7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
Vlala #5445 az valami írási hiba lehet, ha szétfagy a 2. CD. Második részt 2007 második negyedévre ígértek a készítők, de hogy les-e belőle valami, az erősen kérdéses... -
Egyetértek!! 
-
2. cd-s lefagyásról soha nem hallottam még, szal nem tok segíteni sajna.
ami a mafia 2-t illeti, sajna olyan sincs. hír sincs, hogy a közeljövőben lenne. pedig bejönne. szerencsétlen agyoneröltetett rajzfilm gta-kat be lehetne lassan fejezni. kéne megint vmi igényes ebben a témában. -
MavericK HUN #5442 Tobb helyen is olvastam mar, meg talalkoztam is vele, hogy amikor telepiteni szeretnem a jatekot, akkor a 2. cd behelyezesekor lefagy a game. De eddig meg nem jottem ra mi az oka, vagy mivel lehet orvosolni.
Ebben a temaban kernek segitseget, a masik dolog meg, mivel en mar regen jatszottam a Mafiaval, csak megint elkezdenem, nem tudom, hogy van egyaltalan 2. resze, mert itt latok Mafia 2 topikot, de van Mafia City of Lost Heaven, szoval nem tudom, hogy mi is az abra a Mafiaval. Kiegeszitesek ezek, vagy teljesen uj kiadas.
A helpet elore is kossz... -
megoldva -
Nem tök mindegy miért? Azért, mert nekem ez nem áll kézre, nem ezt szoktam meg, stb..
Ha valaki tud segíteni az szóljon légyszíves! -
miért akaraod átállítani szerintem úgy simán jó!!!
Én is most tettem fel vegy 2 napja még mindíg marha jó game!!
Most a You Lucky Bastard küldetést fejeztem be!!
-
Ujra feltettem a játékot, hogy végigjátsszam, de nem tudom átállítani az irányításon belül az egér gombjait. Csak a billentyűt hajlandó átállítani. Mi a megoldás? -
jóvolt ez a motorháztető nézet szvsz -
pedig van, csaknincs megcsinálva aműszerfal rendesen. csak annyira, hogy a kamera oda van téve:( -
Vlala #5435 Na! veszekedést abbahagyni, köülönben szétültetlek. (de jó topicházigazdának lenni :-):-):-) )
A Mafiában motorháztető-nézet volt, egy-két Freeride Extreme autóban volt csak belső nézet, az is a felejthető kategóriából... én sem tudtam olyan modról, amely hátrébb teszi a kameranézetet, hogy belülről lásd az autódat. -
ez még csendes is volt, nem anyáztam fikáztam orba szájba:D -
Sorry, azt hittem nincs. Azért nem kell így válaszolni.... -
mit pofázol, látod hogy van te meg játszod itt az istent! -
mintha ez vmi olyan mod lenne. képek alapján gondolom. nem tok franciául természetesen:) -
nem -
zoszt #5429 Az eredeti játékban is lehet belső nézetet választani. Nem?
-
Nincs. -
nincs olyan mod amivel lehet az eredeti játékban belső nézetet választani a kocsiban? -

-
nem szóltam:) ahogy néztem, egy típusból csak egy színű rohangál az utakon. azé jó, hogy csak 2 vagy hány év után veszem észre:) -
azt vhogy meg lehet oldani, hogy ha bedobok egy addon autót, az ne csak egy féle színben rohangáljon az utcán?
van vagy 5-6 féle autó/mod installer, aztán nem vágom, hogy vmelyik használható lenne-e így. -
Vlala #5423 erről annyi kacsa röppent már fel, hogy lassan hoznom kell a puskámat és a vizslát.
2007.második negyedévre mondták, ha akkorra kijön, akkor lesz, ha nem, akkor késik vagy nem lesz. Ennyit tudok :) -
Köszi.Pedig az első rész jól sikeredett nem tom miért várnak a másodikkal.??De hát biztos megven az oka. -
Szasz én így hirtelenjében ezt találtam:
One of our more popular stories on 3DGPU that has gotten a lot of comments is the Mafia 2 To Be Cancelled? story, which got a lot of fans of the original game hopeful that it wasn’t true.
