Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Voltam zárás előtt. _______________
Nem nyúltál bele a versenyautókba? Azt néha nem szereti a program. A versenyautót én amúgy sem tartom célszerûnek kicserélni, mert az újak az alacsony felépítés miatt beleakadnak a pályába, és repülés lesz a vége, meg DNQ...
ha nem, akkor patch, ha akkor sem müködik, akkor meg nemtom...
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Ha valaki tud segítsen.Egyszer már végignyomtam.Most ugyanarról a(másolt)CD-rõl telepítettem,elmegy addig ,hogy ki kell mennem a "RACE"-re,..ki az udvarból és kiugrik az asztalra.Már 2x felraktam,és ugyanaz.
Mi lehet ?
nem is csodálom! 😊
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

[ Letöltés ] (Ladaaaa!!)
Az ikarust is lelehet tölteni! tõlünk..
klikk

Kössz.
Bár Aky válaszolni nemigen fog. Nincs netje

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Akyyy.. ezek a modern autók nem a szar GTA ból lettek kivéve úgy hogy te nagy fogalom zavarba szenvedsz+ még írni se tudsz helyesen! errõl ennyit!
Éljen a Mafia!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

majd letöltés managerrel ott .. és várj .. sokszor fogja próbálni, 10 - 50 perc körül elindul és akkor egész gyors de lehet hogy 1 bõl lesz szabad hely! ennyi a többi meg le van írva!

Az enyém is ilyen lesz... ha lesz :-)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
meg igazándiból a japó szúnyog hangú járgányokért nem is rajongok annyira, szal nem érint meg annyira😊
A 4. képen a fegyver árnyéka is tuti, maga a mordály ugyan nem látszik, de lefogadom, hogy nem Tommygun van nála.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

mondjunk nem is való talán neki