni? -
Szól :)
#4924 ! -
Vlala #4925 nekem már lejött egy-két hónapja...
szólunk Mafiahq-nak, aztán holnap már jönni fog. -
Nekem onnan nem jön le... nemtom miért.Neked jön? -
Vlala #4923 Mafiahq oldaláról például. -
Letöltöttem a 70s modot... de egy jó nagy rakás sz*r.:(
Órákon át töltöttem, erre egy nagy ratyi.:D
Nem tudjátok, hogy a Blue Dream modot honnan húzhatom le? -
Úgy kell a váltókat állítani, hogy abba a garázsba ütközzön, ahol Morello van!(A Lassiter áll amellett a garázs mellett.) -
Alblink #4920 Bocs hogy nem olvasgatok vissza.de hivatalosan keszitik a masodik reszt?es valami info van rola,es hol.elore is koszi -
Hali! Kellene egy kis segítség! Elakadtam a You Lucky Bastard! nevű fejezetnél. Ott, amikor ki kell venni a bakokat a vasúti kocsik alól és az nekimegy az ajtónak. Azután mindig azt írja ki, hogy elvesztetted a lehetőséget hogy bejuss Morello rejtekhelyére.
Help please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
Külföld.. mást vártál:]? Ez a jobbik eset, néha meg is áll stb.!