Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aham, meg egy Live For Speed-szerû autós fizika, egy Fable-szerû fejlõdési rendszer, meg a Sacred varázslatai... ja, kamionok is kellenek, legalább PTTM-szinten!

De tényleg, mi a lófüttynek kell mindenbe beleerõltetni a Bullet Time-ot? A Matrix lejárt lemez... (Matrix, nem Neked szólt :-) )

hiba
dehat olyan harcrendszere van , csak nincs vetodes, meg timeshift vagy mi, meg matrix effektek stb 😊

ha egy max payne szerû harcrendszer lenne és úgy lenne egy maffia szintû sztori, az lenne a játékok játéka! remélem a következõ rész már ilyen lesz.

Kaszi46

tényleg vérprofi über megagiga pláza brutál a game! szegyenletes modon csak 1szer toltam végig. pótolnám én dehát....

*Posse*T.W.D*

hiba
vilag egyik legjobb kaland-akciojateka ami a hangulatat illeti numero 1-es - iden meg nem toltam vegig de ami kesik nem mulik

Kaszi46
látod itt a bizonyíték😄

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
onnan hogy 1szer már végigtoltam.
de nemtom akkor xp-m volt e
amugy meg tökmind1 mert 2 cd nél befagy a telepítés, pedig hogy örültem hogy újra meg tudtam szerezni+ van hozzá magyarítás is. namind1:\

*Posse*T.W.D*

akyyy
mibõl gondolod hogy gyöngyszem?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

ollie
miért ne menne?

Kaszi46
köszi!

*Posse*T.W.D*

[HUN]FaTaL
megy

http://goo.gl/gd6Zi5

Kaszi46
xp-n megy ez agyöngyszem?

*Posse*T.W.D*

Köszönöm, elõre is. A címem: [email protected]

Ha megadsz egy emailcímet, elküldöm Neked a bõvítettet...

A Mafiahq oldalon lévõ 3 térkép csak az integetõ emberek helyét jelöli.
Neo oldalán (mafiaextra.try.hu) található térképeket nem tudom megnézni, mert kiírja, hogy az oldal nem található.
Máshol nincs fönt ilyen térkép?

Pont ezt mondtam, Neonak van egy térképe, amin a FRE összes küldetésének megtalálható az útvonala (nem beszélve egyéb nyalánkságokról). A játék saját térképe nem mutatja ezeket, de hol láttunk már olyat, hogy a játékhoz mellékelik a végigjátszást?
Az UFO-küldetésnél javallom a szabad kamerát (mintha lõnél), nézz folyamatosan a csészealj felé, és próbáld meg az úton tartani a járgányt... nekem ment segédtérkép nélkül is!

A játék dobozából az eredeti (A2-es méretû) térkép nagy poén, kint van a falamon, kicsit furcsa, amikor a vendégeim nézegetik, hogy hogy jutnának el a városközpontba... a hülék azt hiszik, ez Tarján :-D

A térképek megvannak nekem is. A játékban lévõ térkép is jó. De pl. az UFO-s küldetésnél ez van a leírásban: "ha megszökik elõled az UFO, kövesd a térkép által megadott utat, hogy megtaláld." Ezt én úgy értelmezem, hogy valahol van olyan térkép is, ami egy-egy feladat útvonalát jelöli, mivel a játék térképén nincs külön jelölés ilyenekre.

Van hozzá bõvített térkép, Mafiahq oldalán megtalálod.

Kb. 20 oldalt elolvastam, a többi 40-hez most nincs idõm. A Free Ride Extreme küldetések leírásában több helyen is olvastam, hogy "menj a térkép által megadott úton". Milyen térképre gondol, mert a játékban lévõ térkép nem jelöl útvonalat.??

mafiahq
Fenn a honlapon.. ;P htttp://mafia.try.hu

Nem tudom, talán Staflernek van patchfüggetlen magyarítása... Mafiahq?

arty
Jogos.. csak 1.2höz nem találtam magyaritást 😉 Mivel az 1.2 eléggé hanyagolva van, mint patch... sehol semmi rola, talán mert elég késõn jött ki a játék megjelenéséhez képest.

