7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
Vlala #5365 ez általában így szokott működni. -
csika #5364 ne haragudj de nem. ide csak személyes barátság alapján lehet bekerulni.ha csak rajtam mulna adnék accot mindenkinek, de akkor hamar lebukna a dolog. -
tudnál adni egy jó FTP-t? -
csika #5362 Hi
na megoldottam a problemát xp újrarak, daemon helyett alcohol 1.9.2(build 1705)
és csodák csodája megy minden telepítés rendesen.
Vlala egyébként sose warezolok ftp vagy torrent ez a legjobb. -
másold fel mindárom CDről a cuccost nekem is ez a gondom és így használom zökkenőmentesen :D -
Vlala #5360 nem szívesen mondom, de rossz a fájl. SMSweb alapú oldalaknál gyakori, hogy fizetsz, letöltöd, nem jó, szólsz, visszaírnak, hogy kijavították, köszi az észrevételt, de újra kell fizetned, ha le akarod tölteni... -
csika #5359 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1032728935 asszem ezzel a problémával nem vok egyedül
-
csika #5358 hja már raktam uj vga drivert is -
csika #5357 eddig ezt csináltam de mindig megáll a file meg cue;bin ugyhogy daemon elvileg gond nélkül dolgozik vele. már semmi ötletem nincs -
Vlala #5356 milyen kiterjsztés, iso? akkor a daemonk kezelnie kellene, próbáld még azt, hogy az 1. cd helyére mountolod a 2-est (az egyest lecsatolodd, hoelyére a másodikat) -
csika #5355 Hi Vlala
olvassa a cd-t már 2 verziot letöltöttem a netről de mindegyikkel ezt csinálja alcohollal is mountoltam meg daemonnal is mindig megáll a második cd-nél. nincs tipped ? tegnap raktam emiatt újra xp-t. már 3 napja ezzel szívok. -
Vlala #5354 nézd meg a 2-es CD-t, hogy egyáltalán a géped olvassa-e. Ha nem, az szívás, vagy egy olvasót, vagy egy 2-es CD-t kell szerezned. Ha igen, akkor mennie kell, ki kell várni, amíg felpörög, utána enter, vagy image-eld fel az egészet, és virtuális meghajtóból olvastasd be. -
csika #5353 Hi
telepítéskor kéri a 2. cd-t berakom és nem megy tovább. mi lehet a baj? régebben ment gond nélkül. ami azota változott a gépemben az sp2 xp és radeon 9550.
Vki help pelase! -
Vlala #5352 holnapra tudok feltenni, sajna az irodai gépem édeskevés a Mafiához... szólni kellene a családnak :-) -
vki kipróbálja, add képeket milyen? -
Ez az
Free Visit Mod 1.1
jó játékot ;) -
Vlala #5349 ha megtalálod, egy linket plz :-) lusta vagyok keresni, pedig öt-hat Mafiaoldalt ismerek :-) -
Azaz.
-
éés valamit találtam is illetve kettő valamit.
Csak regelni kell az oldalon de nem nagy ördöngősség.
Dial-Upos netem van ezért még 1 óra míg lejön az első próba, de itt van mindkettő neve és az oldal címe ahol mindkettő fentvan.
nevek: Freevisit Mod 1.1
Mafia Freeride Expansion: Unlimited Edition - Light Version
cím:LostHeaven.co.uk -
hasonló eszközökkel próblákoztam én is de marad a Gugli :D megkeresem Lelkes kartárs által emlegetett valami Free-s modot :D -
zsozso111 #5345 Nem zavar nagyon, max alt-tabozok.
Kozben megtalaltam, mit ujitottak az 1.2es patchen.
Tovabbi jo gamet.
bye -
lehet ujra kell tenni az xp-d. -
zsozso111 #5343 hi,
most tettem fel a mafiat, mar ket eve felretettem, hogy egyszer majd jatszok vele /akkor nem volt hozza vasam/. Hat mit mondjak, eletem egyik legjobb gameja. Imadom A 30-as evek amerikajat, bar boleg a De Niro filmekbol ismerem :).
