Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mafiahq
<#awink> Szóval összeségében jó kis autó!<#finom><#integet2>

1,3-as motorral még csak kezdõ sportoló, de a futómûve akár 2 lityós turbómotort is elbírna. Iszonyú stabil, nagyon magabiztos a legszûkebb kanyarban is. Egy kicsit dõl, de egy centit sem csúszik.
Nagyon jóindulatú.

mafiahq
<#vigyor2> Én is, habár én csak a játékban.<#smile> Mondjunk a valóságban nem tudom mennyire "sportos" a játékban egész jól megy.. jó vele menni.<#taps>

Ilyet hajtok mostanában, elég barátságos kis autó. Csak sajna nem az enyém...

mafiahq
Elkészült az új banner.<#worship>

mafiahq
Hát ja.. Skoda favorit.. gengszter autó.. 😊)

123456-> egész jól ki van dolgozva nekem a belsõ is nagyon tetszik! (nem olyan rég jelent meg)

12346
jaja, ezt lestem is vmelyik külföldi lapon. nem néz ki rosszul. majd egyszer kipróbálom.
viszont végre van a gémbe egy 300c is.

Johnyy
ez oan mint amikor buszal rohangáltak a gengszterek 😊)))

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

mafiahq
Felkerült egy nagyon szép Skoda Favorit!

mafiahq
A készítõk fantáziáján fog "alapulni" a story, nem a miénken sajna!<#pias><#email>

B@ldrick
Anno én is tapasztaltam ezt, de alt/tab-olással a videot átlehet ugratni. Egyébként meg Indeo®5 videocodeket használ - iv5setup.exe-t telepíts és jó lesz.

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

Felraktam mindent amit írtál de még most se jo.Nincs valami más megoldás?
na nem mostanra értettem :-)
ezerféleképpen lehetne folytatni a gammát, ha minden kötél szakad, elõveszik az Alien soerozat bukását okozó "Klónozzuk Tommyt" eljárást. A történet végén Tommy 20 évig börtönben ül, utána elköltözik, új személyazonosságot kap, satöbbi, mindenki ismeri a mesét, két maffiózó megtalálja, és átadják neki Salieri üdvözletét.
Közben mi történt? Amíg börtönben ült, addigaz élet ment tovább kint, bármikor jöhetett egy új taxiskölyök, akibõl jó nagy balekot lehet csinálni a Don szerint.

"sõt, Luiginak (Sarah apja) is jó oka van rá, hogy bosszút álljon a Családon, hiszen kinyírták a vejét"

ja,jo oka lenne,ha nem lenne 120 éves
mafiahq
Codecet kell felrakni..

Gunner
Egy friss DivX
Egy 3.11 Alpha DivX
Egy friss XviD
Egy AC3as Codec
Egy MPEG-2 Codec végszükség esetére és nekem ezzel minden ment. Esetleg VGA drivert frissíts

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

A lényeg az hogy nem tudom lejátszani a videokat.De ez nem csak nálam fordult elõ.Másoknál is szokott probléma lenni.Eredeti játékom van és már játszottam is vele csak már nem emlékszek hogy milyen lejátszo volt fenn.
Azért minden szálat nem varrtak el... Sarah még él, a kislánya is (legalábbis nem mutattak családirtást, bár a Maffia módszerei utaslnának rá...)
sõt, Luiginak (Sarah apja) is jó oka van rá, hogy bosszút álljon a Családon, hiszen kinyírták a vejét.
Ki tudja, hány Morello-leszármazott szaladgál még. Atz is el tudom képzelni, hogy Morello-oldalon kell végigküzdenünk a játékot, és felszámolni a Salieri családot...

zaki
gondolom úgy érti, hogy nem tölti be neki a pályákat, de a menübe még be tud menni 😊

mafiahq
"Amikor belépek a játékba nem indul el a video és a játékba se lép be. Mit kell felrakni, hogy jo legyen?"

Akkor hogy lépsz be a játékba ha el se indul.. ?
valamit kiír? Netán hibás játékod van ?

