Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De tényleg, mi a lófüttynek kell mindenbe beleerõltetni a Bullet Time-ot? A Matrix lejárt lemez... (Matrix, nem Neked szólt :-) )

tényleg vérprofi über megagiga pláza brutál a game! szegyenletes modon csak 1szer toltam végig. pótolnám én dehát....

*Posse*T.W.D*

de nemtom akkor xp-m volt e
amugy meg tökmind1 mert 2 cd nél befagy a telepítés, pedig hogy örültem hogy újra meg tudtam szerezni+ van hozzá magyarítás is. namind1:\
*Posse*T.W.D*
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Neo oldalán (mafiaextra.try.hu) található térképeket nem tudom megnézni, mert kiírja, hogy az oldal nem található.
Máshol nincs fönt ilyen térkép?
Az UFO-küldetésnél javallom a szabad kamerát (mintha lõnél), nézz folyamatosan a csészealj felé, és próbáld meg az úton tartani a járgányt... nekem ment segédtérkép nélkül is!
A játék dobozából az eredeti (A2-es méretû) térkép nagy poén, kint van a falamon, kicsit furcsa, amikor a vendégeim nézegetik, hogy hogy jutnának el a városközpontba... a hülék azt hiszik, ez Tarján :-D
Forza.
ez lehet a magyaritástol ?
Forza.
take2 oldala pl
Forza.
ez van nekem a log.txt ben! bemásolná az övét vki 1.0 ill. 1.1 rõl ?
Forza.
érdekes ... még krekk is van hozzá, nem is egy. sok oldalon fent is van.. bár a hivatalos mafia oldalon nincs.
Most, hogy ezt felinstalláltam, akkor 1.0 maradt a játékom, vagy 1.1 lett ??
Hogyan lehet az aktuális verziot ellenõrizni ?
Forza.
Az lenne a bajom, hogy telepítésnél amikor kb. a 2. cd vége felé jár egyszerûen megáll. Nem csinál semmit. Mi lehet a probléma?
Elõre is köszi: Modellmaker
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
magyarázat? 😊
Forza.
pl magyaritás, valodi kocsinevekkel ... stb.
Forza.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Idézem egyik csapat levelét: (Nem nekem írták!)
"Hello! Elnézést a késõi válaszért, valahogy elkevertük a leveledet.
Sajnos nem tartom valószínûnek, hogy belekezdenénk más játék magyarításába is. Az az igazság, hogy hivatalos, kiadott verzióra, aminek az elõállítási költségeit a kiadó finanszírozza, nem látok esélyt. Ennek hiányában pedig csak az ingyenes változat marad, mint az összes eddigi munkánk. A helyzet azonban az, hogy elég sok pénzbe került így is nekünk ezeket elkészíteni. Rengeteget kellett hozzá utazni, stúdióbérletet fizetni, stb. Mindezt megtetettük saját zsebbõl, mert szerettük volna megcsinálni kedvenc játékaink magyarításait. De sajnos ebbõl a pénzbõl semmi nem jön vissza, anyagilag nagyon megterhelõ lenne. Éppen ezért nem valószínû, hogy a jövõben lesz tõlünk további hasonló magyarítás. Ilyen körülmények között nem megy.😞"