7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • airsuni
    akkor nézd meg hogy a játékban meik az opel, és egy telepítős autót dobj fel annak az autónak a nevére egy mappába, ne a mafiaába, de nekem mind1, és akkor megtod mi a car modelse

meg nem nézlek ovisnak de nagyon kéne az astra, és még annyit tennék hozzá, hogy a rusmod ba van egy genya amit le kell futtani, ezt ugye megtetted mert nem minden autót ír felül ha nem, csak kb a felét

na meg még annyi hogy ezeket biztos, tod, csak, mondom...mivan ha nem..bocs
    thx előre is, és bocs a kioktató hangnemért de nekem kell az a szutyok
  • theodor
    Nekem csak azok a fájlok vannak a maps models könyvtárba, amiket leszedtem autókat.
  • Vlala #5644
    MSN-nel sajna nem szoktam élni.
    A Rusmodban Cordse és Cordch van csak, viszont Opel.4ds-t találtam.
  • airsuni
    - üzenetére
  • airsuni
    az előző válasz 'vlala'üzenetére (#5640) csakúgy mint ez üzenetére, ha gondolod vegyél fel MSN re nagy maffiás vagyok: [email protected]
  • airsuni
    egy ople astra modellje (nem a tunigé) a pontos neve:
    az orosz módba így van benne: (fehér és narancs színben)
    cordCa00.4ds
    cordCa10.4ds
    cordCa01.4ds
    cordCa11.4ds

de ha másik autón van akkor egy opel astra classic II -t keresek, a tuning nélkülit
  • Vlala #5640
    Hát, nem :( Melyik modell az? Hátha megvan.
  • airsuni
    hát nem nagyon zajlik itt az élet
  • airsuni
    csáó all, lenne egy kérésem, méghozzá a rusmodból kéne egy autó modelse, ha valaki használja szójjon, és modom a pontos nevet, thx előre is
  • 12346
    #5635, #5636
    he? nektek ott figyel a maps/models könyvtár az összes gyári textúrával/modellel? minek?
  • theodor
    amik megegyeznek azokat neved át tegyél a név után egy 0 vagyakármit
  • Harly18
    Ez világos, de vannak kocsik, amelyeknek a textúráinak a neve megegyezik és igy felül akarja irni...Vagy külön mappába kellene minden kocsi textúrája?
  • Vlala #5634
    Nem, ez az első rész, a másodikat 2007 első negyedévre mondták, viszont régóta hallgatnak róla.
  • piamania
    Hello!

