7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
zoszt #5565 Start menü/Futtatás beírod, hogy "dxdiag" és a sound fül alatti csúszkát visszaveszed. -
zoszt #5564 Ilyen problémát szokott orvosolni, ha a hardveres gyorsítás csúszkát visszaveszed a hangkártya beállításainál. -
legalább úgy krekkeltél, hogy az eredeti exét átnevezted előtte, vagy felülírtad? mer ha az utóbbi, az szopás.
milyen no-cd peccs van fent? ráadásul kettő is. hogy lehet rajta két crack?:D nem kell semmit se kiszedni sehonnan se...
itt vannak no-cdk. sőt, mintha ott figyelne egy mini-image is hozzá. de ha már szétkúrtad a gémedet, akkor rég mind1. -
Már megoldódott a problémám. Az mitől lehet hogy a szövegek pl mikor elugranak a kocsi elől baromi gyorsan olyan törpösen hadarják el? Integrált a hangkártyám. -
Szépen kérem! Legalább válaszoljatok! Fontos lenne! 

-
Valaki fel tudná tenni valami tárhelyre a 3. CD Mafiagame/ac.dta-t?
Légyszíves!
Előre is kösz! -
samhun #5559 vhogy ugy kéne megcsinalni, hogy menjen cd nélkül
vmi file t ki kel szedni bizztos
nem tucc segiteni benne? fenn van a no-cd 1.0, 1.1 -
Vlala #5558 Akkor valami nagyon elszállhatott. Telepítsd újra a játékot, tedd fel a NoCD crack 1.0-t (ha van patched, akkor az ahhoz tartozó NOCD-t), innen tudsz mentést szerezni hozzá. -
samhun #5557 na a mentésem, azt azér kértem(már szereztem) hogy tudjak pár küldetést menni
most felraktam a nocd 1.2, nem jo azzal sem, de még ezekkel sem: 1.1, 1.0
már el se indul
-
Vlala #5556 Oops, félreolvastam. Azt hittem, feltenni nem tudsz autókat. (álmos vagyok még...) Mafia 2 még nincs, még fejlesztik, bár hallottam olyan híreket is, hogy leálltak vele. Kár lenne érte.
Nem a mentésed szállt el véletlenül? -
samhun #5555 honnan szedjek rendes nocd cracket? linket adnál? -
samhun #5554 oké kösz
az alapautok mennek, de nem lehet feltörni egyiet sem, pedig megtanultam már
télleg van mafia 2?
beraksz képet belüle?
sztem nincs oan :D -
Vlala #5553 Tegyél fel egy normális NOCD-cracket, lehet, hogy nem megfelelő verziójút tettél fel. ez okozza, hogy a CD-t keresi. Autókat nem tudsz betenni, tehát beteszed, és nem mennek? A MafiaDataXtractorral létre tudsz hozni egy rwdata(vagy hasonló) fájlt, amley engedélyezi, hogy az autókat először a Cars könyvtárban keresse, ha ott nincs, akkor a .dta fájlban.
Progikat találsz hozzá itt. -
Vlala #5552 Neutral nem pihen. Szerencsére! :) -
samhun #5551 hi. van egy gondom. felraktam vmi szar no cd crack paccset. és nem tok feltorni kocsikat, igy küldikben se tok meni. ujratenninem akarom,met nics meg a cd
tuddok downdate t? vagy vmi megoldást?
ha nicns ako vki maia full save t tuda dni? -
váá zsíír, megjelent!:)) letesztelős^^ -
zoszt #5549 http://realcarfacing.hu
-
Csaba #5548 Szerintem kontakthibás lett a monitorod. Tüneti kezelés: Csapj rá a tetejére párat, amíg nem jön vissza a szín. Ez nekem régen bejött. Végső megoldás: Szerelőt hívni, az seperc alatt megjavítja. -
nemtom mitől lila de a sárgaság azért mert füstölsz amonitor előtt:D -
pries #5546 Üdv Néktek!
Szeretném megkérdezni, hogy mitől lehet van az hogy lila sárga a képernyő, de eddig tök normálisan futott a játék? -
a bluedream modot probálta már vlaki? -
Vlala #5544 Én azzal játszottam végig. Nekem bejött.
Van másik is, Stafler készítette, ez itt van. -
Lefi #5543 hunnenkoeing mentes magyarítás van mer amit ő csinált az nem yo -
Vlala #5542 Asszem, itt az ideje, hogy Boldog Szülinapot kívánjunk a játék magyarosítójának.
BSzN HunnenKoenig! -
Vlala #5541 valamit nagyon rosszul írtál fel a CD-re... -
Saz15 #5540 Segítség!!!!! lécci vki!
nem tudom feletelepíteni!!! Beállítom h hova rakja de amint nekiállna kiírja please insert the MAFIA CD 1!!! nem tom mit csinálja!!! valaki segítsen!! ide pls:
[email protected] -
Cence89 #5539 én nem mondtam h 2 honapos hír csak annyit h 2 honapja hallottam rola utoljára és akkor még csinálták... -
Ha a menü zenéjére gondoltok, akkor http://www.mafia.fishes.hu/-ról le lehet tölteni. -
van válasz gomb is, és nem 2 hónaőppos hír... elég a topiot végigolvasnod ( nézd meg van mafia 2 topic is) -
Cence89 #5536 sry nem figyeltem :S
amugy nem tudom hogy honnan lehet letölteni vagy megszerezni de szerintem is jó :)
sry h nem tok segiteni :(
-
köszi szépen srácok -
Cence89 #5534 nem nem nem innen tudok a multiról de már videot is láttam róla... -
zoszt #5533 Pl.http://mafiaextra.try.hu/
[2005. 09. 06. 19:45] -es hír. -
Cence89 #5532 neem ez 2 honapos hir :P -
A Dataxfactorral, ha jól tudom ez a neve ki lehet szedni a zenét a könyvtárból! -
há mer az. tipikus minden évben újabb megjelenős amcsi tömegszar:/ 3-at még végigtoltam, tetszett is. vc-n is végigmentem, azzal is elvoltam még utána egy darabig, de harmadszorra ugyanazt már nem volt ingerenciám bevenni (sa).
ez meg még mindig übereli minden tekintetben. mostanában is szívesen autókázok párat vagy mit tom én. zsír. -
hello
vhonnan a játék soundtrackjét nem lehet letölteni, vagy vkinek nincs meg véletlenül?
mert sztem igggen jó volt benne a zene, amúgy mostanában játszom újra
-
jó neked, hogy ilyeneket tudsz irigyellek 
szarfos gta lol
-
nem baj. lesz helyette még minimum 5 szarfos gta:C -
lol az már régi hír, azóta már modnták hogy nem készítik:D