Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KG21
de nekem ilyen kell pl...
ez meg csak a modern mod V2-höz lesz ha jól tudom. De javíts ki, ha ez pl benne van abban a téli modban

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

mafiahq
Egy kettõt persze hogy nem lehet még letölteni de azoknál van sokkal jobb!

mafiahq
Igen komplikált,de megéri hidd el hihetetlenül jó 1 vagy 2 autót nem cserél le, nagyon jó! a tulajdonságok is téliesek. fõleg ha beteszünk 1 ladát nagyon lehet vele farolni a havas réten, van farkas üvöltés egyszerûen nekem nagyon bejött, de ha te nem szereted a havat meg a hangulatosabb küldiket akko mind1 😊!

Kg21 -> A bluedream a modern módnak úgy mond a folytatása , téliesített változata, de amik benne vannak autók azokat külön is lelehet tölteni pl a kamiont és a többit!

KG21
pedig nagy feeling, amikor beülök az udvaron parkoló 3-as BMW-mbe és azzal virítok sok lom között😄D

zaki
hát nem tudom, sztem nem illik semmilyen mod a játékhoz. kocsi lecserélésére gondolok. az már nem az a mafia hangulat. ha elkészül a mod, én ki se próbálom, nem izgat nagyon. viszot a szinkronizálásra már kíváncsi vagyok, remélem nem egy csapat 15 éves kiscsávó fog dumálni 😛

KG21
de ha megnézed a modern mod oldalát, ott olyan autók is vannak, amik nagyon szépek és én bizony sehol nem találtam meg õket. még nálatok sem sajnos. A fertige modelle címszónál itt

Sadun Tryst
a 4. képen még a kocsi árnyéka überel mindent! 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

M@TriX
én speciel a Mafia terén a lustákat képviselem, nincs kedvem egyenként rakosgatni kocsikat meg beállítani. Ha kijön egy MOD akkor leszedem de amúgy nem szórakozok vele. 😉

Van jobb MOD?
Cím? Vagy arra a télire gondolsz? Mert az annyira nem jön be, mert téli, meg kissé komplikált az installálása vagy mi...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Igen, az ott egy Lassiter (Cadillac Charon, ha jól látom...

mafiahq
Ezeket az autókat már lelehet tölteni kivéve a mclarent meg a jordant de ahelyett is van más f1 kocsi, + már van ennél sokkal jobb mod is!

mafiahq
Nálunk letölthetõ 2 Forma1 es autó!

Vlala mi kipróbáltunk és nagyon tetszik nekünk is a bluedream + snow mod, nagyon hangulatosak az esti menetek farkas vonyításban! szép téli tájban, jó kocsikkal!

Ottto
Á. Azt még elnézzük, bár igen gagyesz lesz szemüveges Forma1-es versenyzõ 😄

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Sadun Tryst
én az emberek öltözékére akartam rávilágítani, hogy az nem idöhü... 😄

Ottto
Aha. A 4. kép hátterében ott egy tipikus 30-as évek beli autó

Sadun Tryst
jó minöségüek az autók, meg minden (bár egy picit homályos néhány textúra), de az emberek még mindig 1928-ban járnak... 😞 nem hinném, hogy az F1-es pilótáknak csak 1 sima szemüvegben kéne csak versenyezniük... 😞
de ha kijön, biztosan kipróbálom majd! 😊

M@TriX
De ha jól olvasom még csak 65%-nál járnak. 😞

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
jah, ez nagyon ígéretes ezt még nem is láttam, nagyon állat:

