7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • Vlala #4997
    jó, én brümmögök az autókhoz :-)
  • Sadun Tryst
    Ismerős beállás, nem? :)
  • Johnyy
    JA! Aszem a történetet magamra vállalom :))) télleg,, megint játszani kéne vele
  • Vlala #4994
    lesz, csak a mikor kérdéses. Ha a kiadó dobja az ötletet, majd összehegesztjük mi :-)
  • Sil3nt
    elvileg lesz.....
  • R9
    mit tudtok a 2-ről?nem lesz?
  • zoszt
  • mafiahq
    Már fenn van nálunk is a RealCarFacing 1.4!
  • zoszt
    Közben szép csendben kijött Neutral Realcarfacing modjának az 1.4-es változata. Neutral oldala
    A "See my presentation"-re kattintva láthatóak az újdonságok.
  • akyyy
  • Vlala #4987
    szvsz rosszul tudod, halad az szép lassan, a Duke Nukem Foreverrel egyidőben adják ki:-)
  • akyyy
    volt egy Commandos stilusu, RPGS játék, neve start trek borg assimilator, azzal már kész is voltak szinte, oszt visszavontál ki sem adták ez volt 2001 be :(
  • Johnyy
    elkezsték és abahagyták??
  • akyyy
    ugytudom a folytatás leált :(
  • Johnyy
    SEmmi hír nincs folytatásról vagy valami ienek?????
  • mafiahq
    Érdekes pedig 3 típusú ikarus busz is fenn van..
  • Vlala #4981
    Még nincsenek, de nem lehet olyan nehéz rajzolni egy nagy kocka alá négy kereket :-)
  • akyyy
    újabb, mostani furikázós ikaruszok nincsennek-e?
  • Vlala #4979
    itt a picike... Régebbi Ikarusok (ún. farosbuszok) is vannak, Neutral előadásában [Magyar árut vásárolj-os szmájli]
  • Vlala #4978
    Ikarus
  • akyyy
    én a maffiahq-n nem lelem
  • zoszt
    Neutral oldalán biztos fenn van.
  • Vlala #4975
    külön kell telepíteni... alapból nincs benne
  • akyyy
    naon hüülye vagoyk de én nem lelem...modokba lenne?
  • Vlala #4973
    Mafiahq oldalán biztos megvan, de ha nincs, én is elő tudom ásni...
  • akyyy
    na átjutottam most egy pici szünet amig ujra el nem akadok.....de az majd cask a voantos rész elsz szerintem, meg az uccsó pálya...madj jöhet az ikarus busz :D. meg van még?
  • Vlala #4971
    Igaz! Ki-ki vérmérséklete szerint :-)
  • steweee
    van másik módszer is. kinyírod őket - megfelelő fps mellett jól lehet célozni - vagy ha nem megy, akkor jobbról kerülsz, és csak egy őrt kell a saroknál leütni és szabad az út a bejáratig
  • Vlala #4969
    Legegyszerűbb: guggolva elmész a bal szobor mögé, ott akciógombbal szólsz Salvatorenak, hogy várjon meg. Salvatore meglapul, jön egy ór, püff a baseballütővel. Húzd a hulláját a szobor mögé (bocs, ez nem a Hitman, ezt a lépést hagyd ki). Salvatoret hagyd lapulni, Te pedig menj el balra, az elektormos szekrényig. Klikk-nyílik, még egy klikk-sötét a kert. Vigyázz, egy őrnek (a tízből, nagy eredmény!) feltűnt, hogy valami nincs rendjén, és jön ellenőrizni a kapcsolószekrényt. (ezt mindaddig eljátssza, amíg nem vágod kupán a baseballütővel.) Innentől az út szabadon választott, a stílus kedvéért a kert kellősközepén rohantam végig a házig, (Salvatoret ne hagyd ott a szobor mögött) az egyetlen elenfél a házisárkány. A baseballütő rajta is fog... Tök jó jeéenet, ahogy a marcona őrök járőröznek az udvaron, Ti meg bontjátok a széfet...
  • mafiahq
    olvasd el a végigjátszást..
  • akyyy
    hhe, helpme, a éccakai betőrösnéál járok, mikor taval yjácottam emlékszem úgy vittem végig hogy izéé...mákom vót.........:D.
    de most midnig lebukok, mit tegyek?
  • Vlala #4966
    [sasos szmájli]
    Walaki: én is kb. annyi élettel mentem... a "fontolva haladás" nemes módszeréhez kell folyamodni, óvatos előrenyomulással és egy-két (nekem tíz-húsz, de én béna voltam) újratöltéssel megoldható.
  • mafiahq
    A modern mod legújabb részéről érdekes,szép képeket raktunk fel, akit érdekel az sasolja meg!
  • joebacsi
    a templomban van élet, ott ahol belépsz...
  • mafiahq
    ok én is azt teszem!
  • [Walaki]D`Lair
    Az utat megtalálom én is nem láma vagyok, csak össz 30 életem maradt...szal a rendőrök cseles kiirtásához kéne tipp...:))
  • Nemcso
    A tetőn több zsaru is lesz, akiket el kell intézned, majd egy álványzatra érsz, mellyel szemben egy templom van az utca másik oldalán. Ott lesz egy létra, amit ha megfogsz, akkor jön egy bejátszás arról, hogy Tom áttólja a létrát és mintegy hídat használva, átmászik a templomra.
  • joebacsi
    huhh hát jó régen volt, de asszem ott ahol már nagyon nem tudsz sehova se menni egy létrán kell lefelé menni...legalábbis ha már a tűzlétrán vagy akkor már tuti jo helyen jársz (mondjuk ez abból is látszik hogy iszonyu sokan lonek rád :) )
  • [Walaki]D`Lair
    ehh...zsír lett...azóta nyomtam...hogy lehet a tetőn ugálós részt +csinálni? :D
  • [Walaki]D`Lair
    Most szedek egy másfél napos drivert...:D