Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
ah...ez szörnyû.....hosszú....elmondjam?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

12346
ja, az gáz. mé nem lehet felpakolni? behalt?

akyyy
pont ez az, feltenném a játékot de nem lehet 😞. én meg rá vagyok "izgulva". menéztem itnroját, amit cdrõl meg tudtam nézni...hát...brûhûhû.......

12346
szedd ki a gémbõl.

akyyy
a zenéjét nem tuggya valaki elküldeni nekem?

mafiahq
Az informátor a hülye 😉 Nekem sincs..!

Bumm, akkor lelövetem az informátoromat (nekem iseredeti van, én sem találtam... azt hittem, én vagyok hülye.)

mafiahq
Nekem eredeti van és nincs benne!

az eredetiben állítólag van (én még nem találtam meg, pedig végignyálaztam a könyvecskét is)

mafiahq
Nincs konzol ;]

balintka
Konzolt melyik gombbal lehet elõhívni?

a legjobban azzal járnál, ha megv... (stop)

Mr_no_NaMe
WOW BAZE THX!!!

Igaz a mafiát nem nagyon látom de 1 csomó ojan gém van fent amit ezidáig keresgéltem,reménytelenül de most😊))

Milliószor köszike!!
Tatyla
Például innen is megpróbálhatod!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

12346
szvsz más alternatíva nem nagyon van.

Mr_no_NaMe
Nemtudjátok honnan lehet leszedni a gamét,dc-n kívül?Nem baj ha fizetõs a warez.
12346
az addon szekerek is általában gyorsabbak. én azokkal zúzom.

Benzinkúton lehet tankolni, ha kilõtték a tankodat akkor benzinkút-Bertone-megint benzinkút...
Sokkal többet nem tudsz, esetleg a bónuszautók megkeresése, és a minél több pénz megszerzése (maffiózók likvidálása) okozhat örömet, de nem is kicsit...
Taxizni tényleg lehet alapból, de érdemes valamelyik FRE-ben megnyert autóval nekiindulni, gyorsabbak.
Pénzszerzésre nekem még mindig a Black Metal török-zúzok stílusa jön be, múltkor betoltam egy maffiózóautót a benzinkútra, szép nagyot szólt!

Taxizni taxival alapból lehet. Meg lehet gyorshajtani.

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Fegyvereket lehet venni a szokott helyen. Pénzért lehet lõdõzni a roszfiúkat. A radaron narancssárga szinnel jelöli a kocsijukat. Elvileg már van hozzá egy mod, amelyben még taxizni is lehet. A http://mafia-game.hq.hu/ oldalon találsz még pár egész jó modot a játékhoz.

A szabadútban mit lehet csinálni, hova lehet bemenni? Eddig a Kórházba tudtam menni életért, Bertone szervízébe javítani, fegyverboltba vásárolni és Salierinél menteni. Van még valami más hely?

Duddits
A 2. részrõl nem hallottatok valami jót?

mafiahq
ok, bízunk benne 😉

köszi, azt máshonnan is le tudom tölteni. szóval ha megvan ott minden, akkor rendben, a max payne 1-2 vel lesz egy deluxe dvd-n. örök darabok! remélem a gyermekeim is játszani fognak vele ! 😊

mafiahq
Szinte minden fenn van nálunk, habár nem olyan rég törölték a Russian modot, ha akarod visszatölthetem :|

Tényleg így van. A Mafiával foglalkozó magyar oldalak között a mafiahq a legnagyobb, amit ott nem találsz meg, azt nem is érdemes keresni...
Percyé nem sárga volt? Lehet, régen volt már, sok tüzes víz lefolyt már azóta...

nekem az is elég, ha azt mondod, hogy a mafia.try.hu-n is rajta van minden ami kell, modok fõleg, persze csak ha tényleg így van.

mafiahq
Sárga hátteru Mafiás magyar honlapot még sosem láttam.. 😉! szerintem nem is volt! percy-é nem sárga volt!

Gondolom, Mafiásat keresett

ollie
szerintem több ezer sárga hátterû magyar oldal létezhet

Az még a Percy féle oldal lehetett, de fogalmamm sincs, hová tûnt...

volt egy magyar oldal ahol sárga volt a háttér, de már nem találom. ahhoz vki linet tudna adni?

A mentéseket ki kellett volna szedni... valahol biztos van, Mafiahq oldalán találhatsz!

ja, és ha újrainstallálás után nem szeretném újból végigvinni, arra van már save vagy csalás? olyan kellene ahol végig van játszva, mindegyik küldi választható, és a free ride is meg van csinálva hogy elérhetõ legyen az összes kocsi

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

mafiával foglalkokó magyar és nem magyar oldalak linkjét beszúrna vki? lehetõleg a teljesség igényével. mert egy dvd deluxe verziót szeretnék kiírni, peccs, magyarítás, modok, végigjászás, térképek, leírások stb. szóval mindent ami fellelhetõ

M@TriX
köszi 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

12346
jaja én is ott szoktam költekezni. meg a kórház felé is sûrûn megyek, mer sokszor történnek nagy anyagi kárral járó balesetek is.

