7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • 12346
    van 1-2 ilyen mod. ha hazamegyek, megkeresem és belinklem.
  • Harly18
    Próbáltam úgy is, meg külön 3 meghajtóba is, de úgy nem nagyon ismerte fel. Másnak is voltak ilyen gondjai, akkor mindannyiunké rossz lenne?
  • DJviolin
    Sziasztok!

Régen játszottam már ezzel a jó kis gémmel. Szerintem megvan ennek már 2 éve is. De még mindig jó érzéssel gondolok vissza erre a játékra.

Azt szeretném megkérdezni, hogy eddig a lelkes modderek nem csináltak-e egy olyan módot, ami a küldetésekben szereplő kidolgozott pályarészleteket összeolvasztaná a free ride pályájával, és a vidéki pályával is? Tehát minden pályát egybe. Tudom, hogy bika nagy gép kellene hozzá sok memóval, de azthiszem ma már ez sem probléma. Sokkal nagyobb lenne a játéknak szabadsága, hogy bemehetnénk azokba az épületekbe újra, amelyekben a küldetésekben akcióztunk.

Üdv:
    DJviolin
  • Vlala #5603
    ugyanabba a meghajtóba mountolod, mint az előzőt? Akkor a kettes image-dzsel lesz baj.
  • Harly18
    Nekem mikor kéri a második cd-t, akkor bemountolom, aztán lefagy a telepités.....
  • Multimax
    Mostmár megy, valamilyen codec hibája volt.Köszi a segítséget!
  • Hay #5600
    Nos, o.k., rendben vagyok. Kösz a segítséget!
  • Hay #5599
    Na, most én lepődtem meg...
    Eddig minden "mountolós" gamét részenként..., és így ment eddig a 'zösszes install ezeknél a típusoknál.
    Most megprósza, bár még nem értem, hogy hogyan tudnék berakni egy virtuális meghajtóra 3 képfájlt.
    Ya. Arra nem jött 5let, hogy a 3 fájltípus közül melyiket mountoljam be. Van?
  • Nemcso
    Nekem anno akkor volt ilyen problémám, mikor nem volt a gépemen Indeo5 videocodec. Amint feltettem, rögtön lett bevezető múvi és intro.
  • Vlala #5597
    első körben videokártya-driverre gondolok, a játék hangjait hallod?
  • Multimax
    Hali!
    Régebben végig játszottam a gamet de most feltettem és amikor elindítanám bejönn egy feketeképernyő aztán semmi...Nem tudja valaki mi lehet a gond?
  • Duddits
    Csak az egyik meghajtóba kell berakni őket szép sorjába ahogy kéri. És már rég Daemon 4-esnél járunk...
  • 12346
    ha jól értem 3 külön meghajtóba mountoltad. eddig így ment már akármilyen install is?
    sztem told egy meghajtóba a 3-at, mer így talán csak ott keresi, ahol az első volt. még ilyen többe mountolást nem is próbáltam.
  • Hay #5593
    Hi!
    Beesett a postaládámba egy DVD, van rajta maffiacd1.ccd ; maffiacd1.img ;maffiacd1.sub ; s ugyanezek még 2-es meg 3-as számmal.
    Daemon v3.47 van. 3 meghajtót választottam. Melyik típust mountoljam be a 3 meghajtónak? ccd? img? sub? Mert bármelyiket választottam, a telepítés során 1x csak kéri a 2. CD-t (a4.dta-nál jár a telepítés), és hát nem t'om mér' nem találja, amikor bemountoltam mindhárom cd-t, és a megfelelő meghajtón ott figyel a fenti zárójeles fájl is...
    Remélem érthetően írtam le a gondom, s remélem, vkinek van 5lete, ráadásul van kedve segíteni is.
  • 12346
    ^^
  • zaki
    :DDDDd
  • BBird
    Amennyiben a munkahelyük ott van, igen. :-)
    Enemy in Sight a címe, amin most dolgoznak, s ígéretesnek tűnik. :-)
  • 12346
    Vlala:
    ehhez a kérdéshez nem kéne faq:) csak egy minimális utánajárás/olvasás.

jó lenne, ha nektek lenne igazatok és szép sunyin csinálgatják:))
  • Vlala #5588
    Hanem? A NAAAGY nyaralójukban? :] (bocs!)