Nem értem, minek veszekedtek ennyit a mafiahq oldallal.
A játékrajongói oldalaknak össze kellene fogniuk, nem letiltogatniuk egymást, mert abból semmi jó nem származik, és senkinek nem lesz tõle jobb. Megmutattuk, hogy velünk senki sem szórakozhat... és szereztünk egy rossz napot néhány ezer Mafia-rajongónak. Meg lehet sértõdni, persze, azt a legkönnyebb... De nem lehet, hogy bennünk is van hiba?
Én ide is, oda is szoktam látogatni, és azt kell mondjam: kiegészítitek egymást. Nekem pl. van egy rakás onnan származó autóm, és Hunnenkoenig fordítása van meg. Tetszik. Bár még mindig az angol verzió a tetszik a legjobban... Próbáltátok már eredeti (cseh) nyelven? Már az intronál majd' besz...tam a röhögéstõl! A német se kutya :-)
Kérek mindenkit, ne vegye el a versengéssel az egyszerû kicsi játékos kedvét a játéktól, és az oldalak látogatásától!
Modokról: a modern mod ígéretes darab, kivéve, ha a videókat nem szerkesztik át, és mindenkinek kilóg a feje az autóból, miközben a kormányrúd a szélvédõbõl jön ki.
Bluedream: SnowCity-t próbáltátok már? Téli utak, new autók, new fizika (csúúúszik), new épületek (csak mapok sajna, senki ne várjon sztriptízbárt) az egész cool, csak a videók, meg a fejek...
Froma 1-es autók a versenypályán: észrevettem, hogy egy-két tütü kanyarokban beleakad a pályába, és látványos bukfenccel vet véget a versenyünknek. Nagy poén, ha a többieket meglepjük egy ilyen gépcsodával, és szép lassan végigmegyünk 5ször a pályán.

KG21
egyébként ezt az oldalt nézegettem, elég jók a screenshotok
modern mod

KG21
Megnéztem a modern mod honlapját elég ígéretesnek tûnik. Meg láttam készül még egy '70-es évek mod is, ami ugyancsak érdekesnek ígérkezik.

Sadun Tryst
ezt mondom én is! 😄

Hát pénteken elkezdtem megint nyomni , ma délutánra ki is vittem.Vmi iszonyatos hangulata van.
Magyarosítás nagyon jól sikerült tök mind1 hogy kicsinálta.
Mafia RulZZ 😛

Ottto
Biztos az elesz 😛

zaki
legyen készen, aztán ha tré lesz, akkor marad az angol

Sadun Tryst
én meglennék nélküle is, ha nem minöségi...

KG21
A mafiahq-n megtalálható összes kocsimodellt leszedtem. Arra lennék kíváncsi, hogy azokon kívül van e még valahol letölthetõ jármû?

nagykispeter
Hát mindeggy csak készüljön el!!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Sadun Tryst
meg ha el is készül, reméljük nem vmi ratyi hangokat raknak be! mint anno ami hivatalos magyar verzióban volt a Shogo... na ott már nagyon fontolgattam a játék közben, hogy felkötöm magam a csillárra... de aztán soha nem találtam megfelelö kötelet... 😄

zaki
én drukkolok neki, hogy legyen vmi belõle, de sztem semmi nem lesz belõle. remélem nem nekem lesz igazam

Ottto
Ja. Soha. Már nagyon régóta dolgoznak rajta, azóta semmi hír 😞

nagykispeter
Valaki tud-e valamit mondani a szinkronnal kapcsolatban hogy mikor lessz a teljes letõlthetõ?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

mafiahq
A fordítással kapcsolatban stafler már hozzászólt!

A forumból idézem:

.Hunnenkonig nem frissitette hetente a magyarositását,az uj patchekhez igazodva,és nem csinált három testre szabott verziot.
2.Az övébe nincs real car names v1.1E (ez egyébként sehonnan sem tölthetõ le,mert az én részemre csinálták 😛)
3.Az övé tele volt hibákkal bugokkal,amit nekem kellet kijavitani(pl Racing MOD esetén nem lehetett köröket beállítani mert Hunnenkonig kitörölte a prog számitási részt)Az én magyarositásom közel 50 MODon lett tesztelve.Rengeteg szöve nem volt még magyarra forditva,plusz a helyesirási hibák. Meg még ezer minden....

Ottto
Olvastam, és jót röhögtem a leveleken 😊
Na mind1. Nem számít 😄

mafiahq
A vita befejezõdött.. részemrõl a játékmagyarosításról tudtok-e topicba!!

Ottto
Miért lett az övé jobb? Hunnenköenig még nem adott ki selejt munkát. Sztem csak ízlések éss pofonok kérdése az egész.

