Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Közben õ is rájött.

ollie
Közben rájöttem, hogy félreértettem valamit. Azt gondoltam, hogy a mafiahq is a te oldalad.

Amiga
http://mafiahq.uw.hu/

Nekem ez még bejön... elgépelted az url-t.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
Ja értem. Azt hittem, hogy direkt te szûntetted be, mert eleged volt a körülötte levõ peroblémákból.

Hunnenkoenig
Ja en is, de az oldal meg müködik, csak nalam volt valami hiba es nem jelent meg.

Mindenesetre folyamatban van.
Majd meglatjuk...

ollie
sajnálom hogy ez történt

zaki
hehe, haver vagy, jövök 1 bambival

Hunnenkoenig
Jelentem alasan a Mafiaqh.uw.hu nem letezik többe! :-)

Na igy szorakozzatok velem kis faszok!
(ez most azoknak szolt, akik megprobaljak lopkodni a cuccaimat es lebuzifaszoznak!)

(story olvashato a "jatekmagyaritasokrol tudtok-e topicban)

Úgy próbáltam, hogy beültetem õket hátra, és úgy parkolok, hogy ne tudjanak kiszállni... nem jött be :-( De néha olyan ostobák, hogy ha egy-két autóval karanténba zárod õket, csak futkosnak összevissza, ha meglátnak valakit, lövöldöznek, aztán a végén magukra robbantják a karantént... LOL

Sadun Tryst

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

robotnyk
be kell nyomni a gyerekzárat
Ezen a pályán, a második szinten, (asszem) a Schubert mögött (ahonnan a Luparás jön) van 4 db gránát. Nagyon jól jönnek, mandínerbõl hajigáljatok le 1-2-t a lépcsõfordulóban, és hallgassátok a reakciókat!
Ez a szint sokakat megfogott, egyedül ténleg többre mész! Próbálkoztam úgy, hogy bezárom õket egy autóba, de nem sikerál.

Ottto
Szivesen. Ahol tudok segítek

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

tibor16
Nnna, megcsináltam.. az autórobbantások jó ötletnek bizonyultak, köszi...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Sadun Tryst

Ottto
Ja igen. Bocs

Sadun Tryst
Paulie... 😊

Ottto
Itt van néhány tipp:
Használd a thompsont, de legyen nálad egy pompgun is, vészhelyzet esetére. Ne a lépcsõkön át menj a földszintre, hanem a garázson keresztül. Sam, és Pouli miatt nem fájjon a fejed, ha rendesen ölöd az ellenfeleket, túl fogják élni. Asszem a 2. szinten, van egy elsõsegéély csomag, azt használhatod ha kell. Robbantgasd bõszen az autókat az ellenfelek mellett, ez nagyon jó taktika.

Remélem segíteni fog. Ez a rész tényleg elég nehéz, ám nagyon-nagyon élvezetes 😊)

Ezek szerint hagytad oket tulsagosan elorerohanni, a masik veglet meg hogy csak te mentel elore. Valahol a ketto kozott van a helyes 😉 bar nekem ugy remlik hogy nem voltak a sracok annyira ratapadva, sima hent az egesz.
tibor16
Sziasztok, volna egy kis gondom. A parkolóházban vagyok, ahol le kellene a roszfiúkat gyakni. A probléma az, hogy a társaim folyton elhaláloznak. Ha elõre megyek meg engem nyírnak ki. Biztos van vmi speckó, amivel meg lehet nyerni.. és nem csítre gondolok. A földszintig jutok általában, ha közben Sam vagy Póli nem áll a golyók elé. Leállítani meg nem lehet (asszem) õket. Egyedûl már rég kivittem volna. Tud vki segíteni???... Tegnap 2 rát vett el az életembõl, és már meglehetõsen pipa vagyok..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Amiga
Csodálatos!!!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Letölthetõ a Mafia fordításának 2.0-ás verziója.
Kijavítottuk a helyesírási hibákat, finomítottunk a szövegeken.

http://www.honositasok.com/mafia.html

*÷* ZENEBÁZIS *÷* http://palmai.midiworld.org

Sadun Tryst
vagy patcheld fel, amik itt az SG-n is megtalálhatóak, vagy pedig nemtudom... vagy még esetleg replay és reinstall elötte... 😊

