7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • Imrusssss
    Nem tudom de sehogy !!!
    Valahogy kiszált az autóból és dobta a motolov koktélt a csávóra aztán meg annyi neki!!!
  • BBird
    Mivel szálltál be?
  • Imrusssss
    hOGY kell kiszálni az autóból mert van 1 olyan misszió amikor motolov koktélt kell dobni a kocsikra!!!
  • Caby
    amit letöltesz van hozzá readme és azt kövesd
  • 00 Blue 00
    Valaki adjon nekem egy címet ahol le van írva hogyan lehet autókat berakni a gaméba. Előre is THX
  • akyyy
    +s :)
  • Tufa
    -s ;)
  • Zozo76
    cd :)
  • Tufa
    3
  • sonax
    sziasztok a Mafia játék 2,vagy 3 cd-s?
  • akyyy
    mi az a mikemouse mod?
  • Caby
  • akyyy
    ez hol van?
  • Tufa
    időközben megjött, már szedem le
  • Tufa
    ezekre nem tudok válaszolni, mivel én sem szedtem még le. /próbálnám de nem akarja küldeni az aktiválást... valaki nem tudna adni egy felhsz,pass párosítást az oldalhoz ami aktív is?/
  • akyyy
    bocsi a sok kérdésért..........majd ha lesz hely a gépen felteszem és kipróbálom:D
    de sajnos most nincs:((( pedig most lett dvd iró ki lehetne írni mindent
  • akyyy
    jah igymár tom, thx... abba a hotelba is be lehet menni ahol a kurvák vannak? meg a templom? még lehet kérdezgetek..:D

de ahogy hallom csakis freeridben szabad játszani..monjduk ha végig vittem a gamét nem sok kedvem van már küldetéseket csinálni hanem a freeridben menni csak!
    mennyire stabil? a vasuti pályára be lehet menni? mert nemtom.....elég nagy területet elfoglal csak küldetés ott nem volt:(

jah meg a benzinkútra, a szintét Sameset?
  • Tufa
    Az emeletes garázs (a whiskey-s küldetésben szereplő)
    ez melyik? nem jut hirtelen eszembe: \

Amikor egy kis teherautóval érkeztek meg egy parkolóházhoz. Felmentek teljesen a tetejére, ott egy ürgével/többen vannak ott/ dumálsz, erre fékcsikorgás, pár autó száguld fel és innentől kezdve lövöldözés non-stop amig lenem jutsz.
  • BBird
    Rossz az, aki rosszra gondol. :-) Nekem az FTP-ről még ezek után se a warez jutna eszembe. Lehet többet használom legális dolgokra!?

Vlala: Amúgy igen, jó játék a Mafia, 2-3 alkalommal végig vittem. ;-)
  • 12346
    hát ja. alaphelyzetben nem ftp a warez, de ha ilyen környezetben említi meg vki, biztos nem az épp aktuális melóját vagy segéd tananyagokat tartalmazó ftp-jére gondol az illető..:)
  • 12346
    nem tom most hogy műxik ez a free cucc mod, anno amit kipróbáltam tönkrevágta a gémet. be lehetett menni mindenhova, de ha elkzedtem úgy működni az épületben, mint misszió közben, és esetleg meg is csináltam, akkor jött voln a köv missün. viszont ha a missünös résznél játszottam volna normálisan, akkor behalt.
    asszem így volt:) de az tuti, hogy szétkurjantotta.
  • Caby
    mint az előbbiekbenírtam csak párat említettem,de amiket leírtál MINDbe be lehet menni, amit leírtál, viszont a freeridos házat megm ég nempróbáltam :D
    De a versenypályán utcai autókkallehet versenyezni :)
  • akyyy
    ez melyik? nem jut hirtelen eszembe: \
    paule ház fasza ; )

abba a gellériába nem lehet bemenni ahol Samet kell kinyirni?

