Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slayerboy
Tudtátok, hogy a versenyautós részt kilehet kerülni versenyzés nélkül? És meg is nyeritek.

Voltam zárás előtt. _______________

big boss
Nem nyúltál bele a versenyautókba? Azt néha nem szereti a program. A versenyautót én amúgy sem tartom célszerûnek kicserélni, mert az újak az alacsony felépítés miatt beleakadnak a pályába, és repülés lesz a vége, meg DNQ...

Sadun Tryst
nem használsz trainert?
ha nem, akkor patch, ha akkor sem müködik, akkor meg nemtom...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Slayerboy
A Lada lejön, de kitömörítésnél: Corrupt file

Hi !
Ha valaki tud segítsen.Egyszer már végignyomtam.Most ugyanarról a(másolt)CD-rõl telepítettem,elmegy addig ,hogy ki kell mennem a "RACE"-re,..ki az udvarból és kiugrik az asztalra.Már 2x felraktam,és ugyanaz.
Mi lehet ?
Sadun Tryst
a tank helyett van? 😄DDDDDDDD
nem is csodálom! 😊

Lejött az Ikarus is, minden nagyon jó!

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

A kocka lada tényleg lejön, viszont az Ikarust nem tudom letölteni.

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

KG21
ez a legbrutkóbb szekér benne

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
Épp most néztem meg a bluedream modot, nagyon király! Egész jók az autók benne, és mennek is rendesen, nem csak 30-al döcögnek. A hómodot még nem tettem rá, anélkül kicsit furcsa ahogy csúszik a sík száraz aszfalt

mafiahq
Lehet, 2 stílús én Mafia párti vagyok akkor is 😊! mondjunk száguldozni kizárólag a GTaval az igazi! De ott a Mafiánál a manuális váltó ladával hó móddal + bluedream móddal ellehet hülyülni ugyebár hátsó kerék meghajtás csúszkálás és a többi

mafiahq
Már nem azért de jó a link nem tudom te mirõl beszélsz én letudom tölteni meg mindenki!

[ Letöltés ] (Ladaaaa!!)

Az ikarust is lelehet tölteni! tõlünk..

KG21
én csak ezt ismerem, néhány autó van csak itt.
klikk

KG21
nagyon sok járgányt eredetileg a GTA-hoz alkottak meg, de valóban jópár kizárólag a mafiához van. Egyébként meg mindkét játék király, jól megférnek egymás mellett a gépemen.

Slayerboy
Ehhez a Ladához kérnék linket please, mert a tray.hu-ról letörölték. 😞

Slayerboy
Írjartok má be pár olyan oldalt, ahonnan módikat és kocsikat lehet tölteni a Mafia-hoz!!
Kössz.

Slayerboy
Az Ikarus Busz HOL TLÁLHATÓ MEG?? Írd le légyszi!! 😊

mafiahq
õ baja! mondjunk nem is való talán neki

Ottto
Úgyvan.
Bár Aky válaszolni nemigen fog. Nincs netje

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

mafiahq
Te gta fun.. már nem azért de a Hó mod Mafiára ezerszer jobb lett mind a szar GTA3 ba. a másik ottonak igaza van jó a hómod fõleg bluedreamal nagyon hangulatos.

Akyyy.. ezek a modern autók nem a szar GTA ból lettek kivéve úgy hogy te nagy fogalom zavarba szenvedsz+ még írni se tudsz helyesen! errõl ennyit!

Éljen a Mafia!

akyyy
hómód=gta3 hómód utánzatt és ezért nem jó.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Ottto
Sztem néhány mod igen jó. Pl.: a hómod. Látványos, csak nem látszik a célkereszt 😛

akyyy
!!!

akyyy
A mafiához enem valók a MODOK444

Ottto
Nekem nem is mûködött rendesen 😞

akyyy
Ahogy nézegetem ezeket az autókat, én ki se próbálom, mrt egyrészt nem is tudnám 😊, másrészt tényleg nem illik ilyen játékba. Korhû modelleket kéne csinálni, nem ilyen gta3 ból és egyéb autós átékokból "kivenni", majd "beletenni".

mafiahq
Aham igen akkor kell úgy megcsinálni ahogy leírtuk!! akkor jó lesz a magyarosítást nem tartalmazza levan írva hogy lehet feltenni elõször nekünk is csak fehér volt minden hómoddal de meglehet oldani!

