Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne már!! Az utolsó info az Illusin Softworks oldalán:
6.2.2004 :: Mafia for PlayStation 2 in Stores Now.
NEW YORK - Feb. 4, 2004--Gathering, a publishing subsidiary of Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO), announced today that Mafia for the PlayStation(r)2 computer entertainment system is in retail stores in North America and the English language PAL version of the title is available in Europe.
Él még ez a cég egyáltalán?
6.2.2004 :: Mafia for PlayStation 2 in Stores Now.
NEW YORK - Feb. 4, 2004--Gathering, a publishing subsidiary of Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO), announced today that Mafia for the PlayStation(r)2 computer entertainment system is in retail stores in North America and the English language PAL version of the title is available in Europe.
Él még ez a cég egyáltalán?
Hát, ha az elsõ részt ilyen lelkiismeretesen összehozták, akkor a reménynél kiscit több van bennem... bizalom.
jót akarnak csinálni. Az elsõ Mafiáról szóló hírt egy 2001-es vagy 2002-es Guruban találtam meg, ahhoz késest elég sokára jött ki az elsõ rész is. Ha igazán jót akarnak, idõ kell hozzá.
Volt hozzá egy multipatch terv, elõször azt mondták, fizetõs lesz, azóta nem hallottam róla semmit. Szerintem elvetették az ötleett, majd a Mafia 2-t lehet.
kár <#rinya>#rinya><#sir>#sir><#shakehead>#shakehead>
Szerintem. Én nemtudok róla.<#rinya>#rinya>
hi all
lehet multiba játszani? valahogy mint a gta-t
lehet multiba játszani? valahogy mint a gta-t
olyan nekem is van :-) A gumiban mostanában divatosak a kibeszélõ show-k :-)
Biztos, hogy végignézted Ralph bemutatóját? Azután mennie kellene a feltörésnek...
Egy kis segitség kéne!!!!
Tudja valaki miért nem tudom elvinni az autot salieri udvarábol?
most elõször indulok onnan, a makogos megtanitotta hogy kell kinyitni de hiába tartom nyomva az akcio billentyüt, azt mondom magamba nem tudom hogy kell ezt ellopni.
Ez valami bug lehet de mi a megoldás?
Tudja valaki miért nem tudom elvinni az autot salieri udvarábol?
most elõször indulok onnan, a makogos megtanitotta hogy kell kinyitni de hiába tartom nyomva az akcio billentyüt, azt mondom magamba nem tudom hogy kell ezt ellopni.
Ez valami bug lehet de mi a megoldás?
Na ja, ne itt szidjuk van külön topic ja a gyereknek😄! elég népszerû topic.<#merges2>#merges2>
Démonigyerek topicja!
Démonigyerek topicja!
légyszi ne errõl szóljon már a topic
nem ismerlek de a hozzászólásaid alapján:
<#mf1>#mf1><#mf3>#mf3><#mf1>#mf1>
ezt neked kicsi hellboy ! 😊
<#mf1>#mf1><#mf3>#mf3><#mf1>#mf1>
ezt neked kicsi hellboy ! 😊
démonigyerek hányatott sorsod lehet😄D a tengerentúlon az ilyenekbõl lesznek a "sulibantömeggyilkososok"
Értelmes vagy
légyszi, fejezzétek be a flémet... nem tesz jót a topicnak.
hát igen...
szar a mafia
gta jobb
fõleg a san andreas
ha lesz mafia 2
megnézném melyik lenne a jobb
szar a mafia
gta jobb
fõleg a san andreas
ha lesz mafia 2
megnézném melyik lenne a jobb
<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Enyhén pofátlan, no comment....
nem tudok jól, de legalább nem becsmérlem más munkáját.
mpa clan
mpa clan
ki kérdezgette hogy kell linkelni?
azt már 1 éve tudom
nem akarok vitát
béna vok a html-heez azt kész
majd eccer megtanulom
azt már 1 éve tudom
nem akarok vitát
béna vok a html-heez azt kész
majd eccer megtanulom
de ezeknek hogy folyik a gondolkodásuk?<#kerdes>#kerdes><#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hát ja, ez a gyerek nagyon kész, (Démonigyerek, de van még 2 neve ami bannolva van) és még szerénynek tartja magát, lol!
Még jó hogy nem láttátok a honlapját, hát az megint valami 6 éves szint, és tõlem kérdezgeti, hogy kell "linkelni". De elõtte kijelentette, /privbe../ hogy olyat mind a mi honlapunk (Mafia Hungary Hq) pár perc alatt készít, és az övé sokkal jobb. <#nyes>#nyes>
Még jó hogy nem láttátok a honlapját, hát az megint valami 6 éves szint, és tõlem kérdezgeti, hogy kell "linkelni". De elõtte kijelentette, /privbe../ hogy olyat mind a mi honlapunk (Mafia Hungary Hq) pár perc alatt készít, és az övé sokkal jobb. <#nyes>#nyes>
Csak nem eltalálta a korod?