Az lenne a kérdésem,hogy mikor jelenik meg a MAffia 2?Vagy ez már az?Nem vagyo képben.Köszi
  • Vlala #5632
    Optionsban van Blood level, bár azt hiszem, teljesen nem tünteti el a vért, csak mérsékli.
  • Keti
    Meg tudnátok mondani, hogy a teljes játékban a vért ki lehetne-e iktatni?
  • theodor
    Ja és ha kocsik kellenek akkor ez a tuti oldal ahol trabant-tól mercedes-ig mindent megtalálsz:http://www.barmafieuso.new.fr/
  • theodor
    Egyszerű:A mafia főkönyvtárába létrehozol egy "maps" (pontosan így) nevű mappát, és oda másolod a texturákat.
  • 12346
    használd a car changer nevű progit. mellesleg gondolom a kicsomagolt maps és models mappát azé majd törlöd is.
    ja és nem paccs, hanem peccs htxvm:C
  • reco
    nekem is az gondom a játékkal amit edigg többen irtak láttam mert vissza olvastam ,hogy amikor telepités közbe kéri a 2-es cd-t akkor kifagy az egész rendszer
    az a gond hogy mindent probáltam amit régebben irtatok de nem megy akkor sem
    alcohol lom meg nincs mert trial verziom volt és annak vége lett
    pls valki linkelje be a teljes verziot
    vagy segitsen elinditani plz
  • Harly18
    Valakinek esetleg nincsen egy VW Bogara a játékhoz? Egyet találtam ami kicsit nyomorék, csak eddig nem nagyon akarta a játék érzékelni :(
  • Harly18
    A géped tuti jó hozzá, az enyém kicsit gyengébb és simán megy. Én semmi patch-ot em tettem fel, lehet drivert kellene frissitened, esetleg egy régebbit feltenni...
  • Harly18
    Kipróbáltam és fél siker, de a szinek sajnos nem működnek. Kitömöritem a models és texture fájlokat és megpróbálom úgy, mivel nem tudom igy, hogy a szineket hogyan kellene betennem a játékba helyesen...
  • The Fugitive
    Hali!
    lenne egy gondom! ujra elővettem a játékot, hogy negyedszer is végigjátszam most már bagyon sok fpssel :D és a gépem ugye nagyon megváltozott azóta. na a gondom is a grafikával lenne. jónéhány helyen az árnyék, és egyéb dolgok "villognak", nem jeleníti meg őket rendesen. ha a talajt nézem és ugy futok előre, akkor meg látom, hogy hol illeszkednek a textúrák, és ott egy csik fut állandóan. van ilyen másnál is? mit tudok ellene tenni ha tudok egyáltalán.
    geforce 6600Gt-m van és ViewSonic VG920 8ms-os moncsi 3.0Ghz Penti4 1Gb ram
    az 1.2es patch felrakva.
  • Harly18
    Köszi, megpróbálom igy... :)
  • Vlala #5621
    A "maps" alatt végülis a "textures" a?.dat fájlt értik. Nem is igazán kell kitömörítened a mappákat, csak a helyet foglalják. Csak engedd meg aMafiaDataXtractornak, hogy felpatchelje a játékodat (első indításnál rákérdez, nem kell megijedni, csak egy fájlt módosít, hogy a játék először a Models, Textures stb. mappákban keresse az autókat, azután a .dta-ban), ezután csak másold be az autókat a maps, models könyvtárba, nem kell biztonsági mentés sem, az ott van a .dta-ban. Ha nem megy, vagy nem tetszik valami, egyszerűen kitörlöd, és a játék a régi autót fogja helyette használni.
  • Harly18
    Még leirást sem találtam sehol, ami segitene :(
  • Harly18
    A kocsik berakásával van problémám. Vannak kocsik, amelyek önzelepitősek, azok jók, csak szint nem lehet változtatni. Amit kézzel kell a mappákba tenni ott sincsen szin, s van, hogy a kocsi nem is lesz a játékba. Van egy data extract progi, azzal kellene elvileg a models és map fájlokat kitömöriteni, s ezekbe lehetne teni a kocsi fájljait. Csak az a bibi, hogy mnincsen maps fájl, amit ki lehetne csomagolni, Vannak kocsik, amik igy is jók, hogy csak a models van kitömöritve, de a többség nem....Nem tud valaki valamilyen leirást vagy megoldást erre a problémára???????????????? :(
  • 12346
    HEJ miva?? ez kb már 4 éve egy teljes játék..fogadjunk, hogy eddig csak gta-ztal:D
  • Rider 92
    HEJ! ez csak kiegészítő,vagy teljes játék?????
  • 12346
    áh, ez a gáma szinte kifogástalan. van hang. nálad van tré.
  • Harly18
    Végre működik, csak azt vettem észre, hogy az elején, amikor meséli, hogy taxis-ként kezddte az átvezetőben, akkor van hangja, s az üldözés előtt, mikorel kell vinnie a manusokat, akkor nekik már nem szól a hangjuk, s csak felirat van......Ez csak nálam van igy, vagy ez mindenkinél igy van....
  • SD456
    Sya all!

A racer mod-ott akarom bele tenni a játékba de nincs ott a menüben amikor bele rakom. A patch-et meg nem tudja felrakni valami registry hibát ír.

Előre is köszönöm!
  • Vlala #5613

Itt nézz körül.

Constantin: újratelepítés nem oldotta meg a dolgot?
  • constantin
    Csá.Folyton kilép a játék annál a küldinél mikor egy farmra kell menni valami piákért.Tud valaki megoldást?
  • SD456
    Sya all!

Én újra feltelepítettem ezt a király játékot de elvesztek a régi mentéseim. Ha valaki tudna adni egy 100%-os mentést azt megköszöném. (Vagy ide linkeljen az ilető vagy E-mailban küldje [email protected])
  • Vlala #5610
    Vagy mindannyian ugyanonnan töltöttétek le...
    Azt még megpróbálhatnád, ha van helyed, hogy felmásolod a telepítőCD-k tartalmát egy mappába, és onnan futtatod a setupot.
  • spy803
    Ja, külön modként kell leszedni.
  • spy803
    Hűű! Ez nagyon tuti! Kösz, hogy megosztottad! (Bár nekem a vonat még nem jött, a hangját hallottam, de még nem jött.)
  • 12346
    pl itt egy. volt még1, amit vasbarátabb, de azt hirtelen nem találom.
    Mod CityBars 1.0