Azt szeretnem megkerdezni, hogy erdemes-e feltennem a 1.2-es patchet, sokat javit-e.
Meg van egy erdekes jelenseg, idontkent a game iszonyatgosan beszaggat /uj gepen fut/. Akkor atvaltok windozra es vissza es teljesen jo lesz. Patch ezt orvosolja? Nem nagon zavar mert meg lehet oldani a problemot, akkor miert ne.
bye
-
Van hát! A mód nevét nem tudom, de valami Free-s. Ha jól emlékszem. -
Vlala #5341 ilyet én is kerestem, balgaságnak tartom, hogy meg vannak tervezve a helyszínek, és nem lehet elérni... a reptérhez pl. egy kerítést kellene kiütni, ennek rendje-módja szerint neki is estem a Black Metallal, sikeretelenül. -
létezik olyan mod Mafiához, ami a karriermódban bejárható helyeket mint például kikötő (ahol missziót is kell csinálni), reptér és ehhez hasonlók, bejárhatóak legyenek? -
erre én is rájöttem. kevés az igényes addon ehhez a játékhoz. ezt csak azzal tudom magyarázni, hogy magasra tették a játék készitöi a mércét.
Még annak idején az NFS 3hoz (és az NFS 4-hez is) volt sok jó, igényes addon (és persze az Operation Flashpoinhoz)
sajnos mindenki a GTA-akra figyel és nem veszi észre ezt a gyöngyszemet.
például én már találtam a GTA-hoz 1 nagyon igényes 80's modot. a vicc az egészben az, hogy gta-hoz sose kerestem... -
sajna tényleg kevés az igazán jó autó:/ köcsög gta-hoz meg egy valag van.. pedig ebben lehet is autókázni.
az autó tulajdonságai nem feltétlenül maradnak. újabban ízt is átírogatják az igényesebb arcok. -
még nem próbáltam a modot, csak láttam már párszor. tegnap szedtem le én is. -
Vlala #5336 egyenként is ki lehet, bár nekem a mdok nem igazán jöttek be.
Nagyon ritka az olyan addonautó, amely
- jó kidolgozottságú
- Tommy benne ül, nem rajta-mellette-benne, csak rossz helyen
- bele is illik a képbe (pl. üldözős jelenetnél amikor bálnamercivel hajkurászod a 30-as Fordot, ott valami gáz van)
- a tulajdonságai is hasonlóak a lecserélt autóhoz.
Ahhoz nem érzek túl nagy kedvet, hogy most egy más típusú pixelhalmazzal tegyem meg ugyanazokat a köröket.
Ráadásként, amikor elkezdtem moddolgatni a játékot, akkor kezdtem átlátni, hogy miből is áll össze a játék, és elment tőle a kedvem. Ha lesz helyem a gépen, visszapakolom az eredetit, és nem változtatok rajta. -
felraktam. hááát nem az igazi. többre számitottam.
kidolgozattlanság (autok)
tulzott hangok
jác6tatlan lett a karrier
és megspékelve rengeteg buggal
viszont a fegyverek és zenék elég joook
Neked sikerült egyénileg kicserélni az össszes autot, fegyvert stb? -
huuu, ez jónak tünik. délután fel is cuccolom a gépre -
ide regelsz egyet, és már szedheted is. -
tudnál egy linket küldeni? -
létezik 70's mod, de nem próbáltam még. nekem bőven elég, ha csak járgányok vannak, elvagyok mod nélkül. -
kellene egy olyan mod ami a kocsikat kicsréli a 50-70es évek amcsi autoira -
ez honnan van?? vagy mi van?? itt a lostheaven-ön találkoztam egy csomó olyan képpel, amelyiken olyan autók vannak, hogy még hírét se hallottam:/
-
Vlala #5328 Az nem jó, valszleg vírusos (volt) az .exe fájlod. A setup.exe-t kellene megszerezned valahonnan, nem olyan nagy file. -
Nem tudom, de biztos nem jó.
-
Az mit jelent? :-D