7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
van 1-2 ilyen mod. ha hazamegyek, megkeresem és belinklem. -
Próbáltam úgy is, meg külön 3 meghajtóba is, de úgy nem nagyon ismerte fel. Másnak is voltak ilyen gondjai, akkor mindannyiunké rossz lenne? -
DJviolin #5604 Sziasztok!
Régen játszottam már ezzel a jó kis gémmel. Szerintem megvan ennek már 2 éve is. De még mindig jó érzéssel gondolok vissza erre a játékra.
Azt szeretném megkérdezni, hogy eddig a lelkes modderek nem csináltak-e egy olyan módot, ami a küldetésekben szereplő kidolgozott pályarészleteket összeolvasztaná a free ride pályájával, és a vidéki pályával is? Tehát minden pályát egybe. Tudom, hogy bika nagy gép kellene hozzá sok memóval, de azthiszem ma már ez sem probléma. Sokkal nagyobb lenne a játéknak szabadsága, hogy bemehetnénk azokba az épületekbe újra, amelyekben a küldetésekben akcióztunk.
Üdv:
DJviolin -
Vlala #5603 ugyanabba a meghajtóba mountolod, mint az előzőt? Akkor a kettes image-dzsel lesz baj. -
Nekem mikor kéri a második cd-t, akkor bemountolom, aztán lefagy a telepités..... -
Mostmár megy, valamilyen codec hibája volt.Köszi a segítséget! -
Hay #5600 Nos, o.k., rendben vagyok. Kösz a segítséget! -
Hay #5599 Na, most én lepődtem meg...
Eddig minden "mountolós" gamét részenként..., és így ment eddig a 'zösszes install ezeknél a típusoknál.
Most megprósza, bár még nem értem, hogy hogyan tudnék berakni egy virtuális meghajtóra 3 képfájlt.
Ya. Arra nem jött 5let, hogy a 3 fájltípus közül melyiket mountoljam be. Van? -
Nekem anno akkor volt ilyen problémám, mikor nem volt a gépemen Indeo5 videocodec. Amint feltettem, rögtön lett bevezető múvi és intro. -
Vlala #5597 első körben videokártya-driverre gondolok, a játék hangjait hallod? -
Hali!
Régebben végig játszottam a gamet de most feltettem és amikor elindítanám bejönn egy feketeképernyő aztán semmi...Nem tudja valaki mi lehet a gond?
-
Csak az egyik meghajtóba kell berakni őket szép sorjába ahogy kéri. És már rég Daemon 4-esnél járunk... -
ha jól értem 3 külön meghajtóba mountoltad. eddig így ment már akármilyen install is?
sztem told egy meghajtóba a 3-at, mer így talán csak ott keresi, ahol az első volt. még ilyen többe mountolást nem is próbáltam. -
Hay #5593 Hi!
Beesett a postaládámba egy DVD, van rajta maffiacd1.ccd ; maffiacd1.img ;maffiacd1.sub ; s ugyanezek még 2-es meg 3-as számmal.
Daemon v3.47 van. 3 meghajtót választottam. Melyik típust mountoljam be a 3 meghajtónak? ccd? img? sub? Mert bármelyiket választottam, a telepítés során 1x csak kéri a 2. CD-t (a4.dta-nál jár a telepítés), és hát nem t'om mér' nem találja, amikor bemountoltam mindhárom cd-t, és a megfelelő meghajtón ott figyel a fenti zárójeles fájl is...
Remélem érthetően írtam le a gondom, s remélem, vkinek van 5lete, ráadásul van kedve segíteni is. -
^^ -
:DDDDd -
Amennyiben a munkahelyük ott van, igen. :-)
Enemy in Sight a címe, amin most dolgoznak, s ígéretesnek tűnik. :-) -
Vlala:
ehhez a kérdéshez nem kéne faq:) csak egy minimális utánajárás/olvasás.
jó lenne, ha nektek lenne igazatok és szép sunyin csinálgatják:)) -
Vlala #5588 Hanem? A NAAAGY nyaralójukban? :] (bocs!)
Régebben mondták, hogy 2007 első negyedéve, de azóta mindenféle hírt lehetett hallani, már követni sem lehet. Azért ütős meglepi lenne, ha holnap kiadnák :)
-
Na ilyen hülyeséget is régen olvastam már. :-))
Egy cégnek nem hiszem, hogy az lenne a nyerő, ha egy több éves játékból próbálnának megélni. Ha megfigyeled, közben kiadtak a Mafia után pár ütős játékot, s ha logikusan is gondolkozunk, akkor ők is jól tudják, hogy mégtöbbet kaszálnának a Mafia folytatásával, pont az előző rész sikere miatt.
Egyes forrásokból mintha olyasmit olvastam volna, hogy megvárják a Godfather végnapjait, de közben lehet titokban ezerrel grafikáznak, programoznak.
A tény: hogy még nincs, s hivatalos hír sincs. És az is biztos, hogy nem a kis nyaralójukban heverésznek. :-) -
Vlala #5586 Igen, össze kellene már dobnom egy Faq-t. -
Vlala #5585 Nem hiszem, egy játékból nem lehet megélni. Az egész Mafián látszik, hogy nem kényszermunka, nem azért csinálták, hogy legyen mivel elszámolni :) -
sry, csak picit ríd módba kéne kapcsolnia. nem 10000 oldalt kellene átnyálazni a válaszért. még csak felet se.. -
apád:D -
Mert valószínűleg nagyban tesznek rá hogy mit gondolnak az emberek, őket csak az érdekli, hgy azzal jó megtömték a zsebüket, most ülnek valami flancos nyaralóban amíg a sok hülye mikor jelenik má meg, megjelent már he SZERINTEM -
Amúgy nem értem mért nem kezdik el fejleszteni...nagy sikere volt ennek és annak is bizti az lenne egy ien előd után na mindegy -
Vlala #5580 légyszi ne anyázzuk már egymást. -
Egyébként az sem valószínű hogy lesz mafia 2. Csak néhány fan terjesztette ezt a hírt, aztán egyre többen azt hitték hogy igaz -
Már megjelent tavaly december 24-én. Ilyet nem tudni. -
cartman05 #5576 Csö. Nem tudjátok véletlenül mikor jelenik meg a Mafia 2?Előre is köszönöm. -
R9 #5575 jajj de hülye vagyok :D
^^ -
R9 #5574 kicsit levagyok maradva
mafia2?
-
"az" miben jobb? -
Vlala #5572 Teljesen más a két játék kiadója és fejlesztője, én inkább nem hasonlítgatom össze, egyik szempontból ez jobb, másikból az... -
soha sehol nem volt erről szó, hogy a godfather lesz a mafia 2:/
és kéne már ezen egyet ugrani.. -
good charlotte #5570 MAfia 2-ről senki nem tud semmit mert én úgy hallottam hogy a Godfather lesz a Mafia 2 

de az olyan szar játk lett hogy a MAfiahoz semmi köze se grafikailag se semmileg a Mafia sokkal jobb játék
-
Wanille #5569 Feltelepítettem a Godfathert, jáccottam vele vagy 20 percet.
Utána hatalmas késztetést éreztem arra, hogy megint legyűrjem ezt a remek gamét
Godfatherre meg ráengedek 1 szimpla uninstallt.
Hogy volt bőr a képükön 2006ban egy ekkora fossal kijönni?!?!?!
-
ok megoldódott ez is teljesen le kellett venni. Kösz a segítséget! 
A gém überel mindent! -
zoszt #5567 Próbáld ki, nekem szerencsére nagyon régen volt hasonló gondom, nem igazán emlékszem rá. -
teljesen?