Régebben mondták, hogy 2007 első negyedéve, de azóta mindenféle hírt lehetett hallani, már követni sem lehet. Azért ütős meglepi lenne, ha holnap kiadnák :)
  • BBird
    Na ilyen hülyeséget is régen olvastam már. :-))
    Egy cégnek nem hiszem, hogy az lenne a nyerő, ha egy több éves játékból próbálnának megélni. Ha megfigyeled, közben kiadtak a Mafia után pár ütős játékot, s ha logikusan is gondolkozunk, akkor ők is jól tudják, hogy mégtöbbet kaszálnának a Mafia folytatásával, pont az előző rész sikere miatt.
    Egyes forrásokból mintha olyasmit olvastam volna, hogy megvárják a Godfather végnapjait, de közben lehet titokban ezerrel grafikáznak, programoznak.
    A tény: hogy még nincs, s hivatalos hír sincs. És az is biztos, hogy nem a kis nyaralójukban heverésznek. :-)
  • Vlala #5586
    Igen, össze kellene már dobnom egy Faq-t.
  • Vlala #5585
    Nem hiszem, egy játékból nem lehet megélni. Az egész Mafián látszik, hogy nem kényszermunka, nem azért csinálták, hogy legyen mivel elszámolni :)
  • 12346
    sry, csak picit ríd módba kéne kapcsolnia. nem 10000 oldalt kellene átnyálazni a válaszért. még csak felet se..
  • Gerbill
    apád:D
  • Gerbill
    Mert valószínűleg nagyban tesznek rá hogy mit gondolnak az emberek, őket csak az érdekli, hgy azzal jó megtömték a zsebüket, most ülnek valami flancos nyaralóban amíg a sok hülye mikor jelenik má meg, megjelent már he SZERINTEM
  • Danman
    Amúgy nem értem mért nem kezdik el fejleszteni...nagy sikere volt ennek és annak is bizti az lenne egy ien előd után na mindegy
  • Vlala #5580
    légyszi ne anyázzuk már egymást.
  • Gerbill
    Egyébként az sem valószínű hogy lesz mafia 2. Csak néhány fan terjesztette ezt a hírt, aztán egyre többen azt hitték hogy igaz
  • Gerbill
    Már megjelent tavaly december 24-én. Ilyet nem tudni.
  • cartman05
    Csö. Nem tudjátok véletlenül mikor jelenik meg a Mafia 2?Előre is köszönöm.
  • R9
    jajj de hülye vagyok :D
    ^^
  • R9
    kicsit levagyok maradva
    mafia2?
  • ChevyG #5573
    "az" miben jobb?
  • Vlala #5572
    Teljesen más a két játék kiadója és fejlesztője, én inkább nem hasonlítgatom össze, egyik szempontból ez jobb, másikból az...
  • 12346
    soha sehol nem volt erről szó, hogy a godfather lesz a mafia 2:/
    és kéne már ezen egyet ugrani..
  • good charlotte
    MAfia 2-ről senki nem tud semmit mert én úgy hallottam hogy a Godfather lesz a Mafia 2 de az olyan szar játk lett hogy a MAfiahoz semmi köze se grafikailag se semmileg a Mafia sokkal jobb játék
  • Wanille
    Feltelepítettem a Godfathert, jáccottam vele vagy 20 percet.
    Utána hatalmas késztetést éreztem arra, hogy megint legyűrjem ezt a remek gamét

Godfatherre meg ráengedek 1 szimpla uninstallt.
    Hogy volt bőr a képükön 2006ban egy ekkora fossal kijönni?!?!?!
  • Neogan
    ok megoldódott ez is teljesen le kellett venni. Kösz a segítséget!
    A gém überel mindent!
  • zoszt
    Próbáld ki, nekem szerencsére nagyon régen volt hasonló gondom, nem igazán emlékszem rá.
  • Neogan
    teljesen?