Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez meg csak a modern mod V2-höz lesz ha jól tudom. De javíts ki, ha ez pl benne van abban a téli modban

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Kg21 -> A bluedream a modern módnak úgy mond a folytatása , téliesített változata, de amik benne vannak autók azokat külön is lelehet tölteni pl a kamiont és a többit!
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Van jobb MOD?
Cím? Vagy arra a télire gondolsz? Mert az annyira nem jön be, mert téli, meg kissé komplikált az installálása vagy mi...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Vlala mi kipróbáltunk és nagyon tetszik nekünk is a bluedream + snow mod, nagyon hangulatosak az esti menetek farkas vonyításban! szép téli tájban, jó kocsikkal!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

de ha kijön, biztosan kipróbálom majd! 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A játékrajongói oldalaknak össze kellene fogniuk, nem letiltogatniuk egymást, mert abból semmi jó nem származik, és senkinek nem lesz tõle jobb. Megmutattuk, hogy velünk senki sem szórakozhat... és szereztünk egy rossz napot néhány ezer Mafia-rajongónak. Meg lehet sértõdni, persze, azt a legkönnyebb... De nem lehet, hogy bennünk is van hiba?
Én ide is, oda is szoktam látogatni, és azt kell mondjam: kiegészítitek egymást. Nekem pl. van egy rakás onnan származó autóm, és Hunnenkoenig fordítása van meg. Tetszik. Bár még mindig az angol verzió a tetszik a legjobban... Próbáltátok már eredeti (cseh) nyelven? Már az intronál majd' besz...tam a röhögéstõl! A német se kutya :-)
Kérek mindenkit, ne vegye el a versengéssel az egyszerû kicsi játékos kedvét a játéktól, és az oldalak látogatásától!
Modokról: a modern mod ígéretes darab, kivéve, ha a videókat nem szerkesztik át, és mindenkinek kilóg a feje az autóból, miközben a kormányrúd a szélvédõbõl jön ki.
Bluedream: SnowCity-t próbáltátok már? Téli utak, new autók, new fizika (csúúúszik), new épületek (csak mapok sajna, senki ne várjon sztriptízbárt) az egész cool, csak a videók, meg a fejek...
Froma 1-es autók a versenypályán: észrevettem, hogy egy-két tütü kanyarokban beleakad a pályába, és látványos bukfenccel vet véget a versenyünknek. Nagy poén, ha a többieket meglepjük egy ilyen gépcsodával, és szép lassan végigmegyünk 5ször a pályán.
modern mod
Magyarosítás nagyon jól sikerült tök mind1 hogy kicsinálta.
Mafia RulZZ 😛
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
A forumból idézem:
.Hunnenkonig nem frissitette hetente a magyarositását,az uj patchekhez igazodva,és nem csinált három testre szabott verziot.
2.Az övébe nincs real car names v1.1E (ez egyébként sehonnan sem tölthetõ le,mert az én részemre csinálták 😛)
3.Az övé tele volt hibákkal bugokkal,amit nekem kellet kijavitani(pl Racing MOD esetén nem lehetett köröket beállítani mert Hunnenkonig kitörölte a prog számitási részt)Az én magyarositásom közel 50 MODon lett tesztelve.Rengeteg szöve nem volt még magyarra forditva,plusz a helyesirási hibák. Meg még ezer minden....
Na mind1. Nem számít 😄
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
bár hunnenkoenig fordítására épül, de sok minden kilett javítva!"
Ami azt jelenti, hogy stafler nem is fordított volna, ha nincs itt Hunnengöenig és ad némi ösztönzést. Vagy roszul tudom?
Jó hír hogy legutóbbi hírlevelünk óta
nagyon sok jó dolog került fel a honlapra
mindenképpen érdemes megtekinteni!
- Ikarus 255
- "kocka" lada (Kombi,sedan)
- 2 Lada Szamara!
- 2 Forma 1-es autó!!
- Bluedream: Snowcity mod!! Nagyon király hó moddal!
- Lada Niva, Bmw320 , Mazda RX8.. stb!
Mindenképpen sok minden került fel ezenkívül a hétképe
rovat is fríssült! (kb 2 szer!)
Rossz hír, hogy sajnos egyesek a honlap mûködését próbálják
gátolni vagyis Hunnenkoenigrõl van szó aki ugyebár nem tudja
elviselni hogy a STAFLER féle fordítás jobbra sikeredett, újabb
mint az õ régi fordítása ezért mindenképpen "aljas" kodni próbál!
Legalább ti is tudjátok hogy milyen ember õ.. inkább nem rész-
letezem! Ezért csak is STafler fordítását tudom ajánlani ami ugye-
bár hunnenkoenig fordítására épül, de sok minden kilett javítva!
3 verziót tölthettek le!
- Patchelt játékhoz
- Patch nélkülihez
- És egy olyat ami jó mind a 2 verzióhoz de nem tartalmazza a
kocsik valódi nevét!
(A 3 telepítõs változat Staflernek a munkájának köszönhetõ!)
Mindenképpen próbáljátok ki! Nagyon jó!
Csak ennyit akartunk! Jó töltögetést mindenkinek!
ezt a levelet kaptam (Mafia Hungary Hq Hírlevele)
azért ezt már nem kellene

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.