Pete fegyverboltjában el lehet költeni csemegékre, egy-két gránát egy dugóban elég jól tudja oszlatni a tömeget... (Legalább azt megoldhatták volna, hogy ha van nálad gránát, azt ki tudd lõni a Black Metallal...)

12346
gta-ban se nagyon lehet mit kezdeni a zsével, ha már végig nyomtad. itt meg randalírozásra jó az a zsé pl😊

Ebben igazad van. De vedd alapul a 70 év korkülönbséget a két játék között, a 30-as évek korabeli fegyvereivel tényleg mesterség volt vérfürdõt rendezni, míg egy mostani fullautomata Berettával egy ötéves kisgyerek is fejbe tudja lõni a szüleit...
"a gta is ua jó mint ez, csak más" OK, értem.
Az UFOnál tegyél úgy, mintha kilõnél az ablakon (nem kell fegyver, a lényeg, hogy a célkeresztet tudd az egérrel irányítani) és egyik kezedben kormány/billzet-másikban egér kombinációban tartsd szemmel az ufót, ha ügyes vagy, olyan kameraállást is találhatsz, amellyel az ufót és az utat egyszerre látod.
A Vagy tépsz vagy felrobbansz titka az útvonalválasztásban rejlik, ne a legrövidebb utat válaszd, hanem a legszélesebbet, mert azo jobban lehet tépni. Nincs idõhöz kötve, körbe is mehetsz a városon...

A többi küldi is hasonló, de a FRE igazából fanatikusoknak való.

nem kell hozzá külön magyarítás, nekem is 1.2 peccs és megy a régi magyarítással

azért ha a tûzharcokat összehasonlítjuk a maxxel, van különbség. itt is lehet ugyan mészárolni, de vagy sikerül vagy nem. a maxben azért volt elgondolása és kivitelezése a dolognak, ügyességgel és tapasztalattal nagyon lehetett haladni.ha játszottál vele tudod mirõl beszélek.nem kifejezetten a bulett time hiányzik.egyébként a gta is ua jó mint ez, csak más. kinek mi jön be. nekem mindkettõ.de a lényeg hogy nem baj az ha átvesznek jó ötleteket egy másik játékból. itt is ott is vannak jó és kevésbé jó dolgok, itt a graf, a fizika, a sztori ami felülmúlja, a gtaban él a város küldetés nélkül is van mit csinálni, és ez teszi naggyá
egyébként te megcsinálta szabad út extrémet? ott kaphatjuk meg a hiányzó kocsikat, de elég gagyi küldik vannak. kettõt próbáltam eddig, az ufóüldözõst és a vagy tépsz a teherkocsival vagy felrobbanszt. elég gagyi mindkettõ, ráadásul az ufót mindig szem elõl tévesztem mert olyan magasan van
a szabad út -nál mit lehet csinálni?az frankó hogy be lehet járni a vidéket, ilyen még egy játékban sem volt, tiszta jó furikázni. mondjuk egy stoppos csajt belerakhattak volna, akit ha felveszel, idõnként fecseg egy kicsit. ha visszamegyek a városba, a gengszterek kinyirásával jó pénzt lehet szerezni, de van jelentõsége? bizonyos pénzmennyiség után történik vmi? extra autó vagy ilyenek?

12346
gta-t sztem hagyjuk a maga tömegeksünfilm fílingjével. legalább az autózás lenne jó benne..😊)) de élvezhetetlen.

steweee: mi az hogy üres? mit akarsz csinálni?
max payne irányba való fejlesztés alatt pl a balett idõre gondolsz? biztos nem lesz😊)

hát azért a max paynetõl eléggé távol áll. persze így sem rossz, de a köv részben már remélem fejlesztik ilyen irányban is. és kellene bele egy csipetnyi gta is, pl lennének kirablásra váró üzletek, bankok, olyan épületek amikbe be lehetne menni, épületek amit meg lehet vásárolni "tissztességesen összekuporgatott pénzünkbõl" stb. talán a végsõ cél lehetne itt is a város feletti teljhatalom megszerzése. egyetlen negatívuma a játéknak hogy a sztorin kívül üres, nem lehet mit csinálni. persze ehhez hozzáteszem nagyon gyorsan, hogy valszleg direkt nem gta utánzatot akartak belõle csinálni, és más téren meg sokkal jobb lett. egyébként egy hiperszuper játék, most is ezzel játszok, régen nem tudtam maximunra rakni a grafot, és most ámuldozok a végsõ csatánál a galériában.a maga idejében meg megagigamultihypersuper játék volt, nem gyõztem végigjátszani

:-DDD "A Don emberei rajtaütést terveznek egy kis gyárépületen, hogy megszerezzék a szupertitkos üzemanyagot, amellyel az autók szárnyra kapnak..."

akyyy
éppen ki kéne fejleszteni 😄

OL az, 30-as évekbeli járgányba nitro... nagyot szólna!

akyyy
jha.meg nitro 😄.
amúgy nekem nem kel mondani , végigvittem már, most épp gondolkozom azon hogy felteszem e,,,,csak most már nem akadozna

12346
nah, a varázslatokat hagyjuk..😊 még csak az kéne ebbe. az életben nem játszanék vele😊)

én inkább azt szeretném, ha a gta is hasonló szintû lenne, mint a mafia