7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
nick név #5525 hol hallottal a multirol? mert enis halottam valamienrol de azt kb 3 éve abbahagytak -
Cence89 #5524 és még most is az ezt hozzá kell tennem :) -
Cence89 #5523 készül scak a készitők titokban csinállják, már 1 éve kb, én ezt olvastam de idézhetek is neked: "nem a Godfater az egyetlen játék, mely az Amerikában dolgozó olasz bünszervezetekre épül.Az Illusion Softworks már egy éve dolgozik titokban a Mafia 2-n." tessék 
Jó game lesz az is mint az elődje volt -
oaken #5522 Mafia 2? Hol hallottad, hogy készül? Mert a készítők szerint nem készül! -
Cence89 #5521 csak versenyezni lehet, ien mod féleség
de már készitik a mafiához a multit is láttam videot belöle nagyon jóó :) -
Vlala #5520 Hálóban Mafia? Taníts, Mester! -
Cence89 #5519 hello all
én is ma fogom felrakni és majd versenyzek hálóba bátyámal :)
és készül a mafia 2!!!! ->már rég óta nem hallottam róla igy azt hittem h nem csinálják már, de hál istennek nem igy van :) -
megnéztem itt a godfathert videó és hát meg kel hogy mondjam az autós vezetés sztem nagoyn elrotnották benne:S -
Ez igaz kb én is két napja tettem fel magyaritással és kis szinkronnal és király szerintem a Godfather is jó lesz!! -
Két napja ismét feltettem a gépre...
Ebben a játékan nem lehet csalódni, még most is nagyon ott van a toppon.

Legalább lesz friss viszonyítási alapom a Keresztapácskához. -
ezért is kéne egy köv rész:) -
kösz, meglesem. nekem még vmi gagyinak kinéző zöld van. neutral oldalán meg még nem lekapható a 260-as, ezért nem értem a történéseket:) -
zoszt #5513 Melyik a számodra új busz?
http://mafiadenis.narod.ru/
Innen vannak a viszonylag friss orosz 200-as család tagjai, trolik, stb.
Pl.
Neutral 260-asa is már igen előrehaladott állapotban van. :) -
Csaba #5512 Akkora a hangulata... A játékok játéka szerintem! -
és szvsz sokkal hangulatosabb is ez a játék. -
ahan ok -
Vlala #5509 Nem egy kategória, itt fizikája is van az autóknak-fegyvereknek. Egyébként szerintem nem nehéz, inkább néhány helyen gondolkodtató, van néhány pálya, amit a "többet ésszel, mint erővel" módszerrel könnyebb megcsinálni. -
ma fogom megszerezni, mennyire nehéz a játék?? mondjuk ha a vice city + gta:san andreas ment akkor ezis fog?:P -
Vlala #5507 Igen, azon a pályán van vagy négy távcsöves... nagy móka! Ha a daruról ügyesen lövöd le az embereket, ők is leejtik neked a Nagantot. Akkor kell leszedni őket, amikor a korláton kilóg a puska végem akkor a földre esik, nem a darura. A robbanó tartályvagont ne hagyjátok ki :) -
Ha vki elakadt volna valahol vagy csak tipp kell
akkor ezentúl nyugodtan nézze meg az oldalam
és ott is a tipp trükk részlegben találtok Maffiához
tippeket trükköket. http://prazelee.extra.hu -
meghesszeltem. szép meg jó, de miért is lenne a helyén a kamera... -
ecsém ezekkel az oroszokkal mi van. sztem még nem jártam olyan oldalon, amivel ne lett volna valami gond. most pl hol bejön a kép, hol nem -.- -
na, ez nekem még új, szal belinkelem:) messziről nem is néz ki csúnyának. kíváncsi vagyok, hogy a belsőnézetet jó helyre rakták-e...
Mercedes S600 Biturbo -
Csaba #5502 Köszi. Nekem is tetszene ám a női főszereplő:-) -
Ez a sztori király lenne csak nem hiszem hogy csaj főszereplőt akarnak a készítők, bár nekem tetszene! -
effe #5500 a ládáknál nincs, legalábbis én nem emléxem, meg máshol se találtam meg(iroda), de a makit nem néztem meg, lehet hogy nála van... -
Csaba #5499 Effe! Most, hogy mondod, lehet, hogy tényleg van valami ilyesmi. Nem lehet, hogy annál a csókánál vannak a papírok, aki elmegy pisilni? Vagy abban a raktárban, ahol a ládák is? -
effe #5498 ezt a gyémántcsempészős pályát nem lehet megcsinálni úgy(vérengzés nélkül), hogy a kapunál ne bukjak le? ha igen, akkor gondolom v.mi papírt kéne szerezni a "szivarszállítmányról", nem? -
Csaba #5497 Most a végefele a kikötőnél a gyémántosat új taktikával csináltam meg (ha lehet taktikának hívni...). Eddig mindig jófiú voltam, és bementem, bepakoltam a ládákat, és spuri. Most viszont mint egy Terminator, mindenkit kinyírtam. Kocsival akit tudtam, elütöttem, aztán szereztem egy távcsöves puskát, és aki mozgott, annak adtam egy kis golyót... Érdekes, hogy mikor végeztem a kikötőben, és elindultam kifelé, mégis utánam jött egy kocsi. Őket is lerendeztem. Mikor visszamentem Samékhez, akkor megdicsértek, hogy nem üldöz senki. Végülis ez is egy alternatív módszer volt, mert eddig mindig hagytam az üldözőket a nyomomba lihegni, és közösen nyírtuk ki őket Paulie-ékkal... -
Csaba #5496 Pont ma vittem végig a játékot 5-ödjére. Úgy van, ahogy mondod: Salieri bérgyilkosait kivégezték. Salieri életfogytiglant kapott.