Felraktam egy Patch et de még most se jo.Valaki tudna segiteni nekem?
Amikor belépek a játékba nem indul el a video és a játékba se lép be. Mit kell felrakni, hogy jo legyen?
Johnyy
addigra az is már öreg apóka!!

akyyy
Öld meg SAM-et!<#ticking>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Johnyy
EGyébként sztem megcsinálták ezt a játékot és ahogy lehetett elkezdték és be is felyezték, olyannyira hogy ezt a szálat folytatni nem elhet , oan ez mint egy film, teljesen lezárták, elõre tudták hogy 1. et de tökéleteset , és kerek egészet akarnak!!!!

báttyó02
<#worship>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mafiahq
Köszi,hát igazából én csak Hírszerkesztõ vagyok ,de részben én is. (Már az idõk során én is feltettem 1 pár dolgot😊

akyyy
én még úgyis áldanám az eget, ha csak annyira lenne folytatása, mint a GTAVice city a gta 3-nak.... sok különbség nincsne de azért ami van az nagyon ott van.....ha egy ilyesmit csinálnának..és nincs is nagy munka benne...amugy kellemes ünnepeket<#vigyor2>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hentes Bill
na majd a keresztapa játék <#ravasz1>

Boldog Karácsonyt!

Valami Mafiával kapcsolatos dolgon dolgoznak, ez a biztos. Hogy ez a Mafia folytatása-e, azt nem lehet tudni.

báttyó02
én ugy halottam,hogy most kezdenek valamibe,de én nem nagyon reménykedem 😞

Morphin
Hello lehet nem ide tartozik de mazért megkérdem!!
A Mafia 2 készítését tényleg abba hagyták??? Így hallottam...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

báttyó02
huhh...ez a te oldalad?? nagyon teccik,tényleg minden van!!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

mafiahq
Igen, http://mafia.try.hu .. <#smile>

báttyó02
hopp látom ott van az aláirásodban a cim <#idiota>

báttyó02
egy kérdés: már régen nem jácottam a gémmel,ezért kicsit elfelejtettem a dolgokat.
Tudnátok nekem olyan oldalt mondani,ahonnan le tudok tölteni kiegészitéseket,magyrositást,meg ilyeneket a játékhoz?
lehetõleg magyar legyen.
köszi elõre is

mafiahq
Hamarosan jobbnál jobb autók kerülnek fel.<#eljen>

báttyó02
aha dc,már jön is az egyes cd!! király

báttyó02
torrent nem jó,mert mondom nekem csak az egyes cd kell,nem az egész gém.
De azért kössz,mindenképpen leszedem valahogy,mert ez az eddigi legnagyobb játék,amivel jácottam

Johnyy
VAgy keress rá dc-n a filenak!!!!

Johnyy
torrent! nemtudom wareken nem nagyon van fenn

báttyó02
szal mondom,csak a CD1 re lenne szükségem

báttyó02
huhh volna egy kis problémám.
Nem tudjátok,hogy honnan tudnám letölteni a mafia 1. cd-jét?
mert nem tudom mi a baja,az egyik fájl hibás,vagy valami.

mafiahq
Én is!! Nagyon király lett<#wink><#bee1><#taps>

Az ilyen híreket szeretem. 😊

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

talán a misi fájl (a missions dta fájlja) lehet a ludas... újratelep után is? Nem karcos a CD-d?

mafiahq
Ma este Premier busz kerül fel! -> Ikarus 620!
Mindenki próbálja ki nagyon jó, neutral legújabb és legjobb alkotása.
http://mafia.try.hu

mafiahq
Nem tudom, ilyenrõl még nem halottam talán kevés a RAM? vagy valami a "gépben", esetleg hibás játékod van, Eredeti?

csá all!
Gondom van amafiával!
a kirándulás vidékre mapon amikor leérkezek a találkozási hejre bejön a töltõ menü eddig ok
dee töltés közben megáll és kilép a játékból!
PLZ HELP!

Slayerboy
Khm... lehet, hogy kipróbálom<#vigyor3>

Voltam zárás előtt. _______________