Ottto
Kösz. Sikerült feltenni, de nem mûködött, se a mod rendesen (fehérek voltak a kocsik), és magyarítás se volt 😞

mafiahq
nincs benne

mafiahq
Klikk a bluedream linkjére majd a Free szervere ami ingyenees publicos oda van utánna írva max 200 fõ..
majd letöltés managerrel ott .. és várj .. sokszor fogja próbálni, 10 - 50 perc körül elindul és akkor egész gyors de lehet hogy 1 bõl lesz szabad hely! ennyi a többi meg le van írva!

Ottto
Mafiahq. Elmondanád hogy kell letölteni a "bluedream:Snowcity" modot? Mivel nálad a jobb gomb nem megy, és a behozott linken nem értek egy szót se (ez kicsit túlzás azért😊 ) mond már el. Kösssz.

Mindegy, már az oldala kész van, tutorial alapján csak sikerül... Nincs valakinek szabadideje? Kölcsönadhatná!

KG21
pedig biztos megoldható, mert a legtöbb Mafiába tehetõ modelt ilyenekbõl konvertálták

Sajna nem értek hozzá... ahhoz talán egy .z3d file kelene, a dff-bõl és txd-bõl nem tudom, hogy lehetne kiszedni.

KG21
Ha értesz az ilyesmihez, sztem konvertáld át vhogy a vice cityhez lévõt. Az elég jól néz ki

Nem tud valaki Mafiához kispolákot? ELkezdtem egyet zmodelezni, de ahogy amgamat ismerem, sosem lesz kész...

csá, de sokról maradtam le...!!!!

KG21
attól, hogy tetszik, még nem fogom magam lámagyereknek érezni

Jujj, kispolák!
Az enyém is ilyen lesz... ha lesz :-)

Sadun Tryst
😄

M@TriX
Akkor csak neked: 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

12346
túl sok bajom nincs vele, csak minden ratyi gaméban van már skyline, és annyira azért nem egy nagy szám😊 régen vmennyire tetszett is, de most már minden láma gyerek suprázik, skylineozik meg chiptuningozik😊 (ne vedd személyeskedésnek)
meg igazándiból a japó szúnyog hangú járgányokért nem is rajongok annyira, szal nem érint meg annyira😊

Jó oda az az LS3D... A Mafia2-ben LS4D lesz, vagy LS3E?
A 4. képen a fegyver árnyéka is tuti, maga a mordály ugyan nem látszik, de lefogadom, hogy nem Tommygun van nála.

Sadun Tryst
én 1 SH2 motorral megcsinált Mafia játékra lennék kiváncsi! persze köd nélkül! de mekkora lenne a Mafia-ban a kurva éles textúrák mellett a noise effekt! semmi zene, csak valami halovány néha felhangzó gyenge és rossz minöségü rádió szólna itt-ott... nagy feeling lenne! 😊

M@TriX
Igen amúgy a játék motorja is hangulatvilágában a régi idõket idézi, kissé elmosott az egész, nem egészen illik bele egy modern MOD de azért majd lekapom ha elkészül. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Sadun Tryst
ejha... Nissan Skyline 😄

KG21
Mibajod vele? Nálam bejövõsek a japán csúcsmasinák😊

12346
má megin szkájlájn😞((

KG21
ja az nem ártana😊

zaki
ez faszául néz ki, remélem a lecserélt verda tulajdonságai faszát át van írva, nem 60 a végsebessége 😛