Now we have a new comment from John Nielsen of Illusion Softworks stating that the game is not cancelled, and will be available for the PC and Xbox sometimes in 2006-2007. Very good news indeed.
nyers fordításban: Először azt csacsogták hogy befaygasztották a mafi2 projektet aztán valami fejes nyilatkozott hogy valamikorra 2006-2007 köré datálják a kiadást PCre és XBOXra :) remélem segített na pá'
-
A második rész mikór fog kijönni??Ha lesz egyáltalán. -
Vlala #5419 felbontással próbáltálmár állítgatni? Valami oka csak van, hogy az ú Win nem szereti a mafiát... Vagy jobb gomb az asztalon, tulajdonságok, beállítások, speciális, monitor, és próbálja a képfrisítésen állítgatni. -
hát ja. ez már nekem is eszembe jutott, csak azér vicces, hogy az új drivereket nem szeresse.
thx. -
Vlala #5417 videókari-driver első körben, a feketeség az szokott lenni... -
hát ez marha jó... eddig két gépen gémeltem ezzel, 6000 vinfost látott már, most meg megin nyú vinfos, földobtam, hogy meglessem az új cumókat, erre ha belépek, akkor nagy feketeség és nézegethetem a kurzort:/ se alt+tab, se ctrl+alt+del, se semmi.
pls help, ha van ötlet:) -
zsozso111 #5415 kosz a tippet! Megprobalkozom vele. -
Szerintem vegyél le minden grafikai fityfenét arra az időtartamra. Aztán ha túl vagy rajta, akkor megint mehet fel a 48xAA és a 160xAF, blur, mip-map, lótúró, minden. :) Csak egy tipp. -
Vlala #5413 az gáz. Végső esetben a game újratelepítését tudnám javasolni, lehet, hogy BS-ba írt valamit... -
zsozso111 #5412 Proszaltam, sot, eloszor kocsival hajtottam be, akkor eszleltem eloszor a problemat. Toltes - kifagyas.
Masodszorra csinaltam azt hogy megalltam kint, es gyalog mentem be.
Ugyanaz.
beszarnek ha nem tudnam folytatni, lehet elmentem az allast es ujrarakom a gamet ha nem tudtok megoldast. pl nem rakom fel az 1.2es peccset. Vagy egy masik gepen viszem tovabb ezt a reszt, hatha ott nem fagy ki. -
Gyusz #5411 Kezdd előröl a dolgot, vagyis kocsikázz el mégegyszer a raktárhoz, ugyanis valószínűleg hibás mentést készített a játék. Nagyon ritkán, de előfordul. -
zsozso111 #5410 Miutan ez mar egy regi jatek, remelem nem haragudtok meg, ha nem olvasom vissza az osszes hozzaszolast. Nemreg alltam neki a jateknak, nagyon allat jo. Kernek egy kis segitseget.
Amikor a Kanadai Whiskey szallitasos kuldetes van, es Paulieval kell talalkozni egy varosszeli raktarnal. Szal miutan leparkolok a kocsival, es besetalok a kapun, akkor nekiall tolteni, rendesen ahogy szokott, megy a piros csik, es kb a csik 60%anal kilep windowsba a game. "A Game.exe hibat okozott ..." tipusu ablak.
Talalkoztatok mar ezzel?
1.2es patch fennvan. magyaritas fennvan. AMD64, Geforce 6600, winXp sp2 hun.
elore is kossz
-
Vlala #5409 Hivatalosan
1. Mafia DataXtractor letölt, telepít
2. models és textures dta-fájlokat kibont
3. fájlokat felülír
4. játszik, örül
A DataXtractor megváltoztatja a Mafia beállításait, úgy, hogy a game először Models könyvtárban keresse az autókat, és a textures könyvtárban a festéseket, csak azután másszon be a .dta fájlokba. Tehát az is elég, ha hagyod neki a fájlt megváltoztatni, amit szeretne, aztán nem bontod ki a .dta-t, csak létrehozol egy Models és egy Textures könyvtáerat, az új autó .3ds fájlja megy a Modelsbe, a bmp-k a texturesbe. Dez az autó readme-jében is le lesz írva. -
Hogy kell az autókat belerakni???
-
Vlala #5407 szerintem az a baj, hogy a fal mellé álltál. Abban a küldetésben Paulie ott ül melletted, ezértnem tudsz kiszállni jobb oldalon, egyébként asz akciógombbal (nálam jobbegér) -
azt hiszem valmelyik egérgombbal kellet. kétszer kellett megnyomni, elsőre leállítja a kocsit, másodikra kiszállt
Sorry, ha nem ez.