-
Vlala #5495 "Electric chair for Salieri's hitmen" szerepelt az újságban, ha jól tudom, Salieri é,letfogytiglant kapott. De lehet, hogy tévedek, akkor javítsatok ki. -
Vlala #5494 Nekem a harmadik féle volt meg, amikor a lámák megcsúsznak az autóval és nekimennek a ház sarkának a Chinatown-ból lefelé vezető lejtőn (pedig esküszöm, csak egy kicsit koccantunk össze!)
Morello kinyírásánál érdekes, hogy bármilyen autóval mész, a hídnál a belső kamerás felvétel ugyanaz az autóbelső lesz.
Van még egy pár... Állítólag már a running man-ben is találhatsz fadarabot, amivel legyakhatod Morello gorilláit (morellogorilla, ez még jól is hangzik :) ), én spec még nem találtam meg. -
Ezzel csak egyetlen-egy probléma van: Salieri-t villamosszékbe küldték. A legutolsó küldetés után a bejátszásban az egyik újságon rajta van, meg ha jól emlékszem, akkor talán mondják is, de ez nem biztos. -
Csaba #5492 Most játszottam egy kicsit a játékkal. Bár a játék lineáris, de van pár alternatív lehetőség benne. Én kettő helyen találtam ilyet:
1. A "Jobb, ha hozzászoksz" küldetés végén az üldőzésnél kétféle videóbejátszás van attól függően, hogy csak követed a menekülőket, vagy erőszakosan eléjük vágsz.
2. Az idősebb Morello megölésénél 3féle mód van: Kimegy a repülőtérre, és ott kell lelőni; Továbbmegy az országúton, te végig követed, és a végén egy másik videóbejátszás van; Az üldőzés közben valahogy sikerül felborítanod a kocsiját, és kinyírnod, ilyenkor semmilyen bejátszás nincs, hanem egyből azt írja ki, hogy menjek vissza a városba.
Én ezeket találtam. Kérdésem az, hogy valaki talált-e ilyen alternatív lehetőségeket másik küldetéseknél? -
érdekes:) filmnézés gondolom megvan:D -
zoszt #5490 Nem rossz, nem rossz... :)
Azt tudja valaki, hogy a Bolt Hearse melyik nevű motorhangot használja? -
Csaba #5489 Bár lehet, hogy csak túl sok filmet láttam
-
Csaba #5488 A legnagyobb dobás az lenne, ha Tommy lánya (aki természetesen szép, csinos, erős és okos stb...) lenne a főszereplő, akinek természetesen nagyon hiányzik az apja. Megtudja, hogy Salieri parancsára ölték meg az apját, de mivel Salieri börtönben van, nem tesz semmit. Telnek múlnak az évek, Salieri már vagy 70 éves is elmúlt (ennek ellenére jól van, készül az újrakezdésre). Egy napon kiengedik a börtönből (öreg kora miatt + lefizet mindenkit). Tommy lánya ekkor (már felnőtt fiatal nő) megfogadja, hogy bosszút áll: Salierit és az egész kóceráját elteszi láb alól. Sikerül elérnie, hogy egy másik gengsztercsaládba bekerüljön. Innentől kezdve csak a bosszú jár a fejében. Szerintem ez elég ütős lenne. A játék úgy indulna, mint az első rész, egy jó hosszú videóbejátszással, kezdődne Tommy kicsinálásával, a lánya bemutatásával, majd Salieri börtönből való kiengedésével stb...
Lennének benne rohadt jó ötletes küldetések, sztorifordulatok (pl. a játék elején egyedül vág neki a bosszú végrehajtásának, de pár sikertelen akció után belátja, hogy egyedül nem megy, ezért a rivális gengszterbandába próbál bekerülni. Mivel nő, elég nehéz meggyőzni őket, hogy bevegyék, de pár akció után bekerül. Később beleszeret az egyik Salieri családtagba -persze eleinte nem tudja, hogy kicsoda- és innentől nehezebb lenne a bosszú végrehajtása)
Persze szerepelne a játékban Sarah is, mint mellékszereplő.
Itt egyetlen kérdés merülne fel: Miért nem nyirták ki Tommyval együtt Sarah-t és a lányt is? Mert Sarah a csapos lánya, és nem tartottak attól, hogy egy lány fog bosszút állni később.
Ez jó sztori lehetne, kapcsolódna az egyhez. A játékmenet is hasonló lenne.
Szerintem sokkal jobb lenne, mintha egy teljesen vadidegen szereplőkkel másik sztorit kreálnának...
-
Nekem nem muszáj hogy Mafia 2 legyen! Szerintem gagyi lenne ezt folytatni.Meg nem tudom mivel lehetne ezt továbbvinni. Inkább legyen más Mafia játék és a két történet között legyen valami kapcsolat! Amúgy No.1. -
tudom, hogy nem sokat jelent valszeg, csak nagyon jó lenne egy új, hasonló gém:) szánalom, hogy minden évben új buta gta jön ki, ennek a jövöjéről meg semmit se tudni. pedig ez asszem kicsit színvonalasabb lett