Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem tényleg érdekel, már csak a dolgok tisztázása végett.
(Kinek lehet becsülettel beszólni<#eplus2>#eplus2>)
(Kinek lehet becsülettel beszólni<#eplus2>#eplus2>)
nem látoma képet, valamit csinálj, vagy ne írjálj ikarusról , mert nem fogok tudni aludni hajjaj 😞😞😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Asszem erre az lesz a válasz, hogy: WÁÁÁÁÁÁ! <#hehe>#hehe>
Legalább is a többi topicban ezzel a szöveggel sok mindent meg tudott magyarázni. 😊
Legalább is a többi topicban ezzel a szöveggel sok mindent meg tudott magyarázni. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
eddig is gyakori látogató voltál, csak fikáztad a gémet.
és azt mondod, hogy eddig meg sem volt és így akartál mafiabug oldalt nyitni?😄 kemény
és azt mondod, hogy eddig meg sem volt és így akartál mafiabug oldalt nyitni?😄 kemény
Mindegy, a traktorban középen van az a lényeg. <#integet2>#integet2><#bee1>#bee1>
Mafia Hungary Hq Team | http://mafia.try.hu
12346 oké, nagyon jó autó!<#pias>#pias>
báttyó az 😊!
báttyó az 😊!
Hello!
Valaki tudna mondani egy címet ahonnan le tudom tölteni a 3-as cd-t
Valaki tudna mondani egy címet ahonnan le tudom tölteni a 3-as cd-t
teljesen egyetértek veled mindenben!egy dolog:miért nem tudnak mostanában ilyen játékokat kiadni,megírni?
De a Traktorban középen kell lenni-e.
Na skacok, itt van a Lincoln Town Car 1986.
Ezt mindenki próbálja ki nem csak a külsõ nézete gyönyörû, hanem a belsõ nézet is tökéletes! (Középen van a "kamera"!!) Amúgy az autó szerintem nagyon élethû, ehez az autóhoz még az automata váltó is nagyon jól passzol!! Mindenképpen próbáljátok ki, az egyik kedvencem!
Letöltés
Ezt mindenki próbálja ki nem csak a külsõ nézete gyönyörû, hanem a belsõ nézet is tökéletes! (Középen van a "kamera"!!) Amúgy az autó szerintem nagyon élethû, ehez az autóhoz még az automata váltó is nagyon jól passzol!! Mindenképpen próbáljátok ki, az egyik kedvencem!
Letöltés
A fület például látom, ezért írtam...
Azért ha jól le van modellezve egy beltér, mint több modell esetében, akkor szívesen látom én is.
Azért ha jól le van modellezve egy beltér, mint több modell esetében, akkor szívesen látom én is.
28 új üzenetem volt tegnap du. 4 óta. Azt hittem, kijött az évszázad modja a játékhoz, hogy ennyit tudtok róla beszélni..
Nem. Ehelyett azon vitatkoztok, hogy hány F a Mafia, amikor a bannerbe 72-es betûkkel van beleírva 1 F-fel! Ehh...
Kameranézet-vélemény:
Ha kormányról játszom, inkább a belsõ nézet zavaró, mert Magyarország példája alapján néha egy kormány is sok, nemhogy kettõ (bocs)
Inkább a motorháztetõ-nézet, de hangsúlyozom, ez csak vélemény, ne én legyek a következõ 50 hozzászólás tárgya! :-)
Ha már belsõ nézet, akkor úgy kellene megoldani, hogy
1. minden irányba kilásssak, ha hátranézek, ne egy nagy Tommyfejet kelljen tanulmányoznom;
2. Ha Tommy fejében van a kamera, ne lássam belülrõl a fejet. Egyes testrészek, pl,. fül, nagyon zavaróak oldalnézetben.
Nem. Ehelyett azon vitatkoztok, hogy hány F a Mafia, amikor a bannerbe 72-es betûkkel van beleírva 1 F-fel! Ehh...
Kameranézet-vélemény:
Ha kormányról játszom, inkább a belsõ nézet zavaró, mert Magyarország példája alapján néha egy kormány is sok, nemhogy kettõ (bocs)
Inkább a motorháztetõ-nézet, de hangsúlyozom, ez csak vélemény, ne én legyek a következõ 50 hozzászólás tárgya! :-)
Ha már belsõ nézet, akkor úgy kellene megoldani, hogy
1. minden irányba kilásssak, ha hátranézek, ne egy nagy Tommyfejet kelljen tanulmányoznom;
2. Ha Tommy fejében van a kamera, ne lássam belülrõl a fejet. Egyes testrészek, pl,. fül, nagyon zavaróak oldalnézetben.
pont ez az, hogy szánalmas a "közép nézet". gondolom te se a két ülés között ülve vezeted a járgányodat.
Szerintem ne is foglalkozz vele, nem ér annyit a gyerek, ezért elrontani a témát!<#hawaii>#hawaii><#buck>#buck>
De van azért olyan autó amiben középen van a "kamera nézet".
Pl: A Traktorban.. (Styer) stb. (Meg kell nézni õket.)
Pl: A Traktorban.. (Styer) stb. (Meg kell nézni õket.)
Hát én se tudom, így sikerült<#buck>#buck>
De legalább van, alap autóknál a Mafiában nem volt, tehát van aki nem is "igényli" a belsõ nézetet. Mondjunk a külsõ azért a legtöbb autónál egész szép!
De legalább van, alap autóknál a Mafiában nem volt, tehát van aki nem is "igényli" a belsõ nézetet. Mondjunk a külsõ azért a legtöbb autónál egész szép!
ezért lett az egyik kedvencem a jetta meg a phantom, és még 1-2 autó. ezeknél ott van a nézet, ahol kell. a többinél nem vágom miért nem ment ez.
Hát nem tudom, nekem bejön, de télleg 😊 engem nem zavar, na talán az amikor már "nagyon középen van" vagyis már a hátsó ülés "középsõ" részénél látod az autó belsejét.
EGYRe jobb 😄DD Tehát akkor az pl: Madonnát se hívhatjuk madonnának mert olyan szó nincs a magyarba, te szánalom. 😄 akkor mi lesz mariska😄?
ezt sztem ne feszegessük ki mit nem tud leírni😊)) pl "utánna". nem is tudom ki írja így vehehe. mondjuk ezt a szót sajna 10-bõl 7 ember képtelen leírni. na mind1.
meglestem a chrysler 300-at és picit idegesítõ már, hogy ezek a nyomorékok sose tudják belõni a belsõnézetet. itt a kormány és a középkonzol között nézhetem a mûszerfalat... ezt hogy kõne átírkálni/állítani?
meglestem a chrysler 300-at és picit idegesítõ már, hogy ezek a nyomorékok sose tudják belõni a belsõnézetet. itt a kormány és a középkonzol között nézhetem a mûszerfalat... ezt hogy kõne átírkálni/állítani?
Ez már szánalom 😄 mafiát 2 ff el írja, és ez mondja rá hogy bug game, na húzz el de gyorsan.<#gonosz2>#gonosz2>
jee a szánalom visszatért. mi van, anyád kirakott a kutyához?😄 menj inkább ismerkedj a kukikáddal.
Olyat csinálsz, mint a The Punisher oldalad?? <#nevetes2>#nevetes2> És nem maffia, hanem Mafia. Ennyit errõl. A Te "bugjaidrõl" is lehetne eleget írni... <#nyes>#nyes>
csinály egy oldalt amit nem lehet megnyitni a bugok miatt!! 😛
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Tuti, hogy még létezik, mert ha megszünt volna akkora kiírták volna vagy valami, de miért szünt volna meg?<#wilting>#wilting>