illetve a bankba, a börtönbe, forma1-es pálya, a ház ahova be kellet törni, a hely ahol a videjó van ahol a csávesszal beszélget, vagyis étterem? meg az a ház ami a free ride extremben van:D???????????
  • Caby
    Lost Heaven kikötő, ahol szállítmányozni is kellett(dobozrakodás)
    Repülőtér
    Paulie háza
    Az a tanya ahol Sam-et meglövik küldetés játszódik
    Salieri Barja, mögötte az udvar, ahol tudsz autókat tárolni
    Vincenzo műhelye,bár Vincenzoa Salieri barban ücsörög és inygen tudsz fegyvert szerezni tőle
    így sebtében ennyi jutott eszembe :) Érdemes leszedni nagyon hasznos cucc :)
    Sokkal élvezetesebb vele a freeride ;)
  • akyyy
    és pontosan hova lehet bemenni?:)
  • Caby
    nekem fentvan és nagyon buli :DD éncsak ajánlani tudom
  • M@TriX
    :)
  • akyyy
    megnézte valaki azt a free ridos izét, amivel reptérre is be lehet menni?
  • Vlala #5377
    lécci, nénikbácsik... nem beszélhetnénk inkább a játékról? Hányótoknak van még fenn a gépén?
  • steweee
    nos hozzátennék annyit hogy magyarországon az egyik legszigorúbb a szerzői jogokra vonatkozó törvény.de aki nem nagyban folytat ezzel üzleti/kereskedelmi tevékenységet(mármint a jogtalan forgalmazással)annak valymi kevés tartanivalója van bármiféle hatósági intézkedéstől.legfeljebb akkor érheti kellemetlenség, ha vásárol vkitől aki feladja a vásárlóit vagy írásos nyoma van a dolognak.azért mert otthon vki letölt ezt-azt még nem fognak kimenni a rendőrök, és a jog szerint is a saját felhasználású letöltés nem jogellenes, a tiltott tartalmak felrakóit terheli csak felelősség a szerzői jogok alá tartozó termékek(film,zene,programok)nyilvános közzétételéért, de mint tudjuk az ő azonosításuk(szerencsére)szinte lehetetlen
  • BBird
    Én az FTP-n azért mégjobbat röhögtem. Jó kis File Transfer Protocol is már átment warez protokollba. :-))
  • 12346
    neee:DDD sose gondoltam volna, hogy vki ennyire nincs tisztában a warez fogalmázval, miközben maga is nagyban műveli:DD loál
  • M@TriX
    és ráadásul azt sem tudja, hogy warezol :)
  • M@TriX
    reklámozd még te nagyokos aztán majd csengetnek nálad. anyám, birom ezeket az arcokat akik egy kis kérdés után egyből elmondják, hogy ők mekkora szerveren vannak bent de sajna oda nem jöhet akárki... :)
  • Vlala #5371
    villog az offsziréna...
  • Vlala #5370
    az illegál letöltéseket nevezik wareznek. Illeglá letöltésnek pedig azt nevezik, amiből állam bácsi nem kap jattot. Mind bűnözők vagyunk, és meg fogunk dögleni.
  • BBird
    Tudnám mióta warez az FTP...
  • Vlala #5368
    lassan az élet is warez lesz. Ha elmész egy ablak alatt, ahol zenét hallgatnak, és a kiadó és a szerző enmgedélye nélkül belehallgatsz a zenébe, az már warez. Ha borotválkozás közben dúdolsz - illegális továbÍtás, warezos vagy.
    Ha idézel egy filmből a rendező, forgatókönyvíró, összes színész írásos és magadnál tartott beleegyezése nélkül - film-hamisító vagy, 3 év, köszönjük.
    Nem offolok, ez a topic a maffiáról szól. Változnak az idők, régebben a szesztilalom idején abból éltek, most a szoftvertilalom idejét éljük.
  • Tufa
    az ftp és a torrent is warez...
  • akyyy
    nah az nemjo:(