Johnyy

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Johnyy
És kész közös munka. csakazt lehet javítani amit már megcsináltak, de tény hogy ha javítva van valami akkor az a régebbinél jobb de hogy az legyen kellet az aminél jobbnak legyen, kell mihez viszonyítani lehet, én végülis a régivel nyomtam , meg az ujjal is mindkettõ jó és A lényeg a lényeg Akármelyiket használva magyar lesz a játék és ez a lényeg... Na mindegy.. Nagyon jó a játék és a gta akárhogy küszködhet nemm lessz a mafiánál jobb de mondjuk ha nem is szembetûnõ , nem szabad õket egy kalapban emlegetni és méricskélni......

Sadun Tryst
oh, semmi... kicsit beszélek itt a nagyvilágba... lényeg a lényeg, én Hunnenköeing oldalán vagyok... 😊

zaki
jaja, ez nekem is nagyon tetszik 😄DDDDDDDDDDD

mafiahq
kérdezd õt, én nem tudom én csak azt tudom hogy az õ jobbra megcsinálta az igaz hogy felhasználta 1 részét de könyörgöm engedélyel benn is a telepítõbe!! :]

Ottto
"Ezért csak is STafler fordítását tudom ajánlani ami ugye-
bár hunnenkoenig fordítására épül, de sok minden kilett javítva!"
Ami azt jelenti, hogy stafler nem is fordított volna, ha nincs itt Hunnengöenig és ad némi ösztönzést. Vagy roszul tudom?

mafiahq
Köszi hogy idéztél, ez a puszta igazság! :]

zaki
Üdv Mindenki!
Jó hír hogy legutóbbi hírlevelünk óta
nagyon sok jó dolog került fel a honlapra
mindenképpen érdemes megtekinteni!
- Ikarus 255
- "kocka" lada (Kombi,sedan)
- 2 Lada Szamara!
- 2 Forma 1-es autó!!
- Bluedream: Snowcity mod!! Nagyon király hó moddal!
- Lada Niva, Bmw320 , Mazda RX8.. stb!
Mindenképpen sok minden került fel ezenkívül a hétképe
rovat is fríssült! (kb 2 szer!)

Rossz hír, hogy sajnos egyesek a honlap mûködését próbálják
gátolni vagyis Hunnenkoenigrõl van szó aki ugyebár nem tudja
elviselni hogy a STAFLER féle fordítás jobbra sikeredett, újabb
mint az õ régi fordítása ezért mindenképpen "aljas" kodni próbál!
Legalább ti is tudjátok hogy milyen ember õ.. inkább nem rész-
letezem! Ezért csak is STafler fordítását tudom ajánlani ami ugye-
bár hunnenkoenig fordítására épül, de sok minden kilett javítva!

3 verziót tölthettek le!
- Patchelt játékhoz
- Patch nélkülihez
- És egy olyat ami jó mind a 2 verzióhoz de nem tartalmazza a
kocsik valódi nevét!
(A 3 telepítõs változat Staflernek a munkájának köszönhetõ!)

Mindenképpen próbáljátok ki! Nagyon jó!
Csak ennyit akartunk! Jó töltögetést mindenkinek!

ezt a levelet kaptam (Mafia Hungary Hq Hírlevele)

azért ezt már nem kellene

mafiahq
Igen én ezen vagyok de hunnenkoenig belénk kötött és próbálj aljas módszerekkel támadni hazugságokkal! Pl: Stafler engedélyel használta fel a fordítás bizonyos részeit õ ezt tagadja!!

Sadun Tryst
ott a pont!

Johnyy
A magyar fordítóknak nem konkurálni kell hanem összefogni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mafiahq
Folyamatba majd mindjá lesz neked ajjaj soha nem szûnik meg akkár mit is aljaskodsz! nem fogod fel alma?

mafiahq
A jó édes nénikéd te aljadék STAFLER fordítását akkor szídni.. nah errõl ennyit hm. ! http://mafia.try.hu mindenki csak töltse jó öreg STAFLER fordítását minden idõk legjobbja! csak hunnenkoenignek úgy látszik valami baja van a konkurenciával errõl ennyit!

Amiga
Nem, Mafiahq volt a stupid, egy arrogáns beképzelt kis hülye.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

zaki
nekem is bejön, pedig már kezdtem örülni