Forza.

Inkább attól, hogy nem a játéknak megfelelõ verziószámú magyarítást használod.

arty
na, franko ... irányitásnál hiányos a beállitott bill.-k kijelzése... 😞

ez lehet a magyaritástol ?

Forza.

12346
1.2es peccs biztos nem fake, mert nekem már jóideje megvan a deviance féle.

arty
na, az 1.2 nem lehet fake, mivel a hivatalos oldalon is kintvan... a kiadóén is, stb.

take2 oldala pl

Forza.

arty
LS3D Engine V3.95.1 Jun 24 2003 GetVer:395

ez van nekem a log.txt ben! bemásolná az övét vki 1.0 ill. 1.1 rõl ?

Forza.

arty
fake ?? 😊

érdekes ... még krekk is van hozzá, nem is egy. sok oldalon fent is van.. bár a hivatalos mafia oldalon nincs.

Most, hogy ezt felinstalláltam, akkor 1.0 maradt a játékom, vagy 1.1 lett ??

Hogyan lehet az aktuális verziot ellenõrizni ?

Forza.

toMpEr
1.2 fake, nem csinal semmit

arty
modellmaker
Sziasztok!

Az lenne a bajom, hogy telepítésnél amikor kb. a 2. cd vége felé jár egyszerûen megáll. Nem csinál semmit. Mi lehet a probléma?

Elõre is köszi: Modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

arty
azt sem értem, akár hány mod oldalt nézek, az 1.2 le sem tölthetõ sehonnan, pedig nekem van egy ilyenem ...

magyarázat? 😊

Forza.

arty
azok a cuccok, amik az 1.1 es pecshez vannak, mennek az 1.2vel is ?

pl magyaritás, valodi kocsinevekkel ... stb.

Forza.

Kit--Kat
Nagy köszi!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

12346
elindítod a progit, asszem nyomsz egy C-t, és onnan már minden beállítás adja magát😊 nincs is sok. hova akarsz képet menteni, milyen formátumban, mit foglaljon magába, billentyû kombináció, meg még 1-2 apróbb beállítás.

Kit--Kat
Na kérlek segítsetek!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
....

akyyy
szerintem 16 számrendszerben. 😛 😊

Kit--Kat
és ez hogy mûxik?

12346
pl úgy hogy elõször letõttöd vhonnan😊

Kit--Kat
Azt hogyan?

Kit--Kat
ismerem, de nem mûxik😞((

12346
inkább használj printscreen helyett irfanview-ot.

akyyy
Próbáld a Print Screen-t, és másold be a a paintba...

Kit--Kat
Hogyan lehet képet csinálni a játékból, a printscreen nem mûködik.

mafiahq
Sok sikert.. 😊

Sadun Tryst
na majd jövõre haverokkal 1et mi összedobunk... 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

mafiahq
Sajna úgy nézz ki a 2-3 csapat közül egyik se "tudja" befejezni!

Idézem egyik csapat levelét: (Nem nekem írták!)

"Hello! Elnézést a késõi válaszért, valahogy elkevertük a leveledet.
Sajnos nem tartom valószínûnek, hogy belekezdenénk más játék magyarításába is. Az az igazság, hogy hivatalos, kiadott verzióra, aminek az elõállítási költségeit a kiadó finanszírozza, nem látok esélyt. Ennek hiányában pedig csak az ingyenes változat marad, mint az összes eddigi munkánk. A helyzet azonban az, hogy elég sok pénzbe került így is nekünk ezeket elkészíteni. Rengeteget kellett hozzá utazni, stúdióbérletet fizetni, stb. Mindezt megtetettük saját zsebbõl, mert szerettük volna megcsinálni kedvenc játékaink magyarításait. De sajnos ebbõl a pénzbõl semmi nem jön vissza, anyagilag nagyon megterhelõ lenne. Éppen ezért nem valószínû, hogy a jövõben lesz tõlünk további hasonló magyarítás. Ilyen körülmények között nem megy.😞"

Hentes Bill
szinkronnal mi a helyzet? 😄

Boldog Karácsonyt!