Na most akkor van kérdésem.
Végigjátszottam a játékot, de mégsem engedi az összes autót kiválasztani.
Nem a prototipusokra gondolok, hanem a többire.
Természetesen minden Lucas Bertonés küldetést is megcsináltam. De a 19. és a 20. küldetésben ellopott autókat nem lehet választani.
Talán azért, mert ezekben a küldetésekben már nem megyünk vissza a Salieri bár garázsába és nem is írja ki, hogy "új autó került a garázsba" így.
De ez még hagyján a legszebb, hogy ellopni sem tudok Tautenberg vagy milyen típusú kocsit, hiába volt ilyenem a játékban. Azt mondja ilyet még nem látott. Hát ...

Töltöttem le kimentett állást öszes autóval, csak ezért, de az sem volt jó, mert bár ugyan ki lehetett választani az összes autót, de egyikkel sem lehetett elindulni. Csak áll a kocsi.

Szóval van rá valami trükk, hogy a 19. és a 20. küldetésben Lucas tippjére ellopott kocsikat is tudjam használni free rideban? Mi a módja?
bazza
HALI!!!!!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

zaki
dc-n csomó embernek +van

Ottto
Sztem már nem is lehet. Majd csak Oldgames-nek valamikor.

Sadun Tryst
nem

Sadun Tryst
ja. ott olvastam én is az adatokat

zaki
én is láttam a hírdetést, a gamestar.hu-n volt

Sadun Tryst
mondom, én csak 1 hírdetést láttam, amire lehetett jelentkezni, és akkor azt mondták, hogy 1 vagy 2 ember hangja hiányzik. és még 2 vagy 3 kisebb ember hangja nincs meg (Morello-féla bünbanda)... de ha úgy van, ahogy mondod, akkor 😞

zaki
nem akarok kötözködni, de már kb szeptemberben elkezdték szinkronizálni a játékot, azóta csinálják... no comment, nem lesz belõle semmi

Sadun Tryst
tehát úgy 1-2 hónap múlva? mert tudom, hogy GS-en is meghírdették 1-2 hónappal ez elött, hogy szinkronosokat keresnek pár embernek... abba szívesen beszálltam volna én is, Ralf hangját szinkronizálni, mert dadogok! 😊 kértek is hangmintát, de nem tudtam szerezni mikorfont... 😞 talán majd 1 másik játékban! 😊

zaki
kb akkor lesz multi, amikor magyar szinkron

Sadun Tryst
lessz MUlti mód, régebben láttam is 1 képet róla, de azóta semmit nem tudok én se... 😞 pedig ott nem csak ON-Line lakosság lenne. hanem "bot"-ok lennének autókkal, meg minden...

Ottto
Simán. Persze én a VC-t is bírom, de a Mafiát inkább nyomatnám.

Pedig a Mafia igazi ÜTÕS game lenne neten.
Jobb mint a gta!SZVSZ ugye...

Ottto
Nem hinném. Arra ott a vice city 😞

Multiplayer mod nincsen a játékhoz?
Nem is készül?

Ottto
Mármint mit?

Sadun Tryst
😊

M@TriX
Amúgy kormánnyal még élvezet ez a játék, FFB-vel. Nagyon ütõs... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ottto
Reklám. MIT TUDOM ÉN. Akkor ez egy Ferrari J-Foldon039 na. Az oldalra csak a J-Foldon039 volt írva, azt a kiss izét nem is néztem.

Nagyon kafa játék, végignyomtam csalás nélkül, bár párszor gondoltam rá hogy trükközzek (pl autóverseny), de aztán mégsem

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Sadun Tryst
nincs mit! 😊

janos666
Kösz!
12346
"nem, ez nem lada. ez ezerkettes"

Sadun Tryst
és akkor az a sárga alapon az a fekete ágaskodó ló micsoda?

12346
dataxtractor

12346
más. nézegettem mafiahq-n hogy dataxtraxtor így meg úgy. minek az?? sose használtam. egyszerûen bezúztam a járgányokat a game könyvtárba és ment. fölösleges 100000 gigásra duzzasztani a gamét a csomagolással... meg ugye nem is kevés idõ